vineri, 24 februarie 2017

Cronica domnului profesor-Doru Bete

Iarna ne saluta?
Iarna s-a ascuns si probabil va incerca sa-si adune energia sa ne mai incerce in martie. Timpul a tinut cu noi,  dar prezenta a fost anemica si tacamul ca sa fie complet  numarul combantantilor a fost impar .
Echipele s-au constituit astfel:
Valorile (V): Vasea, Gabi,Mitica, Popica.
Gloabele (G): Nelu, Razvan, Bebe, Paul, Bete.
Meciul a inceput : (G) atacau (V) se aparau. (V) au  avut cateva contraatacuri periculoase , neconcretizate. (G) pasau mult... dar lateral si totusi... Paul la un atac pe partea stanga suteaza-centreza, Bete nu ajunge la minge Popicu nu intervine sau nu ajunge la minge si Vasea indeplineste formalitatea de a scoate mingea din ate: 1-0. Paul centreza din corner Bete se inalta si 2-0. Golul trei parca tot Paul l-a inscris.(din pacate golul trei a fost un autogol "reusit"de Gabi.) (V) fac o miscare dpmv  catigatoare: Vasea centru inaintas, rezultatele s-a vazut Vasea 3-1, mingea reluata dintr-o resipingere  foarte bine facuta de Nelu... dar vulpoiul era acolo. Mitica face     3-2.
Nelu scoate suturi, cam tremuram, (V) au moralul sus si vin peste noi. Dar ghinion, Bete recupreaza mingea la mijlocul terenului si suteaza la poarta, sutul nu a fost tare a fost plasat, Popicu n-am inteles ce a vrut sa faca probabil sa prinda mingea si sa o degajeze repede, dar DANSA s-a dus in poarta 4-2. Lucrurile s-au inversat. Mitica imi reproseaza ca l-am pacalit la echipe, Mitica  este baiat bun: nu face faza de aparare sau o face partial (STIU MA VA CONTRAZICE), (V) se cearta. Bete primeste o minge (va rog sa completati de la cine am primit mingea) o loveste din prima, mingea ajunge in careu Paul vine in viteza si o  loveste tot din prima: 5-3. Cred ca a fost cea mai frumoasa faza a meciului. Comentati golul 6(sase) si golul 3(trei) inscris de (V). Golul  6 l-a avut ca autor pe Razvan. Meciul s-a incheiat 6-3. Stelica care e un sufletist a venit la bere. Berea a curs, pufuletii si stiksurile au fost rontaite, iar barbatii au baut tuica.
Remarcati:
Jucatorul meciului Paul.... si toate (G).
Popicu foarte bun in poarta.
Gabi  si Vasea foarte periculosi.
Mitica bun,  dar plangacios.
Absenti: Bogdan, Luci, Stelica - accidentat, Tavi,

Saptamana viitoare Paul nu va fi prezent...pana vinerea viitoare sanatate.
            P.S. Bete s-a miscat cu o viteza ametitoare si a scris cronica din doi pasi si trei miscari!
            Dom'profesor, am completat la golul trei intre paranteze si inca in patru locuri cate o litera scapata, deh ti-o fi fost foame dupa atata efort...
           FELICITARI! Te mai asteptam si cu alte cronici.

26 de comentarii:

  1. Bravo, dom profesor, se cunoaște experiența! Bravo și lui Paul, în lipsa unora, își descoperă veleități de coordonator de joc. Ciudate echipele, credeam că Mitică și Gabi vor rupe, dar omul în minus chiar se simte la 4 oameni. Ciudat și absenteismul, mă sunase Ely să mă întrebe dacă vin, i-am zis că nu, dar că lumea se strânge și rămăsese că va di prezent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cateva precizari:Mitica a marcat golul doi dintr'o pasa data de mine din cadere, de ma doare si acum soldul stang, iar golul trei este marcat tot de maestrul Mitica cu un sut frumos in vinclul scurt dupa o pasa buna a lui Gaby.
    Da, era o chestie sa nu primim consecutiv cele doua goluri cu "ghinion", autogolul lui Gaby si aproape tot autogol al lui Popica, probabil ca altfel ar fi stat lucrurile, insa lipsa unui om se simte al naibii de pregnant la patru oameni.

    RăspundețiȘtergere
  3. meci oarecum atipic, nu știam cât mă ține piciorul, așa că am stat cam tot timpul în apărare. având om în plus, practic n-a trebuit să driblăm, doar să pasăm cu răbdare și să deschidem unghiurile. paulică a dat în două etape mai multe goluri decât în ultimii DOI ANI, bravo lui, bețișor a alergat cel mai mult, ciugulindu-l de multe ori pe mitică. care săracu'a plecat iar in lacrimi, așa că neapărat trebuie să facem ceva.
    interesant cum aproape de fiecare dată altcineva este de vină, cu precădere ăi de apucă să plece primii de la bere.

    găbiță, te căutasem acu vreo patru ore, să-i faci și lui bețe adresă și cont pe google, da' poate nu-ți place numărul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi nu-mi afișează numărul, doar că am plecat fără telefon. Dom' profesor, trimite-mi adresa de mail pe sms.

      Ștergere
  4. Inca doua-trei meciuri ca asta si Mitica se retrage in plina glorie.A zis ca da si-o masa, asa ca pregatiti-va.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=IL8yGqe736E
    după nume și după execuție, am crezut că-i chiar vasilikakas al nostru.

    găbiță, bețe spunea că ar avea o adresă mai veche, dar nu știe dacă mai are parola... cred că-i mult mai simplu să-i faci tacâmul complet, să-i inventezi o căsuță de mail practic de unică folosință, să-i faci invitația și apoi să i le dai la pachet, ca să se poată loga ca scriitor. în plus, ar cam trebui să dispară postările politice de pe blog, eu nu le pot șterge, tavi văd că nu se bagă, vezi ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Steaua e numai una26 feb. 2017, 16:11:00

    Haide Gazul, hai baietii!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Se indoia cineva ca bate Realul?

    RăspundețiȘtergere
  8. Se "indoaie" cineva ca Realul ia campionatul si liga campionilor ?
    Mitica strange de zor bonurile fiscale, doar, doar o castiga ceva la tragerea lunara.Pentru a avea noroc calca intentionat in kk, de-ti muta nasul cand stai in apropierea lui.Ce sa faci, fiecare cu afacerea sa.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=QnXBAh-6lVI

    în orice campionat civilizat nu se acordă penalti la faza din jurul minutului 11.40. în orice campionat civilizat, o minge intrată în poartă cu 1 metru e gol
    . nu e însă prima ciordeală a cocalarilor, dar dacă președintele federației e fanul lor recunoscut merge. evident, nu există nici bani pentru arbitraj video, nici măcar pentru linia porții. nu-i nimic, șmenul să meargă înainte, o să bage video nemții și linia porții liga a doua de la englezi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Motane, pe Bețe l-am rezolvat cu adresa existentă, cât despre unele comentarii care zici tu că deranjează, figurezi ca administrator, deci...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. figurez ca administrator cu contul pe care nu-l pot accesa, d-aia mi-ai și făcut unul nou.

      Ștergere
    2. Se poate accesa orice cont, și lui Bețe i-am făcut cont tot de pe yahoo.

      Ștergere
  11. Bai comunistilor, cica sefa voastra de va trimis in piata a incalcat separatia puterilor in stat. Va placea cind ministri faceau coloana la dat cu subsemnatul, pentru ca ura e la voi a doua natura, ce mai conteaza legea sau votul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Unul care nu se uita la tv.28 feb. 2017, 14:41:00

    Pe anonimul asta-l doare capul, desi ar trebui sa nu-l doara ca da dovada ca n-are.Corecteaza unde nu trebuie si acolo unde ar fi trebuit sa corecteze...(v-a trimis).Destept a fost ala de a zis "cu televizorul ati prostit poporul"

    RăspundețiȘtergere
  13. Alo domn profesor,descrieti faza cu autogolul lui Gaby.

    RăspundețiȘtergere
  14. Motane,alo, in campionatul intern barcagiii sunt furati.Sa presupunem ca ai dreptate,desi nu ai. Da cum iti explici rusinea din liga campionilor ? Tot arbitri sunt de vina ? Ei trebuie sa bage mingea-n plasa adversa ? Aceleasi argumente aduceai si pentru meciul dintre FCSB cu Astra din campioatul trecut, ca nu stiu care arbitru v-a furat, ca valoarea oilor e peste cea a celor de la Astra, si iata acum jumătate din echipa Astrei luata de ciobanel. Ce mai zici? Motane, mai lasa-ne cu ifosele tale de specialist ca nu te mai asculta nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e ultima dată când încerc să te luminez. am spus de mult că barcelona a greșit mult la transferuri și că unii de acolo (portarul, mathieu, portughezul de la valencia, arda turan...) n-au ce căuta acolo, da' se pare că la unii prostia afectează și memoria. asta nu scuză cu nimic ciordeala arbitrilor pentru ronaldo&co.,care există și e plină de greață. în rest, aștept să-mi spui câte campionate au câștigat real în ultimii patru ani. sau în ultimii zece?
      iar cu steaua, cretinule (scuză-mă că-ți spun pe numele mic) găsește-mi și mie un meci unde unei echipe i se anulează pe nașpa trei goluri. dup-aia poți să tragi din pungă liniștit, nu ți-o ia nimeni.

      @găbiță: e de prespuns că, dacă aș fi putut să-mi accesez vechiul cont, nu te-aș mai fi rugat să-mi faci unul nou!?!

      Ștergere
  15. Am auzit ca Tavi se retrage in plina glorie, ca sa se dedice familiei, serviciului si amantei. Acum, daca e si el domn cat de cat da si el un mic si-o bere, ca lui Mitica i-o foame de nu va vede.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ati avut si voi o stea
    S-au pisat cinii pe ea!

    RăspundețiȘtergere
  17. Superiorul lui Motanu2 mar. 2017, 16:43:00

    Miorlaitule,nu ma intereseaza ce transferuri a facut Barca ta.Ce vrei sa-mi dovedesti, ca-s prosti ? Stiam, si nu de acum.Spunem daca stii, cate cupe de campioni ai Europei a castigat Realul si cate Barca ? Lasa-ma cu campionatele interne, asa si WCSB castiga la intern si se face de cacao la extern, cum s-a facut Barca ta anul asta.Hai pa, ca am si alte treburi, nu pot sa te scolesc tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Băbăieți, dacă știam că mi se oferă ocazia să vin azi, nu mă mai duceam aseară la fotbal. Așa că sunt obosit, vreau în echipa de 5, nu în aia de 4! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Ahoe!
    Ne vedem la teren.

    RăspundețiȘtergere