luni, 13 februarie 2017

Cronica impotriva vointei mele. Carlanii versus batranul.

            Imi calc din nou pe inima si mai scriu inca o data o asa zisa cronica pe care i-o dedic lui Popica.Venind vineri pe aleea din Agronomie impreuna cu Mitica si Paul, primul a observat lipsa balonului mic si am inceput sa ne punem problema locului in care vom juca; chestiunea s-a rezolvat repede prin lipsa copiilor de la teren din motive de vacanta, avand astfel la dispozitie balonul mare din spate cu trei terenuri, noi alegand pe cel din stanga.
            S-au prezentat 12 flacai, al treisprezecelea urmand sa soseasca mai tarziu ca de obicei... Gabita si Ely au purces la alegeri.
            Echipa E.: Lucica, Bebe, Popica, Bogdan, Gabitrei, Ely si Tavi in prima parte.
            Echipa G.: Paul, Motanu, Robert, Mitica, Gabita, Vasea si Tavi in partea doua.
            A doua echipa a inceput mai bine si Vasea deschide scorul din apropiere dupa o pasa a lui Gabita ca urmare a unei actiuni pe partea stanga. Aceeasi echipa domina si Gabita inscrie spectaculos cu un sut in forta pe coltul scurt stanga.Apare ca o floare si Tavi care intra la cei condusi pe tabela. Ely si Gabitrei combina tot mai bine intre ei si ultimul inscrie. Incet, dar sigur, carlanii se impun in fata batranului Vasea care la o degajare gresita a lui Lucica putea sa inscrie, dar n-a facut'o.Trebuie sa remarc ca la acest meci am fost decan de varsta in lipsa lui Bronson si a lui Gaby mare.Carlanii Ely si Gabitrei domina terenul, combina si cu Bogdan si Popica care fiind nemarcati au inscris destule goluri, Bogdan 3g.si Popica 2g. Neavand un portar de profesie, ne-am randuit in poarta Paul, Robert si Vasea, eu luand un gol marca Ely, dar si reusind sa-i scot o bomba. Trecerea lui Tavi ca om in plus nu prea s-a observat. Motanu s-a dus in fata si a reusit doua goluri, insuficiente insa. Mitica a dat si el un gol, iar Gabita cu toate eforturile sale nu s-a putut opune victoriei carlanilor care au beneficiat de aportul unui portar in mare forma, l-am numit pe imbatabilul Lucica. Scorul final a fost in zona a 8-6. Veniti cu precizari.

29 de comentarii:

  1. Faina coregrafia de aseara. Oare cine o fi platit-o?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Vasea, retrage/te *calculatorul nu eu(. Pt. mine a fost meciul de retragere sau poate de adio. Scorul a fost 10/6, iar ]n Giulesti 9/6. Nu mi/as fi permis sa/ti scriu hieroglifele astea dar am inteles cine este batranul, nu inteleg cine sunt carlanii, dar incerc sa cred ca ei sunt Bebe,Luci si restul.Dintre cei 15000 de specialisti sau de carnete de conducere false sau de infractori periculosi aflati in libertate,chiar nu putea/ti gasi un portar de meserie, asa cum ai fost tu cand mi/ai scos sutul din voleu sau multe altele, sau Robert cand a scos mingii *bombe din vinclu sau de sub bara(, dadea/ti si voi lui Soros de o chiftea si se rezolva, daca pe voi, ceea ce nu este cazul, va subapreciati, sau chiar desconsiderati. De venit venim cand vrem noi, indiferent de ce spun altii. Popi a avut 7 ocazii singur cu portarul la care a dat cu stangul in dreptul plus 3 sanse de a pasa in fata portii unui coechipier liber, dar a inscris din unghiuri imposibile cu doi sau trei oameni in carca. El fiind unul dintre carlani. Ce i/ar mai place. Cat ar fi ea de cronica sau orice altceva incearca sa nu mai faci impotriva vointei tale aproape nimic. Oricum esti un dulce si multumim. Cu simpatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. dacă aș fi scris eu cronica (chestiune despre care habar n-am când se va mai întâmpla)titlul ar fi fost "Vreau să fiu Bebe" sau "Bebe, Luci și Bogdan bagă spaima în dușman", așa revin la ideea că fiecare vede un meci total diferit de ceilalți. la mine se potrivește cu cifra 2.
    am dat două goluri, am ratat două ocazii bune, am dat două pase pe tavă, am luat două șorțulețe (eli + bogdan), și două goluri pe sub picior, am făcut două hențuri, m-am enervat de vreo două ori. după meci, am pierdut două mânuși noi și am lins două beri la cantină. mai aveam și două perechi de palme, pentru marinuș, dar hoțomanu' vrea să se lipească din altă parte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mitica, scuze, dar mai am si acum cucuiul de la tine(cu ce mi-ai dat: genunchi sau cot?).

    RăspundețiȘtergere
  5. PENTRU ISTORIA BLOGULUI.In etapa fara cronica din 3 februarie a invins tot echipa lui Ely.Alte date nu posed (prin neparticipare si nici din alte surse).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ”istoria blogului”, în etapa fără cronică, echipa lui Ely și-a luat bătaie clară, fiindcă n-a jucat cu Gabi 3 în echipă.

      Ștergere
    2. Asa e corect,cine a participat sa spuna ce s-a intamplat.

      Ștergere
    3. Ce tupeu obraznic au unii!Gabita, Gabitrei, cu taranusul si nea Mitica, dincolo Eli singur, adica cu alde Bebe, Bogdan si Motanu. Mare victorie, mari caractere!

      Ștergere
    4. Ce tupeu, mă?! Vrei să spun că a câștigat Ely, dacă n-a câștigat?

      Ștergere
  6. Noi dam goluri, ei primeau
    Noi radeam si ei plangeau.
    Cine-a–nscris, cine-a ratat,
    Ce conteaza, i-am castrat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bank:
    Un urs, un leu si o gaina.

    Ursul: - Cand eu urlu, se teme toata padurea!
    Leul: - Cand eu racnesc, se teme tot continentul!
    Gaina: - Cand eu tusesc, se teme toata planeta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Steaua e numai una14 feb. 2017, 12:03:00

    Salutari voioase de la Chiajna si multa sanatate in play-aut ii ureaza Barboianu lui nea Olita.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dinamo e numai una!14 feb. 2017, 13:39:00

    Lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un suflet curat15 feb. 2017, 10:04:00

    Nene cotoiule, imi spui si mie ce facura barcagiii? Un nene mi-a spus c-o furara rau, da mi-e rusine sa spun cu cat.Cica au fost carne de tun, asa-mi spuse nea ala, dar eu nu-l cred ca e prea de tot 4-0.Asa ca te rog pe mata, care le stii pe toate, sa-mi spui care e scorul corect, dar te rog sa nu ma pacalesti ca eu sunt un suflet curat si nu-i frumos sa-ti bati joc de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dacă nu te-aș cunoaște, te-aș trimite la argumentele mele de acum vreo două luni, cum că barcelona a făcut multe achiziții aiurea și s-ar putea să-i coste.
      așa însă, nu pot decât să-i dau încă o dată dreptate celui ce-a afirmat că "nu s-a născut încă cineva suficient de inteligent, încât să convingă un prost că-i prost".

      Ștergere
  11. Luni pe 13 am obtinut o victorie mareata impotriva "capitalismului muribund si in putrefactie" cum se spunea inainte de 1989, obtinand prelungirea permisului de conducere pana in 2027,deci inca pe 10 ani, pana aproape la 80 de ani, numai sa-i traiesc...

    RăspundețiȘtergere
  12. Partea proasta este ca azi mi-am luat tensiunea si este inca destul de mare, tensiunea, nu la ce v-ati gandit voi, adica 16 cu 9.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Medic de familie16 feb. 2017, 11:19:00

      16 are Bogdan, cu 9 se lauda Motanu, iar pe Mitica nu l-am auzit plangandu-se ca are doar 3.

      Ștergere
  13. Vasea, domn ai fost, domn ai ramas ! Felicitari pentru carnet! Altii l-au avut, l-au pierdut si nu mai reusesc sa-l gaseasca, la varsta fiind mult sub ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Un suflet curat16 feb. 2017, 11:55:00

    Nene cotoiue, te-ai luat cu vorba si nu mi-ai raspuns la intrebare. E adevarat deci ca piticii nostri s-au facut de cacao ? Mesi cel laudat ce a facut, sau mai bine zis unde a facut, in chilotei si i-a ajuns direct in bocanci ? Sarmanul, si el care se credea cel mai tare din lume...Sa stii ca de azi nu ma mai iau dupa matale care ziceai ca te pricepi la fotbal.Am pariat pe ei si iata ca am pierdut si ultimii mei bani, asa ca va trebui sa ma despagubesti.Despre FCSB nu te mai intreb nimic pentru ca m-am convins ca doar gura-i de matale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. motanu către sufletul spurcat16 feb. 2017, 19:17:00

      mai citește o dată ultima mea postare și în ultima frază de acolo găsești răspunsul la frământările tale.
      acum, ca să văd dacă ai înțeles ceva, numără-mi și mie câte campionate a luat realul în ultimii patru ani. aud?

      Ștergere
  15. Pentru medicul de familie care stiu cine este ii spun doar atit, tu nu ai tensiune, ai mare lipsa de neuroni, aia nu se mai refac, tensiune se regleaza astai diferenta. Vasea ,iti urez sa mai prinzi o prelungire de permis de conducere. Baieti, miine veniti la timp, ca la ora 17 iesim din teren .

    RăspundețiȘtergere
  16. Azi nu poci pentru ca sa va-ncurc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Voi fi prezent,Nelutule!

    RăspundețiȘtergere
  18. Steaua e numai una17 feb. 2017, 11:35:00

    Real Madrid a luat in ultimii patru ani exact atitea campionate cit dinamo insolventul Bucuresti in zece:ZERO

    RăspundețiȘtergere
  19. Tavi,prostalaule, poate binevoiesti sa ajungi si tu la timp,altfel poate o freci la rece pe margine.

    RăspundețiȘtergere
  20. Au inceput sa plinga studentii ca de ce nu au gratuitati nelimitate pe CFR si de ce e limita de virsta 35 de ani. V-a placut milogilor sa veniti pe gratis la miting!

    RăspundețiȘtergere