duminică, 19 februarie 2017

In asteptarea Motanului...si motanul nu mai vine...

            ...si totusi intr'un tarziu apare ca o boare, dar mai bine sa vedem ce s-a intamplat intre timp. Spre surprinderea unora dintre noi, in aceasta vinere cu soare s-au prezentat mai putini oameni la intalnirea cu balonul rotund, dar si cu balonul mic care a fost reinstalat si in care am si jucat.Eram prezenti noua in asteptarea vesnic intarziatului Tavi; ca sa nu pierdem din timpul de joc am hotarat sa jucam patru la patru,mai ales ca Motanu a zis ca el asteapta sa vina si Tavi, urmand sa fim 5 la 5. A incercat Mitica o manevra cu el, Gabymare, Bete si portarul Nelu-Bronson in aceeasi echipa, dar n-a tinut.In cele din urma au inceput echipele:
            A. Nelu, Bete, Mitica, Vasea.
            B. Paul, Bebe, Gabymare, Popica.
          Echipa A. a inceput in tromba conducand cu 3-0, cu doua goluri ale lui Mitica din pasele servite de Vasea.Acesta a intrat intr'un vartej al ratarilor, culminand cu o bara spre exasperarea  Miticului, care mai tarziu s-a razbunat(asa a sperat el) prin schimbul de jucatori Tavi la el si Vasea dincolo.Cum Tavi a aparut in cele din urma si Motanu disparuse ca magaru'n ceata,nici la telefon nu mai raspundea, s-a hotarat sa jucam 5-4.Cand in sfarsit a reaparut Motanu, acesta a declinat invitatia de a juca, motivand o accidentare.Trecand in echipa cu Gaby, Vasea a continuat sa rateze, dar sa si marcheze doua goluri foarte importante in economia scorului si sa paseze decisiv, ex. pasa curata lui Paul care a inscris un gol foarte frumos, Au mai dat goluri Gaby, Popica si chiar Bebe care-i promisese Printesei, cu alte cuvinte toti componentii echipei.La ceilalti a mai inscris Mitica, un gol din pasa lui Tavi care mi-a luat locul in colimatorul capitanului(mai mult cu gura), Tavi la o pasa lunga data de dom'profesor Bete si insusi Bete la un sut de la distanta pe care efectiv nu l-am vazut.
            Ce mai tura-vura, s-au marcat destule goluri si meciul,care s-a prelungit peste ora 17,s-a incheiat cu 3(trei) goluri in DEfavoarea lui Mitica care a continuat si dupa meci sa vorbeasca cu el insusi, ca sa nu zic singur.
            Inca o zi de vineri bifata cu miscare, urmata de intalnirea de la cantina stropita cu bere si chiar mancare pentru unii, cu multa voie buna si fraternitate totala; daca am jucat noua oameni, la bauta am fost unsprezece, inclusiv Motanu si Stelica care este accidentat, dar vine sa ne sustina.
            Sa ne revedem cu bine vinerea viitoare!

29 de comentarii:

  1. Am uitat sa scriu in cronica, Popica merita felicitari pentru modul cum s-a comportat in teren-fara vorbe grele sau galagie, ci dimpotriva cu incurajari pentru coechipieri. Bravo, deci se poate.In schimb, Mitica a avut tot timpul ceva de reprosat, ba la unul, ba la altul, numai siesi, nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se inverseaza polii magnetici ai Terrei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai comunistilor, nu iesiti in piata sa va aparati procurorul? Ce conteaza pentru voi, si cu Hitler v-ati alia, la cat uriti Pesedeul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va rog sa lasati politica, mai bine comentati asa zisul fotbal jucat vineri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. papagale, e a doua oară că mă ține piciorul în ultimele săptămâni, roagă-te să-mi revin, ca să ai pe cine cinsti când bate steluța.
      oricum, interesant de urmărit de pe margine cine știe, cine vrea, cine poate, cine gândește jocul. au fost multe faze frumoase și, cu ceva mai mult altruism și precizie în pasa decisivă, meciul ar fi fost chiar peste ce se poate gândi la prima citire.

      Ștergere
    2. Poate, domnul papagal, ai vrut sa spui.
      Te pun in titlu fara macar sa joci si tu te ofuschezi; pai se poate?

      Ștergere
  5. Profesorul distrat21 feb. 2017, 12:18:00

    Pe unde o umbla saracutul de Mitica? Iar a luat bataie si plange prin vreun tramvai, da-i numai vina lui, ca n-am vazut gaina congelata mai mare, poate doar pe Tavi.
    Azi sint foarte marinimos, asa ca le fac o propunere. Ei doi, contra mea si a lui Bebe sau Vasea, eu joc intr-o mana, un picior si legat la un ochi. Te bagi, pletosule?

    RăspundețiȘtergere
  6. Steaua e numai una21 feb. 2017, 13:42:00

    Hai Craiova, hai baietii, luati un punct de la insolventi, ca sa nu le dam noi meciul la gazari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cronicarul etapei21 feb. 2017, 14:31:00

    Mitica e cantitate neglijabila.Castiga si el daca se nimereste in echipa cu Ely,Gabita,Mihai Tenismenul.Daca nu, o "fura' sigur.Asa a fost intotdeauna,intr-o echipa de no name el e 'steaua" fara nume.Asta e motivul pentru care se infige sa faca alegerile, sa ia pe cine stie ca-i poate asigura si lui o victorie, sa se poata lauda toata saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Specialist in toate22 feb. 2017, 11:03:00

    Motane,te bagi a pariuri? Iti dau cota 100 daca se califica Barca.Te tenteaza? Daca da,cauta-ma la firma, lasa vorba secretarei mele si spune-mi cat esti dispus sa pariezi.Daca nici la cota asta nu vrei sa risti atunci esti fricos.Adresez provocarea si celorlalti cunoscatori in ale lovitului basicii cu ciocul, marca brevetata de miorlaitul sef si perfectionata de Stelica din Poplaca.

    RăspundețiȘtergere
  9. Popicule, vad ca ai iesit la iarba verde, ai mai scapat o iarna si destul de grea. Referitor la meci, cit de javra sa fii sa scrii tocmai tu, cind stii ca ai jucat un meci intreg cu om in plus iar la 5 la 4 ca efectiv conteaza mult un om, nu ai cum sa-l tii, spatiile ramase sunt mari si orce greseala la mijlocul terenului ,sau in fata e grav daca nu mai vii inapoi, ori nu e cazul lui VASEA SAU TAVI .Primul meci am avut 3-o acolo unde erai cind eram egali, VASEA putea sa mai dea fara probleme citeva goluri, dar el a fost iertator , milostiv etc .. etc si a ratat destul de mult ,apoi locul lui a fost luat de TAVI ,care nu credeam sa faca la fel i-am dat vreo 3 mingi DE LA JUMATEA TERENULUI singur cu PAUL, si nimic, nici macar un corner . PokemoN nu mai aveai ce scrie daca ramineam egali, multumestei lui TAVI ,VASEA Vasea, TAVI cu tot respectu nu AM jignit, nu am facut crize dar totusi din 5- 6 faze de gol sa nu iasa nici macar corner, aut fault ceva pozitiv. Nu vorbeam singur ci cu tine sau TAVI ,SI DA M-AM SUPARAT dar asta este alceva ,daca si asta e mult atunci propun sa jucam VOLEI, sa facem un mare cerc si gata OK .Eu TREBUIA SA FAC CE A FACUT MOTANU ,sa ies afara sa joace TAVI in locul meu si sa se joace asa ce am facut am alergat destul de mult m-am si accidentat la genunchi, cam nasol, ca sa acoper un gol sau chiar 2 pe teren .Paul a jucat bine a urcat si in atac cu mine e urs cu altii e caprioara .Deci eu cu BETE TREBUIA SA TIN 3 SAU CHIAR 4 OAMENI dar si asa nu era rau daca marcam si noi. Un alt lucru ff important mai este si impotriva cui joci una e sa vina ELY ,GABI ,MIHAI atunci exista o presiune poti gresi mult mai mult . SI CU TOTUL alceva cind jucam intre noi CIND AI TIMP SA PASEZI SA VEZI SA TE JOCI sa visezi etc etc .Vasea,TAVI daca jucati cu MOTANU erati impuscati rau de tot EU CHIAR AM FOST modest iar voi L-ATI FACUT FOTBALIST PE HANDI POPICU . Tavi in final fa ceva si rezolva sa vii la timp ca nu cred ca da faliment firma pentru 30 de minute ca pleci mai devreme asa se strica totul ai vazut .Popicule daca tu faci alegeri exista o mica problema vei juca singur impotriva tutoror. Nu m-am scos pe mine dar asta este cronica adevarata .La 2 goluri a avut mare ghinion Bronson, arespins in bara si a ricosat din el in poarta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitica, in lipsa carlanilor,tu ai fost "juniorul"meciului de vineri.
      Nu le mai pune si tu pe toate la suflet,prea te implici emotional,important e faptul ca ne intalnim si ne mai dezmortim si noi oasele,jucand fiecare ce poate,rezultatul nefiind totdeauna cel dorit de tine.
      Pe vineri!

      Ștergere
  10. motanu către puradel ronaldo22 feb. 2017, 17:24:00

    pupicule, dacă ți-e foame și ai nevoie de o sponsorizare, te pot credita cu un împrumut nerambursabil de doi lei, eventual pot vorbi și cu băieții să cotizeze.
    dacă ești șmecher și vrei să pariem, fă rost de lovele, deși am înțeles că ți-e cam greu, garsoniera din parc fiind doar cu chirie. punem amândoi banii la păstrare și câștigătorul pleacă "acasă" cu toată suma. altceva însă nu mai pupi, că ți-am mai dat de metrou și ai investit în băutură.

    RăspundețiȘtergere
  11. chiar așa, mitică, încearcă să nu le mai pui la suflet, cel puțin după meci. cu jucatul deocamdată nu știu, vineri o să văd cât mă ține piciorul.

    apropo de fotbalul mare, dan cocoru a scos o vorbă de duh: "Stones ăsta e de Agornomie, dacă-l cinstește pe Mitică!!!"

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum se face ca, atunci cand castiga, Mitica e artizanul victoriei, iar atunci cand pierde, el nu are nicio vina, altii sunt tapii ispasitori ? E o intrebare retorica. Sa-i explice cineva si lui Mitica ce inseamna asta, sa nu creada ca l-am injurat.
    Motane,doar doi lei ai ? Si vrei sa-i bagi pe toti la pariu ? Cu ce-ti mai iei painea cea de toate zilele ? Ma rog, e treaba ta, scoate maruntisul pe care-l mai ai si pe care vrei sa nu-l mai ai si pune-l jos.Te si vad cum iti sclipesc ochii gandindu-te ca s-ar putea sa castige barcagiii, cum te duci pe la biserici si bagi matanii fara numar in speranta iesirii din criza.Ma gandeam sa-ti fac cinste si daca pierde "bou Granada" dar vad ca esti obraznic, asa ca ma mai gandesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mitica are dreptate cand spune ca fiind putini,spatiile sunt mai mari si implicit se alearga mai mult.Noi astia mai cu experienta,ca sa nu zic mai batrani,am resimtit asta si cel putin eu,cred ca trei sferturi din greseli le-am facut pe fondul epuizarii,al neputintei fizice,lucru de care se plangea si Gabymare care spunea ca simtea ca n-are aer.

    RăspundețiȘtergere
  14. Are dreptate Vasea,Mitica n-are valoare asa ca trebuie sa-l acceptam asa cum e.Daca n-a rupt el gura targului cand era tanar, cum s-o rupa acum cand abia se misca, sarmanul.Promit ca o sa fiu mai bland cu copitanul, n-am sa-l mai critic, il las in zeama lui.E drept ca nu-I cel mai fraier, mai sunt si altii, n-are rost sa-i mai numesc ca se stiu ei singuri. Deschid o academie de fotbal pentru hodorogi, al carui scop e sa le dau o masa calda, un acoperis in vreme de iarna,sa le fac batranetile mai suportabile.Pe Mitica l-am vanat de mai mult timp, nu-l las eu pe drumuri.Curaj,batrane!

    RăspundețiȘtergere
  15. Treaba cu o masa calda ,si un acoperis nu ai rezolvat-o pentru tine, dar pentru altii.Popicule cu visul asta o sa traiesti mult timp.Nasol e cind te scoli si dai de banca .

    RăspundețiȘtergere
  16. Profesorul distrat24 feb. 2017, 11:15:00

    Tavi,prostovane, esti si tu in stare sa vii odata la timp? Cu fotbalul ne-ai lamurit,stii si tu exact ce-a uitat Mitica, dar macar ceva bun simt poate ti-a ramas.

    RăspundețiȘtergere
  17. Intrebare pentru deontologi: cum se numeste cel ce pierde a doua casa pentru ca a umblat cu acte false?

    RăspundețiȘtergere
  18. Poate ne spune anonimul erudit ce inseamna deontolog ? La asa pregatire nici nu ma mir ca gandeste ca un contestatar de la Cotroceni.Anonimul o fi tot ala care a zis "s-a kkt pe ei?"

    RăspundețiȘtergere
  19. Maioru Tavi, colt cu Maioru Coravu24 feb. 2017, 13:41:00

    Prost e ala de vine la timp.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acelasi fan Tavi24 feb. 2017, 20:45:00

    Bolovanul asta cu sediul in parcul IOR vrea sa fie ceva mai rafinat decat cretinul distrat. Ha-ha-ha, ce ma distrez.Ole-ola!

    RăspundețiȘtergere