sâmbătă, 24 septembrie 2016

Mitica a comis-o din nou...

Vreme frumoasa, temperatura optima, multi combatanti, chiar prea multi (in ultimele jocuri s-a jucat 5 la 5 cu porti mici).S-a ales o sulutie de compromise si s-a jucat 9 la 9.Au fost ceva discutii la alcatuirea echipelor, pentru ca Mitica isi face (ca de obicei) echipa lui.
Iata echipele:
Echipa lui Mitica:Nelu - Bebe,Bete,Stelica,Razvan - Gabita,Mitica,Tudor,Vladut.
Echipa lui Ely:Paul (Popica) - Virgil,Gaby,Popica (Paul),Tavi - Vasea, Ely, Gabi,Bogdan.
Rezerva:Stefan
Initial Mitica a vrut sa joace cu om in plus, Vladut rezerva si Bogdan la el.Numai ca echipa adversa s-a opus acestei smecherii si s-a ajuns la echipele prezentate mai sus.
Inceputul de meci aduce un avantaj nesperat de 2 goluri echipei lui Ely (in mod sigur primul gol a fost marcat de Ely).
Echipa lui Mitica revine in joc si intoarce rezultatul (meritul principal fiind a lui Gabita).
Scor 3-2 pentru "mitici".Jocul este echilibrat, desi la prima vedere echipa lui Mitica parea superioara valoric. In continuare, nici o echipa nu s-a desprins la 2 goluri diferenta.
Ambele echipe au condus pe rand, dar momentul memorabil s-a produs la egalitatea de 3 la 3(sau 4 la 4). In acest moment Gaby prinde un voleu de zile mari de la centrul terenului care "survoleaza"toata apararea "miticilor" si omoara paianjenul portii, in ciuda interventiei lui Nelu. Desi Gabita egaleaza imediat, Ely si Gabi au inteles ca singura cale de spargere a apararii "miticilor" era sutul de la distanta.
Suturile lui Ely de la distanta au facut diferenta in acest meci.Scor final 6 - 5 pentru echipa lui Ely.
Sa remarcam cele 2 reusite ale lui Vasea, foarte pretioase in economia jocului.
Deasemenea remarc aportul lui Popicu (ca portar) - serios si concentrate.
La un moment dat Tudor a plecat si a intrat Stefan, iar la accidentarea lui Virgil si plecarea lui Paul a trecut Stefan la echipa lui Ely.

21 de comentarii:

  1. Intr'adevar, Gaby a marcat un gol fabulos(ca in tinerete, vorba lui)!
    Multumesc cronicarului pentru "acordarea" a doua reusite, insa n-a fost decat una, dar foarte pretioasa in economia meciului, deoarece am recapatat ca echipa increderea in fortele noastre; e vorba de golul de 4-3 pt. echipa lui Ely, gol marcat cu genunchiul drept dupa o pasa a lui Tavi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Steaua e numai una26 sept. 2016, 00:46:00

    Am auzit ca dinamovistii se pregates pentru un mare banchet la anul in primavara. Sarbatoresc zece ani de cand nu au mai castigat campionatul si daca sint baieti destepti, pot sarbatori si in avans alti zece ani in care nu o sa-l mai ia.

    RăspundețiȘtergere
  3. găbiță și cu nelu cred că meritau mai mult din meci, așa că-mi pare rău că nu i-am putut ajuta. mai rușinos e că ne-a dat gol ibrahimovici, din centrarea lui rooney, pardon, leșin, din centrarea lui bulan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motanu-incaltat si ciufut sau ciufulit, Mitica nu merita mai mult?!?
      Cat despre mine, mai foloseste si tu alte figuri de stil, nu aceleasi lesinaturi de poante rasuflate...

      Ștergere
  4. Una peste alta, a fost meci adevărat, singura dată când o echipă a condus la două goluri fiind la început, 0-2. Ca să nu mai fie discuţii cu echipele, am încercat să fac alegeri cu Ely, dar a ratat piatra şi i l-am luat pe Gabi III, moment în care a renunţat şi a insistat să se joace aşa, chiar şi cu om în minus (ceea ce oricum n-a fost cazul).
    Pe partea de apărare n-am stat rău, ne-am aglomerat bine, am luat ce era de luat. La dat, însă, jucătorii ofensivi n-au creat nimic pe unii singuri. Dincolo, a fost un gol lucrat de Tavi şi Vasea, a mai fost şi reuşita incredibilă a lui Gabi, faze la care Ely n-a avut contribuţie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am dat şi eu un gol fain, cu călcâiul, cu o execuţie care cred că-mi reuşeşte pentru prima oară la ziua5, deşi am încercat-o de multe ori. E aia pe care am văzut-o la Hagi când salva mingea să nu iasă în aut! :) Păşea peste minge şi aşeza piciorul în faţa ei, iar când îl ridica lua mingea pe călcăi şi o arunca drept în spate. Eu o mai folosesc şi când sunt cu spatele la poartă, dar cu portar sau fundaş în marcaj nu trece, că mingea se cam duce pe direcţia lor. Noroc că am primit o pasă prea în spate, că dacă îmi venea bine era un gol banal! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mă refeream la golul dat de gabi3, din pasa lui eli, după ce mingea ricoșase la el. da ce să faci, pletosu-și pune mâna-n cap...
    mitică a fost foarte timid vineri și a jucat, aproape de la început, între fundașii centrali. de aceea m-am dus în atac, la plecarea lui tudor și cu gol în minus, că l-am văzut nedecis. a avut și ghinion, la fel cum mânuță s-a logodit cu norocul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vasea golgeterul27 sept. 2016, 13:31:00

    Dupa meci se vede cine iti este prieten si cine nu. Motanu nu cred ca este printre ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Al naibii don Ronaldo ! Cum se lipeste el de gol, de baga oftica-n cei ce nu-l simpatizeaza.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stelist ca Vasea, Motanu,etc.28 sept. 2016, 10:27:00

    Intrebarea zilei, cate ne da Villarreal maine ? Cred ca scapam usor daca luam 3 boabe.Sa nu ne dea mai multe ca rade toata Europa de noi si se imbolnaveste si nea Jiji si ramanem fara săf si cine mai cumpara toate ciurucurile din liga 1, cui mai vinde Hagi marfa lui de second hand ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trei, patru , nu contează, dușmanii să se bucure, că stau acasă, au program lejer și poa' să facă mișto pe gratis. tu cu cine (te)ții, flăcău? nu cumva cu mânerul de sub burtă?!?

      Ștergere
  10. Cică Villarreal bagă rezervele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Intorc pagina cu subiectele comentariilor si revin cu cateva opinii si pictoriale despre meciul nostru de vineri.
    Pe langa jocul foarte intens al ambelor parti s-au consemnat si cateva goluri magnifice. Eu au contabilizat 3. Primul este cel al lui Gaby. Prin acest gol fabulous si-a postat in suflet inca un stent, al nu stiu catelea, care-l va ajuta mult timp sa fie fericit si mandru de el atunci cand se va gandi la realizarea unica de vineri. Ave! Apoi un gol dat de Gabita. Nu stiu daca e cel descries de el, unde accentual l-a pus pe lovitura cu calcaiul. La cel de care vreau sa va spun nu am vazut momentul lovirii mingii, dar am vazut inceputul si partea finala a fazei. La un moment dat, fiind cu mingea la picior, Gabita s-a dus cu doi adversari in carca la vreo 5-6m in stanga portii, pana spre coltul terenului. Eu eram intre acel grup si Popica-portarul, la vreo 2m in fata liniei de fund. Banuind ca cei trei vor cadea gramada pe gardul de sarma mi-am intors privirea catre poarta noastra . Cand colo vad mingea ca vine la seminaltime expediata cumva din coltul terenului , il ocoleste perfect pe Popicu (care pe ansamblu a aparat f. bine – cred ca postul i se potriveste masusa) si cade la 50cm de bara 2 cat si de linia portii si, culmea, apoi isi schimba directia cu 90 grade dupa contactul cu terenul si intra in poarta. Ceva de genul scurtelor lui Federer care trec fileul perpendicular, cad brusc si apoi ies la 90 grade in lateral, spre exterior. Formidabil. I-am fazut privirea pierduta a lui Iasin (a se citi-celebrul portar sovietic- si nu lesin) dublata de murmurul deznadejdii: ”mama, cum dracu a lovit-o asta?”.
    Al 3-lea ii apartine Capitanului, gol servit spre final de meci, cand Virgil abia parasise terenul accidentat. Venit din spate cu mingea la picior, pe partea dreapta ramasa descoperita in acele momente dupa iesirea lui Virgil, Capitanul si-a amintit ca faima lui se datoreaza si ghiulelelor trase din miscare si prinde frate un sut exceptional la firul ierbii care pur si simplu a lasat impresia ca l-a tras pe roata pe bravul Popi. Acesta s-a intins cat a putut si a plutit la orizontala deasupar terenului incercand sa devieze mingea, dar corpul lui a ramas paralel cu traiectoria besicii care apoi s-a infipt in plasa. Faina executie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, Octavian Ureche! In marinimia mea, iti acord cinstea de a ma onora cu o bere. Vezi poate pica ceva si de la Mitica, dar nu cred.

      Ștergere
  12. Dau pagina inainte si zic:
    ”Cum D-zeu poate sa piarda cineva un meci de tenis asa cum a facut-o Monica noastra in finala de la Seul. 0-6 in primul set, apoi o intoarce formidabil pe iberica cu un 6-2 fara dubii si datator de sperante certe de castig, pentru ca apoi sa incaseze inca un 0-6. Ajutati-ma sa inteleg!!! ”

    RăspundețiȘtergere
  13. "Orice felie de paine ascunde trista poveste a unui spic de grau care ar fi putut deveni... bere(? nu era hamei?)..."

    Babaieti, de cand joaca Walcott asta, ca-l stiu de-o viata?

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-e greu să-l contrazic pe Tavi, că prea frumos le zice! :) N-a fost ăla golul cu călcâiul, dar nici n-am pătruns cu mingea la picior, doar am încercat să mă demarc. Când a venit pasa lungă (de la Mitică), lângă mine mai era doar Paul. Singurul meu merit a fost că am dat din prima, fără să mă uit la poartă, din poziţie incomodă. Chichirezul e că mingea a atins piciorul lui Paul, care încerca să mă blocheze, şi de aici a căpătat efectul ăla ciudat. Deci destul de mult bulănaş.
    La fel a stat treaba cu golul lui Mitică, nici el n-a avut mingea la picior, ci am schimbat rolurile: eu i-am pasat peste toată apărarea, iar el din unghi, în loc să centreze în faţa porţii, unde erau vreo doi coechipieri, a dat pe poartă şi s-a certificat astfel paradoxul că le dă pe-alea grele şi le ratează pe-alea uşoare, ştie el care!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce frumos e afara! Ole! Ole!
    Eu o sa intarzii putin, cam pana pe 4 Noiembrie.

    RăspundețiȘtergere
  16. Steaua e numai una30 sept. 2016, 13:43:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/nu-se-joaca-numele-urias-care-vrea-sa-investeasca-la-dinamo-a-transformat-uluitor-3-cluburi-din-fotbal-489941.html

    Cred ca este vorba mai degraba de Red BulĂ!

    RăspundețiȘtergere