vineri, 29 iulie 2016

Miuta de 5 la 5 cu scorul de 10-4...

            ...pentru o a treia victorie consecutiva in contul echipei lui Mihai. Pomenind de tenisman, sa salutam victoriile la tenis obtinute de Simona Halep si de dublul Mergea-Tecau. Sincere felicitari si la mai departe in turneul de la Montreal!
            Revenind la miuta noastra care s-a jucat mai mult la umbra pe terenul din spate, sa prezentam componenta celor doua teamuri.
            Echipa invingatoare: Bebe, Motanu, Popica, Mihai si Vasea.
            Echipa ghinion(dupa Mitica): Virgil, Stelica, Bete, Tavi si Mitica.
          Mitica deschide scorul, Vasea egaleaza, Popica da si el gol, Vasea marcheaza din nou dupa o pasa excelenta de la Mihai, Stelica suteaza la paianjen- gol frumos, 4-2 Motanu, iarasi Motanu, o vara si Mitica, 6-3 Mihai, 6-4 Tavi cu capul. Se parea ca echipa lui Mitica poate reveni, dar isi intra in rol Mihai care inscrie pe banda rulanta pana la 10-4 cand Mitica si ai lui se retrag cu coada intre picioare. Sa pomenim si de cele patru bare in contul echipei invingatoare.
            A urmat deja cunoscuta hidratare cu bere la care echipa invinsa, cu exceptia lui Virgil, a practicat un boicot; mai tarziu, Tavi si cu Bete ne-au onorat cu prezenta, in schimb, Stelica si cu Mitica au stat undeva separat, departe de grup.




          PS Va anunt pe aceasta cale ca este ultima cronica pe care o mai scriu. Daca chiar vreti sa nu sucombe acest blog, va rog sa revenim la vechiul obicei de a scrie prin rotatie si sa nu ne mai ascundem sub tot felul de pretexte...

36 de comentarii:

  1. Vasea, ne tragi pe sfoara.Ai copiat cronicile de saptamanile trecute, numai titlurile le-ai schimbat.Pai nu tot Mitica pierdea si Popicu castiga ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi "neamtule",m-am scremut si ti-am indeplinit dorinta de a da 2 goluri, unul pt. tine si altul pt. Mitica.
    Salutari si sa fii sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo SIMONA! La fel si in finala!

    RăspundețiȘtergere
  4. Profesorul distrat30 iul. 2016, 22:42:00

    Mitica a stat pe langa Stelica pentru o sponsorizare, e de inteles omul. Vasea, nu te mai umfla in pene, sint momente cand si Bebe joaca mai bine ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Miuţă, adică aţi jucat la porţi mici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da!De fapt,nu cele mai mici, ci acelea intermediare, f. usoare.

      Ștergere
    2. De-aia s-au dat atâtea bare, iar Mitică o... "vară"! :)

      Ștergere
  6. Mitica a dat o vara-n bara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vasea , sa nu faci prostii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucica,hai in Agronomie sa ma feresti sa fac prostii!

      Ștergere
  8. Cu cronicutza carcotasilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Răspunsuri
    1. Profesorul distrat1 aug. 2016, 22:09:00

      Vrea sa termine clasa a patra si umbla dupa mine cu ciubucul, dar i-am zis ca pana nu stie Catelus cu parul cret nu trece. Tavi, te bagi?

      Ștergere
  10. Da am luat bataie iara , dar contra luiMIHAI asta e important , cel care face fata lui ELI ,GABITA ,CATALIN si alti fotbalisti .E clar ca daca jucam cu el nu pierdeam nici un meci si chiar cu un om in minus asta este de amintit, nu ca a pierdut o vara MITICA , la alegeri i –am spus lui MIHAI, ca joc cu el si inca 2 oameni dar a refuzat stiam asta era doar un joc . Mi-a spus sa fiu serios ca nu merge . Oricum e greu sa-l bati pe MIHAI ,EU CU EL AM JUCAT CITEVA MECIURI CONTRA LUI GABITA SI ELI au iesit meciuri ca lumea . Totusi eu vin mai mult sa joc, si nu vin neaparat sa cistig cum vin altii si care cauta neaparat victoria.La alegeri MOTANU nu prea i-a convenit ca il vreau la noi si atunci am RENUNTAT ,si MIHAI acolo mi-a zis ca am luat toata echipa ii era ceva mai greu asa.Revenind la joc din nou s-a jucat frumos un timp pina la 5- la 4 si 6 la 4 am dat citeva mingi gresite pe MIHAI SI A DAT GOL cu el egreu si sa pasezi cind este in preajma ta . Si asa dupa 6 la 4 sau asa ceva s-a terminat cu jocul pentru mine dupa cearta cu MOTANU chiar am iesit afara, si daca am intrat in teren chiar nu ma m-ai interesat cite goluri a dat MIHAI , care de multe ori a venit in aparare si a a fost pe tot terenul . Cinstit vorbind el si cu ELY nu prea au ce sa caute printre noi ne cam incurca vorba cuiva asta nu inseamna sa nu mai vina .Am sa joc si eu cu MIHAI, si vedem atunci ce se scrie de MITICA , la alegeri nu are voie sa joace in anumite formule dar daca ia bataie este ok .Am acceptat in urma cu un meci sa joc si cu un om mai putin impotriva lui MIHAI o repriza.CARE ERA CLAR CA LUAM BATAIE ,asta spune mult Nu stiu ce se mai poate juca in felul acesta sau daca mai trebuie continuat asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitica, nu pune la suflet, important e ca jucam si pe deasupra ne mai si distram.

      Ștergere
  11. De acord cu Vasea.

    Intr-o vineri calduroasa,
    O gasca cam puturoasa
    In frunte cu nea Mitica,
    Ala cu mintea mai mica,
    S-au prezentat la teren.
    Mai bine suiau in tren
    Si asa scapam de ei,
    Fotbalisti de doar doi lei.
    Intr-o parte cei ce stiu
    Dincolo, unul diliu
    Care n-are ce sa faca
    Toata saptamana toaca
    Cum ca el stie juca
    Vai, sarmana maica –sa !
    Dar sa trecem la subiect,
    Vreau safiu foarte corect,
    Dar nu am ce consemna.
    S-a jucat asa si asa,
    Noi dam goluri, ei primeau
    Noi radeam si ei plangeau.
    Cine-a –nscris, cine-a ratat,
    Ce conteaza, ne-am distrat.


    RăspundețiȘtergere
  12. Mitik a este un domn! ............bombanitor, dar pasnic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Luci tine-l bine, ca cine stie cand iti vine altul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu spuneam de cele bune, sa vii la fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  15. Numai de ganduri bune.
    Am inteles, sa traiti!

    RăspundețiȘtergere
  16. Steaua e numai una4 aug. 2016, 10:31:00

    Salutari lui Jumulica si la catelusi!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Stelist nu fcsb-ist4 aug. 2016, 12:35:00

    Indiferent cu cine cadem la trageri, tot in Europa League ajungem,langa Astra.N-avem fata de Liga Campionilor, sa nu ne facem griji.

    RăspundețiȘtergere
  18. un suporter adevarat4 aug. 2016, 20:36:00

    Tot STELUTA ne mai scoate'n lume!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred ca Mitica merita ceva mai mult respect si uneori e bine sa i se ceara si scuze. Glumele si impunsaturile pe seama lui n-ar deranja daca printre ele nu s-ar constata si multe facute aiurea, care pur si simplu il nedreptatesc sau ii denatureaza anumite stari sau fapte ale lui. Doua exemple : 1.bascalia la faultul capatat de el acum 2 sau 3 saptamani, cand pur si simplu era cat pe ce sa i se rupa piciorul (eram aproape si am vazut), 2. vineri dupa meci, Mitica nu a stat intamplator doar cu Stelica la bere, a avut un motiv serios si ii dau dreptate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelica si Motanu or fi ei baieti buni la bere, dar pe teren sint fiare. Cu Motanu s-a certat Mitica vineri, iar acum citeva saptamini Stelica l-a cotonogit, l-a injurat si i-a promis si o bataie. Bine ca s-au impacat.

      Ștergere
  20. Ca de obicei Vasea a fost de superclasa. Golurile lui au insemnat primele lovituri naucitoare pe care le-am incasat vineri.
    Acelasi nivel il atinge si la cronici. Si atunci, nu vad niciun motiv de suparare ca un asemenea talent polivalent sa nu scrie si cronici dupa cronici. Ave, Sile!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Constat ca Steluta facu ce facu si lua milioanele de euro si cioc-cioc la usa grupelor CL. Si ce daca s-ar duce in EL cu Astra!?, n-ar fi nicio problema, ar poposi acolo cu buzunarele pline fata de baietii lui Sumulica. Dar nu se stie niciodata, poate iar gafeaza si intra langa Barca, Real, B.M , si iar milioane peste milioane. Pe criza asta . . . .

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru mine, astazi, ramane valabil ce am scris in ultimul comentariu de vinerea trecuta. Ole-Ole-Ola!

    RăspundețiȘtergere
  23. Nici nu stie City ce pateste in meciurile cu Steaua!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce noroc pe fcsb ! Asa are si reghe ocazia sa fie bagat in seama de Guardiola.Ce va fi dupa meci nici nu vreau sa ma gândesc.Dar lasa ca o rezolva don Jiji. Le promite celor de la City ca-i ia la el in echipa si sa vedeti ce simulacru de meci va fi.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ghici ghicitoarea mea8 aug. 2016, 12:19:00

    Ce faceti vitejilor, ati inchis pravalia? Sau scrieti doar cind aveti succesuri?

    RăspundețiȘtergere