duminică, 24 iulie 2016

Din nou cu Mihai printre noi...

             ...dar si cu reveniri,precum Gaby mare, Virgil, Paul, Bete si Mitica(dupa o saptamana de pauza) si uite asa pe nebagate de seama ne facuram de 13 doritori de miscare pe terenul clasic, cel de la intrarea in baza,expusi la soare.Cu Mihai printre noi nu se inghesuia nimeni sa faca alegeri si pana la urma s-au conturat doua echipe, mai mult dupa felul cum erau pozitionati jucatorii pe teren la miscarile de incalzire.
            Echipa de 7: Bete, Bebe, Motanu, Paul, Bogdan, Mihai si Vasea.
            Echipa de 6: Virgil, Gaby, Stelica,Popica, Tavi si Mitica.
            Cu toate ca nu parea, superioritatea numerica isi spune repede cuvantul si Vasea deschide scorul dupa o reluare din prima la un sut al Motanului, cu toate ca el pretinde ca a fost o pasa...Nu trece mult timp si Motanu inscrie si el din apropiere pofitand si de indecizia portarului Virgil. La 2-0, echipa condusa solicita superioritate numerica si despartirea lui Popica de catre Gaby in urma unui conflict intre ei, asa ca Vasea si Bogdan trec la E2 si Popica la E1.Naravasul Vasea nu se potoleste si baga un spit in paianjenul d-lui prof. Bete, deci 2-1 pt E1, apoi 3-1,gol Mihai si parca se face 3-3 prin Tavi si Mitica, moment in care Paul este chemat la datorie de noua consoarta(asa zic carcotasii) si "moneda de schimb" Vasea revine la matca si de asta data se joaca la egalitate:6-6;
            De aici incolo totul a fost simplu, Mihai marcheaza de doua ori, la golul doi primind o pasa maiastra de la Vasea, apreciata ca atare de catre Mihai, pentru ca Popica cel controversat sa puna bomboana pe ce vreti dumneavoastra si sa dea golul de final dupa o pasa de la acelasi Vasea.
           Dupa primirea a trei goluri consecutive, partenerii de intrecere se retrag si astfel se pune capat disputei cu scorul de 6-3 in favoarea E1(Mihai).
            Ne retragem cu totii pe iarba si ne astamparam setea cu berea carata de Motan, Mitica si Bogdan de la Mega din apropiere deoarece magazinul "nostru" era inchis
           


    PS Motane iti multumesc pentru incaltarile fermecate pe care mi le-ai daruit!

30 de comentarii:

  1. Pe bune dacă mai pricep ceva! La ce echipe faceţi de două etape de când vine Mihai, puteam să pun şi casa la pariuri pe echipa care câştigă. Cum vine asta, Mihai în echipa de 7, Mitică în aia de 6?! O fi de la insolaţie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Participanti la confruntare, raspundeti preopinentului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici Mihai nu mai e ce-a fost ! Ai inteles,Gabita ? Nici eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihai ca Mihai, dar ce ne facem cu tripleta BBV, Bebe-Bogdan-Vasea, spaima portilor goale si a sticlelor pline? Lipsea doar Fat-Frumos din dos, zis si Mitica, acolo unde-l pui mananca bataie echipa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vineri am o livrare chiar pe strada cu mega imaşu ăla de unde aţi luat bere, poate mă sincronizez.

    RăspundețiȘtergere
  6. Popicule esti panarama nu ai jucat nimic am jucat practic cu 2 oamani mai putini , nu ai fost nicaieri ,siai mai stricat si meciul ,si mai ai nesimtirea sa scrii .Gabita ,are dreptate noi treb sa jucam cu om in plus tot meciul dar Motanu a fost smecher si -a asigurat vict0ria .Daca mai vine Mihai noi o sa jucam cu om plus.Noi am jucat 10 minute cu om plus la sc de 3 la 3 si am ocazii mari de a marca.Totusi a fost un meci frumos si am luat bataie in 10 minute cind a cazut apararea si mihai a prins niste culoare fara Stelica care urcase .

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca sa nu va mai obositi cu privitul la meci:
    Sparta Praga - Sparta Steaua 3-0

    RăspundețiȘtergere
  8. Corect Il Grande Capitano! Daca ar autocritic just nu i-ar mai
    arde sa emita judecati de valoare cand el vine la fotbal ca sa nu se duca in parc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Socoteala este simpla. Trei baieti sint nepotii lui Fat Frumos, nu intra la socoteala. Bete a fost accidentat, Paulica n-a venit de doua luni, Motanu e zabauc. Dincoace, Virgil apara bine, Gabi si Stelica sint stalpii apararii, dar daca Mitica si cu Tavi nu produc nimic,nici macar matreata, ce sa faci?

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe parcursul jocului am avut o pauza de vreo 10 minute dedicata cautarii balonului in urma unui sut tare si"precis"peste gard in zona Salii de sport, executat de Motan.

    RăspundețiȘtergere
  11. Parerea mea este ca Mitica si ai lui puteau sa castige meciul. La rece, omul in minus din prima parte se compensa in repriza 2-a, cand pe langa plusul numeric intervenea si oboseala lui Mihai care fiind abia la al doilea meci scade randamentul, lucru care s-a observat si vinerea trecuta. Astfel,dupa 2-0 la pauza, in primul minut de la reluare Vasea a inscris si in poarta lui Doru, asa cum facuse si in prima repriza in poarta lui Virgil. 2-1. A urmat rapid golul de 2-2 al lui mandel, apoi 3-2 si 3-3, gol senzational al lui Mitica. Masinaria capitanului functiona perfect. Si deodata a intervenit ceva care a deturnat aceasta situatie favorabila noua. Motanelul prinde un sut care survoleaza gardul si mingea se duce in vegetatia de langa sala. Bai frate, pret de aproape 15min au cautat besica vreo 6 persoane. La reluare motorul se racise, ritmul si claritatea combinatiilor noastre palisera, dar si asa aveam o superioritate tactica si de moral. Acum a intervenit al doilea moment nefavorabil noua, plecarea lui Paulica, care a pus punt aventurii de intoartcere a rezultatului. De aici incolo a urmat ce s-a scris in cronica. Cred ca Mitica a avut iar ghinion. La egalitatea numerica din final, Mihai a fost decisiv, a punctat scurt si precis ca sa incheie etapa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabita, vezi ca pentru a paria la ”bet at home” ai nevoie de casa. Daca besica nu se ascundea si se jucau acele minute irosite . . ., riscai foarte mult cu asa un pariu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-aş fi avut niciun fel de emoţie. Tenismanu a jucat atât cât trebuie ca să câştige. Doar e antrenor. Dacă era nevoie de mai mult, făcea mai mult.

      Ștergere
    2. Da, e posibil ! Poate vineri te sincronizezi si te arunci la bataie cu noi. Mihai ne-a intrebat de tine de mai multe ori.

      Ștergere
  13. Felicitari Sile. Adevarat atacant, nu e etapa sa nu lasi urme pe tabela. Crapa fraierii de pizma, asa le trebuie! Felicitari pentru cronica ! Ave!

    RăspundețiȘtergere
  14. Profesorul de fotbal26 iul. 2016, 08:57:00

    Rezumatul etapei:mitică joacă și pierde.A devenit banal, se intâmplă de fiecare dată, cu oricine ar fi în echipă, așa că feriți-vă de măgăruș !
    Către bâl bâl:Tu nici în parc nu te poți duce că te-au dat ăia afară și ți-au spus să nu te mai prindă pe acolo.Ghinionul nostru, ca ca tine aveam destui și nu mai vreau să ți-i mai spui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niste profesori,de la o vreme, pe langa ca sunt stupizi, sunt si insipizi ( nu ca ar fi avut vreun farmec pana acum).

      Ștergere
  15. Profesorul de limba română26 iul. 2016, 09:04:00

    Copitane, să vii să te meditez la limba română.Poate reușesc să te învăț ceva.Nu promit că am să reușesc, că prea semeni cu Cristi gaz.

    RăspundețiȘtergere
  16. Scuze, am scris de pe telef, si am citeva greseli am scris in graba.

    RăspundețiȘtergere
  17. Reset, s-a schimbat modificarea, trebuie sa livrez în Buftea, deci nu mai ajung. Poate la bere, că tot am de dat.

    RăspundețiȘtergere
  18. hai stluta nea vasea si nu-i mai baga in seama pe toti papagali vorbitori;e unu acolo mascariciu rapandula pe car am vrut om s-al fac sa vina si el la cules de morcovi cu {pardon} fundu si ghertoiu a zis ca-l are spart si nu pote s-ai apuce; da matale un gol si pentru mine si unu pentu mitica ca am auzit ca ese la pensie; va pupa tata

    RăspundețiȘtergere
  19. Asa o sa fac Cristi si Steluta noastra s-a descurcat onorabil la Praga. Peste o saptamana tragem linie...

    RăspundețiȘtergere
  20. Vasea, ai grija cum tragi linia...

    RăspundețiȘtergere
  21. Lucifer, te-a intrebat cineva ceva ? Stim ca ai oftica pe profesori inca din scoala, se vede, dar credeam ca ti-a trecut.Doamne, ce cosmar trebuie sa fi fost pentru tine sa te tarasti prin scoala.Cum auzi cuvantul profesor, cum faci urat.Pazeste-ne, Doamne, de asa boala.

    RăspundețiȘtergere
  22. Domnul Mucea, sa-mi amintesti sa te blagoslovesc cu doi lei, sa ai si tu de juma de bere si niste seminte. Acum poti sa canti la alta masa.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cine esti l? Dl. bucea este bolnav asa ca lasa-l in plata Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  24. Decanul, ca iar tresare Lucica28 iul. 2016, 13:54:00

    I, pastreaza-ti banii stransi la biserica, ca iar te bat chelnerii ca vrei sa fugi de la masa fara sa platesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa tine nu fug chelnerii, ca-ti platesc altii pomana.

      Ștergere
  25. O fi cald, o fi foarte cald, mi-e si frica sa nu vin. Daca ceilalti fac de-un 4 la 3 si tocmai eu sa le refuz parul, adica egalitatea numerica vreau sa spun. Asa ceva nu se poate intampla, chiar de-ar fi sa raman doar cu berea si pufuletii de la mega-image! Sticla plata, sepcuta si cu putin noroc terenul din spate, astea sunt cele trei conditii pentru o ultima reusita pe iulie. Ole-Ola!

    RăspundețiȘtergere
  26. profesorul distrat29 iul. 2016, 13:18:00

    Cine nu vine azi sa-si anunte prezenta!

    RăspundețiȘtergere