duminică, 3 iulie 2016

The Magnificent Seven

Din distribuţia originală (1960!) a mai rămas doar Bronson. La remake i s-au alăturat Mitică, Popică şi Stelică (rezonanţă, bro!), Găbiţă&Tăviţă, dar şi Bogdan, apărut târziu şi stingher, ca să ne strice paritatea. Credeţi că a fost o zi a cincea ratată? Nope, dimpotrivă. Iată: s-a jucat nu la porţi mici, ci minuscule (sub 1 metru X juma de metru), pe jumătatea cu umbră a unui teren din spate. Deşi 3 contra 4, s-a jucat spectaculos şi palpitant, s-au dat neaşteptat de multe goluri, de toate soiurile, de la cele mai rafinate la cele mai caraghioase. Multiple răsturnări de situaţie, mai întâi Bronson, Stelică, Tavi şi Mitică în faţă, apoi Găbiţă, Popică şi Bogdan, după aia ei la două goluri, iarăşi noi la unul, poate chiar două, pe urmă ei la 3 goluri preţ de vreo... 5 secunde! La 5 şi-un sfert, când a intervenit gentlemen's agreement de un sfert de oră, scorul era egal. S-a mai dat câte un gol de fiecare parte, tot ei în faţă, aşa că am zis săru-mâna pentru egal. Zece-Zece, băbăieţi! Dacă nu ştiu să pierd, cum zicea Tavi, măcar ştiu să fac egal! :)
La hidratarea de pe peluză am fost toţi, în păr. Când a bătut de 19,30, stropitorile mascate în iarbă au pornit un tir încrucişat de care cei mai mulţi n-au scăpat neudaţi. Ne-am amuzat şi ne-am mutat peste alee, unde la 8 fără 10 s-au declanşat şi aici stropitorile, iar singurul care a scăpat neatins şi de data asta am fost eu! :) Chiar mă întrebam dacă aş fi avut acelaşi noroc dacă trăgea vreun terorist la întâmplare. Sper să nu am ocazia să aflu! Când am ajuns în cartier, cu Mitică şi Bronson, mai era vreo oră până la Belgia cu Ţara Galilor, aşa că ne-am hotărât să-l întâmpinăm cu mici şi bere la terasă. Păi să tot fie vineri din astea, în care eu am nimerit din întâmplare, în pantofi sport de stradă, mai mult ca să-i dau berea lui Motanu, dar care n-a apărut. Măcar am scris cronica şi de data asta.

12 comentarii:

  1. Ba baieti, bravo! Nu va lasati si continuati!
    Eu nu prea mai rezist la canicula...

    RăspundețiȘtergere
  2. Capitanu Fasole3 iul. 2016, 20:23:00

    Motanu n-a venit special ca sa nu dea berile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, vineri a fost cea mai pitoreasca etapa din ultima vreme. Pacat pentru cei plecati in CO sau retrasi in sufragerie, la racoare. Cei sapte pitici magnifici au alergat-o pe saltareata alba ca zapada cea rotunda de-au ametit-o saracuta, dar a fost fericita pana la urma, de 20 de ori a ajuns acolo unde-si dorea, de alte 4-5 ori a izbit cu putere barele (alea mici, minuscule, cum spunea Gabita), lucru care nu i-a displacut caci, una care se lasa 100% in voia vigurosilor pitici, trebuie sa fie si masochista.

    Alte comentarii ceva mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce meci a întors Simona astăzi! Numai meciuri grele ca ăsta îi doresc, că ea pe-alea uşoare le face varză.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e si parerea mea; am vazut din setul 2 de la scorul de 2-1 pt Kerber si mi-a placut cum a luptat Simonuca,ceea ce i-am transmis si Motanului care nu vede turneul...

      Ștergere
    2. Da, Kerber a jucat prea bine, a mai avut şi bulan... Dar. una peste alta. cel mai spectaculos meci al turneului!

      Ștergere
  5. In sfarsit un meci sensational la baieti,geniul a invins forta bruta (Federer versus Cilic)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar bătrâneşte, din talent. Dacă nu câştigă anul ăsta, nu văd cum ar mai reuşi ulterior, vârsta chiar începe să se vadă. Iar dacă se prezintă aşa cu Raonic nu prinde finala.

      Ștergere
  6. Daca viitorul in tenis inseamna stilul de joc - Cilic sau Raonic, nu am sa ma mai uit la acest sport.

    RăspundețiȘtergere
  7. Regret ca nu am mai comentat despre cele petrecute vineri. Oricum, dupa o saptamana cu atatea alte evenimente sportive de prima mana, evident din aceeasi categorie de importanta cu al nostru, sunt convins ca nu s-a simtit aceasta lipsa pe blog.
    Ce pot sa va spun e doar atat: veniti la teren, ziua este splendida, fara canicula si alte inconveniente. Sile, Doru, motanelul Paul, Virgil, voi care nu ati mai calcat cam de multisor prin agronomie, ce mai asteptati?

    RăspundețiȘtergere