duminică, 29 mai 2016

Un meci placut pentru cei care castiga

Pe o vreme nesperat de frumoasa, cei doi capitani Mitica si Ely, si-au facut echipele dupa ce au convenit ca Ely sa-si aleaga 2 jucatori ( Bete si Gaby ), iar Mitica 3 ( Nelu, Stelica si Razvan sau Cristi - Biciclistul ). Ceilalti jucatori au fost luati la inspiratie. La sfarsitul alegerilor, echipa lui Mitica a cerut o rocada - Stefan cu Bogdan ( dupa meci si-au reprosat proasta inspiratie ).
Iata echipele :
Echipa lui Ely : Bete - Bebe, Gaby, Popica -Vasea, Ely, Bogdan.
Echipa lui Mitica : Nelu - Cristi, Stelica, Razvan - Stefan, Mitica, Tavi.
Scorul final : 14 - 7 pentru echipa lui Ely.
Scorul a curs intr-un singur sens, insa la inceput meciul a fost destul de echilibrat ( ca de obicei), dar Bete ( in poarta) le-a cam taiat elanul baietilor lui Mitica, iar la cealalta poarta au inceput sa curga golurile.
Sigur ca Ely este omul determinant intr-un astfel de joc. Prin driblinguri repetate, el scoate din joc 2-3 jucatori, dupa care le pune mingea pe tava , in fata portii, echipierilor care se afla acolo.
Echipa lui Mitica a incercat sa atace cu toti jucatorii. De mai multe ori Nelu ramanea singur cu 2 jucatori adversi si mai mereu era batut.Schimbarea portarului cu Cristi-Biciclistul n-a dat rezultate si astfel echipa care a avut mai multa stabilitate in aparare, a castigat destul de clar.
La acest scor e greu de precizat autorii golurilor, dar voi incerca :
Din echipa lui Ely au inscris Ely, Bogdan, Popicu si Vasea.
Din echipa lui Mitica au inscris Mitica, Tavi, Stefan si Cristi.
Dupa meci a urmat repriza de hidratare cu comentariile de rigoare.

21 de comentarii:

  1. Ce usor castiga unii bani, adica eu, daca stiu pe cine sa pariezi, adica pe Real.Sper ca niciunul dintre voi n-a pariat pe altcineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne povestesti nimic ca te cam scapasesi in chiloti.

      Ștergere
  2. Intre autorii de goluri il putem trece si pe Stelica, chiar daca si-a dat autogol!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Gabi, ai facut o cronica concisa si la obiect punctand elementele interesante, fara a te pierde in amanunte irelevante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Totusi se pune o intrebare: hidratarea a fost corespunzatore?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bnk:
    Un sofer la semafor, intr-un Logan, ii face semn unui barbat cu Ferrari sa lase putin geamul jos.

    - Ia zi, cum e, esti multumit de ea? Ca am vazut ca nu prea isi cumpara lumea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profesorul distrat1 iun. 2016, 21:33:00

      Eu stiam bancul cu Mitica din tramvai, care se ia de un conational cu Mertan.

      Ștergere
  6. Fan Real, nu Realitatea TV ca Mitica2 iun. 2016, 09:06:00

    Nu-mi revin din euforie ! Ce bine te simti campion al Europei si cu bani in buzunar ! Valoarea si-a spus cuvantul,cei mai buni au castigat, Simeone a luat-o in barba, nu i-a tinut smecheria cu asmutirea peluzei,asta tine la echipele mici nu la alde Real.Am castigat 1000 euro, la inceput pariasem pe 500 euroi si la loviturile de a 11 m am fost intrebat daca accept dublarea sumei. Am stiut ca suntem mai buni, am acceptat si iata-ma cu teschereaua plina, ceea ce va urez si voua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce campioane în ţările lor de baştină a scos Real în faza eliminatorie? Repede, fără gugăl.

      Apropo de pariuri, am de luat bere de la Gabi şi de dat lui Motanu. Nu e transferabilă, bem de două ori, când o fi.

      Ștergere
  7. După modelul de la gimnastică, s-ar părea că scopul lui Popică e să-i scoată campioni pe unii din noi! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Tridentul Ely-Vasea-Bogdan ne-a torpilat in plin vinerea trecuta. Vasea confirma valoarea si da un raspuns criticilor lui, iar Bogdan aduce in prim-plan, a cata oara, faptul ca atunci cand e jucat marcheaza. Pentru Ely, sanatate si curaj pentru a incepe sa-si rezolve problemele de sanatate. El a fost pentru cei doi taticul cu pasa de gol.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dau berea cu placere, pentru ca eu sunt fan Real ( adica fac cinste).Sa nu spui ca nu ai avut emotii, mai ales la penalty-uri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doar la primul, ăla din timpul meciului! :) La departajare era clar că bate Realul, că tot sezonul ăsta au avut bulan la trageri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu zic sa le luam cupa, ca au avut ghinionul la trageri si n-au cazut cu echipe campioane. Faptul ca a castigat la Athletico, care le-a batut pe Barca si Bayern,n-are nicio valoare.Cine e pentru sa ridice copita sus.

    RăspundețiȘtergere
  12. Moamă, ce-a bătut-o pe Atletico, a rupt-o! La 11 metri, unde-a ajuns cu gol din ofsaid. Cupa poa să-i rămână lui Ronaldo să se spele pe cap în ea. Scald-o, Ronaldo! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Toate, dar absolut toate aceste echipe vedeta au avut mare-mare noroc. Barca, Real, Atletico si Sevilla, n-au jucat cu marii campioni din Agronomie. Asa unii se bucura pentru Real, altii sufera pentru Atletico, dar suprematia totala si raiul pe pamant este numai aici, la noi, vinerea de la 15,30 la 17 si mai ales dupa . . .

    RăspundețiȘtergere
  14. Mare adevăr grăişi Tavi !
    Vasea, poţi să actualizezi puţin cronica anterioară şi în loc de " bomboana pe... care şi-a băgat-o (corect scris ar fi fost : care nu a fost în stare să o scoată de pe linia porţii)", să transcrii "pe curat" ceva în genul, " sexptuagenarii au înfrânt mlădiţele lui Bronson iar bomboana... le-a pus-o Vasea (4 g) şi Bg (4 g) care le-au băgat-o...". Ely + Popii 5 g (2+3 sau 3+2), Stelică autogol fabulos la un contratac furibund spre propia-i poartă ( în realitate Ely a vrut să-mi paseze "printre" în colţul opus al careului iar Stelică a întins un picior) în care Nelu se afla singur cu doi adversari. Dacă Nelu era mai tot timpul singur cu doi adversari, de unde mai învârtea Billy Idol, ăsta..., Ely Idol, două trei salate ca să poată să pună de o friptură, două la tavă ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Va salut de la Dunare. Pregatesc apele pantru oaspeti. Veniti, nu va coditi! Va astept in lunca, la o miuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu mă pregătesc, mai am ceva lucrări luna asta şi după aia inaugurez.

      Ștergere
  16. Belphegor, nici că putea să zică mai bine...

    http://blogsport.gsp.ro/cosasu/2016/06/03/sa-ne-dezintoxicam-de-clisee/

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt ma... gă5 iun. 2016, 00:30:00

    Da buburuza (Spania) aia care i-a tras-o lui Serena balşâia krasivaia ? merge la ... ?

    RăspundețiȘtergere