luni, 24 august 2015

Bine v-am gasit !

Vineri pe o vreme capricioasa, am gasit o portita, am iesit pe ea si m-am intalnit cu dragii mei colegi de fotbal. Nu am fost foarte multi la numar, decat vreo 10, din care am ramas 8, Nelu si Bogdan au stat in tribuna si au facut galerie. Chiar daca a plouat pe tot parcursul meciului, acesta nu a fost un motiv intemeiat pentru a putea renunta la jocul cu mingea.
Echipele s-au facut de catre Mitica si Ely rezultand urmatoarele garnituri :
Echipa M : Mitica, Cata, Bebe, Tavi
Echipa E: Ely, Stelica, Popica, Prietenul lui Ely
Asadar am pus portile mici pe latul terenului mare si am dat drumul la jucarie. Noi am jucat celebrul 4-4-2, ei 4-3-3, ei cu Popica in poarta, noi cu Bebe. In ciuda vremii si numarului mic de combatanti, meciul, a prins repede culoare si s-a animat prin golul cu numarul 1, marcat dupa o combinatie intre Mitica si Cata, cu ultimul la finalizare. Cum dupa primul vine si al doilea :), am reusit sa ne desprindem la 2-0 prin golul lui Mitica, ramas in pozitie de 1-1 cu Stelica acesta l-a executat cu sange rece. Au inceput sa curga cateva lacrimi din ochii lui Ely, si cum Bebe are o afinitate pentru copii care plang s-a facut ca nu vede sutul acestuia si scorul a devenit 2-1. Ca sa respectam traditia cu primul urmat de cel de-al doilea, Cel Mic (prietenul lui Ely), a reusit sa aduca egalarea.
Urmeaza o perioada foarte buna pentru copii lui Mitica si astfel cel mic, Catalin, fuge de langa taicasu si marcheaza 2 goluri prin suturi de la distanta, ambele la coltul lung. Cel mijlociu, Tavi, despre el e vorba, nu rezista nici el prea mult timp si isi arata clasa printr-un sut tot de la distanta, tot la coltul lung si tot gooool :).
Cum bine stim ca dupa vreme buna vine vreme rea, urmeaza o perioada de relaxare in jocul nostru, in care au loc si cateva schimbari pe posturi, iar echipa pustanilor resuseste o egalare nesperata, marcatorii fiind pe rand : Ely, Popescu si Stelica.
La acest scor Mitica da o pasa filtranta la mijlocul terenului, Cata face un dribling de toata frumusetea pe langa Popescu (preocupat sa abureasca un client, vroia sa ii vanda un trening) si marcheaza pentru 6-5. La adapostul acestui minim avantaj de 1 gol si pe fondul oboselii cat si accidentarilor, echipa M face un pas foarte mare in spate fiind tinuta in joc prin cel putin 5-6 interventii de exceptie ale lui Tavi. Pana la sfarsitul jocului tabela se mai modifica de cateva ori, rezultatul final fiind de 7-7.
Va salut cu respect pe toti cei prezenti cat si pe cei din fata monitoarelor : Gabizta, Gaby, Motanu, Paul, Betze, Vasea, Lucica .... si restul. Sa ne vedem sanatosi !

22 de comentarii:

  1. Salut Cata! Am vrut sa te-ntreb mai de mult: ai facut operatie de menisc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata, te salut cu mult drag!
    Daca stiam ca vii, poate ma riscam si veneam si eu ca sa te vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. formularea cu "mă riscam" este manelistică și nu cadrează cu un băiat cult, cu bac-ul la bază. poți eventual să spui "mă scăpam", dar și asta poate să fie interpretat.

      Ștergere
  3. Operatia a fost de menisc si ligamente incrucisate. Daca ai probleme cu asa ceva eu zic sa nu stai pe ganduri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa recuperare, ai mai avut probleme?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ciulică, scumpete mică, nu uita: cătălin are fix jumate din vârsta și greutatea ta specifică, asta ca să nu mai pomenim de talent. în plus, el este fotbalist, iar matele gurist, pardon, rugbist, așa că pune mâna și fă ceva, nu de alta, da poate li se mai face și la alți fraieri dor de tine și n-au de unde să te ia.

      Ștergere
  5. Corect e pe unde să te ia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Motane, vino cu chestii noi, astea le-am discutat deja(sau ai uitat?).

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo Cata pentru revenire si cronica. Felicitari celor 10 prezenti, datorita carora s-a putut disputa etapa pe o vreme enervanta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cata a jucat accidentat aproape tot meciul, iar prietenul lui Ely e Vladut, care a facut ce a facut si a scapat si vineri fara infrangere!

    Mentiuni speciale pentru Nelu si Bogdan care desi nu au jucat au fost alaturi de noi pe toata durata partidei, indiferent daca ploua sau nu.
    Apoi. exemplul nostru de curaj i-a facut si pe altii sa inceapa sa joace! Ole, ole!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragii mei, mi-a facut sa va privesc cum va jucati. Am avut placuta senzatie ca-mi vad fratii mai mici, copiii, nepotii si stranepotii jucandu-se impreuna si in armonie, eu si Bogdan fiind rezerve. Jocul a fost spectaculos si echilibrat. Bravo voua. Deci, se poate si asa. In alta ordine de idei, vremea fiind prielnica, va reamintesc faptul ca sunteti invitatii mei la resedinta mea de vara. Daca se inscrie cineva, propun sa plecam vineri, dupa meci.

    RăspundețiȘtergere
  10. Salutare Cătă, salutare tuturor! Din păcate, vinerea asta nu vă puteţi baza pe mine la nimic, nici la excursie, nici la surpriza pe care v-o tot promit. Am reuşit să vând apartamentul şi acum sunt într-un iureş cu acte, lucrări la casă, mobilă pe comandă etc.

    Şi, foarte IMPORTANT, săptămâna viitoare va fi un turneu internaţional de juniori în Agronomie, deci va fi foarte greu de circulat pe acolo, darămite de jucat! Anunţaţi-i vinerea asta şi pe ceilalţi care nu citesc blogul. Poate atunci să fie propice de mers la Nelu Bronson, rămâne de discutat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari pt. reusita vanzarii si bafta in continuare!

      Ștergere
  11. Intre prieteni:
    - Motanu: Ce glume proaste faci...
    - Vasea: Pe cele bune le tin pentru cei inteligenti.
    Ha, ha, ha...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. știam eu că ești băiat de comitet, cu bacul la bază, și nu ții glumele pentru tine. hai vineri cu berile, că mi-e sete și chiftelaru se dă rănit.

      Ștergere
  12. Steaua e numai una27 aug. 2015, 11:23:00

    Doua trei rezultate cu bafta porcului si s-a urcat Rednic in copac, ca nu mai vrea pe nimeni linga el, sa ia el tot caimacul. Noroc ca nu sta pina la sfirsitul campionatului si pleaca cu coada intre picioare de la insolventi.

    RăspundețiȘtergere
  13. ceva adevăr e cu caracterul lui rednic, doar nu degeaba i se spune Strâmbul.

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/vasile-turcu-il-desfiinteaza-pe-mircea-rednic-atac-fara-precedent-l-am-prins-cind-lua-bani-stiti-cum-l-a-ajutat-pe-pascovici-457149.html

    nea vasile e cam prea simpluț ca să bage de la el, așa k kam ăsta-i adevărul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Din pacate am ramas fara participante in cupe. E trist, mai ales atunci cand vezi niste plavani dintr-un targ norvegian cu obrajii roze de bucuria calificarii.
    In schimb noi mergem mai departe. Azi este etapa! CO-ul ma va tine departe de voi. Distractie placuta!

    RăspundețiȘtergere
  15. L. nu ma asteptam din partea ta!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ramane cum a propus Gabitza. Ne vedem la fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  17. Tavi, iti dorim vreme buna si un concediu de exceptie. Te asteptam odihnit si cu dor de joc.

    RăspundețiȘtergere