sâmbătă, 20 iunie 2015

Pe scurtatura!

          Era p-aci ca prima noastra experienta cu un meci disputat de la ora 20, in seminocturna sa fie un bluf, un fiasco. Primul obstacol a fost "adunarea la teren" care s-a facut cu multa chinuiala, noroc ca a venit Ely cu niste pusti si Bete cu un prieten, ca si reaparitia surprinzatoare, dar placuta a lui Gabita dupa intalnirea de 25 de ani de la absolvirea liceului,facandu-ne astfel de 12 amatori de miscare seara pe racoare. Apoi au fost parlamentari cu terenul, in final fiind expediati pe unul din terenurile din spate. Cand intunericul ne cotropea au fost probleme cu nocturna care nu s-a mai aprins si astfel am pus capat disputei, oricum era trecut de 21.30, dar am mai fi jucat pana pe la 10 seara.
          Nu stiu cum s-au facut alegerile, dar au rezultat doua echipe dezechilibrate, cel putin ca varsta, daca nu si ca valoare, cred eu.
          Tinerii: Bete, Tavi, Popica, pustanul mai mare(cam 14 ani), pustulica de 12 ani, junior la Rapid si talentat foc si Ely.
          Batranii: Mihai( 57 de ani, amic cu Bete), Bebe(67), Vasea(68), Stelica, Mitica si Gabita.
          Meciul in sine nu prea a avut istoric, tinerii conducand in permanenta. Daca ei au avut un trio sub 20 de ani, la ceilalti, "juniorul" Gabita are peste 40. Scorul a fost deschis de tineri care au condus cu 2-0, apoi 2-1 gol Mitica, 3-1, 4-2, ca sa urce pe la vreo 8-2, 9-4, pentru ca in final sa fie 10-7, cel putin asa cred. Pentru tineri au marcat Ely-cele mai multe, Pustulica si Popica-un gol cu capu. Golurile batranilor au fost inscrise de Gabita si Mitica, cate trei fiecare(sper) si unul de "tanarul" Vasea. Chiar daca Vasea nu rata 2-3 ocazii clare, ca si Mitica ulterior, precum si Gabita in mai mica masura, consider ca victoria tot tinerilor ar fi apartinut. Daca am fi reusit sa ne apropiem mai devreme si sa-l enervam pe Ely mai aveam o sansa.
          Asadar tineretea a invins!
          PS. Din lipsa de cronicari a trebuit sa scriu a doua oara consecutiv.     

33 de comentarii:

  1. Bravo Sile! E un fel de a spune ca cochetezi cu batranetea. Faptele tale, inclusiv cronicile succesive arata ca esti inca verde precum iarba (naturala) din Agronomie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari baietilor nostri care au onorat etapa! Cu toate pataniile aratate de Sile, a fost minunat. La final s-a baut bere si s-au ciugulit seminte sub clar de luna cu doua stele maaaari si stralucitoare. Pacat ca n-a prea mai fost timp sa ne lungim .
    Comentarii mai incolo .. . .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar putea deveni interesant sa jucam de la 17,30-18,00 in urma experientei de
    ieri.

    RăspundețiȘtergere
  4. am crezut până la sfârșit că tavi a scris cronica, mă și miram că zice despre silică că-i ratangiu. bine că s-a putut juca, chiar dacă n-am venit m-am gândit la voi și sper că v-am făcut o bucurie, trimițându-l pe marinuș. aș fi vrut să-l văd și eu pe puști, dacă erați inspirați, le făceați juniorilor o poză, să vadă lumea cu cine se combate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va admir ca reusiti sa jucati in fiecare saptamina si pentru mine sinteti un model de vointa si prietenie pe termen lung. Va urez sa o tineti tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Steaua e numai una21 iun. 2015, 20:55:00

    Simona Halep, o tarancuta infumurata si plina de aere fasaite isi schimba antrenorii mai des ca pe chiloti. De unde atata tenis pe ea, daca se linge noaptea cu barbatii prin masini, asa ca intrun an o vedem langa prietena ei Sorana.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu o seară înainte fusesem cel mai vârstnic component al echipei, vineri am fost cel mai tânăr! :) Cum Cătălin fusese anunţat, eu venisem cu gândul să stau în poartă, dar nu s-a potrivit cu situaţia din teren. Mitică ne-a atenţionat încă de la început, şi în repetate rânduri, că meciul ăsta "nu se pune" (ce-o însemna asta, unde se pun sau nu se pun meciurile, nu se ştie...), aşa că s-a autoflagelat la alegeri. Într-adevăr, revelaţia a fost puştiul căruia şi eu îi dădeam tot vreo 12 ani după statură, numai că apoi am aflat că are 14, ceea ce explică mai bine vigoarea şi tupeul arătat în joc. Iar celălalt puşti are vreo 16-17 ani şi a mai jucat o dată cu noi, dar împotriva lui Ely. O corecţie minoră la evoluţia scorului, am egalat şi la 3, apoi Mitică a avut-o singur cu portarul, la vreo 2 metri în afara careului, n-a dat rău, însă n-a găsit poarta, iar la repunere am primit gol. Cred că a fost singura dată când puteam lua conducerea, după aia doar ne-am apropiat în două rânduri la două goluri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Pustulica eu l-am intrebat cati ani are si mi-a spus 12 !

      Ștergere
  8. Apropo de ideea cu decalarea orei, gândiţi-vă că îi pierdeţi dintr-un foc pe Gabi şi Paul, care pleacă în weekend din Bucureşti. Poate şi pe Bogdan. Iar Tudor se mai nimerea şi el din când în când cu bicicleta, dar după ora 5 nu mai are cum să vină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ca e mai bine sa ramanem la ora clasica de 15.30 .

      Ștergere
  9. Lasa-l pe Bebe, atat il duce mintea, bine ca reuseste sa vina la teren.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. băi nene, mai mult respect cred că nu ți-ar strica. iar data viitoare luminează-ți fața, să avem și noi o bucurie.

      Ștergere
  10. super-banc primit de la siliboa, așa înțeleg de ce-i plac lui marinuș lactatele:


    PATRU HOŢI TUCIURII DAU O SPARGERE LA O BANCĂ.

    DESCHID SEIFUL ŞI GĂSESC IN SAFE NUMAI O SUTĂ
    DE IAURTURI!

    DE NERVI ŞI DE NECAZ BEAU TOTUL ! ! !

    LA IEŞIRE, AU ÎNTREBAT PAZNICUL, UNDE SÎNT BANII
    ACESTEI BĂNCI ? ?

    CARE BANI NENE? AICI ESTE BANCA DE SPERMĂ ! !

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonimu-le n-ai impresia ca esti OBRAZNIC si te bagi in seama dupa ce vii si ne lingi berile ai tupeul sa te iei de noi. Porcule! Pot sa-ti zic ca nu stiu cine esti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu stii cine e personajul, de unde stii ca va bea berile?!?

      Ștergere
  12. Tavi şi Motanu, n-aţi primit notificare pe mail? De vreo două săptămâni sunteţi ca Virgil, administratori. Nu de bloc, ci de blog. Deci puteţi să luaţi măsuri când consideraţi că cineva sare calul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...dar daca sare iapa?!?

      Ștergere
    2. bine că nu l-ai pus administrator pe siliboa, că fugea la piață cu banii de întreținere. vezi că te-am căutat acu vreo două săptămâni, nu neapărat să-ți dau berile, că poate e prea cald, da vroiam să te întreb de o mutare de început la table. te pupă tati și te mai așteaptă vinerea.

      Ștergere
  13. Maine, vom juca la ora 15.30, e buna si vremea. Referitor la meciul trecut, ma asteptam sa vina mai multi oameni. Am fost salvati de GABITA si de niste pustii. E incredibil ce a facut ELY in teren si la alegeri. Eu am ales pe GABITA. STELICA era normal, cu cine sa joci impotriva lui ELY? Dupa care am zis sa-si aleaga 2 oameni. Dupa asta ma facut smecher, ca ce oameni aleg, nu mai voia sa joace .
    Referitor la cei 2 pustii alesi de ELY, am crezut ca joaca cel mai marisor, nu cel mic. Pe cel mic nu-l mai vazusem, doar ELY il cunostea. Pustii au jucat, au alergat, dar sa fim seriosi, ELY a fost cel care a cistigat meciul prin jocul excelent . De multe ori cu 2 oameni chiar 3 pe el vorba vine el se descurca , , pasa la pustii cu poarta goala. Peste astea a avut si portar pe BETE care a aparat mult mai bine ca prtarul nostru. Este clar, ELY va fi o problema daca nu vin GABITA si CATALIN, cu cine sa joci impotriva lui. Cu GABITA am facut citeva faze frumoase am avut si 2 bare. BETE a scos citeva suturi bune, cred ca am jucat prea mult si eu si GABITA pe VASEA cind puteam sa rezolvam noi mai mult, mai ales GABITA .
    Dar asta este, macar ELY este platit sa joace asa bine. La nivelul nostru ELY este peste MESSI.Popicu nu voia sa joace ca nu are echipa .

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu trebuie sa iti para rau, nici sa te simti prost ca nu ai cum sa ii iei mingea. Majoritatea baietilor ii pot devenii cu usurinta bunici ;)). Acum daca tot te streseaza ideea asta ,, cum sa ii iei mingea, cum sa il deposedezi, cum il faci sa nu mai joace '', il poti intreba pe Popica :)).

    RăspundețiȘtergere
  15. Ceva senzational merita vazut.....
    https://www.youtube.com/watch?v=8F9jXYOH2c0
    Nu ati vazut asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  16. Am ras de m-am prapadit de caterinca lui Mitica. Parca l-am revazut pe Popi in poarta, in zilele lui faste, cand nicio minge nu trecea de el.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vineri, Dorulet si cu mine nu am trecut de mijlocul terenului. Fara gluma. Am stat pe rand in poarta si tot pe rand ne-am plimbat prin fata ei. Sarcini limitate si bine duse la indeplinire. De restul s-au ocupat cei 3 tineri si f. tineri muschetari. + Popi, care a mimat ca fundas doar 5min. dupa care s-a retras in atac preferand sa piarda timpul in atac decat sa-i incurce pe cei doi corifei din aparare. Finut baiatul.
    Mitica, atasat valorilor traditionale, a ales ce cunostea evitand riscul de a merge si pe mana necunoscutului. De data asta nu a avut noroc. Piciul Vlad, mezinul muschetarilor, a depasit toate asteptarile .

    RăspundețiȘtergere
  18. Lui Gabita, numai de bine, in primul rand pentru ca s-a tinut de cuvant si a venit acolo unde-i este locul, fata de altii care au zis una si-au facut alta.
    Cat priveste chestia cu blogul, stiam, dar sincer ma trec fiorii si nici nu doresc sa ma gandesc. Amice, blogul tu l-ai infiintat, tu esti CINEVA pentru fenomen si pentru fotbalul din cadrul lui si nu poti sarii calul asa cum vrei tu. Trebuie sa pastrezi administrarea blogului, asa cum ai facut-o pana acum, pentru ca tu te identifici cu el, nu eu sau Razvan.
    Hai salut!
    Pe maine. Se anunta o etapa tare. Cred ca vine si Cata, il simt, probabil i-a trecut durerea de la picior.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ei?! Ce e tacerea asta ? Aveti vreo retinere? Va e frica sa nu raciti? Cativa stropi de ploaie rataciti prin zona capitalei nu ne pot opri. Astazi e etapa, e clar?

    RăspundețiȘtergere
  20. Bine Sefu`...Sa traiti

    Doru

    RăspundețiȘtergere
  21. V-a placut preincalzirea de saptamana trecuta? Sunt convins ca da! Iata inca unul la fel de demential, dar total opus ca stil celuilalt, cam cum sunt mall CORA Pantelimon cu Dedeman Militari, adica pe diagonala.

    https://www.youtube.com/watch?v=cwqhdRs4jyA

    Ti se face pielea de gaina cand vezi cine sunt barbatii. Merita sa-i numim, desi cei mai multi o sa-i recunoasteti. G. Harrison, Bob Dylan, Jeff Lynne (fondator si component e baza al Electric Light Orchestra), Roy Orbison (dupa inregistrarea coloanei sonore a murit-ce coincidenta!, tocmai ce a pornit in calatoria fara de capat) si Tom Petty! O melodie extraordinar de frumoasa !!

    RăspundețiȘtergere
  22. Scuze pentru unele dezacorduri, dar fredonam melodia in timp ce scriam . . .

    RăspundețiȘtergere
  23. N-am vazut un pupincurist mai mare ca Mititica.Toata ziua se plange ca nu poate sa joace contra lui Ely, de parca ala ar fi vreun Ozon, Dobrin sau Varga.Daca era ceva de capul lui, juca fotbal undeva, nu pierdea vremea jucand cu bunicii lui.Mititica, daca nu poti juca stai, nene, acasa si pune-ti ventuze pe pielea capului si nu te mai plange.

    RăspundețiȘtergere