luni, 1 iunie 2015

Mitica, grande capitano !

 A venit si ziua cand trebuie sa ii dedicam o cronicutza marelui capitan, Mitica. O sa trecem repede la enumerarea combatantilor si sa povestim pataniile si intamplarile avute vineri pe terenul de fotbal.
Alegerile au fost facute de cei doi tineri, Ely si Cata, rezultand urmatoarele echipe:
Echipa E: Ely, Biciclistu, Motanu, Bebe, Bronson si Bogdan
Echipa C: Cata, Mitica, Paul, Popescu, Vasea si Tavi
Echipa C a inceput in efectiv complet de 6 oameni, cu Bogdan in locul lui Tavi, cam 10 minute, pana la aparitia celui din urma la teren. Cand Tavi a intrat la noi, scorul inregistrat pe tabela de macaj era 2-1, marcatori Mitica(2) si Ely. In privinta desfasurarii partidei trebuie sa mentionam urmatoarele: partida s-a desfasurat fara evenimente neplacute, a fost echilibrata din punct de vedere valoric si chiar daca diferenta de pe tabela de marcaj a fost foarte mare, acest lucru i se datoareaza unui singur om, Mitica:).
Indiferent de ce a jucat pana in ziua de vineri, mai mult sau mai putin fotbal, eu unul, ii iert toate pacatele si ma bucur ca am vazut un om intr-o zi de gratie. A driblat, a pasat, a alergat  si a marcat din toate pozitiile, numarul de goluri, la numar 10, cred ca spun totul despre jocul lui.
Recunosc ca am avut o echipa adversa, spre mirarea mea, care nu s-a mobilizat si care s-a vazut inca de la alegeri, vorba lui Ely ,, Daca il i-au si pe Motanu te demolez :))'' castigatoare. Cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa, echipa E s-a vazut condusa din primul pana in ultimul minut.
Vineri am avut parte si de cateva surprize foarte frumoase: coechipierii mei si-au pastrat posturile pe toata durata partidei (1-3-1-1 - Tavi, Vasea, Paul, Popescu, Cata, si Mitica), Motanu a avut un comportament exemplar, Biciclistu (care devenise un zeu) a demonstrat ca e un simplu jucator, Ely cel tanar si nelinistit nu s-a ridicat nici la degetul mic al lui Mitica, iar Bronson ca de obicei isi merita toti banii :)).
O sa trec si la enumerarea marcatorilor avand o singura precizare, Popica a marcat ultimul gol in urma unei actiuni la care Motanu a vazut un hent (a fost sau nu a fost, asta numai Dumnezeu stie) - Mitica (10), Tavi (4), Cata (3) si Popescu (1), Ely (4), Biciclistu (2), Motanu (1) si Bogdan (1).
Cu aceasta ocazie va felicit pe toti pentru jocul vineri, va strang mana si va spun ca ,, imi este foarte dor de voi''. Nea Bebe, nu te-am uitat cu titlul cornicii, dar mie mi s-a parut ... cam dur :).
Va doresc o saptamana usoara !






23 de comentarii:

  1. Intr'adevar, Mitica a prestat excelent. Felicitari! Nu s-a mai pus presiune pe el si s-a vazut; si-a dat drumul la joc.
    Cata, revenirea ta ne-a mobilizat pe toti si rezultatul s-a concretizat pe tabela...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cineva, nu spui cine trebuie sa-i ceara scuze lui Mitica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cronica scrisa in plin fuleu, asa cum i-a fost si jocul lui Cata. Ma bucura revenirea si pofta lui de joc. De fapt Cata a construit victoria noastra prin anihilarea lui Ely in faza de aparare si prin jocul colectiv pe care l-a facut atunci cand atacam. Asa se explica numeroasele goluri date de Mitica (oricum, asta nu diminueaza cu nimic din meritele capitanului) si ale mele.

    Alte comentarii ceva mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Regret decizia lui Gabita. Locul lui este printre noi si doar intamplator pe la alte grupari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu plange, Ana(Taviana)
    Nu plange, nu plange Ana
    Nu plange, Ana
    Nu planga, nu plange AnaNu plange, Ana
    Nu plange, nu plange Ana
    Cand zorile se varsa
    El diseara vine
    El diseara vine acasa
    La copii si la nevasta
    Nu plange, Ana
    Cand zorile se varsa.
    (paste copyate).

    RăspundețiȘtergere
  6. Steaua e numai una2 iun. 2015, 12:34:00

    Steaua nu e numai una, Steaua sint chiar trei!!! Si in milostivenia noastra ne-am hotarat sa luam in fiecare an cate doi-trei jucatori de la Insolventul sa-i facem campioni. Anul asta au fost Tamas. Cutudean si Luchin, asa ca cateii sa dea cu zarul cine vrea sa fie rezerva la campioni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tavi, ai scris exact ce am vrut eu sa relatez. Catalin a rezolvat meciul, e clar.
    Anonimule, nu -i cazul sa scrii pentru mine ,las-o asa..

    RăspundețiȘtergere
  8. Mitica, jocul l-am rezolvat cu totii, pentru ca am fost foarte organizati. Degeaba ma tineam eu de fusta lui Ely daca tu, Tavi, Paul, Popi si Vasea nu prestati un joc de calitate. Fotbalul se pierde si se castiga in echipa, iar daca un jucator face diferenta atunci cand castiga echipa lui, trebuie sa fie constient ca o sa vina si ziua in care va juca si mai slab. Important este ca echipa sa acopere acel gol lasat.

    RăspundețiȘtergere
  9. e clar că a fost una dintre acele zile când ghinionul se ține scai, altfel am fi reușit să ținem cât de cât mai aproape. așa însă, meci fără istoric, iar mitică s-a răzbunat pe toate nereușitele din primăvara asta, fiind, de departe, omul meciului. culmea e că lui neluțu nu țin minte să i se poată imputa un gol, deși banditu cu chelie și mustață l-a compostat de la distanță. singura chestie e c-a vrut să plece de pe teren mai devreme de cinci, deși eram egali și aveau un morman în față.

    RăspundețiȘtergere
  10. n-am sesizat eu primul hențul la marinică, dar vă pot spune un banc cu respectivul, de pe vremea când își desăvârșea clasa a patra la seral:

    Un profesor le da elevilor ceva de scris. Marinică refuza. Profesorul:
    -Singura scuza ca sa nu scrii, e sa ai o boala foarte grava!
    Marinică:
    -De epuizare sexuala ce ziceti?
    Profesorul se uita la el cateva clipe:
    -Asta nu e scuza, poti sa scrii cu mana cealalta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-as permite o imixtiune de chibit si as subintitula cronica de azi: Ziua de dupa apocalipsa. Nu stiu ce ma face sa cred ca Gabita n-a putut veni din cauza unor probleme neprevazute si nu ca nu ar fi vrut sa vina.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bravo Mitică, mă bucur pentru tine! Cât despre cei care mă pomeniţi aici sau care m-aţi sunat, nu vă faceţi griji, nu sunt în situaţia lui Toma Caragiu, să mă îndrăgostesc de alt harem! :) V-am spus, o să mai vin din când în când, chiar mă gândesc să vă propun ceva mişto pentru una din dăţile viitoare, dar trebuie să mai cercetez.

    RăspundețiȘtergere
  13. dau la pariuri Djokovic contra țigănușu și Juventus contra Barcelona, aștept provincia. asta deși azi se pare că e ziua lui Nadal și sărbul i-a promis că-i ia cadou trei seturi!?!
    Serena grăsuța n-a vrut să se antreneze și le-a lăsat adversarelor de trei ori primul set, ca să aibă de unde munci. azi însă, n-o prea văd pe Errani să ciugulească mai mult de opt gheme.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca Popicu nu e pe blog, plictiseala mare.

    RăspundețiȘtergere
  15. grăsuța pare bolnavă și deja nu mai e favorită, băieții o văd câștigând între 14 și 15 gheme per total meci.
    Siliboa, iar ți-a fost frică și acu bea altul mai curajos berile după ce l-a fript nole pe nadal. poate te bagi sâmbătă.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nuuu uuuuitati ora15->15,15

    RăspundețiȘtergere
  17. Motane, pariem pe cine a luat campionatul? Eu imi iau Steaua si tie iti las restul. Pe patru beri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, Silică, nu te contrazice tati. te bagi și la djoko-murray?

      Ștergere
  18. Azi e vineri toata ziua. Vreme perfecta pentru o etapa memorabila. Asa ca ne vedem la teren. Betisor va sosi la ora 17, caci asa doreste, copiii il asteapta, Gabita nu vine caci a fost la gruparea lui Robert ( am asteptat cronica de la el. . . degeaba), la fel Stelica care se incalzeste alergand pe soseaua Galati-Braila-Lehliu-Bucuresti., etc. Restul la obiectiv. . . , e clar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...vin la ora 15.

      (Intalnirea ESTE la ORA 15?!)
      Betisor

      Ștergere
    2. Nu pot sa cred!!! Domnul profesor isi lasa copii de izbeliste sau . . . poate ca va continua si cu ei.
      Te asteptam la ora 15-15 !

      Ștergere
  19. A fost o saptamana scurta dar incarcata. regret ca am mai avut timpul si starea necesare pentru comentariile promise.

    Compensez printr-un exercitiu clasic de preincalzire si . . .buna dispozitie !

    https://www.youtube.com/watch?v=-9HWS9feqt4

    RăspundețiȘtergere