luni, 2 februarie 2015

Foc fara fum :)


In lipsa unu varf din celebrul triunghi Cata, Ely si Gabitza, vineri a fost o zi normala, in privinta alegerilor. Trebuie sa-l felicitam cu aceasta ocazie pe tanarul Ely, pentru jobul gasit si sa-i uram bafta. Daca am avut ceva emotii la adunarea numarului de jucatori, acestea au fost risipite odata cu venirea tanarului Bogdan ;)). Astfel Gabitza si Cata au trecut la facut echipe:

Echipa G : Gabitza, Gaby, Motanu, Popescu, Paul, Bogdan, Radu (Micutzu) de la ora 17.

Echipa C : Cata, Betze, Mitica, Bebe, Tavi, Vasea.

Amintesc un detaliu foarte important de care Gabitza nu a tinut cont in alegerile facute, Gaby a spus inca de la intrarea in teren ca va sta in poarta. Echipele fiind facute a inceput si distractia, una de calitate superioara. Spre surpinderea mea si a colegilor mei, fundasul dreapta din echipa C, a deschis balul prin doua goluri frumoase incheiate cu suturi la coltul lung, ce-i drept cam cu spitul. Vasea, caci despre el este vorba, si-a facut bine lectiile si a surprins asistenta prin urcarile repetate si finalizarile cerute cu insistenta de ,,ani de zile,, de catre colegul lui Catalin. Cu frica in san si cu teama de a nu candida din nou pentru trofeul ,,Bocancul de ziuaacincea,,, Mitica marcheaza golul de 3-0, dupa o combinatie cu Cata. Echipa G nu ramane datoare si marcheaza prima bobitza prin Gabitza, care se pare ca nu a scapat nici acum de acea mica accidentare la gamba. Cu un Gabitza avand un randament scazut si cu o aparare aparent ,,beton,, , dar foarte nesigura, echipa C pune stapanire pe joc si marcheaza golul de 4-1 prin Cata. Cu un Tavi intr-o forma de zile mari, cu un Popescu lipsit de inspiratie la finalizare si cu un Gabitza accidentat, scorul capata proportii si ajunge undeva pe la 9-2. Nu mai stiu cauza accidentarii lui Bogdan , dar pe la scorul de 7-2 acesta intra la echipa C, pe postul de portar, iar Vasea intra la echipa G, pe postul de salvator J. Cum scoteala Motanului ,, sper sa dai si la noi vreo 2 goluri,, , nu se potriveste cu dorinta lui Bebe ,, pe aici nu se trece,, , Vasea se transforma rapid din ,,Salvator’’ in ,, Gropar’’. Nu ii iese nimic in atac si trece pe postul de portar, unde Doru ii aplica o corectie severa printr-un sut de la mare distanta J. Au loc cateva permutari de posturi in ambele echipe : Gabitza intra in poarta, eu ma retrag in aparare, Tavi si Bete urca in atac, Gaby iese din poarta si pune stapanire pe mijlocul terenului iar Razvan urca si el in atac. Jocul se anima un pic iar Echipa G marcheaza 2 goluri. Isi face aparitia la teren si Radu Musceleanu, care intra la echipa G. Fara prea multe jocuri in picioare dar cu pase precise, Radu da incredere colegilor, iar Gabitza reuseste sa reduca din handicap prin alte doua goluri. Se marcheaza de ambele parti scorul ajungand la 12-8, cand baiatul de la teren pune capat distractiei.

26 de comentarii:

  1. Cata, te-ai scos la tanc, chiar cand voiam sa te "urechez"putin din motive de lipsa de cronica, iata ca aceasta apare .
    V-am deschis calea spre victorie, restul nu mai conteaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, meciul a fost mult mai dezechilibrat decât o arată scorul final. Practic, l-am ajustat la proporţii decente după ora 17, când a intrat Radu în poartă (cred că a primit un singur gol). La alegeri n-am fost pe fază cu intenţia lui Gabi de a sta în poartă şi l-am ales primul pentru a avea om de combinaţie, dar am avut parte de asta abia în a doua jumătate a meciului (cred că el a dat primul gol, cu capul, la un corner). În schimb, Cătă s-a scos cu Mitică, acesta dublându-şi randamentul, de la 30% la 60%, deci cam la cât am putut juca eu de prin minutul 10. Practic, o bună bucată de meci, cât a stat Tavi în poartă la adversari, nu numai că n-am dat gol, dar parcă nici ocazii mari n-am avut!

    Îmi propusesem pentru data viitoare să stau în poartă, că dacă nu fac pauză recidivez la fiecare meci, dar aud că s-ar putea să apară Ely şi Tenismanu. Dacă va fi aşa, o să experimentez plasturele cu ardei iute la care face reclamă Mitică şi o să mă bag la joc, ca să nu fie probleme la alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cata, unii dintre noi am continuat "meciul" la nea Nicu unde am "salvat" patru beri pe care le-am "ingropat" in burdihan...

    RăspundețiȘtergere
  4. Alcoolul dauneaza grav si acut microorganismului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Slaba miscare pe blog ! Daca nu intervine Popicu ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Am inceput partida in poarta si am parasit-o dupa cca 20min. la scorul de 4-1. Dupa ce parasem vreo 3-4 suturi destul de periculoase, am incasat totusi un gol de la Gabita care la o faza cu driblinguri in cascada a finalizat pe centru cu un sut perfect. M-am ofticat si am iesit la joc. Mi-a luat locul briliantul Sile care, in mare revenire de forma, facuse ravagii in careul advers, marcand si doua bijuterii de goluri. Numai ca aici nu prea a avut noroc, recidivand cu o accidentare la o mana cu probleme mai vechi. A continuat sa joace din elan si pasiune, dar atunci cand a aparat la G-isti el era deja marcat de durere si evident nici reflexele necesare nu au mai fost cele normale. Daca privim lucrurile si prin prisma celor petrecute in aceasta perioada, nu i se prea pot imputa multe. Trec peste ce a facut Cata (el a fost mereu acolo, ca sa zic asa), dar Sile a prins perioada de varf in jocul lui Mitica si Dorulet care au punctat necrutator, goluri clare, foarte greu de aparat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana atunci in poarta fusesera Gaby si Paul, care pe langa reusitele avute au incasat si ei goluri foarte frumoase de la mandel (2g) si Bebe ( gol minunat - sut plasat, de la semidistanta). Toate acestea s-au intamplat cam prin treimea mijlocie a partidei, atunci cand s-a si scris istoria etapei. Ca si pe teren, prin poarta lor a trecut pasager si Popicu, dar nu a lasat ”urme” , nici de bine, nici de rau. Nu ne-a deranjat chestia, ba din contra.

    RăspundețiȘtergere
  8. La poarta noastra, dupa trecerea lui Sile dincolo, a intrat Bogdan, care se accidentase si el la ”un picior foarte usor”. Desi in ultima parte a incasat cateva bobite, pe ansamblu a aparat foarte bine.
    Cu Raducu in teren (omul in plus - la cantar ar fi cam cat 3 in plus, dar am trecut cu vederea aceasta nedreptate pentru C-isti), la inceput in poarta, apoi si la joc, meciul s-a echilibrat si, asa cum s-a mai spus, diferenta pe tabela s-a strans catre ceva care nu ar lasa impresia unui dezastru pentru G-isti. Este foarte adevarat ca si Gabita n-a mai tras ca de obicei avand la randu-i metehne mai vechi la sistemul de rulare.

    RăspundețiȘtergere
  9. In afara de absenta motivata a lui Ely ( bravo lui, ii doresc sa-i mearga cat se poate de bine acolo unde s-a angajat), am fost surprinsi de lipsa unor vedete de a caror prezenta nici nu se punea problema, Nelson, Stelica. Luci a fost motivat, dar numai pentru vinerea trecuta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu-mi amintesc golul de care zice Tavi, poate pentru că ştiam că nu conta. Totuşi, trebuie să reconsider faptul că n-a avut ce apăra. Mi-am amintit două faze aproape identice, cu devieri din apropiere ale unor mingi la semiînălţime, respinse în corner. Nu c-ar fi fost cine ştie ce parade, că era şi unghi destul de închis, dar alţii ar fi înhăţat măcar un gol.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cât despre Popică, poate acum la iarbă verde, ar trebui să-l invidiem. La meci s-a scos în ultima parte, când a stat fundaş. În poartă s-a remarcat când a luat un gol cu latul de pe linia de corner, la o fază la care îl talonasem pe Cătălin din terenul lui până în poziţia respectivă când m-am oprit la juma de metru de tuşă ca să-i blochez centrarea. Numai că Popică, în loc să stea la bară, a ieşit şi el pe centrare, practic mă dubla pe mine, lăsând poarta goală...

    RăspundețiȘtergere
  12. Şi apropo de absenţi, Beţe a lipsit nemotivat de la... cârciumă! Păi nici când e vacanţă, dom' profesor? :) Poate vinerea asta...

    RăspundețiȘtergere
  13. Steaua e numai una4 feb. 2015, 14:59:00

    CFR-ul a intrat in insolventa dupa ce Basescu a pierdut puterea si acum e datoare cu zeci de milioane. Asta nu va spune nimic? Otelu, Timisoara, Urziceniul toti si-au batut joc de Steaua si acum sint la lada de gunoi. Dinamovisti si rapidisti, bucurati-va ca mai existati!

    RăspundețiȘtergere
  14. Azi Hagi face 50 de ani, iar eu 5 ani de serele! :) Fără vreo legătură festivă, ieri am băut nişte beri, oarecum separat, cu Mitică, Paul şi Bebe, să ne fie de bine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am aşteptat să zică cineva ceva de golul pe care l-am dat din foarfecă,de la 15 metri, direct in vinclul porţii.Ori vă faceţi c-aţi uitat, ori aţi dat in boala neamţului.Şi dacă pe ăsta l-aţi uitat, de golul pe care l-am dat din corner ce mai ziceţi ?Nici ăla nu v-a plăcut ? Data viitoare am să vin cu un operator să filmeze meciul, că aşa nu se mai poate. Scrie fiecare ce vrea, ce-şi mai aduce aminte ? Înţeleg că v-aţi obişnuit să vă câtig meciul de unul singur, am făcut-o de multe ori, dar gata, puneţi osul la treabă.Veniţi la plimbare, aşteptaţi sfârşitul meciului şi daţi fuga la cârciumă, după care vă lăudaţi toată săptămâna la babele din faţa blocului, de ce sportivi sunteţi voi. Oah, ce silă-mi faceţi !

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.youtube.com/watch?v=32eoQ43ibJY

    RăspundețiȘtergere
  17. Astazi am ghete noi. Vai, vai , de portarii zilei.

    RăspundețiȘtergere
  18. Tavi, tu vei fi unul. Poate şi eu, mai vedem.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tavita ai luat niste ghete mai talentate ca alea dinainte?
    Imi pare rau ca trebuie sa recunosc, in poarta ai fost cei sapte magnific(i).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bebitu, trebuie sa dovedesc si in teren acelasi lucru. Ha !

      Ștergere
  20. Cu atat mai bine! Daca picam la loterie in aceeasi echipa, ceilalti ar fi bine sa joace cu 2 sau 3 portari.

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru preincalzire serviti rock-ul de mai jos. Un LIVE magistral, in formula clasica cu 3 chitare + tobe, fara multe accesorii electronice di de HI-FI. Boxele la MAXIM! Eventual casti, acolo unde nu se potriveste prima varianta. Pasajul de mijloc, dupa cotcodac, este u..lu. . i . . tor !!!!

    www.youtube.com/watch?v=N-E2GXTam6U

    RăspundețiȘtergere
  22. Luci, nu uita, astazi nu ai motivare la absenta! Daca nu vi, imi las ghetele acasa. Si nu vreau! E clar?

    RăspundețiȘtergere