vineri, 6 februarie 2015

Noul venit!

                                                                  Motto: "Vreau sa fiu Vasea!"
            La 14.40, conform intelegerii cu Tavi, cobor in hol la IPCT unde era deja Catalin care imi face cunostinta cu un amic de-al sau, pe nume Remus, care va veni cu noi in Agronomie si va juca "turca" cu noi. Tavi, ca de obicei intarzie si se lasa asteptat pana la 15 si ceva, dar cu putin noroc pe traseu ajungem la arena pe la 15.30, echipandu-ne in graba si intrand pe sintetic ultimii.
            Cata si Gabita purced la alegeri, componenta celor doua tabere fiind cea care urmeaza.
            Echipa C: Bronson-Nelson in poarta, Vasea, Bete, Razvan-Motan, Bebe, Mitica, Cata si noul venit-Remus.
            Echipa G: Popicu-in poarta(la un moment dat se supara si iese dintre buturi, lundu-i locul mai mult fortat-Gabi), Paul, Stelica, Gabi, Tavi, Gabita si Ely.
            Intelegerea de la inceput a fost ca la jumatatea meciului echipa C.(cu om in plus)sa cedeze un jucator la partenerii de intrecere, insa la scorul de 2-0 pentru G.( gol Gabita si deviere din Cata cam de la centrul terenului direct in poarta nefericitului Bronson surprins putin cam mult in fata) apare ca o boare si "rahiticul" Radu si tinandu-se seama de scor, Gabita este de acord ca acesta sa intre la echipa C. facand rocada cu Bebe. Se pare ca aceasta mutare a impulsionat echipa C.care incepe sa domine si marcheaza primul ei gol prin Bete la un sut deviat.
          Noul venit Remus se incadreaza aproape perfect in angrenajul  echipei, jucand peste asteptarile tuturor, poate mai putin pentru Cata care cunoscandu-i potentialul, l-a cam pacalit pe G. la alegeri, avand in vedere si randamentul sub asteptari al lui Ely, excesiv de nervos si driblangiu pana-n panzele albe. Colac peste pupaza isi face simtita prezenta in joc si Vasea, care la inceput nu prea a fost luat in seama, mai ales de infumuratul si nentelesul Popica si fara sa mai stea pe ganduri egaleaza scorul la doi si spre surprinderea asistentei(din teren, ca spectatori nu avem) mai marcheaza de inca trei ori, o data dintr-o deviere cam cu soldul pe langa Gabi iesit inoportun din poarta, renuntand la preluarea pe care intentionam s-o fac si alta data dupa o combinatie la care au participat Mitica, Remus si Cata mi-a pus ultima pasa in fata portii, mie ramanandu-mi doar sa pun latul.Celelalte doua goluri, las comentatorii sa le descrie. Au mai inscris pentru echipa C. Remus( 2g.cu suturi sanatoase),Mitica( 1g. cu un sut la coltul lung tras de pe dreapta) si Cata  ( 1 g. cu sut de pe stanga aproape de linia de fund). La scorul de 8-2 marcheaza in sfarsit si Ely din unghi de pe dreapta  cand era deja prea tarziu, meciul fiind transat de mult( ca la Tache Macelaru)
            Consider ca noul venit REMUS a fost cheia meciului, un bun fotbalist, om de echipa, pasator excelent, sut foarte bun si cu un travaliu sustinut comparabil cu cel al vesnicului remarcat Cata, la care s-a adaugat eficacitatea acestui Vasea, de multe ori nebagat in seama, dar care prin reusitele sale l-a scos din sarite la un moment dat pe Gabita care a venit special in aparare sa-l marcheze. Chiar daca am dat atatea goluri, pot spune ca Paul m-a sufocat pur si simplu cu marcajul sau, tip scai. A intrat o data spre final tare la mine din spate, dar n-am cerut fault ceea ce l-a infuriat pe nervosul cu nervii Motanu. Am mai avut un mic conflict cu nabadaiosul de Ely undeva in tusa pe partea stanga in directia lui de atac, cand a frecat mingea pana a scapat-o in aut, pretinzand ca l-as fi faultat.
            Cam asta a fost povestea zilei de vineri dragii mosului!
            Jumatate dintre jucatori, adica opt,  am participat la concluzii la nea Nicu, unii mai putin, altii mai mult ca timp si bineinteles ca si consum de diverse lichide.

           Tavi, te rog sa verifici arhiva blogului si sa constati daca nu cumva a mai cazut un record si anume cea mai rapida cronica!

75 de comentarii:

  1. Scuze dragii mei! Luat de val am omis sa scriu scorul final care a fost de 9(noua) la 3(trei) pentru echipa lui Catalin. Asta pentru eventuali cititori!

    RăspundețiȘtergere
  2. Steaua e numai una7 feb. 2015, 13:24:00

    Alo, FC Insolventul Dinamo!!! Daca pina si gaina congelata Tucudean da doua goluri la noi inseamna ca sinteti iar tamiie. O sa va bateti cu FC Cra-Cra Rapidu la locul 17!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alo, alo! Inca nu v-ati sculat dragii mei, asta ca sa nu zic "treziti" pentru unii dintre voi?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar trebui sa va dea de gindit nivelul slab unde ati cazut cu fotbalul daca domnul Vase a ajuns sa fie golgeter.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca cineva doreste sa joace la nationala.

      Ștergere
  5. Aşaa, are cuvântul partea vătămată! :)

    Păi, să începem cu noul venit. Cătălin mi-a zis la telefon că joacă precum Răzvan Poliţistu, dar aveam să ne dăm seama curând că de fapt e la nivelul lui, al lui Cătălin! Mi-am devenit clar din cele două atingeri cu călcâiul, pe care nu le-a făcut pentru spectacol, ci pentru că erau idei bune de rezolvare a fazelor respective.

    Apoi, a fost acel înşelător de rapid avantaj de două goluri. Şi adversarii, dar şi noi ne gândeam că e deja 2-0 şi Ely nici n-a început să joace! :) Adevărul e că avantajul a fost pur conjunctural, mai bine nu ni se întâmpla: primul gol l-am marcat cu capul la o degajare a portarului (Popică), deci nu vreo fază lucrată, iar al doilea a fost un autogol al lui Cătălin de la mijlocul terenului (!), îl suspectez că l-a dat intenţionat, că să ne iluzioneze.

    RăspundețiȘtergere
  6. Astfel, sub imperiul acestui avantaj mincinos, am comis două concesii. Radu trebuia să intre la noi, dar l-am oferit adversarilor, pentru ca apoi, acelaşi Radu să mă faulteze în careu, dar eu n-am cerut penalty pentru că n-a fost intenţionat şi... să fie pace pe pământ! La ce a urmat, s-a dovedit că am fost fraier, dar asta e, n-am instinct de killer.

    Urmarea a fost că s-a întors norocul. Tavi, după ce la primul gol Beţe a înscris din marcajul lui, a deviat imparabil două şuturi, unul cu capul la vinclu, altul cu piciorul, jos, la bară. Aceste şuturi, chiar dacă au fost tari, veneau de departe şi se duceau pe portar, deci devierile au fost decisive. Nu i se pot reproşa lui Tavi, aşa cum am spus, au ţinut de şansă/neşansă, dar fapt e că ghetele cele noi ale împăratului nu l-au ajutat cu nimic, când a ieşit la atac n-a nimerit poarta în cel puţin două-trei rânduri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi, ca să fie treaba treabă, pe la jumătatea meciului ne-am mai bătut un cui în talpă: când a ieşit Popică din poartă, cel mai potrivit să-l înlocuiască era Tavi, ne-ar putut salva şi pe noi, şi pe el. Până la urmă a intrat Gabi, aşa că noi am rămas fără om de legătură la mijloc, dominaţi acum şi numeric în zona respectivă, adversarii avându-l în plus pe Mitică (cu încă 10 procente adăugate la randament).

    În fine, aveam să ne convingem iarăşi, când sunt mulţi oameni pe teren, aportul lui Ely devine insignifiant (tardivul său gol, altfel foarte frumos, a venit la singura combinaţie la care a şutat din prima!). Iar asta s-a suprapus şi peste o zi mai neinspirată a mea la finalizare, pe măsură ce trecea timpul dădeam tot mai tare la poartă, din frustrare, şi n-o prea nimeream. Dacă e să iau o parte bună, măcar nu mi-a recidivat accidentarea, deşi la un moment dat am simţit o contractură, însă n-am forţat un timp şi apoi a dispărut treptat. Acum nu şchiopătez deloc, ceea ce înseamnă că data viitoare voi fi complet apt.

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am ce să adaug la motto-ul lui Vasea, care a fost inexplicabil ignorat de apărarea noastră. Faze întregi, nu numai alea la care a marcat (golul cu şoldul se poate şi el adăuga la norocul care s-a întors cu toată faţa către adversari). La un moment dat, Gabi, portar fiind, avansase el să-i facă marcaj, fiindcă Vasea patrula nestingherit prin faţa lui!

    Şi ultima, una care ar fi putut fi amuzantă la momentul respectiv... Băiatul cel nou face o recuperare şi scapă spre poarta lui Popică. Fiindcă mingea se pierduse pe faza de construcţie, era destul de departe, dar când ajunge la vreo 4-5 metri de Popicu, ce credeţi că face bravul nostru portar? CADE! Da, pur şi simplu cade de-a-n picioarelea, nu se ştie de ce!!! Dar putem să bănuim: a vrut să-l suprindă pe adversar, care s-a uluit şi a trimis slab, iar el, ridicat într-o rână, a respins în corner! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand am anuntat baiatul cel nou trebuia sa il compar cu cineva cunoscut de toata lumea si de valoare apropiata. Individul cu care puteam sa-l compar era Razvan Politistul. Trebuie sa tinem cont ca Remus are 43 de ani, deci nu mai este un pustan si nu vroiam sa se duca nimeni cu sacul la pomul laudat.
    Cat despre alegeri, pot spune ca le-am pierdut pe amandoua: 1 ) Gabitza mi-a spus sa joc eu cu Remus pt ca nu stie ce ii poate pielea 2) La piatra Gabitza a ales primul.
    Logica nu este cea pe care ai prezentat-o tu Gabitza, Radu trebuia sa joace la noi, eu te contrazic si iti spun ca atunci cand au mai ramas cativa oameni, Radu putea sa fie ales foarte bine si de mine, iar diferenta sa se faca la ultimii doi oameni. Radu nu ajungea, parerea mea, sa fie ales ultimul om si ca sa o zic pe cea dreapta nu a facut Radu diferenta, ci echipa.
    Vineri am catigat pentru ca am alergat mai mult, pentru ca am avut un Vasea intr-o zi exceptionala si pentru ca am avut mai multa sansa in anumite momente cheie ale jocului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mutarea castigatoare a fost trecerea lui Bebe la somn. Eu tot astept sa isi faca o data meciul de retragere si sa ne cinsteasca, tot cara cu el o butelca cu vin, dar nu cerd sa apuc ziua. Poate Mitica cumva sa faca vreun CAR si sa dea si el prima bere din viata! Vasea, jos palaria daca un bramburit ca tne a ajuns sa le dea clasa "jucatorilor".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi Popica pentru aprecieri, aia cu bramburitu mi-a placut...

      Ștergere
  11. Cătăline, adică tu zici că ai fost dezavantajat când ai fost de acord să joci tu cu Remus (ceea ce oricum era absolut normal)? Eu zic să te mai gândeşti. Cred că nu mai e nimeni pe-aici de părerea ta. Apoi, eu n-am zis că Radu a câştigat meciul, l-aş fi nedreptăţit în primul rând pe Vasea dacă aş fi zis asta (şi nici măcar el n-a câştigat meciul, ci evident că echipa). Am zis că am renunţat prea uşor la un jucător care ar fi trebuit să intre la noi, că tot eram cu om în minus. Altfel, dacă ar fi fost prezent de la început, total de acord cu tine că n-ar fi fost ales ultimul, l-aş fi ales eu imediat după ce l-ai ales tu pe Bronson! Oricum, ideea nu e că eu contest ceva, diferenţa mare s-a făcut în altă parte, doar că noi (sau poate ar trebui să spun eu) prea am fost mână largă. Cu sau fără Radu, cu sau fără penalty-ul peste care am trecut, tot luam bătaie, asta mi-e clar, dar poate meciul avea mai mult suspans.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mutarea cea mai buna era sa-l luati pe Motanu si sa-i ascundeti pastilele. Infrangerea la zece goluri era garantata, nici nu trebuia sa-l cinsteasca Vasea ca sa dea cinci bucati. Si nici nu ar fi trebuit sa-l trezeasca pe Bebica ca sa-i dea gol. Doamne, cine joaca fotbal!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. super- magistrul8 feb. 2015, 20:37:00

      Doamne, cine scrie despre fotbal, ca de jucat e si mai si, adica tamaie!!!

      Ștergere
  13. Felicitari fetelor, dar mai ales Irinei Begu care ne-a reintrodus in lumea buna a tenisului la nivel de echipe!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru Tavi: rezultatul meu la r.m.n. spune:
    - ruptura de menisc interior stanga,
    _ ligamente incrucisate (la acelasi picior),
    - osteofite (fite nu fitze).., bla, bla, bla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucica, sunt Vasea. Imi pare rau, dar trebuie sa te operezi, eu sunt operat la ambii genunchi de ruptura de menisc interior; la tine intervin si ligamentele incrucisate, oricum medicul si tu decideti ce este de facut, insa pentru a mai juca fotbal este nevoie de operatie.

      Ștergere
  15. Noroc cu Irina Begu ca Simona Blegu a facut pe ea!

    RăspundețiȘtergere
  16. Lucică, îl doare pe Tavi taman în bașcheți ce fac alții, el doar vrea să mai fie la fotbal și alții mai fraieri ca el, în afară de Bebe. De Vasea nici vorbă acum, nici nu te mai bagă în seamă, așa că tu și cu Mitică ați rămas ultimele lui speranțe. Așa că dă cu alifie și vi-no să-i faci pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  17. Tavi, te sfatuiesc amical sa apelezi la un preot sa-ti sfinteasca noile incaltari.

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga Vasea.Punct. Imi pare tare rau ca te-am facut sa-ti para rau din cauza de mine. Acu , sa stii ca ma bucur , totusi, c-am avut dreptate: cand te-am vazut cum joci mi-am dat seama ca esti operat la ambele picioare, dar n-am indraznit sa te-ntreb , sa nu-ti afle ofticosii secretu'. Unele gurite malitzioase spun ca ti-ai dat si paru' la-ntins, si ca ai purta mesche...
    De asemenea , ma bucur pentru tine si ai tai, c-ai dat goluri. Da-i ininte tot asa.
    Apropo, gerovitalul se da pe retete compensate?
    Cu simpatie si empatie, eu.

    RăspundețiȘtergere
  19. Revenind la meciul de vineri cred ca, de asta data, Motanu a jucat destul de sigur in aparare. Fara tipetele isterice si degajarile oriunde o fi spre finalul de meci, chiar ar fi fost OK. In schimb, Stelica n-a fost in apele sale, se pare ca jobul de la Galati nu-i prea prieste!

    RăspundețiȘtergere
  20. Luci, la o asa adunatura de termeni in diagnostic(mi se pare ceva dintr-un dialect congolez- fara gluma), nici nu stiu ce sa-ti spun. La Vasea, terapia a reusit! El a avut vointa si joaca superb, are mobilitate, are reactie rapida si da goluri de generic. In schimb, e un fraier printre noi care, candva, a avut si el probleme si a facut operatii si alte interventii grele pe la incheieturile picioarelor. Dar pentru fotbal ele nu prea i-au fost de folos. Au trecut ani de atunci si nici un progres la el. Ba, din contra. Uite, acum doua saptamani, fraieru era in poarta, avea mingea in apropiere, se juca cu dansa sigur de el, iar Vasea, fiind in echipa adversa, a sesizat, a sprintat scurt de la cca 5m distanta, i-a ciupit-o si i-a infipt-o (in poarta, normal). Dar si saptamana trecuta fraieru s-a intrecut pe sine. De data asta tolomacul era pe linia portii adverse, doamna minge s-a apropiat de el, pe aceeasi linie, l-a rugat s-o impinga usor, usor , 5cm mai incolo, sa zicem in gol. Ce crezi ca a reusit papagalul? O verticala perfecta! De asa ceva numai un geniu ca el putea fi capabil. Biata mingiuca, gadilata de fraier unde nu trebuie, s-a dus in transversala si apoi a iesit din cadrul portii, sarind aiurea, in teren. Deci, la el, operatia a reusit dar pacientul a murit . . . . pentru fotbal.
    Luci, cu bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erata, pentru precizia sensului ideii : ”El a avut vointa, IAR ACUM joaca superb . . . ” .

      Ștergere
  21. Indemnat de cronicar, m-am pus pe treaba si iata ce am gasit in analele blogului. Iata concluziile :
    - cea mai rapida cronica - Personajul colectiv- ”S-a varsat”, vineri 18.01.2013, ora 3,55pm ,
    - apoi, Razvan - ”1614, nr. de sms”, vineri 19.04.2013, ora 8,49pm,
    - apoi, Vasea - ”Victorie fara Motan”, vineri 01.11.2013, ora 10,14 pm .

    - cea mai tarzie cronica - ”Prezicatorul - Cata”, de pe contul Personajului colectiv , miercuri 5.02.2014 , ora ... nu mai conteaza.

    Asadar, Sile, adevarul a iesit la lumina! Nu a fost batut niciun record! Recordul de rapiditate nu l-ar putea bate, in viziunea mea, decat Robert, care, asa cum am mai spus-o, ar putea sa faca cronica inaintea etapei, sa o publice si apoi sa vina la teren. Are restante si la prezenta si la editoriale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tavi, cronica lui G(personajul colectiv) nu se pune deoarece nici nu s-a jucat in acea vinere din cauza de vreme rea, iar Gabita a scris cateva cuvinte asa de complezenta...
      Ce ma mira este promptitudinea Motanului, probabil s-a strecurat o greseala pe undeva...

      Ștergere
  22. Despre meci . . . , probabil maine, functie de vreme!

    RăspundețiȘtergere
  23. Luci, punctul 2 sună ca o declaraţie a lui Turcu, care spunea despre un jucător al lui Dinamo că e accidentat, are ligamentele încrucişate la un picior! :)

    Tavi, pe bune, cum ai făcut să găseşti cele mai rapide cronici?I Oricum, m-am dus şi eu să văd ce-am scris acum 2 ani. Nu era balon pe vremea aia şi tocmai vremea aia ne-a pus capac (ploaie).

    Vasea, nu fi pricinos, o fi ea pseudocronică, dar e cea mai rapidă! Totuşi, recordul poate fi bătut cu o cronică live. Deci, până se pune Luci pe picioare, poate veni la teren cu un smartphone şi să scrie ceva de genul:

    - min. 12, şut Cutare, mult peste (vociferări, "legumă" etc).

    RăspundețiȘtergere
  24. Mai Superiorul lui Tavi9 feb. 2015, 21:31:00

    A ajuns să mă doară capul când intru pe blog și dau de Tavi. Mai urât ca Mitică, mai netalentat decât insuși Bebe, mai cârcotaș ca femeia Motanu, se visează expert în toate și el nu știe cum îl cheamă cu buletinul în față. Și e atât de inspipid că nici măcar nu mă inspira să-l ard cu vreo poezie. Îl las să schimbe scutece.

    RăspundețiȘtergere
  25. Tavi, când mă gândesc la tine,
    Mă simt aşa, aşa de bine !
    M-apunc-un râs, greu să-l opresc,
    Te văd cum joci, mă prăpădesc.

    RăspundețiȘtergere
  26. Popica, poeziile tale sint din ce in ce mai proaste. Nici la spatii verzi nu te iau cu asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonimicule, dac-aş fi sigur că-i ceva de capul tău te-aş provoca la un concurs de poezii, dar nu văd niciun fâsbalist în stare să se măsoare cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  28. Deşi ştiu că n-am adversar, vă invit să vă produceţi cu o descriere a unui coleg.Vă rog, nu vă legaţi de Mitică.Ştiu că-i uşor de luat la mişto dar alegeţi-vă pe altcineva. Eu l-am ales pe Lucică.Lui îi dedic acest crochiu.

    De Lucian, numai de bine.
    Chiar de mă face de ruşine
    Şi doarme-n poartă când îl pun,
    Nu-l deranjez, că nu-s nebun.
    Îl las să doarmă liniştit,
    Îi dau un ghiont doar la sfărşit,
    Să ştie că s-a terminat.
    Îşi ia bocceaua şi-a plecat.

    RăspundețiȘtergere
  29. Maestrul-autoportret la maturitate10 feb. 2015, 15:45:00

    Un boschetar cu mecla de ghertoi
    Ciugulitor slinos pe sume mici
    Un amarat de pol sau maxim doi
    Isi plimba verbul obosit pe aici.

    Zornaitor nevoie mare
    Si zgomotos ca musca pe rahat
    Vorbeste mult si agramat
    O fi timpit, ma intreb eu, oare?

    Sau l-o minca intre picioare
    Din cauza de mult prea mult frecat
    Si buba lui cea mica il doare
    Iar locul gol e vindecat.

    Popescu, file de poveste
    Mai natarau ca el nu este.

    RăspundețiȘtergere
  30. Uau, să fi revenit Motanu online? :) Dacă nu, înseamnă că e rândul meu la cronică şi vă promit ceva de-o-se-bit!

    RăspundețiȘtergere
  31. Vineri echipa C a castigat meritat si fara dubii. Motivele tin de atuurile lor, de deficientele noastre, ale G-ilor, dar si de hazard. Cuplul Cata-Remus a fost peste tandemul Gabita-Ely. Motivele sunt mai multe. Cata stia ce poate Remus, pe cand la noi, valoarea aratata in teren de acesta, a fost o surpriza totala si ne-a prins nepregatiti si fara antidot. In plus a contat si ambitia lui, fireasca pentru orice debut. Acelasi lucru e valabil si pentru Radu-Micutu, care a avut si el un randament bun fiind extrem de util, cel putin in aparare (chiar si cu faultul la Gabita s-a dovedit a fi inspirat). Apoi s-a adaugat forma deosebita a tuturor celorlalti din echipa C, in frunte cu Vasea, apoi Dorulet care creste de la meci la meci ca si Mitica, Motanelul si nu in ultimul rand Nelson care si-a facut pe deplin datoria in poarta. Sigur, jocul acestora a fost influentat si de cum combina Cata cu Remus. Dar si asa, hazardul, negativ pentru noi, a contribuit la impingerea jocului nostru catre unul haotic, usor panicat si diaperat, fara relatii de joc , si asta pentru ca in 20-25 min s-a ajuns de la 2-0 la 2-6, cu 4 (patru-e clar?) goluri incasate din devieri nefericite in proprie poarta. In atare situatie fiecare a inceput sa se exprime de capul lui, individual, campion fiind Ely care nu a mai legat nimic, nici cu Gabita si nici cu el insusi, complacandu-se de cele mai multe ori in driblinguri lungi, inutile, pana pierdea mingea, iar noi ne uitam la el.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu am intrat in poarta tocmai pentru ca aveam incaltari noi si voiam sa le rodez, in speranta ca pot contribui intr-un mod sau altul, inclusiv cu vreun gol (Gaby a intrat in poarta pe la 4 sau 5-2), la intoarcerea rezultatului. N-a fost sa fie. Totusi m-am ales cu ceva, 3 basici pe la labele picioarelor, 2-a nasoale, asa, ca sa fie totul negru pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
  33. Sunt sigur ca un al 2-lea meci in aceleasi formule nu va mai semana deloc cu primul. Remus a fost scanat si, daca mai vine, n-o sa-i mai fie asa de usor. Oricum, este un baiat valabil.

    RăspundețiȘtergere
  34. Gabita, totul a durat cam 10 min. si nu e vreun secret modul cum am reusit sa depistez ”rapiditatea cronicilor”, de aceea nici nu prea e mare lucru de marturisit. Am deschis pe ani si luni, apoi am rulat rapid pe ecran cronicile extragand informatiile respective, avand ca repere ziua de vineri si ora 11pm.

    RăspundețiȘtergere
  35. Gabiță, parcă vorbisem să nu se publice atacuri la persoană.

    RăspundețiȘtergere
  36. @Tavi, adică până la urmă ai trecut prin toate?

    @Anonim, la ce te referi? La cele două poezii? Eşti printre cei vizaţi?

    RăspundețiȘtergere
  37. Popica, vezi si tu cum este sa te ia cineva in balon. Inchipuieti cum se simteau domnul Vasea, domnul Bebe, Mitica, Motanu, Luci sau Tavi cind tu iti bateai joc de ei. Macar ei au avut demnitatea sa nu se plinga laGabita!

    RăspundețiȘtergere
  38. http://mysport.gsp.ro/uploads/modules/users/18527/9b09a.jpg

    RăspundețiȘtergere
  39. 1.Anonimule, îţi voi răspunde atunci când vei învăţa să scrii.Să ştii că nu eu sunt cel care i-a cerut socoteala lui Căpriţă.
    2.Poezia, aşa cum spune şi titlul ei, e un autoportret al autorului şi cine se cunoaşte mai bine decât el ? Îl pot eu contrazice ? Apreciez spiritul său autocritic.

    RăspundețiȘtergere
  40. Tavi, daca tu te-ai ales cu 3 basici la picioare, eu am incasat o lovitura extrem de puternica cu mingea la o degajare a lui Gabi din postura de portar; norocul meu a fost ca nu am luat-o direct in fata ci mai mult spre urechea dreapta. Gabi si-a cerut scuze cand i-am zis, in gluma, daca n-a putut sa dea mai tare...

    RăspundețiȘtergere
  41. Si cand ma gandesc ca era sa mai dau 2 goluri:
    - la o centrare f. buna a lui Cata din dreapta am reluat fulgerator si f. tare in bara verticala din stg. mea.
    - la o degajare lunga, cred ca a lui Motanu, am reluat pe spate cu capul avandu-l pe Paul in carca si mingea a luat bolta cazand pe plasa portii f. aproape de bara transversala.

    RăspundețiȘtergere
  42. O ultima remarca referitoare la meci: consider ca primul gol marcat cu capul de Gabita a fost un gol de portar, Nelson avand tot timpul din lume sa iasa l-a mingea aceea lunga si sa boxeze balonul; asta e, multi viteji s-arata in urma...

    RăspundețiȘtergere
  43. Vasea, știu că e mare înghesuială în Top5 Păcălici: inegalabilul Mitică, Bebică, Lucică, mai superiorul Tavi, Lucică și Motanu, dar dacă te mai umfli mult în pene aiurea o să iei și tu un loc acolo. Poezie nu-ți fac, te regăsești oricum în biluțele lui Arghezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atotputernicule si atotstiutorule, iertare, iertare,de trei ori iertare ca nu ti-am cerut voie sa postez si eu ceva ca si muritor de rand.

      Ștergere
  44. Vasea, de ce esti muritor? De la operatii?

    RăspundețiȘtergere
  45. Vasea, lasă-l pe Bronson în pace, că n-am stat pe loc să mă lovească mingea în cap, m-am deplasat eu după ea. Mai degrabă fundaşii m-au confundat cu tine şi m-au lăsat de capul meu, pe care l-am folosit cum trebuie. Şi uite cum mi-aduc aminte de Popică şi Motanu, acum două meciuri, cum au trimis ei în înaltul balonului din faze asemănătoare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabita, n-a fost in intentia mea sa scad ceva din meritele lui Bronson sau ale tale, ci doar sa sugerez ca n-a iesit sa boxeze; cand tu, ca de altfel si Catalin, mai prestati si in poarta, folositi cu multa dexteritate intregul careu iesind deseori de pe linia portii...

      Ștergere
  46. Am inteles perfect vorbele tale, nea Sile. Maine stau in poarta :).

    RăspundețiȘtergere
  47. Cata, n-ai inteles, asa ca maine stai.... acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa ma opun dorintei tale, maine nici nu imi vezi piciorusul :)). Poate piciorul :)).

      Ștergere
  48. Un ins, sărman poet,
    Ce se spală pe gură cu apă din closet,
    S-a prezentat pe sine aşa cum îl ştiam.
    Surpriza n-a fost mare, pentru că-l cunoşteam.

    Tot ce-a spus despre sine este adevărat,
    N-a minţit cu nimic şi n-a exagerat.
    Problema ce se pune e cum îl ajutăm ?
    Singura lui scăpare ar fi să-l internăm.

    La Voila sau Sapoca, Predeal sau Bucureşti,
    Asta nu mai contează, să nu-l nenoroceşti
    Faci tot ce-ţi stă-n putinţă, faci tot ce-i omenesc.
    Aşa văd eu problema, şi sper să nu greşesc.

    RăspundețiȘtergere
  49. Astăzi mi-a fost ridicată maşina. Cică firmele care fac chestia asta ar trebui să acţioneze doar când maşinile parcate neregulamentar încurcă circulaţia. Nu era cazul la a mea, că era ditamai bulevardul cu 3 benzi. Însă pe moment n-ai ce face, trebuie să plăteşti ca să-ţi recuperezi maşina (677 lei), abia apoi poţi să conteşti în justiţie. Dar cine să-şi consume nervii şi timpul? Pe asta cred că se bazează şi ei. Mi se pare cea mai evidentă formă de jaf, pentru că banii se duc la nişte serele-uri, nu la stat!

    RăspundețiȘtergere
  50. Tavi, repetam figura si maine?

    RăspundețiȘtergere
  51. Evident, Grande ! Si tot in formula 3+1! De data asta o sa va astept eu pe voi 15-20min. ,poate se intoarce roata, caci voi cei trei ne-ati facut felul.

    -Il parafrazez si eu pe Grande : ”Asa e Gabita, am patit-o si eu!”.

    RăspundețiȘtergere
  52. Lucica e bine ca mai apari pe blog sa vedem ca mai traiesti. Ar interesant sa stim cu cine. Ne punem mari sperante in reusita operatiei tale, invaluita deocamdata in mister. De abia astept sa te revad zburdand pe teren cum o faceai odata. Ce-ar fi sa pastram silentio stampa fata de Popi sa vedem se baga singur in seama. Dar am fi vaduviti de niste aprecieri absolut obiective
    despre Persoana Sa. Eu ma gandesc cu groaza ca s-ar putea angaja (cine
    se incumeta?) si ne-ar putea lipsi alternativ de sublima si Augusta lui pre-zenta. cred ca am alerga ca niste oi ratacite pe care nu are cine sa le coor-
    doneze si sale indrume spre cel mai sublim fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  53. Gabita cu masina nui nimic, pe popica l_au ridicat astia ca mergea nerugalamentar(adica vorbea singur, si tipa pe strada) si cereau un leu ca sa i se dea drumul, dar nu a dat nimeni nimic asa ca i_a dat aia un leu ca sa plece

    RăspundețiȘtergere
  54. Cei doi de mai sus "Doarme pe el" si "boschetar fara frontiere", de ce nu va luati daca va iubiti?
    Cristi, mai schimba si tu intersectia, ca deja te cunosc aia si nu-ti mai dau miloaga. Vezi ca ti trimit pe Mitica si Motanu intariri, da-le si lor un loc bun.

    RăspundețiȘtergere
  55. Ma, ce frumos e afara ! Yes !
    Grande, la fara 20 .

    RăspundețiȘtergere
  56. Pentru preincalzire. Nu prea multa pentru ca e deja fain afara.
    O melodie celebra, cantata de multi, de asta data interpret este chiar compozitorul. Chipul este cel mai misto din cate exista cu acest subiect. Prezentele si expresiile celor de fata sunt magnifice !

    www.youtube.com/watch?v=puJ99egc884

    RăspundețiȘtergere