sâmbătă, 24 ianuarie 2015

ETAPA FULMINANTA (de Ziua Unirii)


M-am tot gandit cum sa procedez pentru a nu se inchide/risipi bresa facut de Gabita in cronica precedenta prin publicarea tabelului. Asa ca am purces iute la incropirea unui desen cu asezarea in teren, la inceputul partidei de vineri. Daca lucrurile merg, s-ar putea ca viitorul sa ne aduca noutati nebanuite legate de acest subiect, al formatului cronicilor noastre.
            Despre meci. Alegeri nu s-au prea facut, adica exceptand repartizarea negociata a celor 3 mari+Mitica, ceilalti ne-am grupat in doua echipe asa cum ne-au prins momentele de incalzire impartiti la cele doua porti.  Adica aleator.  Au rezultat echipele de mai jos, distribuite conform schitei atasate:

Pelicanii – Popicu, Bebe, Motanu, Mitica, Bogdan, Ely si Gabita ,
Pinguinii – Nelson, Gaby, Tavi, Doru Bete, Paul, Vasea si Cata .

Se vede clar faptul ca pelicanii au avut o formula mai ofensiva, cu posibilitati mari pentru combinatie si sut, viteza si ruperi de ritm. Ceilalti compensau prin mobilitatea si soliditatea  apararii, cat si prin travaliul cunoscut al lui Cata pe tot terenul si pe toata durata partidei.
Meciul a inceput destul de tare, cu faze in viteza si cateva suturi puternice care i-au remarcat pe cei doi portari. Nelson a scos vreo 3, iar Popicu 1 sau 2-a. Primul gol s-a dat tarziu si a fost opera lui Ely, cu o bomba de pe stanga, in diagonala, la semiinaltime. Replica a venit repede prin Cata, care dupa ce a driblat vreo trei pelicani a sutat jos, fara speranta. Surprinzator, in perioada care urmeaza, pinguinii sunt cei care se misca mai bine in teren. Cu Doru avansat spre centru, la combinatie, cu  Vasea pe post de pivot si Cata ca un titirez universal, se obtine si avantaj pe tabela. In continuare pelicanii incep sa domine, egaleaza si pun o presiune teribila pe apararea pinguinilor. Se dau lupte grele, dar ravna colectiva de a nu ceda face minuni. Paul, Gaby, Doru, Cata si Nelson lupta eroic. Eu am urcat in fata apararii, putin stanga, incercand sa inchid si sa mai plusez cat de cat pe contraatac, cu Cata si Vasea. Urmarea . . ,  pinguinii iau avantaj prin doua reusite magistrale, una a lui Cata, la un contraatac pornit de la Gaby, apoi Cata, Tavi si finalizare Cata. A doua, apartine lui Vasea care profita de superficialitatea portarului, ii fura mingea si inscrie subtil. De aici incolo, in aceeasi tenta, meciul capata accente dramatice. Cred ca s-a mai punctat cate o data de o parte si de alta, dupa care pinguinii incaseaza un gol psihologic. La un atac care nu era cu nimic mai periculos  decat atatea altele, se suteaza de la semidistanta, Nelson pareaza fara probleme in prima faza, dupa care mingea i se ”strecoara incet si hipnotic printre degete” in plasa. Pinguinii simt momentul, sar pe noi si egaleaza prin Bogdan, care nemarcat, reia splendid in vinclu o centrare perfecta a lui Gabita venita de pe dreapta (sa fi fost corner ?). Asadar egalitate. Pelicanii mai dau un gol prin Mitica, sut frumos, nu tare, dar foarte bine plasat si astfel preiau conducerea pentru prima oara. Cam in aceasta perioada s-au schimbat si portarii. La pelicani a intrat Bogdan, iar la pinguini Gaby.
In continuare meciul are suspans. In timp ce pelicanii rateaza cateva ocazii incredibile prin Popicu, pinguinii dau lovitura si egaleaza prin Dorulet care nu a renuntat la o minge in careul advers si din imbulzeala creata, marcheaza sclipitor readucand zambetul in tabara lui. Dar tot el e in centrul urmatorului eveniment. Sunand clopotelul pleaca la scoala, iar Mitica trece la pinguini. Suspansul continua. Cu om in minus, pelicanii reusesc ceea ce nu realizasera in ”formula hard”. Iau conducerea la doua goluri diferenta. Unul a fost din penalty, la un hent in careu. Din pacate nu imi amintesc cine a marcat (eram negru de suparare). Tot in aceste minute de panica pinguina l-am faultat destul de urat pe Gabita, care interceptase o minge la mijlocul terenului si pornise intr-o sarja caracteristica, avand in fata apararea noastra descoperita. Nu cred ca a fost intentionat, dar asa s-a intamplat.
De aici incolo sensul jocului s-a inversat si a fost aproape in totalitate spre poarta pelicanilor. Timpul trecea si se profila o infrangere nemeritata pentru pinguini. S-a atacat furibund cu trei, patru sau cinci oameni. Au fost multe ocazii si ratari, campionul lor fiind mandel. De partea cealalta Bogdan a salvat nenumarate mingi grele ( a facut unul din cele mai bune meciuri ale sale) , dar si barele l-au pazit de vreo 3 ori. Totusi tavalugul pinguin si-a atins tinta. Cata a redus diferenta cu un sut sec, fara preluare, la o centrare pe jos de la Mitica si, ca intr-un film de A. Hitchcock, la ultima faza, mandel egaleaza reluand in plasa o pasa de totul sau nimic venita de la acelasi inepuizabil Cata.
Scor absolut echitabil dupa un meci de pomina, cu doua echipe care au dat un spectacol de nota 10.
In final, apreciez darzenia lui Bebe care a jucat foarte bine si se pare ca a lasat in urma problemele de dupa accidentare. 

55 de comentarii:

  1. Prea schematic comentariu. Bravo Tavita! Jocul meu "mai vioi" are alte cauze
    nu cele legate de caderea in cap. Oarece revenire de forma si de aici o mai
    mare incredere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Steaua e numai una25 ian. 2015, 13:26:00

    Ii informam pe acesta cale pe suporteri ca echipa de turca Dinamo si-a schimbat prefixul telefonic, asa ca 025 a devenit 017. Sunati de doua ori dar nu cereti cu Dinu, ca e matol, nici cu Anghelache ca e la sedinta, va raspunde masorul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări lui Tavi că s-a străduit, pe timpul lui, să adauge şi grafică. Totuşi, în ce priveşte cronica, iar a descris alt meci! Ceea ce mă obligă să-mi consum şi eu timpul pe o cronică paralelă.

    INTRO:
    - printr-o neinspirată decizie, am jucat cu vechile ghete, alea cu botul înalt, pentru că pe celelalte le-am găsit ude fleaşcă. Nu se va repeta prea curând, mai ales că am simţit iar înţepături la piciorul drept, în acelaşi loc care m-a chinuit mai bine de o lună şi am făcut imediat legătura cu încălţările astea!
    - iniţial, prin "împărţeala aleatorie" eu nimerisem tot împotriva lui Cătălin şi Ely, exact ca data trecută! Spre cinstea lui, Cătălin mi-a propus să facem schimb de echipe, ceea ce înseamnă că data viitoare e rândul lui Ely.

    RăspundețiȘtergere
  4. AJUSTĂRI:
    - la golul lui Bogdan nu a fost centrare, ci pasă pe jos, şi nu din corner, ci din lovitură liberă de la mijlocul terenului. Toată lumea era în careu, Bogdan era complet liber cam la jumătatea terenului advers, lateral stânga. I-am strigat să dea la poartă, ceea ce a şi făcut, în faza carierei lui: şut din prima, acoladă la colţul lung, bară-gol!
    - la mingea scăpată de Bronson în plasă am trimis din... aut de poartă! O "semidistanţă" mai mare nici că se poate...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. SABOTORII:
    - Popicu continuă seria evoluţiilor catastrofale. În poartă ne-a arătat că se apleacă să ia o minge în mână mai lent decât sprintează Vasea pe distanţa de 3 metri. De fapt, era doar arogant şi dorea să arate că e în deplin control, că doar n-o fi el, Maestrul, impresionat de un pressing al lui Vasea! Pe urmă s-a dus în atac, nu s-ar mai fi dus... A ratat tot ce-a prins, şi n-au fost puţine, dar una e mai gogonată decât toate: la o centrare a lui Ely, Paul deviază în bara transversală, mingea pică pe linia porţii, Popică trebuia doar să intre în ea cu ce avea la el, picior, şold, sculă, burtă etc, numai că el o loveşte cu genunchiul în urcare şi izbuteşte să trimită în transversală... de pe linia porţii!!! Şi ultima: când s-a anunţat ultima fază, ne-am apărat câteva minute în şir şi, deşi aveam oricum om în minus, Popică stătea la pomană!!!
    - Motanu, în goana lui stupidă după "şorţuleţe", cu care să se laude pe blog, vrea să-i dea craci lui Beţe, pierde mingea şi luăm gol. De ce-ai face asta când eşti ultimul apărător şi nici scorul nu te avantajează?!
    - Ely... Vă miraţi? La concurenţă cu Popică, Ely a fost cel mai mare sabotor al echipei sale! Practic, dacă scoatem din calcul penalty-ul, a dat un singur gol din acţiune, exact cât a dat Mitică, adică unul care joacă la mai puţin de 50% din ce juca acum câteva luni! Ca dovadă că atunci când a plecat Beţe şi le-am oferit un om în plus, l-am dat pe Mitică! Pe lângă multe faze în care dribla până pierdea, Ely şi-a bătut joc de două ocazii clare... La un corner, i-am pasat în faţa porţii la câţiva metri, dar pentru că era prea simplu să marcheze, a vrut să dea cu călcîiul şi a ratat! Apoi, la un triunghi cu Mitică, a primit singur cu portarul, dar iar era prea simplu, aşa că s-a întors să-l dribleze pe Paul, apoi pe Beţe, sfârşind prin a fi blocat (asta se întâmpla pe final, când aveam două goluri avans şi încă unul punea capăt suspansului).

    Cu atâţia sabotori în echipă, merită felicitaţi ceilalţi doi care şi-au făcut bine treaba, adică Bebe şi Bogdan. Chiar şi Mitică, atât cât a putut (şi cât a jucat la noi).

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca Ely a incercat sa se autodribleze si partial chiar a si reusit, dar in dauna propriei echipe...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai Superiorul lui Tavi26 ian. 2015, 11:27:00

    Am trait sa o vad si pe asta : Tavi se pricepe la fotbal, Vasea si Motanu la bautura si Mitica cu seful lui Caprita la femei, iar Bebita ii intrece pe toti, atunci cand nu doarme. Acum inteleg ca te strica anturajul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Geniul Carpatilor26 ian. 2015, 16:02:00

    M-ati suparat, suportati consecintele

    Bebe a cazut in cap !
    Sa mearga la Esculap
    Sa-i spuna cum s-a-ntamplat,
    Ce sanse i-au mai ramas
    Sa nu-i facem parastas

    Urmeaza Mitica, Tavi, Caprita, adica toti cei ce nu sunteti respectosi cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mersi pt. epitaf. Sa stii ca eu te respect dar nu pt. fotbal, stii tu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru Geniul Parcaţilor:

    Să ştii că se spune "respectuos, respectuoşi". Adică aşa cum nu eşti tu cu Bebe. Sunt unele glume care nu se fac. Nici măcar dacă te crezi Charlie...

    RăspundețiȘtergere
  11. Bebe marinimosul26 ian. 2015, 19:51:00

    Culmea e ca nu am fost afectat cu toate ca gluma a fost f. proasta, in genul celor facute de Charlie Ebdo (parca?). De unde nu e nici domnul nu cere.
    orocat te-ai stradui nu te poti ridica peste conditia ta. Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa-i aduca numai faricire si buna stare, ca ati vazut ca El ii da omului
    dupa sufletul lui.

    RăspundețiȘtergere
  12. Razvane ma apostrofezi ca iti atrag atentia civilizat pe teren cand le faci boacane si sa nu te deochi le faci des. Alta data am avut neinspiratia sa-i pasez unui coechipier LIBER in careu el a balbait-o a pierdut-o si-am luat
    gol. Reactia ta: "Asa ceva nu se face! Cum poti sa faci asa ceva? " Doar enumerarea afirmatiilor tale nu poate sa redea indignarea ta. Mai sa-ti iasa ochii din orbite. Ce vreau sa relev cu asta odata ca si tu m-ai certat pe teren, bravo tie! ai facut-o civilizat.
    Dar totodata arata ca folosesti unele etaloane pt. tine si altele pentru ceilalti
    cand evaluezi evolutia fotbalistica, ceea ce cam sta in firea omului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititor de contoare26 ian. 2015, 21:32:00

      Bebica, Motanu nu si-a platit netul si comentariile tale nu le poate vedea decat la televizor. Daca ai sange in girofar, poti sa-i spui direct.

      Ștergere
  13. Nu ma refer la faza incriminata ci in general la vinerea asta, cand vezi ca nu te ajuta deloc pasa la distanta de ce perseverezi in greseala ba te mai apuci si de
    "floricele". In rest numai de bine si sa ne vedem vineri voiosi.

    RăspundețiȘtergere
  14. am citit un comentariu data trecuta, si nu am avut tinp sal comentez, pai bai popica in ultimi trei ani, ai fost ales de 50 de ori ultimu nu ai reusit sa gasesti calea sa te sinucizi, gabita data vitoare la alegeri ial tu pe catalin si vezi daca si lui ely o sai convina, si data vitoare alegetil ultimu pe popica si daca nu vine la urmatoru meci atunci sa va puneti pe ganduri, bai asta ori sa sinucis ori ia furat cineva papuci, dar cum in ziua de azi se cauta papuci si la un leu este greu de crezut ca sar apleca cineva la stricaciu(nea) nile lui popescu

    RăspundețiȘtergere
  15. Băbăieţi, sunteţi la datorie? Sper că nu dormiţi, ca Simona la început de meci...:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Şi nu numai la început, din păcate... Doar dacă va câştiga Makarova turneul ar mai putea avea o noimă.

    RăspundețiȘtergere
  17. Profesorul lui Căpriță27 ian. 2015, 10:34:00

    Găbiță,greu să mă prinzi tu pe mine cu vreo greșeală gramaticală.Consultă dex-ul și vezi că respectos e corect.Credeai că ai dat lovitura ? Corectează-i pe alții, ai grijă de tine, lasă-mă pe mine că n-ai tu față să-mi dai mie lecții.

    RăspundețiȘtergere
  18. Decit sa-i mai platesc terenul astuia de le stie pe toete, mai bine dau banii la sarmani sau ii iau un coniac lui Mitica.

    RăspundețiȘtergere
  19. Hopaaa, ce avem noi aici?! :) Pe profesoraşul îndistrat. Ia vezi, cuvântul ăsta e în dex? Hai să-ţi spun o chestie, multe forme sunt acceptate de dex ca fiind populare, dar dicţionarele ortografice, care cu asta se ocupă, cu gramatica (dex-ul e doar explicativ), reţin numai formele corecte. Tu ştii gramatică numai când ai netul la îndemâna, altfel ai fi acceptat provocarea mea de acum ceva timp. Ce, ai uitat? Uite, îţi dau şansa să te scoţi cu banii de teren (ăia din urmă, dar şi ăia pe februarie), plus un rând de bere pentru băieţi. Nu trebuie decât să accepţi o dictare la nea Nicu, fiecare compune un text şi îl dictează celuilalt. Facem corectura şi punem pozele pe blog, să vadă toată lumea cum stă treaba "pe teren". Fiindcă eu asta cred despre tine, tu ştii gramatică cum ştii fotbal, adică până la proba practică.

    RăspundețiȘtergere
  20. Profesorul tuturor27 ian. 2015, 11:43:00

    Căpriță, eu am depășit faza dictărilor. Tu, tot acolo ai rămas ? Interesant, nu știam că încă n-ai depășit acest nivel.


    Căpriță e un bătrânel,
    Nu poți să faci nimic cu el.
    În gură este number one,
    Orice i-ai spune e în van.
    E greu să joci mereu cu el,
    Se mișcă foarte, foarte greu.
    Îl doare glezna,sau genunchiul,
    Membrele, capul, chiar și trunchiul,
    A-mbătrânit așa rapid,
    Și-a devenit un insipid.

    RăspundețiȘtergere
  21. Rectific: "Membrul, capul, chiar si trunchiul"

    RăspundețiȘtergere
  22. :)) Hai, pe bune? Mr. Lavabou, you made my day! Cu ce să încep, cu versificarea asta slăbuţă? Eşti foooarte inspirat, exact ca virgula de dinainte de "sau". Să mă iau de eschiva ta fricoasă? Mai bine nu, că lumea de pe blog înţelege şi singură.
    Tinere (îmi permit să te numesc astfel din postura mea de "bătrânel"), îţi doresc să rămâi mereu verde, aşa cum eşti acum. Adică necopt.

    RăspundețiȘtergere
  23. Pedagog la derbedei27 ian. 2015, 12:33:00

    Este sub nivelul meu intelectual să mă expun cu elevi slabi ca voi, accept însă să vă dau o dictare ca să văd pe cine mai las repetent și anul ăsta. Mitică, Tavi și Motanu, luați-vă gândul de la copiat, că dau pe numere. Luci, nu mai sforăi, că deranjezi vecinii și scoate degetele din nas! Bebică și Vasilică, iar vă pun la colț, că v-am prins că vă uitați la poze. Stelică, tu poți să stai afară, ești băiat de la țară și-ți place la aer curat. Căpriță, nu mai plânge neîntrebat, că nu ți-a făcut nimeni nimic.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ai dreptate, nu mi-ai făcut nimic, m-am băgat eu în seamă pentru că ai făcut o glumă mai proastă decât de obicei. Dar asta nu mă împiedică să observ că eşti ca o emisiune înregistrată, la care gafele se taie la montaj. Pe noi ne-ar fi interesat prestaţia ta LIVE, dar dacă zici că nu te expui...

    RăspundețiȘtergere
  25. Anti Anonimul Bebe27 ian. 2015, 12:51:00

    Gabita propunerea ta e pt. intelectuali asa ca mutati gandul. Vrand nevrand ai
    ajuns la concluzia mea. Numai ca tu tii mai bine la tavaleala. cand ne facea pe teren "ba inginerilor" n-a reactionat nimeni, cine se complace in mocirla il mananca "anonimii". E culmea ca un troglodit are pretentia de intelectual rasat si nimeni nu ia masuri. Pe toti va terfeleste si voua vi se pare normal,
    halal sa va fie. In loc sa facem front comun impotriva imposturii va complaceti si urmarile se vad.

    RăspundețiȘtergere
  26. Bebe, păi de ce să ripostezi la "băi, inginerilor"? Eu m-am simţit flatat! :))

    RăspundețiȘtergere
  27. Gabita eu ca dezlegator de rebus am permanent DEX-ul pe noptiera. Sunt total de acord cu tine ca el are un caracter duplicitar in sensul ca da tot felul
    de variante ale aceluiasi cuvant in loc sa impuna doar varianta corecta.
    Am un exemplu mereu la indemana: adaUs si adaos mie mi se pare corec-ta prima forma caci verbul este a adaUga nu a adaoga. Totusi avand in ve-dere caracterul explicativ al dictionarului ar fi o explicatie.

    RăspundețiȘtergere
  28. Tastatura a bagat niste semne diacritice care nu le-am comandat si vazut in ferestra de scriere care la mine este foarte mica.

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa vedeti ce scrie pe biletul meu de trimitere la r.m.n. la genunchi:
    - suspect ruptura menisc intern genunchi stang;
    -gonartroza la ambii genunchi;
    -osteofite calcaneene plantare bilteral...
    Si la cum a pus destu' meseriasu' (exact pe locul dureros- parca avea aparatura de radiografiere in ochi), slabe sanse sa se insele.

    RăspundețiȘtergere
  30. Luci, doar de menisc am idee. Celelalte cât de nasoale sunt?

    RăspundețiȘtergere
  31. Degenerarea articulatiilor si cartilagiilor, dureri, mobilitate scazuta , deformatii,etc..

    RăspundețiȘtergere
  32. Şi remediul? Sau ceva recomandări ca să reduci durerile, alifii etc?

    RăspundețiȘtergere
  33. Deocamdata, pana nu fac rmn, nu mi-a dat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  34. Mi-a transmis Mitică să-ţi pui radiografia pe blog, să vedem cine are accidentarea mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  35. Gonartroza inseamna ca are gonococi?

    RăspundețiȘtergere
  36. Deschizătorule de Rebus și conserve expirate, "mutăți" frustrările la masa alăturată. Mi-e și rușine de ce notă și-aș putea da, când 4 e pentru Tavi, 3 pentru Mitică și ăștia mai știu ceva carte.

    RăspundețiȘtergere
  37. Merită Merge şi Tecău trezirea la ora 4? Numai dacă bate Mergea...

    RăspundețiȘtergere
  38. A bătut Tecău, 6-4, 7-6. Încă o dată au câştig de cauză băieţii care pun două mâini pe rever în faţa celor care dau cu o mână. Nu ştiu cât contează asta la dublu, doar constat.

    RăspundețiȘtergere
  39. Profesorul Știe Tot28 ian. 2015, 09:23:00

    De când e Baba inginer ? Dacă e asa,să vină cu diploma și să demonstreze.Dacă e inginer, pierd și fac cinste la toată lumea. Dacă nu e, atunci îl invit să tacă, să nu mă mai plictisească cu prostiile lui. Asta nu înseamnă că dau doi bani pe diplomele celorlalți, care mă roagă să-i învăț la bătrânețe, să scrie după dictare.

    RăspundețiȘtergere
  40. Te umfla rasul. Ati observat ca in comentariu nu am nominalizat pe nimeni cine
    s-a simtit s-a simtit. Totusi diplomele nu se gasesc pe toate drumurile ca dovada ca nu toti le au. In cercul nostru ,select in general, aproape toti le avem
    dar il asteptam si pe celalalt sa intre in nota echipei, chiar daca nu e de prestanta lui prestanta sa aiba asa ceva. Salut intelectualii lotului care au
    curaj sa se semneze si nu asteapta sa fie recunoscuti dupa stil si invective.

    RăspundețiȘtergere
  41. Stelica o veni vineri?

    RăspundețiȘtergere
  42. Bravo Bebe ! Ai pus punctul pe I fara patima, resentiment sau rautate. Daca fraieru e asa destept precum pretinde, macar facea altceva decat ceea ce face in prezent. In lumea asta sunt atatea persoane de succes fara diploma si care datorita calitatilor au ajuns departe, chiar mai departe decat multi care au diplome de studii superioare. Dar asa . . . , ce-o fi vrand sa ne demonstreze? Cam asta e realitatea despre individ.
    Pe deasupra mai e si mojic.

    RăspundețiȘtergere
  43. Luci, iti doresc sa fie cat mai simpla treaba !

    RăspundețiȘtergere
  44. Goniometria e o boala care se trateaza prin vanatoarea de vulpi.

    RăspundețiȘtergere
  45. Stelica ai murit definitiv?

    RăspundețiȘtergere
  46. Bebe, nu uita diploma ! Vreau sa fac cinste la toata lumea si n-am motiv.Baieti, faceti presiune la rebutistul nostru daca vreti sa va cinstesc.

    RăspundețiȘtergere
  47. Mitica, e buna si diploma ta si bei pe saturate. Te las sa duci si acasa la copii.

    RăspundețiȘtergere
  48. Profi, aduc eu dacă faci cinste cu terenul la toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
  49. Vasea, aud ca ai coborat standardele , data trecuta. Pai aluia i-ai dat tu gol? N-ai gasit si tu unul mai pe masura? El, la cat e de nevinovat, daca ii dadeai mingea, ori o baga in poarta, ori in gura( parca si vad faza: ai trecut ca supervitezistu', cum trece rapidul prin Ciulnita, si ala-si cauta sosetele prin sintetic) .
    Azi trebuie sa te lupti cu unii mai pe masura.
    Aud ca l-ai si botezat: cIUMEC. Da' nu-i nici o mirare; daca-l prinzi cu buletinu' pe masa, ai sa vezi ca asta e numele lui: cIUMEC oT COLENTINA.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  50. Hopaa, semifinala dintre Wawrinka şi Djokovic a ajuns în decisiv! Nu plec de acasă până nu se termină, sper să nu ţină mai mult de o oră şi un sfert.

    RăspundețiȘtergere
  51. S-a terminat rapid, 6-0 Djokovic, au fost băieţi de comitet, ştiau că nu-şi pot permite să mă întârzie.

    RăspundețiȘtergere