duminică, 4 ianuarie 2015

La multi ani 2015!

Noul an a adunat odata cu venirea lui si foarte multi jucatori noi. Printre cei noi veniti la teren amintim : tanarul Matei (baiatul lui Gabitza) , tanarul Alexandru (baiatul lui Eugen) si mai batranul politist Razvan (Gigs). Alegerile au fost facute de Ely si Gabitza si au urmatoarea componenta:
Echipa E: Ely, Cata, Luci, Stelica, Bete, Tavi, Alexandru, Bebe
Echipa G: Gabitza, Razvan (politistul), Motanu, Eugen,  Gaby, Nelu, Matei
Posturile ocupate de cei doi tineri au fost urmatoarele: Matei – portar si Alexandru – fundas stanga. Daca la prima vedere echipele nu par deloc dezechilibrate , diferenta a fost facuta de inca de la inceput de atitudinea unor jucatori (de baza), care au avut un randament foarte scazut. Trebuie sa amintim de tanarul Eugen care valseaza intr-un celebru 1,2,3 si nu gaseste niciodata drumul spre poarta, de tanarul Gigs, vesnic nemultumit de mingiile aruncate in fata, dar cand bagheta se gasea in mana lui , uita scamatoriile, de fundasul de fier Razvan care nu prea mai sperie atacantii adversi si de pasele mai putin precise ale lui Gaby, majoritatea gasindu-si finalitatea in bratele lui Luci sau in copertina balonului.
Jocul a inceput cum nu se poate mai prost pentru echipa G, doua goluri incasate de tanarul Matei din doua suturi nu foarte grele si cam pe centrul portii, marca Catalin. De cealalta parte, Gabitza reuseste un gol frumusel cu stangul,  dupa o mica balbaiala in careul nostru.
Ely se descurca foarte bine pe spatiile mici si reuseste sa-l invinga pe Matei printr-un sut foarte frumos la cotul lung, scorul ajungand 3-1. Nu stiu daca introducerea lui Matei in poarta a fost  inspirata, chiar daca este postul care ii place, tanarul fiind intr-o zi destul de proasta.
Echipa G incaseaza foarte repede inca 2 goluri, pe un fond de relaxare in aparare, iar reprosurile si starea de agitatie incep sa si faca aparitia. Chiar daca Gabitza s-a zbatut foarte mult, chiar daca Razvan(politistul) isi dorea o posesie mai mare, chiar daca Eugen a incercat (e clar ca nu a reusit) sa isi gaseasca locul in echipa, putem spune ca echipa E a avut jocul in mana pe tot parcursul partidei.
Paradele lui Luci, interventiile foarte precise ale lui Tavi si Stelica, plasamentul foarte bun al lui Bebe si Alexandru cat si travaliul facut de Ely si Catalin au dus scorul la 7-2 apoi 10-4, ca intr-un final sa se termine 12-5.
Stabilirea timpului de joc de la 15.45. pana la 17.30. nu a putut fi respectat deoarece la teren si-au facut aparitia un grup de tineri care au inchiriat terenul de la 17.00.
Va doresc un 2015 cu multe realizari si bucurii !!!

Completare foto (by Găbiţă)



40 de comentarii:

  1. Cătăline, vezi că l-ai uitat tocmai pe Popică, de la noi! Mai ales că a dat şi două goluri, unul cu bulan maxim, altul din penalty (chiar ţie, deci se explică...:))

    RăspundețiȘtergere
  2. În altă ordine de idei, deşi fi-miu n-a făcut goluri cadou, adevărul e că adversarii au cam dat gol când au avut nevoie. Matei mai trebuie să copilărească, acum s-a profitat din plin de anvergura redusă a braţelor sau de faptul că nu iese la centrări, precum şi de o normală naivitate în intuirea desfăşurării fazelor. Un portar mai "şmecher", de exemplu Popică, n-ar fi luat cam jumate din goluri.

    Dar asta nu scuză impotenţa noastră pe fază ofensivă, iar aici trebuie să încep cu ziua mea slabă, golul ăla fiind "frumuşel" ca fază, nu ca finalizare (din bară s-a lovit în Luci şi abia apoi a intrat). Dar aproape toată lumea din echipa noastră a jucat sub ceea ce ştiam... La Eugen se cunoaşte lipsa jocurilor, Răzvan Police are probleme vizibile de greutate (şi eu trebuie să-mi revin, am 4-5 kile în plus!). Apărarea a făcut tot ce a putut în condiţiile în care Ely devine tot "mai bărbat", în timp ce pe toţi ceilalţi anii ne trag în jos. Din punctul meu de vedere, Gabi a fost singurul la nivelul său, păcat că n-a avut şansă la finalizare, a prins două voleuri splendide cu stângul! Pe Motanu nu-l putem considera fundaş, a fost dislocat repede în atac, dar ghinionul a fost generalizat, din 3 faze din apropierea porţii, pe care de obicei le dădea, n-a ieşit niciun gol! Cât despre Popică, a fost dominat la cap de Tavi, dar măcar s-a scos cu două goluri...

    RăspundețiȘtergere
  3. Era să uit de poza cu festinul din vestiar, o surpriză marca Stelică! Pe lângă porcării, a adus de toate pentru toate gusturile: murături, muştar, ceapă, sare, chiar şi scobitori! :)) Nu mai vorbim de ţuică şi vin, la care am contribuit şi eu... cu paharele! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot meciul l-am auzit pe Razvan spunand ,,Avem om in plus si nu se vede'' , omul in plus era Popescu :)). Scuze profesore, fara intentie :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand vii inbracat in femeie, si te porti ca o femeie, si arati ca un gay, u neaga nimeni ca nai fii, nici tu, normal ca nul mai lui la numar la.multii ani, tot ce va doriti si un fotbal placut

    RăspundețiȘtergere
  6. Poza face toti banii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Motanele nu fi trist, lipsa asta de forma se manifesta si la marii jucatori la sfarsit de an si inceput de an nou, vezi Messi, C. Ronaldo, Neymar etc.Totusi mai pune si tu mana pe ceva, asa ca sa-ti poarte noroc...

    RăspundețiȘtergere
  8. Motanu mai pune mâna pe mouse, dar degeaba, computerul e virusat...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Bebe scepticul6 ian. 2015, 10:51:00

    Asa se cheama a lui Razvan?

    RăspundețiȘtergere
  10. Patronul Marin(imos)6 ian. 2015, 15:44:00

    Si-a revenit Criisti ! Să trăieşti bărbate, m-ai speriat că ţi-a dat cineva cu maciuca-n cap, dar mi-a trecut.Acum văd că eşti adevăratul Criisti. Ptiu, ce teamă mi-a fost că te-am pierdut ! Aşa te vreau, verde la cap cum te ştiam.

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai sa jucam niste meciuri pe categorii de varsta, exemplu 40-45 cu 50-55.Pe cei sub 30, precum si pe cei peste 65 ii invitam sa stea acasa.Vor fi meciuri atractive, disputate, echilibrate.Astept comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  12. E bine, 40-45 versus 50-55 însemnează eu contra Mitică şi Motanu. Mă bag! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Mainile din fotografie sunt ale lui Stelica! Ele au asezat pe masa tot ceea ce se vede, mai putin paharele si sticla mica (taria lui Nelutu - i se vad blugii si geaca) . Priviti atent cu cata precizie si gratie feliaza castravetele murat. Asa este Stelica, gospodar acasa, gospodar si pe teren. Hai, sa ne traiesti amice! Totul a fost perfect, inclusiv pe teren unde vineri ai facut un meci extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bebe magnificul, unul din cei 7 samurai6 ian. 2015, 20:18:00

    Va dati seama ca acum a fost pomana vitelului, cand o fi pomana porcului pro-
    pun sa nu mai jucam fotbal ci doar sa chefuim.
    PreaGratioase anonim n-am nimic cu meciul propus avand in vedere ca sapta-mana mai are sase zile in afara de vineri, nu uita ca atunci cand ai fost admis in echipa noastra cei exclusi de tine a priori jucam de zeci de ani
    impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  15. Despre joc, ce pot sa spun. Inca de la inceput s-a vazut clar pofta de joc a cuplului Cata – Ely. Ea s-a evidentiat prin viteza, combinatii, dar mai ales prin eficacitate la marcat. Toate golurile noastre ei le-au inscris. Mi-amintesc de un gol extraordinar din a doua parte a jocului care a fost precedat de trei un-doi-uri succesive, incepute in fata careului nostru, executate fulgerator pana in careul celalalt si incheiate cu un sut a lui Ely, sec, in forta, la radacina uneia dintre bare. Matei a avut parte de multe asemenea suturi explozive, cateva din fuleu, si nu pe directia lui. Asemenea finalizari ar fi trebuit contracarate de cei din fata portarului. E greu si pentru unul mare sa le respinga, daramite pentru un baiat de 12-13ani. Cred ca acestui ritm crescut de joc au cazut prada si cei doi “buni” pe care a contat Gabita, adica Eugen si Razvan-Police, carora le-au lipsit in ultima perioada jocurile de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu e de neglijat si faptul ca echipa E a beneficiat si de o aparare foarte buna, inclusiv Luci, care in poarta fiind, a respins cateva suturi grele sau a gasit plasamentul ideal pentru a se afla pe directia unor ghiulele pe care scria GOL.
    In fata lui o aparare beton cu Stelica piesa principala de rezistenta, Doru, Bebe, mandel si Alex. Toti am stat in preajma lui Luci. Doar Stelica si Doru au mai ajuns pana la centru si asta presing dar asta o faceau in ideea presing-ului la jucatorii care incercau sa incropeasca ceva pentru atac. Alex, foarte bun, pe partea lui l-a anihilat pe taticu, care in disperare de cauza a trecut pe aripa cealalta, de unde a si marcat un gol. Cam putin pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  17. Zilele astea l-am vazut pe Tudor prezentand la TVR stirile sportive, care intre noi fie vorba, nu erau prea interesante. De ce oare nu mai vine el in Agronomie pentru a culege informatii de profil care sa-i duca ratingul la 9-10 puncte?
    Ei, Tudore, ce zici de chestia asta?

    RăspundețiȘtergere
  18. Ia să vedem, pe cine avem noi aici... Aha, Nelu Bronson, să trăiască! Deci nu degeaba ne-a invitat vineri pe la el, după meci. Poate se mai anunţă cineva cu o maşină.

    Altfel, două chestii referitor la ce-a scris Tavi: şi Stelică a adus ţuica lui, oltenească, iar Tudor s-a operat la genunchi, de-aia şi-a luat pauză aşa îndelungată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, se face el bine! Randul trecut a avut o perioada de recuperare si mai pretentioasa.

      Ștergere
  19. Organizator de evenimente7 ian. 2015, 09:49:00

    Prea Preţiosule Bebe, dacă eram în locul tău tăceam.Tu oricum eşti tolerat în fiecare săptămână, aşa că ori că vii, ori că stai acasă, nu se cunoaşte.Mă aşteptam să reacţioneze Gabi, care ar avea loc în echipa oricărei categorii de vârstă.Mi-am amintit de el târziu când deja trimisesem apelul şi eram cuprins de remuşcari.Sper că nu s-a supărat.
    Pentru că e greu să găsim suficienţi jucători într-o categorie de 5 ani, propun mărirea categoriei la 10 ani. Pentru început propun un meci între cei de plus 40, contra celor de peste 50. Aştept propunerile de selecţioneri pentru a face selecţia şi a trimite convocările pentru meci. Data desfăşurării meciului se va stabili de comun acord. O echipă îşi poate alege un jucător dintr-o categorie superioară de vârstă, dacă nu a fost selecţionat în echipa categoriei sale de vârstă, dar nu poate selecţiona unul dintr-o categorie de vârstă inferioară.
    Veniţi cu sugestii pentru revitalizarea "Fenomenului de ziua 5" pentru că în ritmul asta fenomenul se va consuma doar la cârciumă.

    RăspundețiȘtergere
  20. De Sf. ION, "La multi ani!" pentru Nelu alias Bronson.

    RăspundețiȘtergere
  21. Bebe magnificul, unul din cei 7 samurai7 ian. 2015, 17:29:00

    Organizator de evenimente funerare no poti sa-mi spui ca sunt tolerat intr-un fenomen in care eram cand tu spuneai "uite mama trec studentii". Bine inteles ca asa m-as fi adresat unei persoane care isi asuma cele spuse si nu cu ci-neva care se ascunde in spatele a tot felul de porecle autoasumate. Daca tu ai sti niste lucruri pe care le stiu eu ti-ai da seama cine-i toleratul.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am vorbit cu Nelutu Bronson si are un mesaj pentru noi. Deoarece nu e firesc ca el sa ne invite vineri si apoi, de bine ce mergem in casa noua, tot el sa ne dea papucii, ne roaga sa avem aceste accesorii cu noi, de acasa (la modul foarte serios). E clar?

    RăspundețiȘtergere
  23. Cred că Bronson e mână în mână cu Popică, vrea să-i facă vânzare! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Bebe Sa(ra)mura-i, dezvoltă subiectul, arată ce ştii.Da vezi să nu-ţi tremure mâna pe taste, fii atent, nu te grăbi, caută ceva interesant prin vreo carte.Daca n-ai niciuna prin casă, ai putea cauta ceva pe net, dar ştiu că datorită vârstei te descurci mai greu cu tehnica nouă.Încearcă totuşi să-ţi aminteşti ceva inteligent, poate a mai rămas ceva, vrem să ne distrăm puţin.Ştiu că poţi, aşa cum reuşeşti s-o faci pe teren, sunt convins că vei fi în stare să ne binedispui şi pe blog.Al tău admirator !

    RăspundețiȘtergere
  25. Subit, maine vremea se incalzeste. In mod cert fenomenul de incalzire e ruda apropiata cu fenomenul nostru !
    Unora le arde de distractie, in loc sa inceapa preincalzirea, ca si vremea de afara in ajun de meci.

    RăspundețiȘtergere
  26. Tot fără Mitică şi mâine. Nici măcar la Bronson, deci un client mai puţin pentru Popică.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ce bine de motanel. Adevarata cura de decontaminare impotriva nocivitatiilor aduse de calculator. Slabirea vederii si dureri de cap, stres pricinuit de cele ”3 insemne magice”- 1-x-2 , facturi crescute la Electrica, adio rand la cronica, ore de somn in extenso. Am mai scapat ceva? E suficient si atat. Nu stiu ce ma retine ca sa urmez si eu cura asta.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ehe, cui i se scoală de dimineaţă o prinde pe Simona în acţiune! I s-a întâmplat cuiva?

    RăspundețiȘtergere
  29. El Grande Sile vine la teren ! Ave!

    RăspundețiȘtergere
  30. Vorba cântecului: Sile, măi, hăi-hăi, Sile, măi... :)

    RăspundețiȘtergere
  31. As vrea sa-i aud acum pe cei ce o criticau pe Simona, ca nu-i cine stie ce de capul ei, ca doar conjunctura a aruncat-o acolo sus, bla,bla.Toate romancele ies cu coada-ntre picioare de la turnee, Simona nu. Stramba toate de nas cand vad ca ea poate si ele ba.Pana si "specialistii"s-au convins ca despre Simona poti sa vorbesti de rau doar in somn, ca altfel te faci de cacao.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ce, mă?! Păi dacă n-avea Banciu treabă să-i prindă pe teroriştii ăia, praf o făcea!

    RăspundețiȘtergere
  33. Răspunsuri
    1. Nelson sa traiesti, ai trecut testul.
      Multam pentru aseara.

      Ștergere
  34. Ma bucur ca ti-a placut la mine si va mai astept, cu drag, sa mai veniti. Sper, vinerea viitoare, sa am mai multi musafiri.

    RăspundețiȘtergere