marți, 25 noiembrie 2014

Alternativa ping-pong

Cum vremea n-a ţinut cu noi vineri, o parte dintre combatanţi s-a reorientat spre ping-pong, în frunte cu: Popică, Mitică (un cuplu cu trecut şi viitor, gen stânga cu dreapta, după cum se poate vedea), Stelică, Bebe, Luci, Bogdan, Ely, Găbiţă. S-a jucat în diverse combinaţii de dublu, cu performanţe din ce în ce mai bune pe măsură ce lumea se reobişnuia cu "mingea de celuloid". Bogdan a fost decretat revelaţie.



Ca să umplu cu ceva "cronica", mai amintesc că aseară am avut meci în competiţia de minifotbal, scor 5-2, şi pentru a satisface în avans curiozitatea unui simpatizant constant, precizez că am fost prima rezervă! :) Dar, cu puţin bulan, puteam da golul meciului la o foarfecă laterală care s-a dus puţin pe lângă vinclu. Oricum, am resimţit din plin faptul că adversarii aveau cea mai scăzută medie de vârstă din campionat, 27 de anişori!!!  La ritmul în care s-a jucat, kilele şi anii în plus s-au cunoscut. Dacă la prima parte mai pot lucra, la cea de-a doua chiar vinerea asta se va mări ecartul. Vă voi răsplăti consolările după meci, într-o locaţie care urmează a fi stabilită.

18 comentarii:

  1. Cine a fost ping-pong-istul sef?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum se observa si din poza fotografiata, Mitica a avut o atitudine proactiva: usor aplecat in fata, cu paleta bine prinsa de mana cu niste sireturi, care , din cauza de trucaje foto, nu se vad, cu pletele pe spate, bine pieptanate, cu un picior inainte (nu mereu acelasi!), deosebit de atent.
    Este un element de perspectiva si-l propun pentru admitere.
    Pacat ca, pe fondul consumului de lichide hidra si deshidratante, nu a mai fost in stare sa perceapa bine pozitia mingiei, asta si pentru faptul ca, din cauza prognozei meteo, s-a jucat cu o minge pentru zapada, portocalie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mingea de celuloid a disparut, fiind inlocuita cu o alta dintr-un alt material.Cand va apucati de ceva nou documentati-va ! Ma asteptam la mai mult profesionalism din partea voastra.Daca ati fugit de fotbal si ati crezut ca ping-pong-ul e mai accesibil, v-ati pacalit.

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S.
    Si n-o mai impinge , ca te dor maselele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca s-ar da premii pentru anti-talent, voi le-ati lua pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  6. fraieri mai sunt unii! te chinui să le faci rost de-o gagică cum n-au mai văzut nici în poze, iar ei o tulesc la pinpong. pe cei doi din poză i-a pedepsit să joace împreună, ciuli se aude și el cum meditează în somn pe o băncuță, iar în timpul ăsta l-ați lăsat pe vasea să se joace de unul singur cu puțica. pardon, nuțica.

    super-goluri date de olteni păsăroilor rapidiști. cel puțin al doilea e de maidan curat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabita, decit sa te faci de ris cu profesionistii mai bine joci cu mosii in fiecare vineri si ai ocazia sa bati si tu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria Alexandru (pt. cunoscatori)26 nov. 2014, 11:05:00

    Daca in dublul Mitica- Popica, primul loveste cu dreapta, iar al doilea cu stanga, logic, intre ei este bulevardul Paulista!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar mă muşcă de bucă anonimeni, probabil îşi exersează proteza cu dinţi de lapte. Păi de ce, măi anonimeni, să mă fac de râs? Ce, s-a pierdut vreun joc din cauza mea? Eu oricum mă bucur de orice meci acolo, de cele mai multe ori m-am dus în blugi doar ca să-i văd pe viu pe unii la care tu te uitai la televizor. Din când în când mă bag şi la joc, când simt eu că e loc (ţi-am făcut şi poezie!).
    Iar vinerea nu jucăm tineri vs bătrâni, ci amestecat. Ştiu că sunt încă asimilat la tineri, ca urmare oponentul omolog din echipa adversă are uneori 10, alteori 15-20 de ani mai puţin. Deci pot să mi-o fur şi aici fără probleme.

    RăspundețiȘtergere
  10. ANONIMENI pentru MARELE găbiţă26 nov. 2014, 12:14:00

    Dacă n-ai avut bani sa-i vezi pe viu pe Messi, pe cei de la Real, etc, te înţeleg ca te bucuri să-i vezi pe viu pe unii morţi care,de buni ce au fost, şi-au incheiat cariera înainte de vreme.În locul tău nu m-aş bucura să fiu rezerva lor, să joc printre picături.Oricum nu câştigi nimic dacă învingeţi şi nu pierzi dacă sunteţi învinşi.Dacă ar fi avut 60 ani şi "fostele glorii" mai jucau fotbal, aş fi avut cuvinte de laudă la adresa lor, dar că la 35, 40 ani fac miscare mi se pare un lucru banal.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aoleu, ai dat-o pe bani, ca maneliştii! N-ai tu treabă, că am văzut şi Realul, şi pe Messi (şi la Barcelona, şi la naţională), fără să fie vreun efort financiar deosebit. Iar băieţii din echipă, la 35-40 de ani, cum ziceai, n-aş zice că şi-au încheiat cariera înainte de vreme. Dar dacă tu faci pe hateru' pe blog, normal că trebuie să-ţi pută toate. Crezi că lumea care n-are parte de "cuvinte de laudă" de la tine se zvârcoleşte în chinuri? :)) Sau poate că eşti vreun trendsetter sau ceva...

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt vreo câteva echipe bune rău anul ăsta în CL: Real, Barca, Bayern, Chelsea, poate și PSG. culmea e datorită lui Guardiola țin (și) cu Bayernul, dușmanul de moarte al Dortmundului, o dublă Barca-Bayern fiind ceva de neratat. încolo, să se omoare gelații cu fostul lor șef-cocalar Mourinho și să nu se califice niciuna.

    RăspundețiȘtergere

  13. Pariu combinat de la 25.11.14 16:21
    Numărul pariului Eveniment Pronostic Cotă Ora de începere Rezultat
    14028832 FC Schalke 04 - Chelsea FC (Tip) 2 1.77 25.11.14 20:45 (0:3) 0:5
    14028835 Sporting Lisbon - NK Maribor (Tip) 1 1.27 25.11.14 20:45 (2:1) 3:1
    14028844 Paris Saint-Germain - Ajax Amsterdam (Tip) 1 1.36 25.11.14 20:45 (1:0) 3:1
    14028845 Apoel Nicosia FC - FC Barcelona (Tip) 2 1.25 25.11.14 20:45 (0:2) 0:4
    14028862 BATE Borisov - FC Porto (Tip) 2 1.55 25.11.14 18:00 (0:0) 0:3
    Informaţiile biletului
    Data 25.11.14 16:21 Cotă 5.92
    Tipul pariului Pariu combinat Miza 2590.00 RON
    Statut Corect Câştig 15341.13 RON


    când te uiți așa, ți se pare că că totul e simplu, dar omul a riscat 26 de milioane și a făcut peste 150.

    RăspundețiȘtergere
  14. Aflu de la Motanu că s-a deschis la nea Nicu, deci cine ajunge acolo primul, după meci, să-i spună să treacă totul pe caiet, în dreptul meu! ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt unii care, dupa ce l-au ascultat pe Pavarotti, ard de nerăbdare să se delecteze cu manele.Daca asta le place, poţi să le zici ceva ?!

    RăspundețiȘtergere
  16. manele sau mamele, maistre?

    RăspundețiȘtergere