sâmbătă, 27 septembrie 2014

Fotbalul dupa ploaie...

          ...a fost o adevarata placere(chiar daca pentru cronicar meciul de vineri s-a soldat cu o infrangere), spre deosebire de berea dupa vin care e un chin ( cum spun unii, probabil necunoscatori ai consumului de lichide la nivel profesionist).
          Vineri, in prima parte a zilei, a plouat destul de serios si nu prea se intrezareau conditii prea bune pentru miscarea de dupa amiaza, dar cel de sus a tinut cu noi si la ora H vremea era numai buna de jucat fotbal. Ne-am strans parca ceva mai greu ca altadata si, in sfarsit, cei 14 sositi au fost distribuiti in cele doua formatii de catre Gabita si Catalin.
          Echipa G.  Tavi, Paul, Razvan, Bebe,Gabita, Ely si "maestrul" Popica.
                             Echipa C.   Luci, Bogdan,Stelica, Gaby, Catalin, Mitica si cvasiabsentul Vasea.
         Asa cum era de presupus, echipa G. a inceput in tromba si s-a desprins repede la 4-0 pri Gabita , Ely si Popica.Din cand in cand mai riposta si echipa C prin sclipirile inepuizabilului Catalin care a facut de toate in acest meci, fiind prea putin sustinut de Mitica care a fost sub asteptari, dar si mai putin de Vasea, insa cam la nivelul asteptarilor de la el. Asa ca aproape intreaga partida a fost o cursa de urmarire a echipei adverse, dar fara succes pentru ca, de ce sa nu recunoastem, echipa G. a fost mai buna chiar din momentul alegerilor.Cred ca diferenta cea mai mica de goluri a fost de 3-4, parca la un moment dat scorul a era 6-3 si Motanu striga ca ai lui sa fie atenti sa nu mai primeasca un gol  pentru ca situatia ar fi devenit periculoasa. Joaca de-a soarecele cu pisica a continuat, Catalin(la cate il cunosc eu si la ambitia si calitatile sale) sperand in sinea lui ca meciul sa ia  o turnura favorabila, ceea ce nu s-a intamplat in conditiile de vineri, astfel ca diferenta de scor s-a tot marit, ajungand in final la 6-7 goluri. Dupa spusele Motanului scorul ar fi fost 17-11 in favoarea echipei G., iar dupa cele ale lui Gabita chiar 18-11, ceea ce e cam acelasi "drac". Voi ceilalti de pe teren ce spuneti despre scor si despre meci ? V-asteptam cu cat mai multe comentarii la obiect. Ce-ar mai fi de spus? Probabil faptul ca vineri aproape toti jucatorii au inscris cel putin un gol, cu exceptia lui Paul si Bebe de la invingatori si a lui Stelica de la invinsi.La comentarii puteti sa va laudati fiecare cu cate goluri ati marcat si cum le-ati "produs". Eu  pot sa spun ca am marcat un singur gol, dar nu pot sa mi-l revendic pentru faptul ca atat Motanu cat si Popica se "laudau" la nea Nicu ca fiecare dintre ei "s-ar fi dat la o parte".
          Cam asta a fost pe scurt povestea zilei de vineri 26 sept. 2014.

78 de comentarii:

  1. Motane, apropos de ce vorbeam despre meciul dintre CSMS Iasi-Chiajna, deocamdata conduce Sumudica in disputa cu Ionut Chirila, chiar cu victorie in deplasare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici o pagubă, nu prea văd să termine vreunul din ei campionatul.

      Ștergere
  2. Cătălin a acceptat provocarea mea de a reface echipele de acum vreo lună, de la "Ziua lui Beţe", atunci când cineva scria la comentarii că era normal să învingă echipa lui. Ori, aşa cum spuneam şi atunci, nu degeaba s-a numit cronica aşa cum s-a numit, evoluţia de atunci a lui Beţe schimbând practic soarta firească a meciului. Ceea ce s-a adeverit vineri, când echipele au fost cam aceleaşi, mai puţin... Beţe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Altfel, în mod normal, ar fi trebuit să-l împărţim iarăşi pe Ely câte o repriză, deşi am auzit şi păreri contrare. N-am înţeles de ce, poate explică cineva şi în scris. Trebuie să fim conştienţi că, la combatanţii prezenţi vineri, combinaţiile Cătălin+Ely, Găbiţă+Ely, nu mai vorbesc de Cătălin+Găbiţă, vor avea cîştig de cauză majoritatea cazurilor, ziua lui Beţe fiind excepţia care confirmă regula. Singura şansă a celui "stingher" ar fi, aşa cum am mai susţinut şi altădată, să-şi facă toată echipa.

    RăspundețiȘtergere
  4. ieri mi s-a părut unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din ultima vreme și n-am avut emoții decât un pic, la început. am încercat să-l fac om pe Siliboa, dar a trecut în poartă după ce-și intrase în mână. la fel cu Tavi, pe care l-am jucat cel mai mult, să iasă golgeter, dar cele trei goluri (poate chiar mai multe) nu le-a dat din pasele mele. Marinuș, mai găină ca de obicei, dar și el cu multe bucăți, Găbiță a avut și el multe, eu două, înseamnă că Eli n-a prea dat.

    nu mi se pare grozavă metoda de a-l plimba pe Eli de la o echipă la alta, pentru că TOT MECIUL e dezechilibrat și n-ai nici o bucurie. eventual, cel în minoritate alege trei oameni...

    RăspundețiȘtergere
  5. Un moldovean se duce la casa de bilete la Sighet şi întreabă:
    - Cât îi un bilet până la vişeu ?
    - Şaizeci de lei la personal, şaptezeci şi cinci la rapid, i se răspunde.
    - Mai ghini mă chiş pi piron!

    RăspundețiȘtergere
  6. De data asta Catalin nu avea nici o sansa dupa alcatuirea echipelor. In afara de primii trei din grup mai au idee despre fotbal Gabi mare, Mitica si Razvan iar Stelica, Paul si cu Doru merg la ceea ce se joaca.Restul sint baieti buni fugiti de acasa sau peste care au trecut anii si vin doar sa faca miscare. Asa ca Paul, Bebe, Popica si cu Tavi pot mai mult ca Luci, Bebe Virgil si Vasea iar dincolo pierderea lui Doru n-a putut fi compensata. Cu Paul in echipa se poate insa sa fi fost altceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Motane, de ce să n-ai nicio bucurie? Dimpotrivă, decât să fii phu_ut tot meciul, măcar cu permutarea aia eşti şi tu o repriză deasupra! Uite, vineri, dacă se făcea schimarea Ely cu Mitică, la o diferenţă de, să zicem, 5 goluri, echipa lui Cătălin avea 35-40 de minute la dispoziţie ca să revină. Ce poate fi mai echilibrat decât atât, e ca pariul cu handicap!

    RăspundețiȘtergere
  8. Referitor la goluri, nici eu n-am dat prea multe vineri, cred că vreo 4.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabita, handicapul e Mitica?

    RăspundețiȘtergere
  10. Zidul Astral si de doua ori bara s-au opus unei victorii a Stelei cu o evolutie sub posibilitati.

    RăspundețiȘtergere
  11. Autorii(unii chiar profitori) golurilor au fost:
    Pentru echipa G.: Popica 6g., Gabita 4g., Tavi 3g., Razvan-motan 2g.si Ely 2g.
    Pentru echipa C.: Catalin 4-5g., Mitica 1-2g., Bogdan 2g., Gaby 1g., Lucica 1g.si cu voia dvs., Vasea 1g.
    Va rog sa interveniti pentru a corecta eventualele neconcordante cu realitatea din teren.

    RăspundețiȘtergere
  12. Din punctul de vedere iterat, anonimul ar avea dreptate. Si are dreptate si Stelica, care spune ca mosii de 60 de ani (categorie in care ma incadrez) ar trebui sa mai faca miscare si-n cursul saptamanii.
    Problema e .." ca cand?".
    Asta in conditiile in care, pentru a fi prezent la tarla, trebuie sa driblez (uite ca mai driblez si eu uneori) toti factorii adversi (sefi, probleme, chestii, socoteli).
    Stiu ca este frustant pentru cei care "ara terenul" , ca sussemnatul nu contribuie mai mult.
    Deci,din respect pentru truditorii veritabili de vineri, poate ar fi cazul sa ma apuc de zacusca, muraturi si apoi de ciorapi de lana pentru iarna.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vorbele lui Gabitza cu referire la triunghiul bermudelor (Cata, Gabitza, Ely) sunt perfect valabile, mi-as fi dorit ca triunghiul sa se transforme intr-un patrat, dar acest lucru se intampla doar atunci cand unul dintre combatanti isi depaseste cu mult mai mult conditia, vezi cazul Bete. Legat de sansele si jocul de vineri al echipei C, trebuie sa precizam urmatoarele: baietii au jucat foarte bine, in special in partea a II-a a meciului (felicitari Bogdane), Vasea nu s-a ridicat la forma care l-a consacrat (varf impins) iar Mitica a fost mai timid in joc, fata de saptamana trecuta.
    Luci eu zic ca nu este cazul sa te retragi, meseria de bucatar nu te prinde ;).

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai, aeoarece semnalele cele mai pregnante vin de la cineva care are probleme cu instalatia de irigare a "cojones"-urilor, ceea ce-l impiedica sa se legitimeze, iar eu sunt convins ca este un teoretician ( chibit), nepracticant, voi astepta semnalele de la voi , si apoi voi lua o hatarare definiativa, asa ca, deocamdata nu scapati de mine....

    RăspundețiȘtergere
  15. Luci, dacă te retragi, vin cu tine. Sper că te retragi la Valparaiso.

    Vineri, la bere, i-am amintit lui Bebe de o idee mai veche, un meci cu grupul lui din Titan, cu care joacă duminica. Ar fi o şansă să mai scoatem capul în lume, să vedem la ce nivel mai joacă şi alţii. Care, apropo, n-au blog, dar au pagină de Facebook! :) Bebe le-a spus, ei au propus să fie dpuă meciuri, unul la noi, unul la ei, de preferat sâmbăta. Credeţi că găsim 8-9 doritori să vină sâmbăta la teren pentru un astfel de amical? Că dacă da, îl sun pe Ionuţ şi aranjez.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vad ca se fac analize si comentarii pe marginea componentei echipelor. Se scote in evidenta plusul celui de-al 3lea star in bugetul valoric al echipei in care joaca, iar la altii ca eficienta lor tinde spre zero (”astazi am jucat cu 2 oameni mai putin” - asa am auzit dupa meci) etc. etc.
    S-o luam pe rand :
    - Sunt sigur ca vineri, la alegeri, Cata a mizat pe forma de exceptie avuta de Mitica cu o etapa inainte. S-a inselat, Capitanul n-a reusit sa se recupereze (energetic si euforic) evoluand mult sub posibilitatile sale. De asemenea, Vasea venea dupa o intrerupere de 2 sau 3 etape, lucru care s-a vazut. Cu toate astea Sile, cat a fost in poarta, a scos 2 sau 3 suturi de gol, aspect care nu e chiar de neglijat, basca golul dat. La fel Stelica, avea la inactiv 3 etape lipsa. Luci in poarta, pai el are, dupa cate stiu, probleme la degetele de la o mana. Toate astea au tras in jos forta echipei, Cata ramanand practic singur in lupta.
    - La ceilalti .....

    RăspundețiȘtergere
  17. - La ceilalti, fata de etapa precedenta, Ely a fost mult peste Claudiu (lucru care la alegeri nu avea cum sa se stie, asijderea despre cum avea sa se ”comporte” Mitica, piesa grea daca joaca la valoarea lui). In plus Paul si Bebe, cu jocuri in picioare, au evoluat foarte bine chiar daca nu au inscris, iar Motanelu si mandel, ca de obicei enervanti la culme, si-au pastrat linia de joc ca aparatori (fundas / portar) dar au si marcat impreuna destule goluri. Pentru cine nu a sesizat, surpriza vine dinspre Lingura de lemn, care a spulberat orice asteptari in ultimele etape, marcand goluri cu carul in fiecare joc, parca ar fi CR7. Se vede treaba ca atunci cand nici nu te mai astepti, fotbalul ofera din belsug si asemenea ”anomalii”.
    Ce vreau sa spun . . .

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce vreau sa spun e ca multe aspecte legate de acel buget valoric al fiecarei echipe sunt aproape aleatorii.
    In opinia mea, sunt importante alegerile dar nu decisiv d.p.v al rezultatului final. Teoretic, la alegeri se pot repartiza cat de cat niste asa-zise valori, dar in realitate exista multe alte ”inponderabile” care pot influenta soarta unui meci. Ce s-a intamplat acum 2-a etape e un exemplu in acest sens.
    De asemenea . . .

    RăspundețiȘtergere
  19. De asemenea vreau sa dau o replica la ”Ziua lui Bete”. O alta intamplare. Fac afirmatia fara sa-i anulez meritele lui Dorulet. Pai daca in vinerea aceea juca si mandel, Betisor mai era in poarta? Aproape sigur ca nu. El ar fi jucat aparator sau poate avansat, cum a mai facut-o, dar nu mai era ziua lui! Ha, ha-ha !

    RăspundețiȘtergere
  20. La final, reamintesc faptul ca scopul fenomenului de ziua 5-a este in primul rand acela de a face miscare practicand un sport atat de iubit de noi toti. Varsta si posibilitatile fiecaruia dintre noi sunt cele care sunt si nu trebuiesc aduse ca argumente pentru unele succese sau insuccese. Cine e destept motiveaza altfel, fie pe unele, fie pe celalalte. Asa ca Luci veze-ti de treaba in continuare si exerseaza fenta la acele ”obligatii nestatutare” care te-ar impiedica sa fi prezent in a 5-a zi. Mai degraba ne-am lipsi de unii care abia le-au crescut tuleiele decat de tine sau de altii care au purtat si poarta in continuare cu brio, de atatia zeci de ani, traditia acestui fenomen fara pereche, as putea ca sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Bai, sa nu va imaginati ca am scris totul ”la minut si in direct”. Hai salut !

    RăspundețiȘtergere
  22. Siliboa, te-a cinstit pe undeva gușteru, de l-ai scos cu șase bucăți. el nu știe să numere până la șase fără mâini și tu-l faci goleador? oricum, n-a dat mai mult de trei-patru, și alea leșinate de pe linia porții. de aceea mi se pare corect să notăm de acum golurile diferit: ce-i de pe linia porții cu 0,5 de aproape cu 1, cu capul se dublează, din afara careului se triplează, din terenul propriu de cinci ori, și atunci să-l vedem pe păcălici.
    în privința alegerilor, gândesc mai apropiat de Tavi decât de Găbiță. se trece în revistă șeptelul și se negociază pe ad-hoc cum se va proceda: câți oameni alege al doilea, cine alege ultimul, ce schimbări se fac la pauză...

    Ciuli, nu te știam așa timid. taman tu să te retragi, ce, ești Chiftelaru? vino la terensă joci și dacă îți zice cineva ceva, spui că ești cu mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motane, am luat de bune spusele Popicului in privinta numarului de goluri inscrise, ba chiar zicea ca ar fi dat chiar sapte boabe. Oricum, sunt prea multe "imponderabile" in jocul lui.

      Ștergere
  23. Chiar asa, am vrut sa scriu in cronica,dar am uitat, deh varsta,chiulul de 3 saptamani de la miscare si-a facut efectul si am avut o frumusete de febra musculara de care sper sa scap pana vineri.

    RăspundețiȘtergere
  24. Oga cel fara noroc! U. Cluj a rezistat pana in ultimul minut al prelungirilor cu un om in minus in fata concitadinei CFR.

    RăspundețiȘtergere
  25. Banc.
    La Radio Erevan, un batranel intreaba:
    - Cum este bine sa mergi, in fata sau in lateralul sicriului?
    Radio Erevan raspunde:
    - Oricum, numai sa nu mergi in el!

    RăspundețiȘtergere
  26. Motane, nu-s timid, dar eu las faptele sa vorbeasca.Ce mai pot adauga ? La cate goluri dau, ma lauda si dusmanii... ca n-au incotro.Data viitoare o sa iau in echipa mea toate muhaelele si sa vedeti ce o sa iasa.Asa ca Tavi, Motanu, Bebe, Mitica, Stelica, Lucica pregatiti-va sa jucati sub bagheta mea. Untu-l scot din voi ! Daca-l ascultati pe maestru, care va va repartiza pe fiecare in postul care vi se potriveste,nu va veti recunoaste nici voi.Pana vineri ungeti-va ciolanele cu seu sa nu rugineasca, mancati si voi nitica carne, mai putina fasole, beti un paharel de vin bun, daca nu va permiteti va sponsorizez eu si rugati-va nevestele sa va dea voie sa dormiti cu ele in pat, chiar daca sforaiti si va basiti(numa sa nu va cacati pe voi).Dormitul pe saltea e mai bun decat cel pe rogojina din hol.Dupa asa o viata sportiva, veniti la teren fara vata din urechi, sa puteti auzi ce indicatii va voi da.Voi reveni cu indicatii in zilele urmatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar pe Siliboa de ce nu-l iei în echipă? guștere, te complexează...

      Ștergere
  27. Bankkk!

    Un orasean si-a vizitat varul, care locuia in desertul Arizona. La un moment dat, se aude un urlet...

    - Ce-i asta?
    - Nimic, coiotii.
    - Dar ce-s coiotii?
    - Niste caini salbatici.
    - Si de ce urla in halul asta?
    - Pai, pe la noi nu cresc pomi, ci doar cactusi!

    RăspundețiȘtergere
  28. Sfatul medicului30 sept. 2014, 11:15:00

    Nu inteleg cum fac unii febra musculara dormind pe teren!In cazul asta Luci nu s-ar mai misca deloc,nu ca asa s-ar obosi prea tare. Somn usor, puisor!

    RăspundețiȘtergere
  29. Echipa ideala pentru meciurile cu cei din Titan:
    Bete-Stelica, Razvan, Catalin-Gabita, Ely, Claudiu.
    Rezarve:Bebe, Mitica.

    RăspundețiȘtergere
  30. Sile, pentru febra se ia Gogosil sau Gogofenac, freci bine si .... esti ca nou.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata, insistenta ta cu GOGO ma duce cu gandul ca, de fapt, tu ai o slabiciune la gabaritul ei!

      Ștergere
  31. Gaby si Luci(vad ca ai verbul ascutit) luati legatura cu Gabita pentru instructajul necesar in vederea obtinerii licentei de Cronicar. Pot si alti amatori sa apeleze.

    RăspundețiȘtergere
  32. Mitica rezerva? Mai bine ca vinde semnite si mai scoate un ban!

    RăspundețiȘtergere
  33. Jucati fara golgheter ? Aveti curaj !!! Succes revarzei Mitica. Am trait s-o vada si pe asta, sa fie revarza lui Stelica si Motanu.Ha,ha,ha !

    RăspundețiȘtergere
  34. Daca va bat descultii aia, nu mai joc cu voi. Caut pe unii care sa cunoasca fenomenul.Stelica sa fie atent ca daca faulteaza, pleaca de acolo ciomagit.Noi ne-am obisnuit cu el, ca nu stie, ca nu poate, dar cu altii nu merge.Elly si Claudiu, ciocu mic! Zici ceva, iti programezi o consultatie la dentist.Lui Motanu nu-i zic nimic ca stiu ca va fi mielusel. El aici e cocosel, cand iese afara e putica bleaga.

    RăspundețiȘtergere
  35. apropo de puțica bleagă, nu e frumos să-i spui așa prietenei tale.
    uite cum văd io echipa-standard: Leșinatu, Găină, Handicap, Spadasinu, Măturoi, Ciungănpăr, Uistu. rezerve Marean și Marinuș, de fapt formula câștigătoare de la Numărul 9.

    anu ăsta parcă scrie CFR campioană. nu joacă rău, dau gol în minutul 94, ca pe vremuri, iar adversarii rareori joacă-n 11. meciul cu Petrolul a mirosit rău (un arbitru cu bun-simț nu dă al doilea galben pentru execuție anticipată, la Geraldo aproape că n-a fost henț), iar aseară mai degrabă se dădea penalti decât simulare.

    RăspundețiȘtergere
  36. Steaua e numai una30 sept. 2014, 22:45:00

    Ptiu drace, cu CFR campioana!?!

    RăspundețiȘtergere
  37. Cred că de vreo două săptămâni nu v-am mai zis de minifotbal, aseară am avut meci, câştigând a doua oară la rând cu diferenţă de 6 goluri (8-2), astfel că am urcat la jumatea clasamentului. Pe lângă pleiada de jucători a mai venit şi Aliuţă, cu câteva kg în plus, totuşi incredibil de iute şi de tehnic pe spaţii mici. Data viitoare vom mai urca un loc, după care urmează derby-urile.

    RăspundețiȘtergere
  38. Cât priveşte potenţialele meciuri cu băieţii din IOR, cred că mai degrabă se vor juca 6 la 6. Nu e vorba de nici o selecţie, toţi care vor veni vor juca. Pentru formula de bază l-aş lua şi pe Mihai în calcul.

    RăspundețiȘtergere
  39. Motanu Stralucitoru ne-a prezentat arborele lui genealogic.Sugestive nume, trebuie sa recunoastem.Acum am inteles originea sa nobila.Nu ne-a spus de unde a obtinut datele.Cumva de la Balaceanca ?

    RăspundețiȘtergere
  40. Banc:

    - Care este legatura dintre campaniile electorale din anii precedenti si campania "Ice Bucket Challenge" din anul 2014?

    - Atunci ati primit galeti. Acum le folositi sa va turnati apa rece in cap pentru a va trezi la realitate.

    RăspundețiȘtergere
  41. BanK.
    Soldat, du-te si uda florile din curte...
    - Dar ploua afara, domnule colonel.
    - Nu-i nimic, iti iei umbrela.

    RăspundețiȘtergere
  42. Bebe nu pare prea entuziast in privinta meciului cu IOR-istii de ziua 7a.
    Oricum, eu nu as prea lega fenomenul nostru cu astia sau cu altii. Poate fi cel mult o chestiune particulara a catorva dintre noi care doresc o experienta in plus cu alte grupuri sportive. Asa, nicio problema.

    RăspundețiȘtergere
  43. Tavi, vad ca te urzici ca n-ai fost convocat.Nici o problema, avem nevoie de baieti ca tine in galerie, sa faca masaj jucatorilor, sa-i mai onoreze cu cate o bere. Asa ca o sa te bagam si pe tine in seama. Iar pe Bebe lasa-l, e ora lui de somn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti prost ca noaptea, caraghiosule! Nici cu 6 goluri nu te-ai remarcat pentru selectie. Asta spune tot, esti un fraier absolut.Fara prea mari eforturi Motanu, Stelica, Bebe, nu mai spun de Mitica, care vineri a prins una dintre cele mai slabute zile ale sane, au impresionat si au fost in preferintele cunoscatorilor. Fa bine si pregateste-le semintele pentru dupa meci. Vezi ca lor le plac cele de floarea soarelui. Alea de dovleac pastreaza-le talica. Pana la urma poate se prinde ceva si de tine.

      Ștergere
  44. Barcelona seamănă cu Steaua de acu câțiva ani, adică cumpără mult și scump. Mathieu și Leno sunt pușcărie, iar pe Rakitic l-au luat în momentul cel mai prost, după ce luase un trofeu. culmea desenelor animate, au luat gol cu capul la un corner de la Veratti, un metru și un pic, mai mic chiar decât Halep!

    băiatu ăsta ca s-o pupe pe Șarapova trebuie ca ea să stea în genunchi, că dac e-n picioare, o pupă sub buric...

    RăspundețiȘtergere
  45. Bebe e supărat de meciul cu cei din IOR pentru că nu ştie cu cine să ţină. Ăia oricum îl respectă, îi zic " ce faci tătăiţule ? ", pe când aici îl înjură toată puştimea.Acolo cară porţile, strânge gunoiu si mai face rost de nişte bănuţi, că de, pensia e aşa cum e şi fiecare se descurcă cum poate.Niciodată n-a rămas pe tuşă, chiar dacă echipele erau egale ca număr, juca şi el, că oricum nu conta unde intra.Aşa că nu poate fi nerecunoscător, având în vedere ce avantaje poate pierde.Cel mai bine ar fi să nu se prezinte la teren să evite situaţiile care i-ar dăuna.

    RăspundețiȘtergere
  46. Deci, Tavi, înţeleg că avem voie să jucăm şi cu alţi băieţi, da?

    RăspundețiȘtergere
  47. Tavi, din păcate nu te-ai vindecat ! Semn că nu respecţi tratamentul.Uiţi să iei pastilele pe care ţi le-a prescris neurologul şi iute că se vede. Ai grijă de tine, eşti încă tânăr, ai copil de crescut, dar stai departe de el să nu te copieze, că s-a nenorocit.Cât despre selecţie, am fost contactat,dar am declinat prezenţa la meci pentru că în week end sunt al familiei.Toată săptămâna afacerile îmi răpesc tot timpul, mă străduiesc şi până acum am reuşit, să menţin firma pe care o conduc în topul celor mai eficiente societăţi din ţară. Dar deja iţi este greu să mă urmăreşti aşa că mă opresc, urându-ţi însănătoşire grabnică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi in schimbarea ta? Eu, nu. Ai ramas acelasi marlan si om bolnav de complexe, de neimpliniri. Doar ambalajul incerci sa-l impui. Uita-te cum ai reactionat dupa un simplu comentariu laudativ/ironic si poate intelegi ce vreau sa-ti spun.
      Mai e ceva, nu amesteca familiile in discutii caci e o cale periculoasa.

      Ștergere
  48. De ieri, miercuri, pe seara m-a prins o raceala foarte puternica,o viroza cu puternice dureri de gat. Zac la pat si ma doftoricesc cu diverse. Am o voce de zici ca sunt bariton la Opera!

    RăspundețiȘtergere
  49. Răspunsuri
    1. Ce sa mai cant, sunt asa de ragusit, ca nici sa mai vorbesc nu mai pot!

      Ștergere
  50. Dar tu la ce masa cinti?

    RăspundețiȘtergere
  51. Misona Haplea, acest fenomen nefenomenal, al tenisului mondial emotional, sublimal, penticostal, umflata ("valoric") de un condei patriotic retard si petard, a reusit sa dea bir cu fugitele de la turneul chinezesc.
    Sper sa-i fie fuga sanatoasa, pe cat e de rusinoasa.
    Astept, curios, sa vad care va fi urmatorul mare turneu de salon (de coafor) unde va fi invitata si cine va vrea sa mai auda de ea ( in afara de mama ei).
    Sper din tot sufletul ca, daca va face pui vii, sa nu-i dea la sport de performanta ( poate numai la inot, doamne ajuta!), sa nu se murdareasca-ntre deste.
    P.S. Va rog reamintiti-mi cand, unde si de ce (daca)s-au retras vreodata , de o asa maniera, generalii, coloneii si alti gradati, de genul ( si geniul) unui Tiriac, Nastase, Ruzici, etc.

    RăspundețiȘtergere
  52. Luci, ce ai cu fata, te-ai zăpăcit? era accidentată încă de la meciul anterior și încearcă să se facă bine pentru turneul campioanelor. iar cu umflatul sunt oarecum de acord cu tine, dar victoriile care au adus-o pe locul 2 sunt ale ei.

    încă un gol al Kievului și iau opt beri de la chiftelaru, deocamdată sunt patru.

    și un mesaj pentru Ciungăpăr, să-l ia pe cocalaru gelat și simulant de mână și să se spele cu el pe cap.

    RăspundețiȘtergere
  53. Luci, ia de aici cu copy/paste: http://www.adriangeorgescu.ro/2014/10/01/campioni-la-v-spus-eu/

    RăspundețiȘtergere
  54. Luci, Luci, dacă tăceai filozof rămâneai. Numeşte un român, în orice domeniu vrei tu, care e azi al doilea în lume. Dacă era copilul tău nu-ti mai încăpeai în pene de mândrie.Vorba poetului:"bucuros e fiecare, că nu e mai mult ca dânsul"

    RăspundețiȘtergere
  55. S-a retras şi Serena! Din solidaritate, probabil...:))

    RăspundețiȘtergere
  56. Ce rezultate are la primele 25?

    RăspundețiȘtergere
  57. Luci, din curiozitate, o să-l pun pe fi-miu să facă statistica asta cât timp suntem la fotbal. La bere, îl sun şi ne comunică rezultatele. Oricum, la primele 25 iese sigur bine, la primele 10 era mai strâns.

    RăspundețiȘtergere
  58. N-am vrut sa creez polemica. Dar cred ca e vorba de diletantism.
    Gabita, poate ma incadrez si eu printre aia, dar nu asta ma intereseaza, ci faptul ca avem un stil de a ne amagi cu "baloane de sapun".
    Fata are ceva valoare, dar cred ca e o victima, o data a propriei mentalitati si pe deasupra si a " gogosierismului" practicat in cazul ei.
    De cate ori a fost accidentata in ultimul an?
    Dar iata :
    -"WTA nu poate fi de acord cu actiunile lui Halep. E pentru a doua oara in acest sezon. E o hotarare teribila pentru toata lumea: pentru imaginea Simonei, pentru adversare, pentru turneul din China si pentru tenis",

    si :
    - "Simona Halep a dorit sa se protejeze in vederea participarii la Turneul Campioanelor. Problemele ei nu sunt delicate" (organizatorii).
    Timpul le va lamuri pe toate.
    Vasea, Chiriches si Stanciu au jucat?(sa ne fie Steaua sanatoasa, ca mai are de incasat).

    RăspundețiȘtergere
  59. Sfatul medicului3 oct. 2014, 11:12:00

    Lucica Puturoasa Mica, pune mana si cauta!

    RăspundețiȘtergere
  60. Nu e polemică, sunt păreri şi păreri. Cu a tipului ăsta (http://www.treizecizero.ro/news/roller-coaster-simona-halep-castiga-dramatic-cu-petkovic-e-in-sferturi-la-beijing) simpatizez mai mereu. Spre sfârşitul articolului abordează şi subiectul retragerii.

    RăspundețiȘtergere
  61. Tipul pe care mi l-ai dat la 23:12 a scris aia inainte sau dupa ultimul abandon? Cred ca azi nu s-ar mai grabi ...
    Trebuie sa fim constienti ca altii au vandut , cu mult inaintea noastra, ciori vopsite, iar azi au ajuns la un nivel la care nu mai renteaza asa ceva. La nivelul asta, nu incap prostii.
    Simona are nevoie , in primul rand, de un antrenor care sa aiba ceva din Tiriac, s.a. , si care sa fie in stare sa-i spuna ce-i trebuie, unde greseste
    ( nu neaparat in joc) si sa-i schimbe mentalitatea, altfel, actuala palarie e mult prea mare.

    RăspundețiȘtergere
  62. Luci. hai sa mai asteptam pana la sfarsitul anului si cred ca se vor lamuri destule despre S.H. Oricum, in afara de actuala stare a sanatatii, de cand este pe locul 2 toate adversarele joaca cu mult mai multa ambitie si dorinta de a o invinge, aspect care a obligat-o la eforturi si mai mari + stresul .suplimentar. Astea cumulate s-ar putea sa fi dus la actuala situatie.

    RăspundețiȘtergere
  63. Sile, cum te simti? Ne vedem la ora H+45min? Nu uita, cel mai bun medicament este miscarea pe sintetic.

    RăspundețiȘtergere
  64. Cate turnee mai sunt pana la sfarsitul anului?

    RăspundețiȘtergere
  65. Habar nu am, iau totul ca o chestie de principiu.
    Hai pa, ne vedem la teren.

    RăspundețiȘtergere