sâmbătă, 23 august 2014

Fotbal in trei pistoane...

          Vineri, incepand cu ora 15 am inceput sa ne adunam in Agronomie. Printre primii a sosit si Popica, care, dupa ce ne-am salutat, mi-a reprosat in mod direct ca nu i-am urat niciunul La multi ani! de ziua numelui si intr'adevar avea dreptate, fapt ca l-am felicitat pe loc cu scuzele de rigoare; drept sa va spun, eu nici n-am stiut ca il cheama Marin, credeam ca Motanu l-alinta asa. Asta e, s-avem grija data viitoare sa fim mai pe faza.
          Sa revenim la fotbal. Ziua de vineri a fost destul de buna pentru miscare, temperatura rezonabila de 28-29 grade, cu multe perioade cu soarele ascuns in nori. La 15.25 eram deja zece musterii prezenti cand Motanu vorbea la telefon cu Claudiu care promitea ca va veni in 15 min. Se trece la"trierea" dobitoacelor ca in obor-la targul de vite, operatie pe care o desavarsesc Catalin si cu Ely.
          Rezulta echipa C. formata din Tavi, Stelica, Gaby, Mitica, Catalin si mandel-Vasea
                                                          VERSUS
          Echipa E. alcatuita din Popica, Bebe, Ravan-Motan, Bete si Ely, urmand ca fratele Claudiu sa completeze formatia, dar pana sa vina Claudiu, a aparut Bogdan care a intrat la E., apoi soseste si Claudiu facandu-se rocada intre ei. Mai vine si Virgil la C. si in sfarsit si Luci care intra la E. Deci, pana la urma ne facuram 15( o echipa de rugby) fata de 6-7 prezente de vinerea cealalta. Conform intelegerii initiale, echipa C. a jucat cu om in plus, compensand pe undeva prezenta celor doi tineri-frati in aceeasi echipa.
          Cum Catalin n-a putut juca chiar cat cei doi frati la un loc, Mitica neridicandu-se la nivelul celor trei, echipa E. a inceput mai bine, conducand chiar cu 3-0 prin golurile lui Bete(cu capul), Claudiu si Popica, dar incet-incet a revenit in joc si echipa C., inscriind primul gol prin nemultumitul si carcotasul donMitica cu calcaiul la coltul scurt printre bara si "piciorusul" drept al lui Lucica, ajungand chiar sa egaleze la trei; la aceste doua goluri a contribuit si saracul-cronicar prin pasele sale. Tinerii revin si se face 5-3, Claudiu marcand din 8 m-penalti la un hent involuntar comis de Tavi, dupa care urmeaza egalarea la cinci prin golurile lui Cata si Mitica. Bete marcheaza pentru 6-5, iar Tavi egaleaza la sase din pasa lui Cata. Meciul curgea spre o noua egalitate, chiar echipa lui Cata dominand putin,cand nefericitul Bogdan avand mingea la picior in terenul advers, n-a pasat lui Vasea care era in dreapta lui in apropiere sau lui Mitica care era si mai bine plasat cu posibilitate de sut central, pierde balonul si in continuarea fazei, Popica-baftosul o baga'n ate din gura portii, stabilind scorul final de 7-6 pentru tineri. Am spus scorul final, deoarece, dupa acest gol, Mitica, suparat foc pe Bogdan,  a parasit terenul si astfel s-a incheiat si meciul. Este adevarat ca ceasul trecuse de ora 17 si cum incepusem la 15.30, cam era timpul sa finalizam actiunea de vineri.
          Dupa meci au fost mici controverse in privinta scorului. Gaby spunea ca a fost 6-5, in schimb, Motanu sustinea ca ar fi fost 8-7. Eu cred ca scorul final a fost de 7-6, pe care l-am consemnat si in cronica. Daca mai sunt si alte pareri va rog sa interveniti cu clarificari. Autorii golurilor au fost(aici s-ar putea sa gresesc): 2-3 g. Popica, 2g. Bete, 2g. Claudiu si poate un gol Ely; de partea cealalta, 2-3 g. Cata, 2g Mitica si 1-2g. Tavi. A fost si un incident intre Claudiu si Stelica Ca de obicei, Cata a fost peste tot, un factotum, Popica bun ca portar si foarte oportunist in atac, Bete, eficient, iar Motanu, din pacate, a dat niste aeriene prin copaci si degajari peste gard, dar echipa lui a castigat... Ceilalti, in nota obisnuita, unii mai bine, altii mai rau...
          Spuneam la inceput de fotbal in trei pistoane si pentru faptul  ca cel de-al patrulea piston lipsea din Agronomie, dar juca fotbal pe plaja la mare. Pai, e bine Gabita? Nu e bine, nu e bine, Don-Gabita!

Actualizare, duminică 24 august (by Găbiţă)

    Ba e bine, cum să nu fie bine, Gospodin Vasea?! Ca dovadă, poza de mai jos, la o zi şi vreo 200 de km distanţă... Aş fi vrut să vi-l ofer, în premieră, şi pe celălalt Matei, adică Tavi jr., dar era disperat să intre în apă, n-avea stare pentru terasă.

54 de comentarii:

  1. Felicitari pt. operativitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cititor de contoare23 aug. 2014, 19:22:00

    Bebe nu stie scorul, ca taman ce dormea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Motane, BB tau iubit a inceput'o rau de tot.
    Urmeaza Steaua?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. măcar Dortmundul știe clar că n-are cum să ia campionatul. de Steaua am bănuit c-o ia în freză, că nu mi-a trimis Chiftelaru nici un sms.

      Ștergere
  4. Asa cum am presimtit, Flocea cu Ceahlaul sau au produs surpriza in Ghencea. Steaua s-a ales si cu doi eliminati si cu Arlauskis accidentat.Dumitras, care a trecut pe la Steaua, s-a distrat cu marile "vedete" ale Stelei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Steaua, o echipa de doi lei. cu rest!

    RăspundețiȘtergere
  6. vineri am avut și bulan, Eli n-a prins o zi grozavă, Claudiu e fluctuant și se mai și ceartă, noroc cu Bețișor și cu Handicap. în poartă a prins una dintre zilele bune, plus că a și marcat. ce goluri dă, te ia durerea de cap, dar se pun la număr. doar de n-ar mai vorbi atât aiurea, mai ales că nu se mișcă trei centimetri în apărare.

    RăspundețiȘtergere
  7. la multi ani s-ai urati lu popescu ca saptamina vitoare e ziua oamenilor cu handicap bine el nu e om da are mai multe hamdicapuri si ar trebuii sa fie mandru cu ele; nu i-e rusine sa s-e lege de nea vasea om batran cu par-ul alb in loc sa dea si ciumpalacu o bere. va pupa tata si astept poza cu mitica sa-l fac pe caine mai deestept ca el. vasea hai steaua nu fi suparat pe prost

    RăspundețiȘtergere
  8. Faina poza...si va cam invidiez..., dar asta e.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un fin observator24 aug. 2014, 23:46:00

    Gabita, tu esti sau bunicul?

    RăspundețiȘtergere
  10. Mare figura Gabita! Ii multumesc pentru intentie, oricum el l-a cunoscut pe juniorul meu care acum doarme frant de oboseala dupa ce astazi a stat in apa peste 3 ore. In schimb participat la discutii celalalt Matei, atat de cunoscutul junior al fenomenului de ziua 5-a.
    A fost o intalnire de nota 10!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tavi, ai grija de Jr. Nu-l mai lasa atata in apa.....Poate....RUGINESTE !

      Ștergere
  11. Sunt eu, Bunicul! Astăzi am făcut bilanţul, nu m-am îngrăşat decât un kil, dar oricum mai aveam unul în plus faţă de greutatea optimă. Până vineri se duce unul, mai rămâne al doilea, de care sper să scap în timpul meciului, adică să fiu în formă maximă la bere! :)
    PS M-am întâlnit şi cu Răzvan Poliziotto, dar nu mi-a venit ideea să ne tragem în poză.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul este ca vazand poza, in prima faza, am fost putin derutat de palaria purtata de Gabita ; figura mi se parea cunoscuta...si a durat putin pana mi-a picat fisa.

      Ștergere
  12. Meciul a fost castigat de calitatea portarilor si de greselile nefortate al unora sau altora. E-urile au excelat la portari, ceilalti la greselile individuale cu consecinte pe tabela de marcaj. Pe ansamblu un egal ar fi fost un rezultat mult mai echitabil.
    La ultima faza C-istii au avut faza de gol, au pierdut usor mingea iar ceilalti au inscris pentru victorie. Cam nemeritat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa consemnam revenirea cocorului Danut. Vineri ca simplu spectator si cu o silueta de invidiat. Avea tricoul lui o verticala impecabila, de la gat pana slit (n-am gasit alt reper).

    RăspundețiȘtergere
  14. Pana la urma S. Halep s-a impus in primul ei meci de la US Open, castignd seturile 2 si 3 cu 6-1 si 6-2, dupa ce pierdu-se primul set la tie-break (la 2) in fata tinerei americance Collins care nici nu figureaza in clasamente.

    RăspundețiȘtergere
  15. Stie cineva ce a facut Steaua cu Ceahlaul? Adica ce o sa faca si cu bulgaroii?

    RăspundețiȘtergere
  16. Revenirea lui Dan Cocoru la teren e semn ca-i nostalgic dupa vremurile de demult. Ca sa revina si pe teren, trebuie sa-i fi placut atmosfera de acum si sincer ma indoiesc.Dan a fost prin joc si comportament printul din Tineretului, asa cum Dobrin a fost prin joc printul din Trivale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Danke schon ! Ohne worte.....
      Frumos !!! "Nostalgicule" (oricine ai fi / eu banuiesc....) inseamna ca
      trecerea mea prin iarba Tineretului sau "maidanul nostru saptamanal"
      a lasat (si) amintiri placute ! Si asta ramane.....

      Ștergere
  17. domnu Nostalgicu, lăsați, domnule, o adresă și un număr de telefon, poate dorește Dan să vă cinstească și nu are cum să dea de dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motane, buna idee !
      Iti fac "portie" si tie. Cred ca dupa SOFIA ( poate si dupa vizita descultilor din Piatra Neamt) ai mare trebuinta.....Daca Nostalgicu e generos iti dau si pt. Vasea !!! (alt necajit al sortii)

      Ștergere
  18. Motane, cat a fost scorul?

    RăspundețiȘtergere
  19. La Motanu, totul se reduce la bautura.Eu nu l-as lauda pe el, nici daca mi-ar face cinste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai, două beri și cădem la pace, nu trebuie să mă lăudați prea tare, că se prinde lumea.
      Siliboa, cred că opt la șapte.

      Ștergere
    2. Asa este, a fost 8-7. Inoportun, ca de obicei, Popi a marcat la final si a stricat un rezultat echitabil.

      Ștergere
  20. Un gnostalgic, adică un nostalgic care cunoaşte, îmi zicea că adevăratul prinţ era Mitică!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mitica sigur, din Print si Cersetor!

    RăspundețiȘtergere
  22. Bebetto durul LEX sed DEX27 aug. 2014, 17:07:00

    Sa-ti schimbi loo.......kul ca sperii si radioascultatorii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mama si fiica merg la ginecolog la control.Dupa control mama citeste rezultatele si observa o mica diferenta la fisa ficei si anume: la mama aparea H.P. iar la fiica H.H.P. Ingrijorata ,mama merge la ginecolog si il intreaba:
    - Ce inseamna H.P ?
    Ginecologul: himen perforat !
    Mama: dar H.H.P ?
    Ginecologul: himen harcea parcea ! - See more at: http://ebancuri.net/h-h-p/#sthash.pGfGobty.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  24. In mai putin de o ora, un scurt 6-2 6-1 Halep- Cepelova si Simona merge mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu ştiam că Angela merge mai departe. Dar Steluţa? Deocamdată stă mai departe, că sunt prelungiri...

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Vasea & Motanu:
    Leka nosch detza .....

    RăspundețiȘtergere
  27. Din pacate asta e! Data viitoare poate mergem mai departe, insa ma cam indoiesc daca se continua aceasta "politica" de a vinde ce ai mai bun.
    Eu consider ca aceasta calificare s-a pierdut la Bucuresti. La Sofia am avut sansa eliminarii portarului advers, dar am dat peste Moti care s-a descurcat formidabil in poarta. Nu prea a stat el pe linia portii, la suturile aparate era cu 1-2 m in teren ... Ceea ce e mai dureros e faptul, ca pana la urma, ne-a eliminat un dinamovist.

    RăspundețiȘtergere
  28. Daţi clic pe link-ul de la Twitter, s-ar putea să vă placă! :) Cu sonor, da?

    RăspundețiȘtergere
  29. eliminare chiar mai dramatică decât cea de la Napoli, de acu câțiva ani. Moți a fost ÎN TRANSĂ, nici nu știa ce face. culmea, la faza eliminării portarului, a încercat să-l cotonogească pe Varela, dar nu l-a mai prins, altfel lua el roșu.
    @Găbiță: clipul e pentru dinamoviști, mi știu ce succes ai cu el pe aici
    @Siliboa: cum ai dormit, puișor?
    @Dan Cocoru: am constatat ca spiritele înalte se atrag. la tine n-am nici o îndoială, dar cu Nostalgicu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motane, am dormit ca si tine...daca nu cumva esti de partea cealalta a baricadei...

      Ștergere
  30. Adica bulgar? Cam arata a asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  31. motanu către puradel ronaldo28 aug. 2014, 20:10:00

    putoarea gelată a ieșit fotbalistu lu pește al anului, asta pentru că a dat golul patru din finala CL. două minute au lipsit s-o ia în mână la modul total, poate reușește anul ăsta.
    Siliboa, când io țineam cu steaua, tu nici nu știai ce-s alea gagici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motane, ai dreptate cand afirmi "tineam cu Steaua", dar se pare ca nu mai tii in prezent...

      Ștergere
  32. @Dan Cocoru: multam pt. compatimiri; nostalgicul cu "printul"cred ca e Nicu.
    Iata ca dupa deziluzia de azinoapte, a venit si bucuria din seara asta.
    Sincere felicitari ASTREI!
    Doua echipe din trei in grupe, chiar daca ambele in Europa League, consider ca este suficient pt. nivelul campionatului nostru, fiindu-mi foarte greu sa cred ca se va califica si Petrolul.

    RăspundețiȘtergere
  33. Daca era Steaua in urna in locul echipei bulgare Ludogoret, am fi vazut la Bucuresti pe Real Madrid si pe Liverpool, insa nu este exclus sa le vedem totusi, daca Ludogoret va juca pe National Arena asa cum intentioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  34. Ziua de 27 august va figura in calendar ca Sfantul Moti care i-a rapus pe ghiauri!

    RăspundețiȘtergere
  35. Multi dinamovisti nu sunt oameni, nici macar caini, ci doar javre sau potai.

    RăspundețiȘtergere
  36. Anunt in ziar la rubrica vanzari diverse:

    Avem muraturi mai acre ca soacra-ta! Suna-ne!

    RăspundețiȘtergere
  37. Şi te pomeneşti că e numărul din Agronomie! :)))

    RăspundețiȘtergere


  38. O pereche stă pe bancă în parc.

    El către ea: – Pot să-mi încălzesc mîinile între picioarele tale?

    Ea: – La urechi nu ţi-e frig?

    RăspundețiȘtergere
  39. Cataline, tu nu-ti dai cu parerea despre meciul de vinerea trecuta, macar in ultima clipa?!?

    RăspundețiȘtergere
  40. Oare Steaua va pica cu Dinamo?

    RăspundețiȘtergere
  41. N-are cum.Dinamo sunt picati de mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau Steaua va fi in aceeasi grupa cu Partizan Belgrad, corespondenta ei inainte de 1989 ca echipe ale armatei.

      Ștergere
  42. Nu stiu cum se va termina meciul, dar Simona este inca fragila, nu prea rezista in fata unui joc agresiv, ofensiv al unei unei jucatoare inalte, asa cum este croata Lucic cu un fizic impunator.

    RăspundețiȘtergere