duminică, 17 august 2014

Două miuţe şi un tort

Presupusa caniculă (mai mult o psihoză), coroborată cu ziua liberă, au făcut să nu fim decât 7 combatanţi prezenţi la datorie. Motanu şi-a dat repede seama că ne încurcă şi a plecat la nea Nicu, iar cei rămaşi au pus de două miuţe pe lat, la porţi mici, mai mici decât alea de hochei la care jucam în vremurile bune. Doar ambiţiile au rămas la acelaşi nivel. Prima dată au jucat Tavi-Popică-Ely versus Bebe-Mitică-Găbiţă, ultima echipa revenind de la 1-4 la 6-6, moment în care s-a aunţat "până la 10". Prima echipă n-a mai mişcat în front, scor 6-10.
Pentru al doilea meci s-a făcut schimbul Tavi-Mitică, a doua echipă a avut 4-2 şi a ratat nenumărate mingi de meci, pentru a pierde în final cu 6-4.
Cine n-a venit a pierdut:
- ocazia de a-l vedea pe Mitică în pantaloni scurţi şi la bustul gol!
- cinstea lui Popică, şi înainte şi după meci, cu ocazia zilei de sf. Marian!
Pe când ne delectam la bere, ca să vedeţi întâmplare, am găsit în iarbă două lumânărele festive, uşor second hand, din care am improvizat cu mult entuziasm (şi trudă, pentru că bătea vântul!) un tort din paharele de plastic, în onoarea sărbătoritului. Dar acesta n-a apreciat efortul, eschivându-se de nenumărate ori de la poza festivă...

35 de comentarii:

  1. Uite,daca veneam si eu, eram 4la 4, dar am preferat sa nu-i fac paguba'n buget sarbatoritului...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa fiecare etapa din Liga 1 s-a redus numarul echipelor cu acelasi punctaj din fruntea clasamentului. Dupa etapa a patra ramane o singura echipa in frunte cu maximum de puncte; oare se va mentine acolo pana la sfarsit, mai ales acum dupa ce Keserupe plase?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo lu marin chiar daca a manglit banii de intretinere la bloc. da fraieru a avutr si noroc de putini au venit ca altfel facea ceareu sa achite masa;mitica la fel ca de obicei atarnator vreau si eu o poza cu el ca-m aici un cainne rau care vreau sa il dresez. trimiteti-l pe marin incoace ca sambata vitoare e ziua milogilor si strang un ban cu el. vasea hai steaua!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi Cristi; sa fii sanatos si sa ai noroc acolo pe unde esti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristi, vezi unde te pozitionezi, la ce rascruce de drumuri, la ce biserica.E sansa vietii tale, poti sa-ti faci bani de tigari, seminte, sau ce-ti mai doresti, fara sa fii nevoit sa umbli prin tomberoane. Daca nici acum nu-ti iese,intoarce-te acasa si roaga-l pe Mitica, el cum se descurca ?

    RăspundețiȘtergere
  6. A facut Popescu cinste? Bravo lui, un domn adevarat, astept si ziua cand ne va cinsti Mitica!

    RăspundețiȘtergere
  7. n-am fost eu amator de miuțe sub zece inși mai de demult, darămite acum, când mă mișc mai greu, așa că am servit direct berea de după. cu atât mai mult sunt de apreciat unii într-atât de împătimiți încât să joace 3 la 3.

    RăspundețiȘtergere
  8. Steaua e numai una19 aug. 2014, 18:24:00

    Diseara le rupem gatul la bulgaroi! Atentie, dinamoisti, se apropie si meciul cu voi, o sa va invatam sa circulati cu tramvaiul 62., sau mai degraba 61.Hauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. să bată și să califice, dar să nu dea goluri prea multe, că iar mă rupe chiftelaru în sms-uri. vineri, habar n-aveam ce se întâmplă la steaua-pandurii și boul îmi băga câte un mesaj injurios (el crede că sunt dinamovist!) la fiecare gol, de l-am sunat pe Siliboa și am aflat minunea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am invins, dar greu; era cat p-aci sa fim "mamaliciki", vorba lui Stoicikov. Sper ca scorul sa fie suficient pt. calificare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca nu e Simona (de politete s-a dus New Haven-ea stie ca ceea ce e mai important incepe saptamana viitoare), atunci e Steaua ( cel putin pana saptamana viitoare-vorba lui Sile)! Dupa ce au aratat aseara bulgarii n-au fata de CL.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar poate va fi randul bulgarilor sa primeasca un penalty moca...

    RăspundețiȘtergere
  13. Stelemeaua s-a obisnuit cu furaciunile, fara ele ar juca de mult la matineu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Spectator neutru20 aug. 2014, 14:59:00

    Mi-a "placut" observatia comentatorului, cum ca bulgarii au tras de timp cam 20 minute.Ce meci o fi vazut, cat de subiectiv poti fi sa faci asa aprecieri care n-au nimic cu realitatea ? E posibil ca Steaua sa se califice, dar sa spui ca sunt sigur favoriti dupa un 1-0 chinuit e dovada de diletantism.Putini comentatori care discuta despre fotbal stiu si ce vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maistre, văz că vă pricepeți. puteți să mă luminați și pe mine care-i colțul lung al porții, stângul sau dreptul. l-aș întreba pe Leșinat, dar mi-e rușine.

      Ștergere
  15. fără tripleta jiji-meme-reghe, steaua e chiar frecventabilă, iar Gâlcă pare să fie un mare domn, spre șucărul fanilor îndobitociți, obișnuiți cu fițele și talentele primilor enumerați. nema penalti aseară, arbitru a fost dobitocu ăla neamț cu golul-fantomă și penaltiurile nașpa de la benfica-sevilla. mare dobitoc, așa că l-au trimis și la mondiale!!!
    sunt șucărit pe Siliboa, că nu mai pariază și, în locul lui am să-i dau 8 beri lui Chiftelaru, bașca alte 4 dacă steaua nu pierde la Sofia. dar a zis că mă cinstește dacă dacă se califică, așa că s-ar putea să-l iert. oricum, îl paște cronica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motanele, mai rar asa coordonare de timp la comentariile noastre. Magnifica intamplare(?) !!!

      Ștergere
  16. Sa nu trecem prea usor peste cele intamplate vineri. Chiar daca a fost si sarbatoare, si zi libera, si cald (nu canicula cum s-a inoculat prin mass-media), s-au consemnat multe absente nemotivate. Sa se fi risipit ceva din starea de spirit care anima Fenomenul? M-am uitat la acea fotografie facuta cu ocazia celei dea 100a etapa jucata fara intrerupere! Era 3 februarie 2012, era ger-ger, era si viscol si mai erau 10 musterii!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Chiar daca a tulit-o, motanelul a facut dovada spiritului sau de sacrificiu. Ramanand in 6 s-au putut face doua echipe relativ echilibrate. Evident, singurul care a repurtat doua victorii a fost marele Capitan Mitica, care la bustul gol si-a aratat inca odata muschii si forta de joc.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sarbatoritul nostru a fost la inaltime. Pacat ca in fotografie se lasa parca mistuit de flacara lumanarilor festive aprinse de cei prezenti.

    Apreciez efortul lui Gabita de a scrie concis si frumos scurta cronica de vineri. Asta pentru ca duminica pleca la mare si in atare situatie nu e prea lejer sa mai gasesti timp si pentru asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am fost concisi si in joc asa ca de unde sa scoata Gabita o cronica mai stu-
    foasa. cu toata caldura eu m-am simtit mai bine ca atunci cand jucam 9-9, iar
    berea.a mers si mai bine mai alers ca asta denota bunastarea ofertantului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hai sa-l luminez iar pe Motanu.Daca atacantul e pe stanga terenului in directia lui de atac, portarul tine coltul scurt, adica cel din dreapta sa, coltul lung in aceasta situatie e cel din stanga portarului. Daca atacantul e pe partea dreapta a terenului, coltul scurt devine cel din stanga sa, iar coltul lung e cel din dreapta portarului. Logic, nu.
    Pt.Bebe: Reteta succesului:inteligenta, munca,noroc.Nu stiu daca in ordinea asta.

    RăspundețiȘtergere
  21. Bebetto LEX-DEX21 aug. 2014, 17:51:00

    Sa o tii tot asa! cu bunastarea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ion si Maria, seara tirziu, stau la poarta singuri. Enervata ca intirzie fie-sa, mama Mariei iese in prispa casei si striga:
    - Marie, mai lasa-l pe Ion odata si intra in casa!
    Maria raspunde: – Bine, mama, stai ca-l mai las o data si vin.

    See more at: http://ebancuri.net/mai-lasa-l-odata/#sthash.ZKzPSAyc.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicitari Astrei pentru victoria din deplasare in fata unui adversar cu nume si renume, victorie pe care, sper, sa o valorifice printr'o calificare!
    Cat despre Petrolul, in frunte cu Mutu,Hoban, Priso..., nimic de zis.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sile, azi e mare-meci-mare! Revenirea ta e sigura. La fel a lui Cata. Ce zici de o intalnire in trei la ora H ?

    RăspundețiȘtergere
  25. Va doresc joaca placuta azi, o sa va acompaniez de la distanta cu fotbal pe plaja (am jucat zilnic).
    Altfel, cred ca as putea sa lansez provocatea inversa galetii cu gheata, in loc de apa rece la cap, apa calda la fund! Asta pentru ca la hotel am apa calda la... buda!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Atentie! Stire de senzatie! S-a realizat un sondaj "fulger" in randul cititorilor acestui blog din care rezulta ca MOTANU este cel mai bun cronicar, asa ca va avea placuta sarcina sa scrie toate cronicile de acum incolo. Mai are totusi cate o scapare atunci cand altcineva se ofera sa scrie si el cedeaza aceasta placere, ceea ce nu prea cred.

    RăspundețiȘtergere
  27. Altul care da limbi! Si cui, lui Motanu!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dar tu cui dai limbi in timpul liber in care te opresti din criticat?!?

    RăspundețiȘtergere