sâmbătă, 25 ianuarie 2014

In asteptarea...



                Bineinteles nu in asteptarea lui Vasea si nici a lui Bronson, ci a zapezii care a venit a doua zi ne-am incins la joc in urmatoarea formula:
Echipa E: Ely, Gabitza, Stelica, Bete, Gaby, Robert, Popica
Echipa C: Catalin, Mitica, Motanu, Tudor, Paul, Bebe, Luci si Bogdan
                Printr-o conventie facuta cu ceva timp in urma am stabilit ca cel care alege al 2-lea (fiind impari la numar) sa aleaga ultimii doi oameni. Spre ghinionul meu m-am ales cu Bogdanel care a fost intr-o forma de zile mari, capat de linie la majoritatea actinilor. Chiar daca echipele par dezechilibrate la prima vedere (Gabitza+Ely), trebuie sa precizam ca din motive tehnice avand probleme cu bujiile (asa am inteles de la Mtiica), Gabitza a evoluat pe postul de portar, deci echipele au fost foarte echilibrate. Meciul incepe intr-o nota de tatonare a ambelor echipe, cca 20 min fara gol, dar dupa o faza frumos lucrata de Cata, Tudor si Mitica reusim prima bobitza a partidei, autor Miticaaa. Pasele curg destul de bine in echipa C si la un moment de neatentie in fata careului advers apare si a doua bobitza, autor Cataaa. De la 0- 2 filmul a inceput sa se cam rupa, echipa E incepe sa combine mai mult, Ely ca niciodata joaca foarte mult cu colegii de echipa si bineinteles apare si prima bobitza, autor Roberttt. Dupa cateva minute la o actiune ce nu anunta nimic important Stelea egaleaza. Ma cam pierd cu firea si incerc sa fac o mutare castigatoare, il scot pe Paulica din poarta (omu venise la miscare) si il bag … pe Bogdan. Bineinteles ca mutarea a fost …  si pe principiul cand vezi o minge ca vine spre tine cu o viteza mai mica de 20 km/h iar tu esti intre buturi, boxeazo prietene, nu ca Pascal ci ca Bute, adica prost. La o centrare spre poarta noastra Bogdanel da o directa de dreapta mingiei si aceasta ajunge la …. vulpoiul (la figurat) Popica care face 3-2. La acest scor schimbam portarul, intra Lucica. Robert care pe mine m-a impresionat placut in ultimele meciuri reuseste desprinderea de 4-2 dar are o ciocnire mai dura cu Lucica la o minge centrata de Ely in careu, vina nefiind a nimanui amandoi incercau sa joace mingea, aici intervine Mitica care era pe langa subiect si care trebuia sa isi faca simtita prezenta, reprosandu-i lui Robert jocul dur (daca tacea filozof ramanea). Trecem peste acest mic incident si marcam si noi golul sperantei, autor Mitica (sut Cata de la 10m, Mitica sare peste minge, Gabitza plonjeaza, mingea atinge bara il loveste in spate pe Gabitza si intra in poarta), nu pot sa ma trec ca autor, deoarece timp de 15 secunde dupa marcarea golului Mitica mi-a explicat cat de bine a sarit el peste minge;)). Dupa cum precizam si mai sus Ely isi serveste colegii cu pase de vis iar pe rand Robert (vreo 3-4 clare), Popica, Stelica cat si juniorul ne iarta de un scor la handicap. Pe la si 25 apar si juniorii asa ca suntem nevoiti sa incheiem distractia si in asteptarea zapezii fugim la ping-pong.

Ping- Pong: Aici ne prezentam in formatie de 8 voinici, unul mai oboist decat altul dar cu atitudine. Nu ne incadram noi in decor, majoritatea meselor fiind pline de ping-ponogisti :)), dar atmosfera de la masa noastra ….e de zile mari. Aproape toate meciurile au fost la dublu, combinatiile facandu-se intre urmatorii combatanti : Bebe, Luci, Gabitza, Mitica, Popica, Cata, Ely si Stelica. Au fost si 2 meciuri la simplu Popica-Mitica si Luica-Popica, primul meci aducandu-mi aminte de o poveste de-a lui Gabitza: ,,Cata a jucat Mitica tenis de picior cu Popescu si parca ma uitam la un joc intre tata si fiu cand tata (Mitica) incerca sa-si invete copilul (Popica) sa puna macar mingea in teren ;)), la ping- pong rolurile s-au inversat si Popica a aratat ca are si calitati, este un tata extraordinar. Daca la capitolul tehnica, tinerii au impresionat la celelalte capitole (distractie, atmosfera, voie buna…etc) ceilalti colegi au fost net superiori. In asteptarea urmatoarei partide de ping-pong, va las sanatosi si bucurosi.

94 de comentarii:

  1. cred ca daca nu sarea mitica peste minge,era gol direct,felicitari pentru cronicuta cata

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite Cataline, absenta mea a avut efect asupra ta si ai scris cronica si'nca repede.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-are importanţă dacă a sărit Mitică sau nu, şutul a fost în bară, m-a lovit în spate şi a intrat în poartă, deci a fost autogolul meu, îl vreau, îl doresc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Baiatul asta a invatat gramatica de la "mapamondul globului pamantesc" si tabla inmultirii de la Mitica.Lui ala macar ii iese cu rest o suta de coniac si doua tigari la bucata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru CRISTI si POPICU: nu mergeti luni si marti la scoala, ca sunt inchise. Cristi era vorba tu sa nu mai scrii pe blog, ca o sa-l inchida astia, pentru ca le trebuie laser sa inteleaga ce vrei sa scrii.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu-mi vine să cred. țigănușu se dă rănit și l-a scos pe wawrinka din mână. cotă 3,5 la victorie.

    RăspundețiȘtergere
  7. După ce că-mi pusese toţi banii pe Nadal înainte de meci (cotă 1,16!!!), am pariat şi live pe cotă 4! Sunt fericit, am pierdut tot, să sărbătorim! :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna cronica, ma bucur sa vad ca tu chiar iti aduci aminte detalii din meci, spre deosebire de mine - ati vazut saptamana trecuta ca n-am stiut nici marcatorii (va recunosc in exclusivitate ca l-am rugat pe Gabita sa ma ajute cu echipele...).

    Referitor la cicocnirea mea cu nea Luci: eu eram pe loc si am sarit perpendicular, nu spre portar. In acest caz, nu poti faulta decat lovind (cu cotul, palma etc.), ceea ce nu s-a intamplat. Nu sar cu mainile sus tocmai pentru ca sunt inalt si risc sa lovesc pe cineva. E motivul si pentru care prefer sa las multe dueluri aeriene la limita in favoarea adversarului, ca sa nu ajungem la vreun nas spart sau dinte clatinat. Revenind, a fost ceva contact si am simtit o mana lovindu-ma peste cap, dar insuficient - am gandit eu pe moment - de tare incat sa cer fault. Am vazut si eu dupa ce s-a incheiat faza ca nea Luci e pe jos si nici acum nu imi explic de ce sau cum l-am putut lovi, dar cred ca a fost clar pentru toata lumea ca n-a existat nici 1% intentie. Singurele faulturi intentionate pe care le fac nu implica lovire (mai tin pun mana pe adversar, spre exemplu), deci nu exista riscul ca cineva sa se accidenteze. In acest context, vine Mitica si imi spune pe un ton foarte afectat: „Bai Robert, nu mai juca asa, ca ne lovesti, ce naiba...”, de parca eu mi-am facut un obicei din a-mi tortura adversarii - de aici si reactia nervoasa, pe care nu o regret deoarece consider ca a fost complet motivata.

    Mersi frumos, Cata, pentru laude:). Chiar daca nu alerg f mult, alerg oricum mult mai mult decat inainte, cand fumam. Multumesc, de asemenea, lui nea Tavi, caruia n-am apucat sa ii raspund in cadrul cronicii de saptamana trecuta. Va asteptam cat mai rapid inapoi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Robert, gata, deja faci parte din familie, cu bunele și cu relele ei. acum un an sau doi nici nu l-ai fi băgat în seamă pe Mitică și ai fi trecut mai departe, acum conjunctura (cel puțin din punctul meu de vedere nu țin neapărat să bat, dar nici nu-mi place să o fur, de aceea uneori devin extra-pasional,iar așa cred că gândesc foarte mulți) te-a făcut să fii pătimaș și defensiv în același timp.
    culmea este că Mitică (pe care de multe ori îl spurc în timpul meciului!) a fost nevinovat la faza respectivă, intervenția lui fiind mai degrabă una de serviciu și fără răutate evidentă în ea.
    cu fumatul ai o mare realizare, deși au apărut imagini recente în care ai țigara în mână. în timp însă organismul ajunge la un palier de la care îi este foarte greu să mai crească, la tine însă se vede că ai exersat mult și pe partea tehnică, spre deosebire de alții, se știu ei.
    te aștept (și) la nea Nicu, la o șuetă între literați și o inițiere în tagma confrațiilor scriitori, asta după ce se onorează masa...

    RăspundețiȘtergere
  10. Cata,televizionistul-Tudor a plecat mai devreme, ca de obicei, si daca da,cat de devreme si la ce scor? Asta, asa ca sa-mi fac o imagine despre sansele echipei tale de a castiga,ori nu conta, Ely ar fi castigat oricum? Motanu,cum a evoluat? Inteleg ca in lipsa mea ati descoperit un "capat de linie" mai dotat ca mine...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai Superiorul lui Tavi26 ian. 2014, 16:47:00

    Pe 1 aprilie revine "Mapamondul globului pamantesc" si isi ocupa cu onoare locul la depou.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tudorica a stat ceva, a plecat cam cu 15 min inainte sa terminam, dar de castigat nici nu prea meritam ei au avut mai multe sanse si mult mai clare. Motanu a fost de nota 10 (parerea mea), nici nervos, nici ofticos, nici ....Referitor la capatul de linie... asta e m-am suparat eu pe el in meci dar... omu nu poate mai mult ideea este ca el nici macar nu asculta sfaturile date.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si mai superiorul lui Tavi26 ian. 2014, 19:15:00

    Gainile se lauda intre ele si tac cu nerusinare atunci cand este vorba despre Maestru.Ma doare capul daca ma uit cu cine joc: Lucica, Mitica, Vasilica, Razvanica, Bebica,Stelica, Tavica, Tudorica, Bogdanica, Catalinica si alte inaripate fugite de talent.

    RăspundețiȘtergere
  14. buna ziua,anonim mitica

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara, Cristi. Cum e in vacanta?

    RăspundețiȘtergere
  16. in anul 1912,supraveietuitorii ,titanicului au fost gasiti in 4 ore jumatate in mijlocul atlanticului ................ 102 ani mai tarziu,undeva in romania e nevoie de 7 ore ca sa gasesti un avion in muntii apuseni. dar catastrofa a trecut,si noi ramanem cu catastroafele noastre,in speta .marinus ,si miticut,cu acelasi,ciudat au si acelasi initiale,...anonim mitica cand vrei facem o dictare pe caiet,eu nu stau sa caut virgule ,liniute,si semne pe calculator,ca nu ma pasioneaza sa navigez pe el. tu nu ai cum sa imi dai lecti,nici la capitolu asta pentru ca nu sti nici s-al dezchizi,stai si te rogi de aia la munca sa iti scrie si tie ,dovada este ca ala iti scrie cand cade cu tine pe tura,ma refer ca intrun an scrie si el de 5 sau 6 ori,sa-u mai exista o varianta,o fii ca tine sa ceara,coniacuri,hmmm,de 5 ,,6 ori pe an nu prea esti sufletist,si asta te poate costa,adica ala sa nu mai scrie,si tu sa ramai de tot,in anoanimat

    RăspundețiȘtergere
  17. Cristinel ti-am spus sa nu mai bei cerneala ca o sa te doara burta.

    RăspundețiȘtergere
  18. apropo marinus sau maritis,vad ca ai platit netu,ma bucur pentru tine,pe cine ai prostit de a cunparat papuci iarna si ai platit netu .... acu imi dau seama,ai spus ca trebuie sa ma-i faci un control acolo unde ai ma-i fost internat de 14 ori, la spitalu 9,si ai pacalit colegi de suferinta,care le aratai geamu si le spuneai ce vara minunata este afara,cand ai iesit de la control directoru spitalului,ti-a spus ,... vezi marinica,nu degeaba ai cumparat papuci tinp de 14 ani ,pe tinp de iarna ,acum ai ce vinde,bravo popica nu te credeam asa intelingent

    RăspundețiȘtergere
  19. ce vara minunata,si afara ninge,am uitat sa specific,apropo vezi ca la un calculator nu merge tasta m, dar cum tu esti iesit de acolo cred ca sti

    RăspundețiȘtergere
  20. n-am avut ce face și m-am uitat la "colierul de turcoaze", mai mult pentru actori, că scenariul e de grădiniță. film făcut în 1985, dar parcă au trecut cincizeci de ani.

    m-a sunat cristi, să-mi spună că e atacat pe net, dar s-a descurcat de minune și cu prima ocazie aș vrea să scrie și o cronică. cred că ar ieși savuroasă. iar despre cuvântul catastroafe, așa să le rămână celor ce-l supără.

    mulțumesc, cătă, și eu am avut aceleași texte cu bogdan, altfel un băiat admirabil. nu ca siliboa cel curios și lenevos...

    RăspundețiȘtergere
  21. mitica fac pariu ca este la munca ,cu ala pe tura dar nu are bani de coniac,si de asta il lasa ala sa sufere,ma-i ales cand deschide calculatoru trebuie sa dea o cafea

    RăspundețiȘtergere
  22. Vinerea viitoare vreau sa joc fotbal, asa ca ii rog pe nea Stelica, nea Bebica, nea Lucica si NEA Mitica, sa stea acasa.Pot reveni cand ii voi anunta ca am chef doar de dat cu picioru-n minge. Pana atunci faceti o pagina de betisoare si una de liniute si poate-l ajutati si pe Cristi sa nu le incurce.

    RăspundețiȘtergere
  23. Robert, de fapt nici nu a fost fault, eu am venit din spate, am atins mingea cu mana ( nu stiu cine te-a lovit in cap). A fost un contact de joc, dar m-a prins sub axila, in coaste. N-am nimic, durerea va trece, m-a tinut vineri la pingpong si zilele astea la zapada, dar e ok.
    Profesore(?) , sa-mi zici si mie daca-ai jucat vreodata fotbal , in toata viata ta.

    RăspundețiȘtergere
  24. Pretenarilor, sa nu uit : m-am simtit bine cu voi, vineri. Multam fain!

    RăspundețiȘtergere
  25. Nea Luci, ma bucur ca n-a fost, totusi, ceva mai grav. Probabil doar o contuzie daca inca ati putut juca tenis de masa - pana ati ajuns acolo se racise zona. Ne vedem vineri, cand e randul dvs. sa ma loviti :). Pana atunci, sanatate multa si recuperare completa!

    RăspundețiȘtergere
  26. dom profesor marin, vasea e sfios și mă întreabă pe mine dacă poate să vină vineri. io zic să vină și el, că dacă nu prindeți echipa să aveți și matele cu cine schimba o vorbă.

    RăspundețiȘtergere
  27. `gaina de marinus,se crede fotbalist,ai uitat anul trecut,cate alunecari faceai;cadeai in anus si te deposedai singur,adevaru ca nu ai cu cine sa joci,tot anul trecut ai reusit un gol[autogol dobitocule,nu te bucura] cu mana,cand ai vrut sa dai pasa cu mana,sa mai intamplat in liga 2 italiana,prin ani 90,la fel cu un portar,tot mapomondu il facea prost si radeau de el,dar sa nu iti faci griji,de tine nu rade mapomondu,ca nu au vazut faza,radem doar aia care vin la fotbalu de ziua 5,haaaaaa,hiiiiiiii,hoooooo,.paste fericit popica.

    RăspundețiȘtergere
  28. apropo marinus,nu te gandi,la spusele mele ,paste fericit,la ce sa scris in alte cronici[eu stiu ca tie iti place sa pasti fericit] dar eu am spus pentru sarbatorile care vin,asa ca inca o data paste linistit ca nu te vede nimeni,ce cuvant [nimeni] cred ca in alta viata anterioara asa te striga si te numeai

    RăspundețiȘtergere
  29. gabita,gabita,lumina nu s-a stins,treaba nu ai mai avut ,11 metri nu sau mai cerut si tu ai fost tare fericit,cred ca acum esti un victorios.........aluzii.....aluziii ...mi-am luat o carte care se numeste neputinta si culmea neputintei incepe cu litera g

    RăspundețiȘtergere
  30. am jucat, odata fotbal,cu multi altii, dupa meci stateam toti la un restaurant la romana,si ne dadeaem note,ala 10 ,ala,8 ala b,5,ar fii,frumos sa ne dam note macar pe net,gabita eu sincer la-s fi luat pe catalin la tine in echipa pronostirc,,ca antrenor esti slab,la-i dat pe aliuta pe apa sanbeteii,si ai luat pe altii,.pacat

    RăspundețiȘtergere
  31. Bă, bine că nu te-am luat pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu, Popica, mare Cneaz
    Vin acum din Caucaz
    Ca sa dau azi un ucaz
    Pentru unu, Cristi-gaz,
    Prin care ii interzic,
    Acestui ins de nimic,
    Sa scrie prostii pe blog
    Il oblig, n-am zis ca-l rog !
    Sa nu scrie cum vorbeste,
    Sa invete romaneste,
    Sau sa taca pe vecie,
    Fiinca-i mare nerozie,
    Sa vorbesti, in loc sa taci
    Asta zic, asa sa faci !.

    RăspundețiȘtergere
  33. Du-te iute-n Caucaz si mai cata niste gaz; stai acolo acolo ca n-ai haz, si esti si-un mare pricaz.

    RăspundețiȘtergere
  34. Luci super :)), nota 10.:)).

    RăspundețiȘtergere
  35. Dupa vijelia care a trecut si cea care e anuntata, sunt tare curios ce se va intampla vineri cu balonul. Pana la urma, ma incumet sa afirm, ca tot noi am inventat fotbalul pe zapada. Marturie sta filmuletul de prezentare al fenomenului nostru. Si ce frumoase au fost toate aceste dispute!
    Pe mai tarziu . . .

    RăspundețiȘtergere
  36. Nea Luci, Buci, te prinzi la o intrecere in ale poeziei ? Tine cont ca-mi doresc un adversar valoros, ca altfel il invitam pe Cata, dar el...saracu...ai vazut, aplauda nonvaloarea.

    RăspundețiȘtergere
  37. Sa stiti ca pot face si poezii laudative.(Sa-i explice cineva si lui nea Luci ce am vrut sa zic, sa nu creada ca l-am injurat.) Doritorii sa sara cu banii.Il fac pe Tavi literat, pe Mitica specialist IT, pe Cata fotbalist, pe nea Motanu, din pacate, nu pot sa-l fac decat tot cioban.Asta e, cat as vrea nu iese altceva din el ! Pe Cristi il las asa, zero la orice putere, tot zero ramane. Astept comenzi !

    RăspundețiȘtergere
  38. Pope, ai facut vid in jurul tau!

    RăspundețiȘtergere
  39. O vacuta timida28 ian. 2014, 21:03:00

    Domnul Marin, as dori si eu daca se poate o poezie de dragoste cu dumneavoastra. Platesc oricat si natura mea va sta la dispozitie. Noapte buna, Maestre iubit, o sa va visez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marinuș, fraier să fii (ghinionul e că cam ești) să o refuzi pe domnișoara. brânză, lapte, carne, bașca ouăle din partea mea!

      Ștergere
  40. Super-Super-Pope28 ian. 2014, 22:05:00

    Pope, ai facut vid in capul tau!

    RăspundețiȘtergere
  41. Vacuta silitoare28 ian. 2014, 22:52:00

    Propun sa-i dam lui nea Pope gargaragiul o vesta de la domnul Robert cu numarul 1,6 .

    RăspundețiȘtergere
  42. Nici misto nu stiti sa faceti.Boschetarii au mai mult umor ca voi.N-am sa raspund decat celor care merita, pe mitocani ii las in zeama lor, n-am sa ma apuc eu sa-i educ.Imi plac glumele, dar nu grosolaniile.Continuati, aratati-va valoarea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OOOOO, . . ahhhh.. bufff , am cazut pe spate

      Ștergere
  43. La futsal suntem tari! La europene i-am decimat pe belgieni cu 6-1, chiar la ei acasa.

    RăspundețiȘtergere
  44. Popule, din fericire (unii ar zice din pacate, dar eu revin si spun tot "din fericire") timpul meu e foarte dramuit si nu pot sta sa ma afurisesc cu tine , pe sarma, toata ziua, chiar daca-as vrea. Seara, acasa n-am scula d'asta
    ( ca-mi ajunge toata ziua), asa ca te pup prin corespondenta.

    RăspundețiȘtergere
  45. Vitelule ai comanda de la domnisoara. Asa se poarta un cavaler adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  46. - Cum îţi dai seama dacă un bou e nebun?
    - Duci boul la fotbal. Boul normal paşte iarba. Boul nebun o fumează si spune
    prostii.

    RăspundețiȘtergere
  47. Daca singuri se considera anonimi, pot eu sa-i contrazic si sa-i bag in seama ?

    RăspundețiȘtergere
  48. @Vasea: Şi când te gândeşti că acum un an Matei ăla de la futsal juca la noi în competiţie, la ăia care au câştigat campionatul pe Bucureşti! În meciul direct ne-au bătut cu 7-5, în condiţiile în care Tenismanu era plecat la un turneu prin Cehia, parcă...

    RăspundețiȘtergere
  49. Abandonarea limuzinei si mersul pe jos, in conditiile vremii de afara, reprezinta antrenamentul cel mai nimerit in perspectiva reveniri mele. Oricum trebuie sa fiu prudent, deoarece recuperarea nu este chiar asa de simpla.
    Merci Robert pentru cele scrise !

    RăspundețiȘtergere
  50. Apropo de apelativul "nea" lansat de Robert! Imediat ce ni l-am insusit cu totii, pac si zapada alba si stralucitoare, dupa o iarna ce semana cu vara. Sa fie vreo coincidenta?
    Eu as zice ca pana si la starea vremii, tot noi, cei de ziua 5-a, dam tonul.

    RăspundețiȘtergere
  51. un meseriaș de la bet-at-home joacă și el 20 de euroi. ia patru meciuri din b-ul englezesc pe care le joacă combinat o dată xpauză/xfinal, punând 5 euro, si a doua oară combinat doar x. la final, trage linie și încasează aproape 5500 de euro.

    marinuș, tati, hai nu fii supărat și zi-mi cât mă costă o poezie laudativă dedicată lui vasea, dar nu mai puțin de 12 rânduri. nu mă grăbesc foarte tare, așa că poți să o rezolvi și pe domnișoara.

    RăspundețiȘtergere
  52. As prefera sa te rezolv pe tine, ce zici facem targul ?

    RăspundețiȘtergere
  53. Lui Vasea,

    Dacă doar pasiunea ar fi hotărâtoare,
    Vasea,cu siguranţă, ar fi azi cel mai bun.
    Echipa lui de fotbal mereu câştigătoare,
    Iar adversarii săi, carne de tun.

    Şi-a dedicat o viaţă, jucând iarnă şi vară,
    Pe ploaie sau ninsoare, caniculă sau ger
    Şi iată-l azi, sărmanul, el ce-ncânta o ţară
    Ajuns să joace fotbal cu inşi… de cartier .

    De n-ar avea prieteni, aşa ca nea Motanu,
    Departe-ar fi azi Vasea, o spun cu mult regret,
    Dar a căzut în gheara celui numit Târtanu
    Şi obligat să-ndure ca un anahoret.

    RăspundețiȘtergere
  54. Bai Popicule, pe Vasea, dupa ce l-ai jignit pe teren cu niste cuvinte si expresii mizerabile (si nu e singurul care se afla in situatia asta), vii acum si ii trantesti niste strofe laudative de te miri ce te-a apucat. In atare situatie, te intreb: ce credibilitate crezi ca poti sa mai ai in fata noastra ca om normal la cap? Ti-am mai spus si iti repet, esti un nerusinat fara masura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia uite, a inviat gaina congelata. Ai pus muraturi?

      Ștergere
  55. Azi am mers cu metroul. A fost o experienţă interesantă. Era să socializez! :)

    RăspundețiȘtergere
  56. Eu nu doar cu metroul, ci si cu tramvaiul, pana la Crangasi! Am pierdut acum 2 saptamani o pereche de manusi la fotbal. Le-au luat portarii pe rand, am uitat la final sa le recuperez si nu stiu pe unde au ramas. Vestea buna e ca le-am inlocuit destul de usor. Stiti cat costa o pereche de manusi in 41? 2 lei. Un leu/manusa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca Mitica se lauda cu o pereche noua de manusi.

      Ștergere
  57. Scump, la Popicu era mai ieftin...:)

    RăspundețiȘtergere
  58. adevaratul critic literar30 ian. 2014, 16:21:00

    Reusita ODA dedicata lui Vasea,dar de fapt, autorul O DA Motanului prin ricoseu!







    RăspundețiȘtergere
  59. bravo, marinuș, chiar m-ai impresionat. poți să-i mai faci una și lui tavi? poate vă împrietenesc...

    RăspundețiȘtergere
  60. atentie,maine popicu vine sigur la fotbal,a facut rost de bani,era cu o lopata,in mana si dadea zapada pe linile de tramvai,apropo robert nu ti sa parut ca ai ajuns repede cu tramvaiu,multumestei lui popicu,facandul nebun si o sa-ti multumeasca pentru aprecieri si adevar,te pup dulce si cu piper al tau mitica

    RăspundețiȘtergere
  61. popica,ca sal rezolvi pe motanu,nu stiu daca poti sa stai atat de mult in genunchi,trebuie sa ai ambitie,dar cum tu esti ambitios eu zic sa-l rezolvi

    RăspundețiȘtergere
  62. am plecat,cica urneaza filmu ,,nea popica poponaru,, regizor mitica zis coniac

    RăspundețiȘtergere
  63. Ai nostri la futsal futcur!

    RăspundețiȘtergere
  64. Motane, te costa.Dar nu am putut ramane insensibil la cererea ta.Am incercat sa fac ceva din Tavi, dar materialul prost, atata a iesit. Vina nu-i a mea.Nici Michelangelo nu putea face statui daca nu avea marmura de calitate.

    Un biet copil, născut, crescut la ţară,
    Într-un cătun din Argeş, lângă munte,
    Veni la Bucureşti să-nveţe multe,
    Dar planul său n-a mers, a dat-o-n bară.

    Zadarnic i s-au chinuit părinţii,
    Vânzându-şi bruma de agoniseală ,
    Să-şi vadă fiul învăţând la şcoală,
    S-ajungă să–şi deschidă ochii minţii.

    A învăţat că nu” ezistă”-n lume,
    Pe” mapamondul globului terestru”,
    Poţi căuta şi-n ordinul ecvestru,
    Un individ ca el. Ce mai pot spune ? !

    Acest text este interzis prostilor si anonimilor. (Cristi poate sa citeasca ca tot nu intelege).

    RăspundețiȘtergere
  65. Bolovane, pentru astazi ai o tuica de Pitesti, marca "Doua prune-Ochii lui Dobrin" - poate iti mai revii si-ti mai intra ceva in capul ala ravasit si chinuit de diverse si neprevazute. Mai incolo vom vedea, depinde de tine.

    RăspundețiȘtergere
  66. În aer vanturi repezi curg
    Şi vuiet dau în cale,
    Acasa-n umedul amurg
    O baba-si spumega o jale.


    Clipeşte-abia din când în când
    Cu stingerea-n bătaie,
    Lumini cu umbre-amestecând
    Prin colţuri de odaie.

    Popica-si spune marinusa,
    Sta si-si roade-n unghii
    Clocind sa- si balege in scris
    Blestem sa-ti rupi rarunchii.

    Si ea , cu spume si otrava
    Pe toti i-apostrofeaza,
    Si-ar vrea acum, acus, acusea
    S-o ridicam in slava.

    Un basm cu pajuri şi cu zmei
    In mintea-i rasucita tot viseaza,
    Ea zmeu, noi paji supusi, docili,
    Marindu-i nontalentul.


    ...O, nu! Nu-i drept să te-ndoieşti!
    Tu stii cat esti de fraier,
    Dar vrei pe noi sa ne-aburesti,
    Crezandu-te vre-un maier.

    Dar stim cu totii ce-ti poate pielea,
    Si nu-i asa cum ti-este vrerea.

    Mai bine dormi cu tine-n gand,
    Ca sa visezi de tine,
    Si stai pe vatra, nu mai plange
    Poate ti-o fi mai bine.

    Afară-i vânt şi e-nnorat,
    Şi –n amiaza târzie;
    Tu stai trist si-ngandurat
    visand la gloria -ti pustie,

    RăspundețiȘtergere
  67. Amice Popi, am o veste nasoala pentru tine: am cautat , pe calculator, un sinonim pentru " fraier" si ai fost singurul raspuns. Ia masuri cu aia de la google.

    RăspundețiȘtergere
  68. Vezi, Luci, ce greu este ? Si dupa atata chin sa iasa si ce ti-a iesit tie...Faci poezii cum joci fotbal, adica jalnic.Sa vii sa te invat, poate scot ceva din tine. Te rog insa sa nu ma copiezi, asa cum ai incercat cu Cosbuc si Eminescu.

    RăspundețiȘtergere
  69. Adevaratul Poet3 feb. 2014, 12:44:00

    Te-am invitat cavalereşte la duel.
    Te-ai dat timid, n-ai acceptat in niciun fel.
    Eu te-am iertat, am inţeles că-ţi este frică.
    Tu mă ataci perfid, aşa ca nea Mitică.

    RăspundețiȘtergere
  70. Cat dati sa va fac cronica in versuri de calitate ? Chiar daca ati jucat ca niste gloabe, va scot pe toti fotbalisti, chiar si pe nea Motanu, nea... , nea...., nea...., completati voi pe toti alde nea.Pe nenea Lucica il fac de nici el nu se recunoaste. Sariti cu banii, neicusorilor.

    RăspundețiȘtergere
  71. Popica iti dau de la Cristi, am inteles ca vineri s-a cam scos....:))

    RăspundețiȘtergere
  72. Popică, fă-o până mâine şi ţi-o public eu. Dar numai de amotul artei...

    RăspundețiȘtergere
  73. *amorul, normal! Merge şi fără virgulă...:)

    RăspundețiȘtergere
  74. motanu către marinuș3 feb. 2014, 20:52:00

    băi handicap, dacă ai ceva sânge în maioneză, acum e momentul să arăți. poți să dai în șeful tău cât vrei, el e filantrop și săptămâna viitoare vei primi dublu. parol!

    RăspundețiȘtergere
  75. Vinerea care-a trecut
    Am făcut ce am ştiut
    Dar nu cu cine-aş fi vrut.
    Am jucat intr-un balon
    Fotbal cu unul afon.
    De fapt nu era doar unu
    Dar el facea pe nebunu.
    Să vă spun cum s-a jucat,
    Cine-s cei de-au caştigat,
    Care a plâns, care-a strigat,
    Sau cine a înjurat ?.
    L-aş spune, dar are rost
    Sa-l fac mare pe-unu prost ?
    Am sa-nchei c-am câstigat
    Am marcat si-am aparat,
    Iar voi m-ati aplaudat
    Şi-o s-o faceţi si altădat,
    Popicu e ….împărat.(N-am gasit altă rimă)

    RăspundețiȘtergere
  76. Popica, doar atat, imparat? Ceva mai sus n-ai gasit?!? Hai nu fi asa modest...

    RăspundețiȘtergere
  77. Ai dreptate.
    Si o s-o faceti mereu
    Popicu e Dumnezeu !

    Multumesc, Vasea.

    RăspundețiȘtergere
  78. Asta e dus rau cu sorcova! Mai bine sa se suie pe soclul statui lui Lenin de la Casa Scanteii si sa stea acolo cat o vrea, sa-l admire toti. Daca ar lua si o carticica de aritmetica, sa inteleaga cum e cu 1,6 boi la pasulat, i-ar trece timpul mult mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  79. Tavi, ai facut problema cu boii? Iti dau raspunsul, sa-mi spui cum ajungi la el. 36 boi.Alte lamuriri nu-ti mai dau, success.

    RăspundețiȘtergere
  80. Realitatea e ca, fraierului, vineri, desi n-a rupt gura targului (cum se lauda), i-a venit, totusi, apa la moara.

    RăspundețiȘtergere
  81. Pange masa !!! Canci cronica de vineri 31 Ian.'14.....
    Credeam ca sunteti firma serioasa....

    RăspundețiȘtergere
  82. Bai Von Pope, ai doua rezolvari impecabile la problema (care se verifica una pe alta), adevarate poezii in domeniul stiintelor exacte, asa cum este si matematica. Iti dau un sfat: incearca sa le intelegi, iar daca nu, pune pe tapet rezolvarea ta, sau ma rog a cui o fi, s-o vedem si noi.

    RăspundețiȘtergere