miercuri, 5 februarie 2014

Prezicatorul (by Cătălin)

Nu credeam ca pot fi atat de inspirat incat sa ghicesc din titlul cronicii anterioare ce se va intampla in cronica de astazi. Data trecuta il asteptam pe Vasea si Bronson si acum astept cronicutza. Am vazut ca nu a postat nimeni pana acum nimic, asa ca mi-am luat avant si am trecut la treaba. Alegerile s-au facut intre doi baieti simpatici, dar unul dintre ei cam fara experienta in campul muncii (aici ma refer la alegeri): Bete si Popica

Echipa B: Bete, Cata, Bronson, Cristi, Bebe, Paul si Mitica
Echipa P: Gabitza, Ely, Popica, Luci, Motanul si Stelica

Chiar daca echipa B este mai numeroasa(+1), echipa P  este mai valoroasa ;). Jocul incepe nesperat de bine pentru B si dupa cateva minute de tatonare deschidem scorul si luam chiar un avans considerabil 3-0 prin 2 goluri marcate de Cristi si 1 de Cata. Echipa P strange randurile, schimba portarul, face cateva mutari castigatoare prin schimbarea posturilor si trece la treaba, adica incepe sa inscrie pe banda rulanta prin Gabitza si Ely. Scorul a avut fluctuatii si de aceea o sa imi cer scuze daca nu am retinut evolutia lui, a fost 3-0,3-5, 6-7, 8-10 ca la sfarsit diferentza sa fie de vreo 3 goluri , 11-14. Jocul in ansamblu a fost foarte frumos si lipsit de incindente majore (cateva minore), au fost cateva faulturi cateva reprosuri, cateva vorbe de incurajare (datorita unor cereri nejustificate), nimic mai mult. Acum o sa pun punctul pe E de la Ely, dar si pe G de la Gabitza care au dat cateva goluri foarte frumoase: Ely, 2 loburi dintre care unul de la 8m lateral stanga cu om in fatza si cu portarul asezat pe linia portii ( la cotul scurt) dar mingea se duce aproape de vinclu si la coltul lung; Gabitza un sut in diagonala, cu stangul, in plasa laterala dar si un voleu de exceptie din centrarea lui Ely, o sa punem accentul si P de la IMPARATUL care a aparat mai mult decat bine (dar nu foarte bine), a scos de cateva ori in situatie de 1-1 dar a luat si cateva chifle ;)) iar Motanul, Stelica si Luci de nota 9 (ati luat cam multe goluri sa va dau 10). De partea cealalta trebuie sa tinem cont ca echipa este un pic  obosita datorita antrenamentelor cu TRX. Bebe, Paul si Bete au dus greul ca sa zic asa si nu s-au descurcat rau deloc tinand cont de varsta, chiar daca subsemnatul a fost de  multe ori  nemultumit , dar punand in balanta varsta cu calitatea jocului mi-am dat seama ca uneori am exagerat. Mitica a jucat foarte bine, dar eu unul am pretentii mai mari de la el. Bronson nu a prins o zi buna si dupa meci mi-a explicat motivul (o minge primita …. de la Robert acum 2 saptamani i-a creat ceva probleme cu vederea si increderea). Lui Cristi ii dau nota 10 iar lui Catalin…. las la aprecierea altora. Va doresc o saptamana usoara, frumoasa si plina de….. de toate . 

17 comentarii:

  1. Scuze, a fost vina mea pentru întârziere, am intrat într-un adevărat iureş. Îi mulţumesc lui Cătătlin că m-a scos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gaze ia nota zece din trei incercari, Motanu si Stelica la fel, Luci chiar din patru, Mitica mai ia o suta de coniac marca Milog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristi a jucat foarte bine iar Bebe & Co din aparare nota 10 pentru daruire si un 9 pentru inspiratie. Cand l-am vazut pe Bebe ca s-a aruncat (a facut un mic echer) dupa Ely, sa ii ia mingea mi-am dat seama ca deja ceream imposibilul. Motanu m-a zgariat de cateva ori iar Popescu a facut o parada de zile mari, ca acum 2-3 saptamani . Pacat de el ca da cu mucii in fasole, apara una exceptionala si pe fondul neatentiei (adica injura Babele) ia niste goluri o frumusete. Mitica ne vedem diseara la antrenamente, sa nu uiti sa iti iei bocancii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar eu fac victime si cand nu vin. Imi aduc aminte faza, i-a venit mingea in figura si, desi nu am tras chiar cat am putut, a fost destul de puternica.

    Si saptamana asta voi lipsi, fiind prins cu ceva urgent, deci fac doua legate de absenta. Exact cand imi cumparasem ghete de joc noi, dupa vreo 5 ani de folosire a celor vechi...

    RăspundețiȘtergere
  5. as fi pus titlu ,cronici,,[iarta-ma],si inca un amanunt,parca stiu ca noi am fost condusi cu 2-0,oricum felicitari invingatorilor,....,,,/ bebe paul sibete au jucat bine,dar ce sa faca,cand ei se luptau si unul de al nostru ,statea si isi taia unghile cu forfecuta pe teren,parca la metrou nu avea timp,diferenta la echipa cealalta a facuto clar gabita,o fi dat mai putine goluri ca eli, dar a ajutat apararea,aproape 1/2 din meci se cunoaste ca a dato pe cafea

    RăspundețiȘtergere
  6. daca eu am luat 10 tu ar trebui sa ai punctaj maxim,uni vad goluri,alti vad si efortu depus de alti,care daca nu ar fi fost,am fi luat mai multe goluri

    RăspundețiȘtergere
  7. pacat ca nu am ce sa-i zic lui papucaru,a aparat bine chiar ne a si iertat de un gol cu poarta goala,dar si baiatu cu unghera i-a intors favoru,chiar mai clar

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristi te rog eu frumos sa nu mai scrii ca poti sa iti rupi mana de la atat efort. Stiu ca esti bucuros ca s-au inchis scolile si oricum pana la bacalaureat mai ai cel putin opt ani. Bine este ca stii sa faci cornete!

    RăspundețiȘtergere
  9. meciul de vineri i-a prins pe găbiță și pe eli într-o formă de excepție, dacă unul dintre ei juca mai slab cred că o luam. handicap a făcut și bune și rele și după aia i-a cotizat la table lui cristi, care a zis că-l ia de sponsor și îi face reclamă pe tricou.
    bețe a fost foarte util în atac și m-a încurcat mult, bine că nu l-au lăsat coechipierii în față.

    RăspundețiȘtergere
  10. Razvane ai foarte mare dreptate cu Bete, am sustinut urcarea lui in atac si la sfarsit l-am laudat. Pentru unii dintre noi aceasta urcare a fost un fake total (Mitica), pentru altii a fost clar un avantaj (Cristi, Cata) , dar nu i-a spus nimeni in timpul meciului treci in aparare sau urca in atac. Echipa B joaca cum ii place, numai fotbal sa joace ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. io am văzut cum îl critica căpitanu de echipă.

      Ștergere
  11. Oitele mele, acum vine tata si va ia blana!

    RăspundețiȘtergere
  12. prietenu meu mulițian, nu te-ar interesa și ceva de sub blană?

    total întâmplător, am dat peste un site interesant.
    http://www.desprealcool.ro/situatii-sociale/frumusete-si-regim/?gclid=CLGnmIiEuLwCFWoOwwodfDYAYw

    RăspundețiȘtergere
  13. Azi nu ajung la fotbal. Măcar am scăpat de cronică...

    RăspundețiȘtergere
  14. Azi nu va-ncurc. Data trecuta am facut greseala ( a cata oara?) sa vin nerefacut (d-aia n-am mers la pingpong), candidand astfel serios la titlul de "lingura etapei" sau " trompeta de lemn". Cata , merci de gratulatii, dar realitatea a fost alta (in ceea ce ma priveste), la fel si nota meritata de subsemnatul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Astazi sunt acasa si am de gand sa ajung la fotbal, spre deosebire de Gabita...

    RăspundețiȘtergere
  16. Bravo Vasea, adevarat barbat! Ia-l si pe Razvan al tau sa incerce balonul, ce zici ?

    RăspundețiȘtergere