vineri, 1 noiembrie 2013

Victorie fara MOTAN !

          In timp ce dragul si simpaticul nostru Motanel trudeste de zor pe ogorul patriei,noi,camarazii sai,ne distram jucand fotbal in Agronomie; o adevarata impietate fata de el.
          Inca o zi buna de jucat fotbal,e drept, ceva mai rece, in jur de 17 grade,prima vinere dupa trecerea la ora de iarna; atentie, sa incepem mai devreme ca ne prinde intunericul pe coclauri.
          De data asta ne-am strans mai greu,de abia ne-am facut de 11 combatanti,nestiind daca mai apare cineva,ca de ex.Eugen,asa pe neasteptate.
          In urma alegerilor despre care drept sa va spun, nici nu stiu cine le-a facut,pentru ca tot s-au codit vedetele,dar nu prea are importanta acest aspect,a rezultat componenta celor doua formatii.
          Echipa CATALIN,Vasea,Paul,Bebila,Mitica si Elly.
          Echipa Gabi,Stelica,Popica,Messi siGABITA.
          Chiar daca prima echipa a beneficiat de omul in plus, a inceput mai prost deoarece conlucrarea dintre Mitica si Elly nu prea a functionat, ei mai mult ciondanindu-se; unde mai pui ca conu Mitica si-a uitat incaltarile de fotbal(alea care joaca singure) acasa si a jucat in pantofii de strada care, zice el,l-au incomodat in executii,mai ales la sutarea mingii. Echipa lui Gabita a deschis scorul prin Messi si parca chiar a condus cu 2-0 prin reusita "inegalabilului si neintelesului" Popica,pentru ca echipa lui Cata sa reduca din handicap dupa o pasa a lui Vasea catre Mitica continuata cu o alta pasa catre Elly care cocretizeaza imparabil. La acest scor parca ,Gabita reuseste de la distanta un lob de toata frumusetea peste Cata,strigand deja gol,insa din pacate pentu el(Gabita) si din fericire pentru noi, balonul loveste transversala de unde poposeste in bratele lui Cata.
          Dupa multa "macinare" in gol la care am contribuit si eu(Vasea),dar mai ales dom'Mitica,am reusit egalarea la doi,cred ca tot prin Elly. Cand credeam ca ne-am mai revenit, dominand in general jocul cu omul in plus,Stelica-lungila inscrie un gol neasteptat pentru 3-2. Scorul ramane nemodificat minute bune,Cata ne cravaseaza din poarta, dar fara rezultat,de partea cealalta Popica aduce reprosuri lui Stelica care,chipurile, nu stie sa stea in teren, eu ma simt obosit si-l rog pe Cata sa joace in camp(cu toate ca "intelegerea" a fost sa evolueze numai in poarta) si  intru intre buturi,iar Bebe trece la ei. Combinatiile incep sa se lege,egalam la trei si de aici incolo aproape fiecare actiune de atac se soldeaza cu gol in poarta lui Gabi prin suturile(ghioagele) lui Elly si Catalin,scorul ajungand la un neverosimil 6-3 pentru noi,numai in cateva minute. In cealalta poarta, eu scap fara gol primit,dar cu o unghie rupta si putin sange pierdut la boxarea unui sut. Spre final, Popica a intrat in poarta si a primit ce avea de primit dupa care a inceput sa tipe la toti ai lui si sa injure, iesind pe marginea terenului, moment in care administratorul  a venit si ne-a "poftit" sa terminam(de fapt cam era si ora).
          Asadar, scor final 6-3 in favoarea echipei lui CATALIN!
          Dupa meci o parte dintre colegi au plecat la ping-pong in frunte cu Gabita.

Completare ping-pong (by Găbiţă)

Am ajuns la o sală mare de lângă Semănătoarea în următoarea formulă (clic pe majuscule pentru poză): BEBE, CĂTĂLIN, MITICĂ, POPICĂ, STELICĂ (şi eu, fără foto). Pozele nu au prea mare calitate, telefonul nu excelează la mişcare şi lumină de interior. Am jucat simplu în diverse combinaţii, unele meciuri fiind decise pe muchie. De exemplu, Bebe cu Mitică au jucat vreo 6-7 egalităţi la avantaje, dintre care Bebe a greşit 4 serve, înainte de a ceda setul!!! Nu ştiu dacă nu cumva Cătălin şi Popică au ajuns tot la avantaje, oricum setul a fost foarte echilibrat, cu Popică la conducere până spre final, când Cătă a reuşit să întoarcă. Pe mine, Cătălin m-a surprins cu serviciul, unul cu efect, foarte rapid şi foarte lung, aşa că primul set l-am pierdut clar. La revanşă, am reuşit să-i citesc mai bine serviciul, a fost rândul meu să conduc la diferenţă mare, dar spre final am început să mă crispez, pierzând minge după minge. Astfel am ajuns la 20-7 pentru mine, pe serviciul meu, dar am pierdut următoarele 4 mingi, deci Cătă avea avantaj. Fiind eu mai emotiv sub presiune, a fost o minune că am reuşit să câştig următoarele 3 puncte şi deci setul. Mitică a rămas astfel singurul neînvins, cu victorii la Bebe şi Stelică, important fiind, ca să-l citez, "cu cine îţi alegi să joci"! :) Astfel că a avut rezervat FOTOLIUL DE LIDER. La sfârşit s-a jucat DUBLU, în diverse formule.

47 de comentarii:

  1. Alegerile au fost făcute de cei doi care s-au declarat portari, Gabi şi Cătălin, convenţia fiind ca acela care alege primul să joace cu om mai puţin. Nu-mi dau seama nici acum de ce am acceptat să continuăm după ce Cătălin a ieşit din poartă. Dintr-un foc se dezechilibra raportul de forţe, e ca şi cum n-ar fi făcut alegeri doi portari, ci Gabi şi Cătălin, pe orice posturi ar fi jucat ei. Chiar cu Bebe trecut la noi, ar fi însemnat ca eu şi Lucică Messi să le facem faţă lui Ely, Cătălin şi Mitică! Iar asta nu e tot, pentru că, în plus, noi eram obosiţi, iar Cătălin proaspăt! După ce până atunci reuşisem să dublez la Ely, închizându-l de câte ori zvâcnea pe dreptul, Cătălin a trecut pe lângă mine ca trenul la golul înscris.
    În privinţa lobului descris de Vasea, acesta n-a fost nicidecum de la distanţă, ci de la marginea careului, după o fază la care am ciupit mingea succesiv peste Paul, Bebe şi Cătălin. Ar fi fost faza perfectă dacă se termina cu gol, dar oricum am fost încântat de ea.
    Pentru scandalul de la final eu sunt vinovat, am izbucnit contra lui Popică. După ce că irosise ocazie după ocazie, adresa reproşuri fără contenire (era să şi-o fure de la Stelică), culmea atingând-o când i-a reproşat lui Gabi cele două goluri primite de la Ely şi Cătălin, adevărate ştachii sub bară! Aşa că a trecut el în poartă şi la prima fază a luat gol din unghi, printre picioare... Sorry, dar n-am mai rezistat, acum trebuie să văd cum o dreg cu proprietarul bazei.

    PS Voi reveni cu imagini-document de la ping-pong.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata şi cu completarea de ping-pong, enjoy! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate Gabita in legatura cu lobul tau; eu ma aflam departe de poarta noastra si dupa ce ai revenit tu spre centrul terenului am avut acel scurt dialog cand ti-am zis sa nu strigi gol pana nu vezi mingea in plasa portii.
    Am impresia ca se completeaza f. bine figura lui Mitica cu acel fotoliu de lider!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand sau facut alegerile, Catalin m-a lasat pe mine sa aleg primul.In acel moment pe teren eram 10 combatanti, deoarece Bebe a aparut tarziu de la vestiar.Asa se explica faptul ca el a aparut ca jucator in plus si a fost luat de Catalin.Despre joc, pot sa spun ca iesirea lui Catalin din poarta a fost decisiva. Bebe a venit la noi,dar nici nu a apucat sa intre in dispozitiv ca am si luat 2 goluri imparabile.Meciul era jucat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabi, de Bebe se ştia, el a ajuns la Cătălin pentru că a ales al doilea. Şi într-adevăr cu Cătălin în câmp au fost alte echipe, practic Vasea n-a luat gol pentru că noi n-am mai ajuns la poartă.

    RăspundețiȘtergere
  6. nici nu pot să spun cât de rău îmi pare că n-am fost vineri să-l cinstesc pe Siliboa, că tare frumos vorbește de mine. îi dau ocazia să se revanșeze cu prima ocazie, cu două beri.
    chestie valabilă și pentru Luci, poate-l anunță cineva că i-am făcut rost de niște lapte de bivol, să-l bea cu Marinuș, că poate le vine potența.
    alt desen animat, Găbiță, văd că tot ia bătaie când lipsesc, chestie pe care i-am comunicat-o personal, deși știam din prima răspunsul lui și anume că de obicei suntem adversari! nu-i nimic, acu i-o trage fiul nerecunoscător, Mitică, cu ea mică, bineînțeles.

    pese: aoleu, steaua, doar 1-1 la Brașov, m-a sunat la pauză Paulică și făcea pe fraieru că nu știe scoru...

    RăspundețiȘtergere
  7. Tavi, îți dau voie să-ți alegi tu poziția față de fotbalul de vineri. cele două variante ar fi că o freci sau o zgudui!

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca umbli cu Mitica asa prin tramvai poti sa faci bani frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă bătea Steaua ajungeam la peste 20 de milioane, aşa mi-am înjumătăţit banii din cont, ăia pe care mi-i quadruplasem după ce-i întreisem! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu va suparati, la dvs. se mai fac inscrieri? Primiti noi membri pentru initiere?

    RăspundețiȘtergere
  11. Motane, ai avut gura aurita,ca sa nu zic spurcata, cand m-ai intrebat la telefon daca un egal nu ar fi bun la Corona?!? Cat p-aci sa fie o infrangere care ar fi fost si mai buna,ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  12. Motane,vezi cum esti? Dupa ce ca nu am divulgat decat jumatate din secret si nu am pomenit nimic despre (preaneortodoxa) metoda (a) ta de a stimula lactatia milostivei vacute _ cum ii iei tu tatica in gurita si-i soptesti , la urechiusa aia patata, tot felul de vorbulite, de roseste bietul animal si in final reuseste sa transpire cativa stropi de laptic pentru ca bunul ei stapan sa creasca mare si vanos....
    Pai asa ne-a fost vorba, nerescunoscatorule?!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Motanul voiajor
    Munceste cu spor
    Pe ogor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pertinenta analiza lui Vasea: statistic vorbind, in fiecare vineri (in care apare), Popicu are ceva de luat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Robert se referea la iniţiere în fotbal, nu în ping-pong. Cică la ping-pong ne iniţiează el! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cataline, de ce nu te pronunti si tu asupra disputei de vineri?!?

    RăspundețiȘtergere
  17. Si cand sta linistit la locul lui, lui Mitica ii merge totul ca pe roate. E mare Capitanul !

    RăspundețiȘtergere
  18. Alo, ce e cu adormirea asta pe blog? Nici macar un comentariu despre pariurile la meciurile de ieri? Nici macar la cele din seara asta. Va amintesc ca astazi joaca campioana Romaniei in Champions League.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tavi, din pacate am trecut de la extaz la agonie cu Steaua; sa fie egalata in prelungiri, mare pacat!

    RăspundețiȘtergere
  20. Tocmai despre pariuri urma să scriu eu. Ieri am minimizat pierderile, dar azi i-am spart. Culmea, după ce am câştigat, site-ul casei de pariuri s-a blocat şi nu mai mergea să intru şi să văd cât am câştigat! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Va suparati ca tip la voi,
    Ca va fac prosti, ca va fac boi.
    Jur ca regret, dar ce sa fac ?!
    Nu pot sa mint, nu pot sa tac.

    Vreau sa jucati, cum eu va cant !
    Sunt de accord ca nu-s un sfant,
    Dar cand va vad, ma enervez.
    Eu,FOTBALUL, ILvenerez !

    Stelica parca-i pus pe sarma,
    Mitica pare de la turma,
    De Bebe, ce pot sa mai zic ?
    Il las saracu, ca-i bunic.

    Pe Luci, l-am tot dascalit
    N-a prins nimic, un ramolit.
    Motanu s-a retras la stana,
    Mulge berbeci si tunde lana.

    Iar Tavi, creste la copii
    Or fi ai lui? Mai poti sa stii
    Caprita toarna la minciuni
    De nu-l cunosti, face minuni.

    Si FOTBALUL cine-l mai joaca ?
    Ma uit la voi, sunteti o cloaca!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ha, ha! Ai uitat sa te descrii... Esti culmea tupeului, dar uneori esti simpatic.
    Totusi nu m-ai lamurit ce are lumea cu tine, la fotbal, de-ti trage mereu presul de sub tine si cazi ca bobocii. Te-ai cautat de anemie?

    RăspundețiȘtergere
  23. Mâine, cu ocazia zilei, s-ar putea să vă fac o surpriză, deşi pe Fransoa Pion s-ar putea să nu-l avantajeze! ;)

    RăspundețiȘtergere
  24. Am ras de m-am prapadit! Lesinatul a ramas acelasi prostovan simpatic. Cu practica pe teren e mult mai greu. Acolo exprimarea lui lasa de dorit. Restul sunt vorbe, vorbe.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu raspund decat celor care ma critica in versuri, pentru a se putea face comparatie.Aici sa va vad!

    RăspundețiȘtergere
  26. E bine! Stai cuminte si asteapta . Altul ca tine nu mai exista.

    RăspundețiȘtergere
  27. Găină, roagă-te să nu mă ocup de tine.
    Tavi, blogul ăsta e pentru fotbaliști (mă rog, și pentru cei ce cad în fund, gen V. sau M.), mai puțin pentru chibiți, așa că hotărește-te.

    RăspundețiȘtergere
  28. Hai ca le avem cu finalurile de meci! Dupa Steaua,iata ca si Pandurii o dau in bara:dupa ce conduc cu splenditul gol al lui Eric, sunt egalati in min.86 si primesc al doilea gol cu 15 secunde inainte de fluierul arbitrului!?!

    RăspundețiȘtergere
  29. Am luat bătaie urât în competiţie, dar m-am scos iarăşi la pariuri! Dacă mă ţine şi în weekend, promit că nu mai reinvestesc...

    RăspundețiȘtergere
  30. La pingpong au si palete si mingii?

    RăspundețiȘtergere
  31. La multi ani, Gabi, Gabita, Mihaiiii si celorlalti!

    RăspundețiȘtergere
  32. La multi ani!, Gabytza, Gabi, Mihai (tenis), Mihai (sudoru) si tuturor care astazi isi serbeaza ziua de nume . Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte de multe bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  33. Eee, ce-avem noi aici?! :) Mulţumesc pt urări, inclusiv celor primite prin sms şi telefon, şi vreau să vă spun că avem treabă azi. Inclusiv surpriza se va materializa.

    RăspundețiȘtergere
  34. Multumesc pt. urari. Sanatate si noroc tuturor jucatorilor de ziua 5!

    RăspundețiȘtergere
  35. La multi ani si mult noroc!(tuturor in cauza).

    RăspundețiȘtergere
  36. Sfintul Mos Martin8 nov. 2013, 10:48:00

    Pentru cei ce nu stiau azi e si ziua lui Mitica, trecut Mihai in buletin.Cred ca o sa dea o apa plata de la cismea!

    RăspundețiȘtergere
  37. Si din partea mea pentru toti sarbatoritii - Sanatate si La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  38. sănătate și virtute la toată lumea, iar poporul jucător ar trebui să-i aducă un cald omagiu lui Găbiță!

    pese. uitasem. în afară de V și M, în aceeași categorie selectă intră și fotbalistul L.

    RăspundețiȘtergere
  39. Tavi,nu mai ocupa in mod abuziv locul de parcare al sefului tau,maestrul Berbecaru; uite asa,incet-incet, ajungi sef...

    RăspundețiȘtergere
  40. Motane, nu cumva intra si domnia ta in aceasta categorie selecta?!?

    RăspundețiȘtergere
  41. Pentru sarbatoriti si pentru fotbalistu' M (cu scuze ca nu am gasit versuri cu Mihail sau Gabi):

    Maricico Maricico Maricico…..
    Te-am tratat cu tort si cico
    Maricico Maricico Maricico Maricico
    Si diverse caramele
    Ca pe doamna vietii mele
    Maricico Maricico Maricico Maricico
    Insa tu in mod perfid
    Mi-ai pus dragostea la zid
    Si-ai fugit la Bucuresti
    vai ce inumana esti
    Maricico Maricico Maricico Maricico mon amour

    Maricico Maricico
    Te-am tratat cu tort si cico
    Maricico Maricico
    Si cu toata importanta
    Pe faleza la Constanta
    Maricico Maricico Maricico Maricico
    Insa tu cu pret redus
    M-ai mintit si m-ai tradus
    Si-ai fugit la Bucuresti
    vai ce inumana esti
    Maricico Maricico Maricico Maricico mon amour

    Maricico Maricico
    Te-am tratat cu tort si cico
    Maricico Maricico Maricico Maricico
    Si ti-am dat a intelege
    Ca-as vrea nunta-n buna lege
    Maricico Maricico Maricico Maricico
    Insa prea m-ai compromis
    Pentru-n alt comcompromis
    Si-ai fugit la Bucuresti
    vai ce inumana esti
    Maricico Maricico Maricico Maricico mon amour

    Maricico Maricico
    Te-am tratat cu tort si cico
    Maricico Maricico Maricico Maricico
    Si diverse caramele
    Ca pe doamna vietii mele
    Maricico Maricico Maricico Maricico
    Insa tu in mod perfid
    Mi-ai pus dragostea la zid
    Si-ai fugit la Bucuresti
    Vai ce inumana esti
    Maricico Maricico Maricico Maricico mon amour

    Maricico Maricico Maricico Maricico

    RăspundețiȘtergere
  42. Motane, de la redutabilii cecetatori englezi:
    - daca o scuturi mai mult de 30 secunde, este onanism, clar.

    RăspundețiȘtergere
  43. ție îți ia mai mult de 30 de secunde s-o găseși! ca să nu mai spunem că Siliboa poa să și uite ce caută?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce graiesti, nenica? Te mananca,te mananca,vrei sa te scarpin?!?

      Ștergere
  44. Numai repetenti pe aici! Ce sa fac, am incercat sa-i trec clasa, dar au ramas colegi cu Mitica.

    RăspundețiȘtergere
  45. Maricico, ce inumana esti!

    RăspundețiȘtergere