duminică, 17 noiembrie 2013

4-1 impreunate, 1-1 si 3-0 separate!


          Infrangerea neasteptata a Nationalei, mai ales ca maniera si chiar ca si scor, mi-a taiat aproape tot elanul de a scrie aceasta cronica... Toate golurile au fost inscrise din faze fixe,al nostru chiar dintr'o pozitie aproape imposibila. Primul gol al grecilor a fost din offside, celelalte din lovituri libere cu schema; noi n-am creat mai nimic,ei au pasat bine si au exploatat la maxim toate oportunitatile, inclusiv cele ale arbitrului; Piti ne-a surprins inca o data cu inovatiile sale in alcatuirea echipei,insa in sens negativ. Am satisfactia ca am ghicit un scor in aceste baraje:cred ca isi aminteste Gabita cand am spus la "nea Nicu" 2-0 pentru Ucraina in meciul de acasa cu Franta!
          Dar sa revenim la oile noastre,mai bine-zis la vreo 2 berbecuti, cativa berbeci si cei mai multi niste amarati de batali. Pentru jumatatea lui Brumar, prezenta a 15 agronomisti reprezinta un mic record. Din nou o zi de vineri frumoasa, cu soare,dar un soare cu dinti,9-10 grade si ceva vanticel,destul de rece.
          La sosirea in Agronomie ne-a atras atentia prezenta unui balon montat pe terenul mare sintetic. Am vorbit cu un baiat de la baza sportiva care ne-a spus ca putem sa jucam pe sinteticul mic pana la 16,30- 16,45 cand va intra o grupa de copii; ne-a mai informat ca si pe terenul sintetic mic va fi montat un balon.
          Gabita si Catalin au purces la alegeri, rezultand:
Echipa lui G. Popica,Bebe, Paul,Lucica, Bogdan,Vasea, Elly si Gabita.
Echipa lui C. Nelu-Bronson, Razvan, Stelica, Bete,Catalin,Mitica si Robert.
          Incepe joaca cu o usoara dominare a primei echipe cu duetul ofensiv format din Gabita si Elly contra trioului defensiv alcatuit din Stelica,Razvan si Bete, dar contrar cursului jocului, rutinatul Mitica prinde un sut bun de la distanta, care se duce in vinclul portii lui Popica in stanga sa stergandu-i delicatele-i degetele; 1-0 pentru C. De partea cealalta, continua ofensiva,insa suturile lui Elly, ori sunt respinse de Bronson,ori trec milimetric pe langa radacina barei. Gabita il incurajeaza in tentativa sa pe Elly de a suta la poarta,spunandu-i ca o sa intre pana la urma, chiar asa petrecandu-se ostilitatile,un sut sanatos al lui Elly strabate barajul bratelor vanjosului Bronson intrand in acelasi vinclu,numai ca la poarta opusa;deci 1-1. Mitica sta in continuare cu gura pe Robert,cerandu-i sa urce in atac; era pericol la fazele fixe,mai ales la cornere, la poarta lui Popica,cand in careu se aflau paratraznetele Stelica,Bete si Robert. Dincolo continua ofensiva,dar fara succes,Elly fiind prea individualist si exagerand cu suturile din orice pozitie si de la orice distanta. Pe acest fond al disputei, Catalin intra in poarta resimtind o jena la un picior,iar Bronson iese in camp; aceasta situatie dureaza putin, deoarece Catalin sustine ca nu mai poate nici in poarta,suferind o intindere si in consecinta, paraseste suprafata de joc.
          In aceste conditii se opreste jocul si se fac noi alegeri, soarta noastra depinzand de Stelica si Razvan care ne-au impartit astfel:
          Nelu-Bronson, Bebe,Stelica, Paul, Mitica, Gabita si Vasea.
          Popica, Lucica,Razvan, Bete, Bogdan, Robert si Elly.
          Ca sa nu mai lungim pelteaua,acest al doilea meci a fost destul de dezechilibrat dupa ce scorul a devenit 2-0 si mai ales dupa 3-0! Mitica a reusit sa inscrie din nou. Vasea a marcat al doilea gol dupa o pasa primita de la Gabita si cu toate ca putea sa-i paseze lui Mitica ,si-a dorit sa inscrie lovind mingea usor cu latul de teama sa n-o plesneasca prost si aceasta a trecut incet linia portii spre disperarea lui Popica care a intins piciorul stang,dar degeaba...Dupa o disputa cu Lucica care a incercat sa stopeze balonul pe piept, Vasea il subtilizeaza(atunci Popica a strigat ca m-am urcat pe el, de parca eu, Vasea, si pot sa ma urc pe Luci) si paseaza lui Gabita care suteaza si dintr'o deviere mingea intra iarasi in gol. De aici incolo, ba chiar de la 2-0,Gabita s-a tinut numai de giumbuslucuri cu mingea,incercand fel de fel de executii spre disperarea capitanului Mitica Am avut(Vasea) o mica neintelegere cu coechipierul si prietenul meu Bebe la o minge aproape de centrul terenului, langa tusa din dreapta, in sensul nostru de atac,cand i-am luat mingea crezand ca el n-o mai ajunge, dar ne-am impacat imediat, chiar pe teren.   . In partea cealata au inceput neintelegerile pe fondul evolutiei scorului in defavoarea lor si a nerusitelor lui Elly. Astfel, Motanu l-a  facut indolent pe Elly, iar Robert si Bogdan i-au reprosat ca este prea artagos si se ia mereu de ei si de colegii de echipa in general, atunci cand nu-i iese jocul si cand echipa sa este condusa etc.A fost momentul ca Elly sa rabufneasca si sa rosteasca cu naduf si subanteles "Nu ma cunoasteti,nu stiti voi cine sunt eu", ceva de genul asta,indreptandu-se spre marginea terenului si cerandu-i telefonul lui Catalin ca sa-si cheme,chipurile, prietenii...(in traducerea Motanului).
          Galceava era in toi,grupa de copii era deja pe margine,scorul 3-0,ora 16,45,asa ca am pus capat la o noua disputa fotbalistica; celelalte mici intepaturi se uita pana vinera viitoare si pustiul Elly poate invata ceva din aceasta lectie de viata si-si schimba comportamentul.
         Competitia a continuat langa masina lui Gabita cu o degustare a tuicii,de altfel excelenta,produse de catre Bronson si apoi la "nea Nicu" unde am vizionat pe leptop meciul filmat vinerea trecuta si am consumat fiecare dupa pofta inimii sale.    

50 de comentarii:

  1. Vasea, vezi că dacă trece prea mult timp, memoria îţi joacă feste! :) Prima dată n-au fost deloc alegeri sau cel puţin nu în sensul comun. I-am zis lui Cătălin, şi el a fost de acord, că ăla dintre noi doi care va juca împreună cu Elz să-l lase pe celălalt să-şi facă toată echipa. Cătălin a mers pe ultima variantă şi aşa au rezultat echipele.
    A doua chestiune e golul lui Ely, înscris abia după ce Cătălin s-a accidentat şi intrase deja în poartă. Cu el în teren chiar ar fi fost un meci interesant, densitatea era mare în apărarea adversă, numai unul şi unul.
    La final, replica lui Ely a fost strict la adresa lui Robert, care nu i-a tolerat atitudinea şi se luase de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea e ca ar trebui sa fim solidari in a-l tempera pe Jr.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ne facem fetelor, ca sa nu mai spun de baieti,daca nu se califica Nationala la Mondialele din Brazilia, PITI se duce la manastire,cel putin trei luni!?!

    RăspundețiȘtergere
  4. bravo, Silică! ai scris așa frumos că era să și uit de singura mea reușită de vineri, o pereche de șorțulețe cu care l-am dotat pe o fetiță!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu știu care cât a ciugulit pe la cârciumă și pe cine l-a bătut acasă sau cine a ajuns abia a doua zi(!), dar știu că vinul a fost cam tare și n-am vizionat decât cinci minute din meci (golurile doi și trei) după care am adormit iar noaptea am băut vreo trei kile de apă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragi agronomisti va rog sa completati scaparile mele si sa comentati pe marginea intamplarilor de vineri si nu numai...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai bine mergeam la sala...

    RăspundețiȘtergere
  8. Inca doi pe care i-au batut nevestele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vineri mi s-a reprosat ceva de catre Motanu si nu m-am simtit prea bine. Motane eu nu am crescut pe nimeni, de adus la teren nu l-am adus decat pe (Dan), iar daca unii dintre noi se pierd cu firea este treaba lor. Eu am asistat la tot dialogul de la inceput pana la sfarsit, stiu exact ce s-a intamplat si concluzia mea este urmatoarea: 1) fata de tine si restul colegilor, parerea mea este ca Ely a gresit (prin atitudine), s-a complicat cu o minge in aparare, a priedut-o si nici nu si-a dat interesul sa o recupereze (aici a fost greseala lui) 2) fata de Robert, aici nu pot sa spun decat ca Robert a gresit ; pai nea Robert, cand ratezi 3 ocazii singur cu portarul, basca te tradeaza preluarea, ba dai ca o clatitutza, tu te apuci sa dai indicatii si cui lui Ely?, care se apuca sa traga de la distanta si nu joaca cu tine; eu nu zic ca el a facut bine ce a facut, dar nu vreau sa reproduc vorbele tale pentru ca nu ma asteptam din partea ta (acum cateva luni erai parca tu socat de ce auzeai pe teren, acum am fost eu socat de ce am auzit). Colac peste pupaza ce s-a intamplat vineri nu a fost frumos din partea lui Ely iar gestul tau Motane adica: luat Ely de mana, prezentat lui Robert, pupat si dat mana, trebuia facut in timpul meciului. Atunci cand cineva te da in p..a lui iar tu ii spui de ce ma injuri ma cunosti cumva ? si el iti raspunde tot cu p..a, atunci a intervenit celebra vorba ,, Cata da telefonul sa vada cine sunt''. Concluzia este ca cel mic trebuie sfatuit si slefuit pentru ca e o piatra rara, cum si eu la randul meu am avut mentori buni (Tavi, Bebe, Motanu, Gabitza, Cristi Gaze, Popica). Legat de cornicutza: Gabitza are dreptate, am intrat in poarta la 1-0, abia am putut sa ajung si acolo ;)), basca m-a incercat si Ely cu un sut de la distanta (instinctul m-a facut sa intind piciorul si ma sagetat instant) care a lovit bara, a ajuns in partea stanga de unde Gabitza a scos pentru un sut al lui Ely imparabil. Legat de alegeri: Lucrurile stau exact asa cum a spus Gabitza, adica m-a lasat sa imi fac echipa, lucru care mi-a convenit dar nu m-a facut sa ma simt bine pentru ca va spun sincer daca primele 20 de min au fost sa zicem echilibrate,, ce se intampla cand acesti 2 oameni terminau benzina? Ca sa fim totusi echilibrati, tanarul Ely ar trebuie sa isi asume si el niste riscuri gen:Cata+Gabitza vs Ely+Mitica. Legat de meciul Grecia - Romania: Nu pot sa va spun decat ; pregatiti-va baieti luni avem atrenament, sigur o sa le punem probleme la Bucuresti (Atac: Gabitza + Ely; Mijlocasi: Mitica+Gaze+Tudor+Vasea; Fundasi; Stelica+Paul+Motanu+Bete; Portar :Nea Gabi; Antrenor:Popescu ; restul suntem rezerve;)).

    RăspundețiȘtergere
  10. Problemă de clasa a cincea pentru fotbaliatorii de ziua a cincea:

    Dacă 3+6+9+...+abc=abc00 (abc este succesiune de cifre, nu produs), să se afle a+b-c.
    Variante de răspuns: A. 1; B. 7; C. 21; D. 0; E. 2.

    Evident, contează şi călătoria, nu numai destinaţia. Adică rezolvarea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnilor,

    Eu imi cer scuze pentru comportament si limbaj, sper sa nu va fi creat probleme la teren - am inteles ca au fost discutii pe marginea acestui subiect cat timp eu am lipsit. Va garantez ca n-o sa mai fie cazul, in ceea ce ma priveste, daca ma mai primiti.

    @Catalin: Eu nu ti-am spus ca l-ai adus tu sau nu, nu vad de ce a trebuit sa iti dai cu parerea. E dreptul meu sa ratez si 10 ocazii, nu 3, dar asta nu ii da nimanui dreptul sa tipe la fiecare faza, crezandu-se fotbalist. Cel mai mult m-a deranjat ca urla la Bogdan, pe care eu acum l-am vazut prima data si care chiar si-a dat interesul si a alergat mai mult decat majoritatea de acolo - inclusiv decat mine, care dupa 5 minute ma tai. Daca ai pretentii de la colegi, te poti inscrie undeva la juniori sau iti poti alege alt grup alaturi de care sa joci, nu unul in care exista jucatori si cu 40 de ani mai mari decat tine.

    http://www.youtube.com/watch?v=ovGcWc2EOzs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert eu nu vreau sa intru in polemici cu nimeni si ti-am spus cum s-a vazut meciul din exterior si ca nu ma asteptam din partea ta sa reactionezi asa. Gabitza a subliniat bine mai sus, cam asa ar fi bine sa actionam cu totii indiferent de varsta. Legat de treaba cu pretentiile, Robert, eu aveam pretentii la tine sa nu injuri prietene, nu sa joci fotbal, eu nu am cerut niciodata in cei 7 ani de zile si poti avea confirmarea din partea colegilor, numanui sa joace ca mine sau macar sa incerce sa joace ca mine, nu am plans niciodata dupa un meci de fotbal si mi-am respectat colegii, indiferent de varsta. Eu cand vad ca situatia degenereaza nu bag p..i tovarase, ci incerc sa calmez spiritele iar daca cineva te deranjeaza prin atitudine, vocabular, etc eu zic ca esti destul de mare sa iti spui punctul de vedere. Deja vad ca noi o cam luam pe aratura si incerca sa aruncam cu rahat intr-un copil de 17 ani, vezi doamne ne strica jucaria, basca il comparam si cu Mese (incredibil), dar restul de oameni?

      Ștergere
  12. A inteles cineva problema? Eu, nu !

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine l-a adus pe gaozarul de Elly sa si-l ia acasa.Daca nu puneti picioru-n prag sunteti de rasul curcilor.Sunt convins ca daca joaca cu unii de varsta lui e prostul satului.N-are inteligenta in joc, n-are conditie fizica, e vai mama lui !

    RăspundețiȘtergere
  14. @Nicu: Nu e vorba de joc aici, asta si incercam sa subliniez. Cei care vin vineri si joaca peste medie trebuie sa inteleaga ca nu sunt si restul la fel, cum e si cazul lui Gabita.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca cei mai "experimentati" trebuie sa ajute ca lucrurile sa nu se inflameze; e vorba, totusi , doar de un joc si nu de probleme de viata si de moarte.
    Tinerii, carora le alerga testosteronul prin vene, trebuie sa li se explice cum stau lucrurile in viata.
    Sa nu facem din nimic, un capat de tara.
    Nu-i asa tata Nicule?

    RăspundețiȘtergere
  16. Are dreptate Luci, nu putem pretinde de la un puşti să aibă tact dacă alţii dintre noi n-au. El, dacă e criticat, o ia personal. Vineri, eu l-am încurajat permanent şi a reacţionat pozitiv, deşi scorul era defavorabil, nu ne intrau şuturile, iar apărarea adversă reuşea mai mereu să ne blocheze.

    @Vasea: cum ai reuşit să faci chestia asta cu textul, să nu apară la accesarea blogului, ci doar cu clic pe titlu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabita, habar n-am! Si pe mine m-a mirat chestia aceasta si chiar m-a derutat.

      Ștergere
  17. Siliboa, c-am uitat să te întreb. ție cum îți place? împreunate sau separate?

    deocamdată încerc să citesc problema și mă gândesc că ăia mici trebuiau s-o rezolve contra-cronometru, la pachet cu alte bucăți!

    RăspundețiȘtergere
  18. Razvane, pentru tine, la pachet:si-si!

    RăspundețiȘtergere
  19. Lucica, cred ca gresesti.Eu nu trebuie sa le explic tinerilor nimic. E treaba parintilor lor s-o faca.Daca unii dintre voi accepta sa fie insultati de niste copii, e treaba voastra.Pe vremuri ati reactionat la atitudinea lui Mese, iar acum ati devenit intelegatori fata de cei lipsiti de bun simt si nu inteleg cum de v-ati transformat.

    RăspundețiȘtergere
  20. Referitor la schimbarea anturajului Robert, aici iti dau nota 4 si iti spun sa te asezi in banca pentru ca nu ai nici un drept sa imi spui cu cine sa joc fotbal si cand. Spre stiinta ta, eu m-am prezentat la acest fenomen in conditii in care TU, cu sigurantza nici nu ai fi deschis usa sau geamul sa vezi cum este vremea pe afara (ca sa nu mai zic de conditii de sanatate). Eu nu am nimic de impartit cu tine si doar mi-am dat cu parerea ce s-a intamplat vineri si cu s-a vazut din exterior: un pusti (un golanas, cum vad ca i se spune), a fost individualist, a gresit fata de colegii lui atitudine iar tu te-ai apucat sa iti bagi cand omu a tras la poarta, dupa ce in prealabil si tu ai ratat din pozitii ideale fara sa iti bage nimeni nimic in gura, chestia cu Bogdan trebuie sa io spui atunci cand s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  21. Salve Nicu. Povestea cu Ely este urmatoarea: intr-o iarna pe o vreme destul de rea ne-am prezentat la teren 9 insi printre care si Claudiu (celalalt tanar), acesta s-a oferit daca vrem sa il cheme pe Ely sa putem juca si noi ceva. Eu stiu ca multi sunt nemultumiti de comportamentul lui, dar trebuie sa reamintim ca acest fenomen de ziuaacincea nu se tine numai pe timp de vara si la peste 20 de grade celsius si cum spunea un batran de la fotbal se stie el cine,, Toata iarna unde ai fost? acum vii sa ne strici echipele, nu ai loc nu joci :))''. Eu rog pe toata lumea sa se implice in linistirea apelor si nu cu maciuci, injuraturi sau amenintari.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acu', coane Neculaita, nu tre' sa scapi din vedere un aspect : treaba de vineri e posibila cand este combatanti, ca cand nu este, scartaie groaznic sau nu are loc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Catalin: Faceam referire la el si la cei care sunt nemultumiti de prestatia coechipierilor, nu la tine, te rog sa mai citesti o data ce am scris. Nu cred ca are sens sa inceapa un nou conflict doar pentru interpretarea gresita a celor scrise pe aici. „Daca ai pretentii de la colegi, te poti inscrie undeva la juniori” e o exprimare impersonala, nu iti spuneam tie direct. Plus ca ti-ar fi cam greu sa te mai admita la juniori, acum ca ai intindere:-).
    Eu cu Eli consider ca am inchis conflictul inca de atunci, nu inteleg de ce tot incerci sa ii iei apararea acuzandu-ma pe mine de diverse.

    RăspundețiȘtergere
  24. pe principiul "aveți-vă ca frații" pledez pentru pacea între popoare și-i promit lui Ciuli numărul lui soacră-mea, că și așa i l-am dat lui Sile și degeaba. tare mi-e însă teamă că rezultatul va fi același.

    RăspundețiȘtergere
  25. Hai să nu exagerăm amploarea. Dacă Ely ar înţelege că din ce în ce mai multă lume nu mai acceptă reproşurile lui fotbalistice, poate s-ar mai abţine. Până la urmă, oamenii ăştia îi plătesc lui terenul ar merita să fie trataţi în consecinţă. Robert a reacţionat mai dur, dar şi alţii veniţi pentru prima oară au fost deranjaţi de atitudinea lui Ely. Amintiţi-vă de chiriaşul lui Stelică sau de băiatul ăla, Mircea, pe care l-am adus astă-iarnă, odată cu Piticu. Pe de altă parte, şi el face ce vede la noi, că slavă Domnului nici noi nu ne menajăm. Nu curge lapte şi miere nici pe strada noastră, dar parcă am început să realizăm şi s-o lăsăm mai moale, mie aşa mi s-a părut în ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  26. CAPITANU
    Suntem penibili, cred ca ne pune probleme ELY. Asa ceva nu se poate. CATALINE pe ELY eu l-am acceptat cind CLAUDIU a venit prima data la teren. A vorbit cu mine trimis de cineva si ulterior a zis ca poate veni si fratele lui daca se poate. Tu nu ai nici o treaba cu venirea lui, poate eu pot sa ma supar ca am acceptat si face ce face. NU se poate compara ROBERT cu ELY, pentru ca lui ELY i-ar mai trebui multe clase si nu cred ca ar reusi, indiferent ce SCAPARE a avut ROBERT. Asta nu o fac ca sa-l apar pe ROBERT. El trebuie sa fie foarte multumit ca mai are de jucat un meci si vineri, nu cu cine joaca.

    RăspundețiȘtergere
  27. Robert imi cer scuze dar dialogul tau incepe cu @Cata ;), deci ... concluzia o tragi singur. Eu te astept cu cea mai mare placere si vineri, chiar daca m-am pricopsit cu o intindere:)). Legat de mesajul tau Mitica, l-am inteles perfect si iti dau dreptate, eu i-am comparat fotbalistic nu altfel.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce zici Razvane de jupanul Ronaldo?

    RăspundețiȘtergere
  29. Cine poate fi atat de stupid, incat sa joace 2 meciuri la rand, CU ACELASI ADVERSAR, cu mingii inalte pe stalpii de telegraf din apararea elena, pentru Torje, B. Stancu, etc..?

    RăspundețiȘtergere
  30. văd că diferite personaje se trezesc cu greu din beție și bălmăjesc despre meciul de aseară. ia să le dăm un remember!

    http://youtu.be/vsnVwqGp7NY

    Cătă, cocalaru e mare fotbalist, dar tot nu-mi place la caracter.

    RăspundețiȘtergere
  31. am văzut linkul lui Robert. super! mai luați unul, dete dărâmi de răs.

    http://youtu.be/_r_sqWj-zpw

    RăspundețiȘtergere
  32. Oricum, eu tot raman la convingerea ca trebuia sa joace si Piovaccari.

    RăspundețiȘtergere
  33. N-am avut timp sa-i dau replica si nu vreau sa raman dator

    Motanu se vrea critic literar
    Ar fi frumos, dar e un pic hilar
    I-ar trebui talent, i-ar trebui cultură
    Ce nu se dobândeşte de la… agricultură.

    El îmi contestă mie valoarea de artist.
    E liber să o facă, nu-s nici voios, nici trist,
    Atâta înţelege si nici nu-i de mirare,
    Nu-i pot cere să aibă, mai mult decât el are.

    Ca sunt artist in toate, ştiinţă, literatură,
    Temeinic aşezate pe o vastă cultură,
    Ca sunt invidiat, ca nu sunt agreat,
    E preţul ce-l plăteşte doar cel laureat.

    RăspundețiȘtergere
  34. Era să uit! Vând papuci de damă,plastic și vinilin, folosiți doar de două ori. Aștept și provincia.

    RăspundețiȘtergere
  35. marine vreau si eo o comanda ferma de doua perechi da s num-i aduci iar unu de dama si unu da-l tau de fotbal ca nu mai dau gol hai ca-ti iau seminte.

    RăspundețiȘtergere
  36. Henţul ăla din careul grecilor a fost exact ca al lui Stelică din meciul filmat. Şi uite că la ei nu s-a dat!

    RăspundețiȘtergere
  37. Dar uite ca golul lui Benzema s-a dat! Ce sa mai crezi? Doar atat:arbitrul este suveran.

    RăspundețiȘtergere
  38. Motanele, te-a facut poietul!

    RăspundețiȘtergere
  39. Felicitari Pronosticului Sportiv pentru cei 23 de ani de existenta!

    RăspundețiȘtergere
  40. muza lui Marean21 nov. 2013, 19:38:00

    acu nu știu dacă să-i cer drepturi de autor lui fraieru că-și compune opera pe spinarea mea, sau să-l dilesc cu vreo poiezie, vorba lui nerecunoscătoru Siliboa.

    RăspundețiȘtergere
  41. Mai bine va luati!
    Oricum, deja e acreditata ideea ca, unde e dragoste, sexul (coabitantilor) nu mai conteaza.
    Sa fiti fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  42. Am luat-o la vale în competiţie, nici nu vă mai spun la ce scoruri luăm bătaie. E drept, am jucat fără Mihai, care îşi programase un şpriţ...

    RăspundețiȘtergere
  43. Motane-alias Topor,ia sa ne spui tu noua daca azi intre 15-17 ploua?!?

    RăspundețiȘtergere
  44. motanu către Siliboa și alți gușteri22 nov. 2013, 12:31:00

    m-am uitat și am văzut că în curte plouă ușor, așa că îți recomand la balon.

    RăspundețiȘtergere