sâmbătă, 6 octombrie 2012

Lume, lume, sosește circul. Veniți de luați!

Organizația pentru protecția animalelor de casă și revista Agarici Pogonici au marea plăcere să vă invite pe terenul din Agronomie, miercuri 10 octombrie anul curent, orele 17 trecute fix, la unica reprezentație din acest an a Circului Internațional Lăbush. În program figurează:
- Marele cascador Șorțuleț din Iancului, nepotul nelegitim al lui Dobrin, care vă va încânta jonglând cu balonul oval și va împărți asistenței rețete personale de pus murături
- Imensul fachir Ciulică din Tărtășești, într-un număr senzațional de magie: două oale de sarmale, cu tot cu conținut, inclusiv fața de masă și tacâmurile vor dispărea în ghiozdănelul din dotare în mai puțin de trei secunde; rugăm pe această cale publicul să lase la intrarea în foaier orice produse alimentare, altfel nu putem garanta integritatea acestora
- Îmblânzitorul de animale Cristi-gaze din Berceni, împreună cu mascota sa favorită, foca  ventrilocă Marin-găină, pe care a învățat-o tabla împărțirii până la cinci, într-o excepțională reprezentație de hipnotizat ceasuri și portofele. Obiectele vor fi înapoiate publicului, însoțite de o plachetă de poezii alese ale preacuvântătorului, intitulată "Amintiri de pe closet". Doritorii pot depune sume modice în pălăria milei, pentru două bilete de tramvai, deoarece foca și-a negociat bicicleta din dotare pe o sticlă de vodcă iar intelectul său nu ne permite să o expediem cu metroul.
- Profesor Doctor Docent Eminent Chirurg fără bisturiu Motanu, care va efectua o senzațională operație pe creier, scoțîndu-i din cap tablele directorului de competiții Căpriță, campion preșcolar la sporturi de masă și șotron
- Bombardierul din Drumul Taberei, Mitică Magnificul, în colțul galben în față cu maro în spate, care-și va pune în joc centura de laureat în labă-tenis în fața challangerului Buldozerul din Gheboaia, Chiftelaru cel Bleg, în colțul rozi cu picățele. Se vor juca minim două seturi din trei, iar învingătorul va onora masa, măcar cu prezența.

Ținuta este obligatorie iar pensionarii rugăm să fie însoțiți. Vă așteptăm!

                                                     *   *   *   *   *   *

Vineri a avut loc o nouă etapă pe Agronomiei. Au învins Pelicanii.

61 de comentarii:

  1. Kakaia scor de invingator?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. iar am furat-o la pariuri. iau un meci din campionatul japonez, urawa-sapporo, primii targ la titlu, ăilalți sunt deja retrogradați, cu nici un punct în 13 deplasări! cotă infimă la victorie, gazdele cică ar da peste 3 goluri. iau și eu 1 la pauză, prin minutul 20, la cotă 1,65. inutil de spus, 0-0 la pauză,, apoi 2-o pentru sapporo, dau și fraierii un gol de abia în minutul 86...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-l mai lasati pe motanu sa scrie ca are numai povesti in cap.

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitări, domnu Silică, aveți echipă!
    s-ar părea că arena e ocupată și circul mai întârzie o săptămână.

    RăspundețiȘtergere
  5. iubesc anonimii de nu mai pot...

    RăspundețiȘtergere
  6. PelicanRaduTanase8 oct. 2012, 00:25:00

    Visul meu s-a implinit:
    Pelicanii a fost tare,
    Iar stelistii este mare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ajutati-i pe cei slabi8 oct. 2012, 11:00:00

    Gospodina Tavi ar trebui dusa la un curs de alfabetizare.Mai intai cu liniute si bastonase si peste vreo trei ani trecem si la cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ajutati-i pe cei slabi8 oct. 2012, 14:59:00

    Are fata de ratusca
    Vede mingea,da si-o musca
    Atacantii il impusca
    Locul lui este in cusca
    Este Tavi,zis galusca
    Hai noroc si inca o dusca!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ajutati-i pe cei slabi8 oct. 2012, 15:13:00

    Cioc,mustata,pasarica
    Pe chelie o cipilica
    Unii zic c-o are mica
    De asta zau ca nu mi-e frica
    E prietenul Mitica
    Parpangel,la o adica!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ajutati-i pe cei slabi8 oct. 2012, 16:12:00

    Un motan cam zdrentaros
    Pricinos,laudaros
    Da din plisc fara folos
    Caci e tare pagubos
    La fotbal e ofticos
    Si-o serveste des la dos.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ajutati-i pe cei slabi8 oct. 2012, 16:16:00

    Doua sute are-n viu
    Si demult nu e zglobiu
    Dupa port e fistichiu
    Dupa vorba cam zbanghiu
    Dupa minte nasparliu
    E Lucica cel zglobiu!

    RăspundețiȘtergere
  12. motanu cititor8 oct. 2012, 20:44:00

    ajutați-l pe cel slab, poate face poezii mai bune...

    RăspundețiȘtergere
  13. Addendum la cronica.

    - Echipele aliniate vineri 05.10.2012, pe o vreme superba pentru fotbal si in vecinatatea vechiului teren, acoperit acum cu iarba abia incoltita, de un verde crud, parca ireal si care se pregateste sa ne primeasca cat de curand pentru probe (asta o dorim noi):
    PELICANII - Tavi, Beţe, Virgil, Balaurul, Robert, Tudor,
    LuciMessi şi Cată ,
    PINGUINII - Bebe, Gaby, Motanu, Mitică, Găbiţă, Claudiu
    şi Ely .

    Pe parcurs, a plecat Tudor şi Ely a trecut la pelicani (Găbiţă a ţinut să vină junele la pelicani, compensatie la cele petrecute saptamana trecuta, cat si pentru a echilibra numeric şi valoric cele două formaţii). In acest moment pinguinii conduceau cu 3 goluri.
    Apoi Gaby a ieşit supărat şi a trecut Robert la pinguini. În acest moment scorul era de +2 in contul pelicanilor. Si mai apoi a iesit Motanu, la fel de suparat, in locul lui trecând LuciMessi. In acest moment scorul era de +4 pentru pelicani. In fine, la final, s-a consemnat +7 in contul supercampionilor. Atunci am ieşit cu toţii de pe teren. Ce e drept, doar unii veseli, exultând de fericire....

    RăspundețiȘtergere
  14. Pasant.

    Sile, sa fi fost scorul 16-9? 18-11? Nu-mi mai amintesc. Iarta-mă, dar nici eu nu pot să-ţi spun scorul exact. La un moment dat se umpleau cu goluri sacii pinguinilor încât am pierdut orice evidenta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Aşadar cam ce s-a întamplat pe teren, dincolo de cifre?
    Păi la pelicani s-a schimbat ceva la lot, apoi în registrul tactic şi in stilul de joc. Au venit câteva piese grele (Cata, Balaurul si Tudor, dar au lipsit altele precum Dănuţ şi Cristi-G. Apoi Beţe a trecut în poartă. Dar ce spun, Beţe? Bravul, magnificul, inegalabilul, uimitorul Beţe a ajuns la locul potrivit, acolo unde faptele lui au dovedit că minunile fac casă bună cu spectacolul în acest post cheie. Păi ce a apărat acest fenomenal pelican nu se poate povesti. Imaginati-va că în spatele lui avea cea mai mare poartă din zonă şi în afară de golurile încasate, nu din vina lui, a scos cel puţin 10 bobiţe gata preparate, plonjând efectiv în calea şuturilor sau la picioarele adversarilor scăpaţi doar cu el, lăsându-i fără obiectul muncii. Pe scurt, Beţe a făcut un meci excepţional, uimindu-ne absolut pe toţi cu eficacitatea sa, curajul unor intervenţii şi nu în ultimul rand cu nonşalanţa manierei de a apăra.

    Va urma . Acum noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  16. A da, l-am omis pe LuciMessi din grupul greilor, cu toate că în jocul său s-a simţit absenţa îndelungată, lucru care-l obliga sa vina mai des. Il aşteptăm !

    RăspundețiȘtergere
  17. Da unde e Caprita?

    RăspundețiȘtergere
  18. Papagalul asta,din lipsa de inspiratie si har, a inceput sa redea din descrierile ( exacte) care-l privesc, facute de altii si sa le puna pe numele altora. Foarte limitat!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  19. Aşa, m-am eliberat şi eu puţin, suficient cât să pun o întrebare, poate Cătălin va simţi din nou nevoia să scrie. Cu ce sunt mai slabi Virgil-Paul-Tavi decât Bebe-Motanu-Gabi (totuşi, doi oameni mult peste 60 la pinguini)? Lăsând teoriile la o parte, din ce s-a văzut în practică, eu cu doi puşti am înregistrat un scor decent de 5-2, în timp ce Cătălin cu doi puşti ne-au măcelărit. Ceva nu se leagă aici...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un observator
      In fata trioului Virgil-Paul-Tavi adauga-l pe Catalin, iar in fata trioului Bebe-Motanu-Gabi adauga-l pe Mitica si acum ai sa vezi diferenta.Despre mutarea lui Ely la pelicani ce sa mai vorbim.Pustiul asta a dat o caruta de goluri jucand singur.El nu are nevoie de sustinere, pentru ca el dribleaza tot ce gaseste in cale. Vorba aia, el centreaza si tot el da cu capul. La inceputul meciului cat a jucat la pinguini, a ratat o multime de ocazii, pentru ca nu isi intrase in mana,dar dupa un timp a inceput sa marcheze la foc automat.Acest pusti la orice echipa ar juca, castiga de unul singur meciul. Propun sa joace cate o repriza la fiecare echipa, pentru ca el este net superior celorlalti pusti.

      Ștergere
  20. Observatorul a dedus bine că diferenţa nu se face în apărare, dar nici Mitică n-a pretins vreodată să fie comparat cu Cătălin, la echipele de vineri putea fi pus în balanţă cu Tudor, de exemplu. Pelicanii ies constant în avantaj în ultimul timp pentru că eu la patruj de ani nu mă mai pot compara cu Cătălin la 30. La 35 cu 25 mai mergea, acum nu mă mai ţin balamalele, joc doar de la mijloc în sus, cam ce joacă la pelicani Cristi-gaze. Cătălin se poate compara mai degrabă cu Mihai, cine ştie la cât timp. Mai e şi văru Dănuţ care acoperă cam la fel terenul, în timp ce la noi genul ăsta de jucător mai este doar Stelică.
    Evident, nu vine toată lumea tot timpul, mai trebuie să ne adaptăm cu ce avem de fiecare dată. Iar vineri era greu să împarţi ăştia trei puşti. Oricine lua doi, câştiga.

    RăspundețiȘtergere
  21. Continuare.

    Pana la plecarea lui Tudor, care a jucat ultimele 15min accidentat la un brat, meciul s-a desfasurat in favoarea pinguinilor, explicatie fiind cantitatea si calitatea atacantilor alb-negrii, precum si lipsa din echipa pelicana a unor oameni de atac, care prin posesie si atacuri consistente si periculoase sa echilibreze situatia. Cata nu putea sa faca de unul singur si faza de atac. A tras echipa dupa el cat a putut, dar nu poate nici macar el sa le faca pe toate de unul singur. LuciMessi lipsind mult, nu a avut un randament prea mare si s-a stins dupa primele 15-20min. Apoi accidentarea lui Tudor, iata explicatia completa pentru scorul de 5-2 in favoarea pinguinilor cand Tudor s-a retras. In acest context, gestul lui Gabita de a renunta la serviciile lui Ely este firesc si sportiv. Iar trecerea supercampionului Robert la eternii campioni arata ca si pelicanii au fost OK, pentru ca acesta este un jucator bun, foarte util acolo unde joaca. Ca dovada, cat a stat in poarta pinguina a aparat si el excelent.
    Cu alte cuvinte echipele erau in aceasta alcatuire aproximativ egale valoric, as spune cu un plus in continuare pentru pinguini.

    Ce a urmat... in episodul urmator .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acelasi obsevator
      Bai Tavi, tu te contrazici de la un comentariu la altul.Ai spus mai sus ca scorul a fost 16-9 sau 18-11.Acum fa si tu diferenta cu 2-5.Cu Ely la pelicani scorul a fost 14-4 sau 16-6.Unde este plusul de valoare la pinguini?

      Ștergere
    2. Secretara lui Tavi9 oct. 2012, 22:55:00

      Esti cam fraier anonimule!

      Ștergere
    3. Draga mea, atat timp cat dl. anonima si-a exprimat opinia in mod civilizat trateaza-l ca atare, chiar daca ai drepate in privinta-i.

      Ștergere
  22. Domnul Tavi,imi dati voie sa sforai citindu-va?

    RăspundețiȘtergere
  23. Asadar sa mergem mai departe. Dragii mei, la 5-2 pentru ....pinguini anonimule...s-a intamplat ceva extraordinar. A MARCAT Balaurul Paulica după aproape 3 ani de aşteptare!!!!! Ce gol! Ce executie! Şpiţ din fuleu, executat cu piciorul complet întins, ca la paradă! Victimă i-a fost Gaby, care era intre buturi, dar bravul pinguin nu putea face nimic, şutul a fost perfect!!! Acesta a fost semnalul declanşării unei ofensive generale devastatoare. De la -2 acum, s-a ajuns intr-o juma de ora la +7 in favoarea pelicanilor. Cată cu 3buc, Tavi-Talent cu 2 sau 3, Ely cu 5 sau 6buc, cred ca si LuciMessi cu una sau doua bobite, au facut prin însumare scrum si pulbere reduta pinguina. În spatele acestor bravi pelicani, făcea minuni Beţe, contribuind astfel şi el la succesul total al echipei solare. Pe rand au căzut prada deznădejdei şi disperării mai mulţi eroi pinguini care au renuntat de buna voie la luptă, preferând să stea pe margine şi să admire jocul fabulos al pelicanilor. Aşa s-a scris istoria etapei de vineri.
    De parte cealaltă toţi pinguinii au jucat foarte bine. Au avut realizări frumoase, individuale sau colective, au condus chiar şi pe tabela de marcaj, dar asta a fost, mai mult nu s-a putut. Nu trebuie sa fie foarte supătaţi, i-au învins totuşi supercampionii pelicani şi nu o echipă din liga lui Mitică.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acum, la final, să vă spun care a fost de fapt marele secret al victoriei pelicane. Au lipsit doi protagonişti! Câte unul din fiecare echipă. Ambele absenţe au "cântărit" în favoarea supercampionilor! De la pinguini a lipsit Somnorilă-scutul alb-negrilor, iar dincolo, prin desfiinţarea postului de trântor, n-a mai bifat prezent titularul de drept. Ei, nu am dreptate?

    RăspundețiȘtergere
  25. am vrut să merg pe Martic contra Soranei Cristea și m-am trezit târziu. păsărica a furat-o, după ce a avut zece(!!!) mingi de break și n-a reușit nici unul.

    Tavi, vorbești cumva de Marinuș?

    RăspundețiȘtergere
  26. Dar centralista lui Tavi ce zice?
    L.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ajutati-i pe cei slabi10 oct. 2012, 10:28:00

    A cazut din pat si Nea Caisa!Au fost bune sarmalele?

    RăspundețiȘtergere
  28. :))) Deci cum? Tavi consumă? Ia să încercăm un rezumat:

    1) după schimbările alea, plusul de valoare era tot la pinguini

    2) toţi pingunii au jucat excelent

    Deci, 1) + 2) = pinguinii nu puteau scăpa victoria

    Totuşi, in perioada aia au făcut rost de o diferenţă de -10 goluri!

    Cum s-o fi întâmplat asta? Simplu, pelicanii au jucat şi mai excelent! Deşi n-aveau valoarea pinguinilor, s-au automegadepăşit. Exact ce nu le reuşise cu o etapă în urmă, când cu hei-rup. Deci se poate. Viaţa e mişto. Pace în lume. Lumea în pace (lăsaţi-o). Şi eu (mă) consum.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ajutati-i pe cei slabi10 oct. 2012, 10:52:00

    V-am spus eu ca Tavi trage din punga!

    RăspundețiȘtergere
  30. Hai sa-i dau o mana de ajutor celui ”slab cu tinerea de minte”. Citat din autor :

    ”Doua sute are-n viu
    Si demult nu e zglobiu”

    ,foarte putin mai incolo scrie

    ”E Lucica cel zglobiu!”

    Probabil a consemnat inceputul inainte de culcare, si finalul la trezire(era sa zic desteptare, dar nu i se potriveste). Intre timp a uitat. Ce tembel!

    RăspundețiȘtergere
  31. Lui Gabita ii zic doar atat: exista o logica de fier si alta flexibila . Ambele sunt valabile. Mai incolo o sa detaliez mergand pe logica mea, care e una din cele doua.

    RăspundețiȘtergere
  32. Gabi o sa raspund pe rand la fiecare nelamurire, citez din vorbele tale ,,Iar vineri era greu să împarţi ăştia trei puşti. Oricine lua doi, câştiga.''- Tin sa te contrazic.In timp ce ala micu Claudiu tipa din toti rarunchii ca suntem tineri, l-am dat pe Lucii Mesii (adica contrar celor spuse mai sus de tine), concluzia o tragi tu Gabi. Daca imi arunci chifteaua ca Lucii era obosit sau ceva de genul at o sa iti raspund ca eu dupa 15 min si nu exagerez eram singurul de la mine din echipa care alerga.

    RăspundețiȘtergere
  33. Tot ca sa iti reamintesc Gabitza, candva ai avut o intindere la picior si stateai in poarta, ai incercat cateva iesiri in teren si randamentul tau nu vreau sa zic ca tindea spre 0 ca sunt obraznic dar spre un 10-20% din capacitatea de 100%(cand nu aveai probleme). Gabi eu am ruptura de menisc si ligamente incurisate ciupite iar in timpul meciului am tras la poarta si am urlat de durere fara sa ma loveasca nimeni, ce zici ne mai comparam? AAAA varsta, iarta-ma jucai cu 2 tineri Claudiu si Ely si eu cu luci Mesii unde este echilibrul? Bun a intrat lucii Mesii la voi, ce s-a intamplat ? ati mai luat vreo 3 in plus, bun si cand meciul s-a terminat Claudiu avea tricoul la fel de uscat ca tricoul meu de schimb. Concluzia: Tata alergati si voi ca sa mai obtineti victorii (nu am pretentii la cei in varsta), nu e vina mea ca alerg intr-un picior si fac atac si aparare. Lucii Messi dupa 15 min nu mai juca nimic si e tanar si frumos, Claudiu tipa ca un nebun dar el nu juca nimic, Mitica care at cand castiga e cel mai bun pasator, dribleur si cel mai rapid cand pierde gaseste repede explicatia ,, Au fost mai tineri'', Nea Gaby a gasit repede solutia sa iasa de pe teren, nu stiu ce sa mai zic, mai vad si anonimul care face comparatia dintre mine si Mitica '' Pai tovarase ai comparat apararile Paul, Tavi, Virgil si catalin cu Nea Gaby, Bebe, Motanu si Mitica'', ce baiat destept esti si cu restul echipei ce faci la Pelicani raman,, Luci Mesi,Robert si Tudor''iar la pinguini ,, Gabitza, Claudiu si Ely'' stiu ai uitat de restul echipei.

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu pot sa va felicit pinguinilor pentru prestatia de vineri pentru ca din punctul meu de vedere aceasta a fost jalnica, am avut si noi cateva astfel de aparitii. Ati inceput sa va certati si nu v-ati mai concentrat absolut deloc (metoda Popescu: cearta si dezbina, injura si cucereste publicul) aspura jocului. Unii dintre voi s-au nascut numai atacanti iar de aparare nici nu au auzit, ca sa nu mai zic de certurile din aparare. Nu vreau eu sa va fac ordine in echipa (nici nu e cazul) dar eu zic sa jucam un pic de fotbal, fara cearta si injuraturi (valabil pt toti) iar daca echipele vi se par dezechilibrate (Nea Gabi) facem alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  35. Si ca sa mai linistim un pic apele, Ely a prins o zi de exceptie din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  36. Bă băieți ( vorba lui Vasea ), ați jucat?, v-ați simțit bine? și atunci ce aveți?
    Vasea , dormi ( mai mult decît mine)?
    L.
    P.S. Pentru nervoși - vineri luați extraveralele cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  37. Ajutati-i pe cei slabi10 oct. 2012, 18:38:00

    Multumesc domnul Tavi!Am vrut sa spun "zurliu",asa ca matale si mi-a scapat degetul pe taste.Pentru ajutorul dat ai o poezie cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ajutati-i pe cei slabi10 oct. 2012, 18:40:00

    Vai si ce rusine!Sa-i ziceti tembel lui domnul Lucian!

    RăspundețiȘtergere
  39. vă rog să încercați să mai ridicați un pic nivelul discuțiilor, am înțeles că ne citesc diferite persoane simandicoase, printre care și Chiftelaru.

    RăspundețiȘtergere
  40. Cu absolut toată sinceritatea, Cătăline, iţi spun bravo ţie pentru că îţi menţii nivelul de joc deşi ai problemele pe care le ai. Iată că poţi să le depăşeşti, eu nu pot să mai depăşesc vârsta, poate doar sporadic. În rest, însă, nu prea ne întâlnim. L-ai desfiinţat pe Luci Messi dintr-un condei, păcat că nu intră pe-aici să-ţi dea el replica. Mă mir şi că-mi dai argumentul (eu nu-i zic "chiftea") că ni l-aţi dat nouă şi tot am mai luat 3. Păi asta e dezinformare prin omisiune! Când ni l-aţi dat, aveam doi apărători pe bară, cum ar veni am căpătat pălărie deşi eram rupţi în fund. De aici şi ziua "de excepţie" a lui Ely. El va avea mereu astfel de zile dacă pe juma' de hectar are unul-doi fundaşi şi o poartă cât două garaje. Cât a jucat la noi şi s-a confruntat cu ceva densitate în apărarea adversă se poate spune că a vut o zi de excepţie? Mai degrabă şi-a respectat nivelul lui obişnuit, a dat 2 goluri din 5, din care unul cu capul, deci fără să vă înşire ca pe mărgele sau să facă altceva ieşit din comun. Aşa s-ar putea spune că şi data trecută a prins o zi de excepţie, când pelicanii erau resemnaţi şi nu mai opuneau rezistenţă. Tot aşa ca Lucică, mai către sfârşit, a trecut şi el dincolo şi pot spune şi eu ca tine, aţi mai luat 2-3.

    RăspundețiȘtergere
  41. Deci concluzia pe care zici s-o trag eu, Cătăline, nu coincide cu cea pe care o tragi tu. Cu totul altceva era dacă juca Lucică Messi la noi din prima, dar n-ai spus un cuvinţel despre asta la începutul meciului, ai pretins doar ca fraţii să se separe. Dacă propuneai concret să facem un schimb Lucică-Ely, toată lumea era mulţumită, eu nu mă mai certam cu ai mei, iar voi n-aţi fi luat atât de multe...:)

    RăspundețiȘtergere
  42. Motane, m-a sunat şi pe mine ieri Chiftelaru, n-am văzut în timp util ca să-i răspund. Sper să nu fi luat în serios ce-ai aberat tu prin cronică.

    RăspundețiȘtergere
  43. Catalin si Gabi,va luati prea in serios pentru un simplu joc.

    RăspundețiȘtergere
  44. Cam asa e ce zice dl. Anonim. La ce serveste toata aceasta discutie intre cei mai valorosi jucatori ai fenomenului de ziua 5a, fiecare, in echipa in care joaca, fiind simbolul fortei si talentului sportiv.

    RăspundețiȘtergere
  45. Ajutati-i pe cei slabi11 oct. 2012, 14:56:00

    Iar m-a luat somnul.Tavi,nu vrei un kil de branza?

    RăspundețiȘtergere
  46. Un observator:Pana la urma se va ajunge la alegeri.Dar cum vor fi numite echipele? Cine vor fi pelicanii si cine vor fi pinguinii?

    RăspundețiȘtergere
  47. e sinplu. dupa capitanii de echipa mitica la pinguini. tavi sau marin la pelicani.

    RăspundețiȘtergere
  48. am auzit ca vineri a fost liniste ,sa platit milionu

    RăspundețiȘtergere
  49. Am auzit ca pinguinii sunt disperati si ii ofera lui Popicu un milion sa joace!

    RăspundețiȘtergere
  50. Oferta pinguinilor către Marinuș rămâne valabilă. un milion și două bilete de tramvai, dar să joace la frații lui.

    RăspundețiȘtergere
  51. Ajutati-i pe cei slabi12 oct. 2012, 11:28:00

    Tavi,iti aduc branza?

    RăspundețiȘtergere
  52. Ajutati-i pe cei slabi12 oct. 2012, 11:30:00

    Uitasem,tu consumi lactate doar din productie proprie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta n-ar tinere de minte, dar ii lipseste si inspiratia. Cum e mai rau. Nu cred sa mai scape. Paguba-n ciuperci.

      Ștergere
  53. Se pregatesc pentru desant Cata, Danut si mandel. Fara trantor in echipa supercampioana, nu prea dau sanse de castig nici astazi eternilor campioni. In plus ei vin si bosumflati si dornici de revansa, motiv sa-i mai ardem inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  54. Ajutati-i pe cei slabi12 oct. 2012, 13:46:00

    O sa-ti aduc conopida si telina,am auzit ca ai nevoie!

    RăspundețiȘtergere