duminică, 5 iunie 2011

Cetiri na edin, leka noşt deţa

Tristete mare in Mica Balta a Agronomiei, unde anumite vietuitoare cu par, pene si ciuf se chinuie de cateva saptamani, prin cel mai literat reprezentant al lor, Lenevila (care stie sa numere pana la w si inapoi cu ochii inchisi si lumina stinsa) sa redacteze o scrisoare deschisa catre UNESCO.
Continutul acestei scrisori, tinuta deocamdata la loc secret intre adidasii de fotbal si ciorapii de camp ai sefului vostru, nu va fi facut deocamdata public, singurele amanunte pe care le putem furniza constau in sursa care a devoalat facatura, pardon scriitura. Numele nu vi-l putem oferi, va putem insa spune ca este vorba de un triplu agent KBB, MOŞ-SAD si Lumea Copiilor, care a tradat cauza nobila a pelicanilor pentru un post remunerat cu vin la litru de atacant pinguin central de gaura portii. Pentru acei dintre dvs. cu gandirea usor mai inceata (sa zicem ca ne referim in al doilea rand la Prostanila-PM) mai putem furniza cateva indicii si ne oprim: respectivul poarta platosa la fiecare picior, se pare bunul sau cel mai de pret, si se intreaba si in ziua de astazi (duminica, dupa stiinta noastra) cu ce parte a tichiei de margaritarel a reusit sa strecoare mingea in plasa si cand l-a cinstit ultima oara pe patronul sau spiritual, Motanu.
Care Motanu, cu sinceritatea-i recunoscuta (de el insusi, bineinteles...) marturiseste ca n-a avut nici un merit in ultimul masacru pelican, el intalnindu-se cu obiectul muncii de maximum cinci ori, si atunci pe baza de degajari in plopii langa care se odihnea Maria-Sa, gonflabila cuvantatoare...

PS: Exista un baietel timid, Gabita, care promite. Sansa sa este sa-si gaseasca mentorul potrivit.

PS2: PM nu vine de la pistol-mitraliera...

PS3 (luni 6 iunie, 11.00):

67 de comentarii:

  1. BEBE FOR EVER GREEN peace or tea5 iun. 2011, 21:46:00

    Nu aveam de gand sa comentez, dar vazand ca sunt cap de afis am
    zis sa profit ca sunt mai vizibil, dar cum scriu intai in word s-ar putea
    ca pana trec eu pe blog sa nu mai fiu primul, asta sa fie paguba, in
    orice caz sper in primii trei sa ma situez. Cu ce vreau eu sa ma laud
    si sa va fac sa fiti mandri de mine e ca am jucat azi pe IOR si zic eu
    ca am fost, fara modestie MVP, play maker, m-am aparat ireprosabil,
    cunoscatorii stiu ca nu ma laud gratuit, si mi-am servit mult mai tinerii
    coechipieri ca la Mac Monis, iar ei se incurcau in minge ccu o conse-
    cventa demna de o cauza mai buna. M-am deshidratat atat de tare
    ca dupa ce am venit acasa, la vreo ora aveam tensiunea 11si ceva cu
    6 si ceva, eu fiind de fapt hipertensiv de meserie. Cu convingerea ca
    v-am relatat niste fapte care va interesau vital va las sa cugetati la
    cele aflate, mai ales pelicanolii. In rest complimente acasa si pupati-va
    sotiile din partea voastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca dl. Bebe a citit cu ochelarii pusi invers si nu era vorba de d-lui ci de altul, prieten cu motanu.Vedeti ca mai am cei doi lei dar acum m-as gandi la patru jucatori de suma aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Să-i traducem din Bebe lui domnu impresaru: cap de afiş, adică primul comentac, nicidecum identificare cu personajul acela unic.

    Poate mâine, că acum sunt prea indispus de finala de la Roland Garros, am să adaug şi eu un PS cu o imagine din lumea în care murim.

    RăspundețiȘtergere
  4. unii dintre noi sunt indispusi in acea perioada a lunii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Motane,ironia-ti fina nu te paraseste;sa stii ca si cu "platosa" am "obtinut" cateva rani la piciorul stang,dar acum,de cand am pe cineva la M.Muncii,poate o sa primim(noi, cei de pe Agronomie)niste ajutoare social-fotbalistice...
    Bravo Romania! Bravo Nadal!

    RăspundețiȘtergere
  6. Gigi,vineri n-ai avut cu ce sa vii? Am avut o gramada de chestii si abia la teren l-am intrebat pe Motan de viata ta, dar nu stia nimic. Oricum, n-ai pierdut mare lucru, in afara de ocazia de a te misca(in prima parte). Desi am adus eu 2 mingii, a adus si LO mingea lui si a avut si Bebe una, tot n-a fost de ajuns si Gabita a arestat-o p-aia din teren. Chestia e ca, desi pelicanii nu au prea avut treaba cu ea, n-au avut nici pinguinii parte de ea.
    De partea aialalta, pelicanii au fost mai papalicani decat oricand(nu-mi amintesc sa mai fi fost atat de slabi); vedeta lor si-a dat cu stangul( lui cel celebru) in dreptu ( mai putin celebru) si desi am incercat sa-i ajut (am pus si mana pe minge), n-au resit nimic. Au venit total nepregatiti, desi ii propusesem lui Tavi un schimb echitabil - 2/3 doze de Guinness pentru o boaba, dar un impresar de la ei spune ca ii tine patronu numai pe bere de Lagard , asa ca-ti dai seama ca n-au cum sa performeze. Daca nu-l recupereaza urgent pe Cata si nu termina mai repede Titel cu castravetii spanioli si ce capsuni mai are p-acolo, nu-i vad bine prea curand.
    Mai ciudat a fost Mitica: mi-a reprosat ca am scris nu stiu ce despre el ( nu stiu la care pasaj se refera), m-a amenintat ca scrie nu-ș ce despre mine, s-a agitat aiurea ( a devenit un obicei) si cam atat. Ce poate sa scrie nu-mi dau seama; oricum eu mai mult decat sa iau gol nu pot sa greșesc. E adevarat ca daca el iși da cu stangu-n dreptu și apoi cu dreptu-n stangu in fata portii goale ( cum de la o vreme o face frecvent), la el nu se vede - nu ia gol.
    Si mai sunt ciudatenii: dupa ce m-a sunat, in urma cu o saptamana, intr-o seara, ca sa nu plec la pelicani, in vinerea urmatoare a trecut el la ei ( motivatie ca nu aveau oameni). Daca-i pasa asa de tare, de ce nu face alegeri la inceput?; asa nu se mai enerveaza nici Paul și nu mai pleaca, se mai echilibreaza jocul, etc.Oricum eu intentionez sa trec la pelicani, c-am intepenit in poarta.
    Daca vineri n-ai cu ce, suna-ma.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  7. Între timp a apărut şi acel post-scriptum promis. Iată cum ne pierdem reperele...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Luci: oi fi arestat eu mingea, dar nu degeaba, am dat două goluri. Dar, ca de obicei, pe cel mai frumos l-am ratat (ăla în care am scăpat de două atacuri prin alunecare, dar nu mi-a ieşit şorţuleţul pentru Paul!).

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai incerci data viitoare.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  10. SILICA-mamitica6 iun. 2011, 14:26:00

    MOTANE,te-au gasit?!? Sunt f.ingrijorat de soarta ta,sa nu cumva sa patesti ceva,ca moare mamitica!

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar dacă l-au găsit în triunghiul ăla al bermudelor verzi dintre teren şi cârciumi, el fuge a doua zi la câmp...

    RăspundețiȘtergere
  12. Fara poeziile lui nea Popicu...blogul n-are niciun haz.Citesc si ma plictisesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. PelicanRaduTanase6 iun. 2011, 20:49:00

    Ce-mi place de sefu, nici nu-i baga in seama pe surescitatii astia de pinguini. La ce echipa au avut e stanjenitor sa spui in public ca ai dat doar 4 goluri, din care, hai sa radem de ei, 2a sunt opera inegalabilul pelican Milito, transferat temporar la ei. Bulgara este forma concreta si cea mai potrivita pentru a camufla starea de fapt si starea de jena de care inca sunt coplesiti vitejii pinguini. Ardei grasi, castraveti si conopide, asta au fost invingatorii de vineri. Doar Milito a stralucit si...poate vitezistu. Ca si sefu, ma intreb - daca ar lipsi dl Gabita , la fel cum absenteaza dl Catalin de la ai nostrii (desigur,fara sa se accidenteze - ar putea sa filmeze sau sa pozeze-sexi), cum ar arata pinguinii astia bulgari? Pot sa-mi inchipui, dar mi-e rusinica sa o spun.
    Vineri, pelicanii iar au avut ghinion, sau au ratat pe rand, unii chiar de mai multe ori. Cristi, Popi, care a si marcat odata spectaculos cu ce are el mai valoros (capul), nea Corea, care incepe sa semene in atac cu Pedro de la Barca, MihaiS, Sortulet, nu s-au lipit la mai mult de un gol. Ce poti sa faci daca poarta dlui Lucian are la radacina barelor rasad de busuioc de la motan. Probabil trebuie pus acolo si ceva hamei pentru ca dansul sa-si traga berea dupa care tanjeste atat de mult.
    Sefu mi-a spus ca pot sa dau echipele.
    Pelicanii:-Sortulet, Virgil, Balaurul, Traian, MihaiS, Popi, Cristi si nea Corea
    Pinguinii:- Lucian, Bebe, Gaby, Stelica, Motanu, Gabita, Mitica si megastarul pelican Milito (in locul lui Gigel).
    Dupa ce ati citit, ce parere va faceti? Nu e asa ca a avut dreptate motanul s-o ia pe bulgareste?

    RăspundețiȘtergere
  14. Bolovane, du-te la culcare.

    RăspundețiȘtergere
  15. eu cred ca nea traian si nea corea au fost jucatori de liga campionilor respect campionilor, fara respect pentru antrenori care alearga 1 metru in 3 ore, tipa, zbiara, la altii care alearga 1 kilometru in 2 ore, antrenor il pun pe popi si cred ca o sa va invingem tot mereu daca sta pe banca

    RăspundețiȘtergere
  16. Vasea a dat doar un gol, celălalt Mitică. În rest, staţi fără grijă, o veţi lua pe cocoaşă şi când voi absenta eu, adică în ultima vineri din luna asta + 1 iulie. Păi cel mai vinovat de faptul că aţi scăpat onorabil sunt eu, v-a spus Lucian de ce..

    RăspundețiȘtergere
  17. trahanache, ai prins glas? la aparare cu tine!
    iar cine a pus afisu' cu motanu pierdut va plati...

    RăspundețiȘtergere
  18. la camp s-a deschis deja, lumea mai pleaca si la munca. pana ma intorc, lansez un concurs cu premiu o bere, pentru cine gaseste cea mai buna rima la substantivul neutru popicu.

    RăspundețiȘtergere
  19. Va dau eu rime la motan: mitocan, mitoman, marlan,momarlan,aerian(mai aes la fotbal)prostovan(in viata de toate zilele)sarlatan,fazan,taran,itan,marchitan,toparlan,pehlivan,etc.Nu numai ca rimeaza, dar descriu perfect personajul.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ultima impresie contează, pehlivan e de bine.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cateva observatii la cele spuse de mai tanarul PelicanRT : - la pelicani a jucat si Robert, pe care il mai asteptam, - scuze pentru Mitica in calitatea sa de marcator, - scuze lui Popi ca s-a exagerat cand s-a afirmat ca a marcat gol cu ce are el mai valoros(eroare majora).
    - Incerc sa consemnez cateva amintiri despre viitor : vineri 25.06.2011, scor 8-1 pentru pelicani,vineri 01.07.2011, scor 8-2 pentru pelicani .
    -Cristi, super pe teren, super si pe blog.
    -Buna ideea lui Vasea, trebuie doar sa se duca in audienta cu cererea pentru ajutoare. Vineri facem cu totii lista pentru ajutoare-fotbalistice.

    RăspundețiȘtergere
  22. @TAVI:te rog nu ma mai peria,pt.ca pana cand P.nu mai scoate o vorba pe teren sau nu mai vine deloc,eu nu mai joc la Pelicani;nu vreau sa-mi distrug sanatatea din cauza lui P.
    @GABITA:da,am marcat un singur gol,dar am contribuit cu pasa decisiva la alte doua.
    @RAZVAN:eu sunt Tipatescu,nu Trahanache!Zoe,fi barbata!Nu prea sunt cuvinte(la modul serios)care rimeaza cu P.,dar totusi:Popicu-Nea Nicu(pt.ca este de actualitate)sau Popicu-curicu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Vise plăcute, Tavi! Cine să dea atâtea goluri de la voi? Apărarea noastră va rămâne aceeaşi, deci tot un gol-două, hai trei, o să daţi. Iar de luat, cred că sunteţi predispuşi la câteva bucăţi. O să fie alt stil, cu alt drum, dar aceeaşi sosire.

    RăspundețiȘtergere
  24. Gabita,dupa primele doua nedate, urmate rapid de primele doua luate, toate se vor narui. Nimic nu va mai semana cu ce se anticipa. Cand te vei intoarce vei vedea cat de mult insemni pentru pinguini. Exista un precedent chiar anul asta. La cele 8 pot contribuii din plin si autogolghetarii vostrii. Cvartetul pinguin din aparare este in intregime recunoscut pentru realizari fulminante in materie. Vai, vai Luciane, ce de bere o sa mai bei.

    RăspundețiȘtergere
  25. În echipa aia cu precedentul erau Mese şi Cătălin. În condiţiile de acum sunt absolut convins că nu mă înşel. Se va vedea.

    RăspundețiȘtergere
  26. BEBE atoatecnoscatorul,7 iun. 2011, 20:12:00

    Salut debutul blogistic al lui Cristi, mie mi s-a parut inspirat si echilibrat
    sa vedem cum va evolua in continuare.
    La propunerea lui Razvin ce ati zice de Pupincu, nu uita ca ai
    zis ca se premiaza.
    Trecand la capitolul laude, ii aduc aminte detrac-
    torului meu (daca stie ce inseamna), ca la primul gol al superpinguinilor
    i-am pus mingea „cu mana” pe inteligentul dovleac a lui SILE Camataru
    si Rodion, pentru initiatii care il mai tin minte pe Cami ,ptiu ca am ajuns
    sa-l citez pe Mitik, golul devenind o formalitate formala pentru superdotat
    (ati vazut ce pectorali are?).
    Orice ati zice eu ma consider o eterna tanara speranta (sic).

    RăspundețiȘtergere
  27. Astept "treverberatii"

    RăspundețiȘtergere
  28. Avand in vedere ca nu am contrcandicati de valoare a mea, deocamdata de loa, ma consider deja meritu-osul castigator al BERII pusa la bataie de Motanul
    sugativos.

    RăspundețiȘtergere
  29. In loc de loa a se citi "loc"

    RăspundețiȘtergere
  30. Bebe, lasa rebusul ca te-a deformat.Ai o exprimare greoaie,care se vrea rafinta.Mananci litere,folosesti cuvinte comune pe care le crezi savantlacuri,etc.Incearca sa fii mai natural, lasa brizbizele ca nu impresionezi cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  31. Mitik, daca vineri nu-mi gasesti un loc la mai mult de 10 m de poarta, ma mut la pelicani( nu vreau sa fac pe nebunul, dar am explicat).
    Precizare: in cazul in care pelicanii sunt mai multi, voi fi nevoit sa raman la pinguini, dar cand se vor inregistra 2 goluri diferenta ( de oricare parte), o iau pe plai(tarla).
    L.

    RăspundețiȘtergere
  32. Asta e problema ta, Luci? Fă ca Paul, "altu-n poartă"! Imediat se face rocada, poate chiar cu Mitică! :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Lucian, dai o bere irlandeza si iti fac loc la pelicani. Deocamdata tot in poarta, ca sa te bronzezi uniform .

    RăspundețiȘtergere
  34. BEBE,ai dreptate,ai pus-o cu mana(mingea)pe scafarlia mea ,caci cu piciorul aveai cu totul alte intentii...Ce zici de:popicu=polonicu=babicu?!?

    RăspundețiȘtergere
  35. Gabita, o fac pe a ta.
    Tavi, nu mai am nici o incredere in portofelul tau de patron chirnog ( cu ai lui), asa ca nu mai pomeni de bere. O sa fac cinste cand voi putea ( voi avea timp).
    L.

    RăspundețiȘtergere
  36. soacra lui Vigu8 iun. 2011, 10:42:00

    Brazvane ce spui de urmatoarele rime:popicu=coitu,falitu,gonitu,julitu,halitu,oparitu,parlitu,rositu,spoitu,soricu,tonicu,trasnitu,ticnitu,unicu,voinicu,etc.

    RăspundețiȘtergere
  37. Rimează ca soacra cu cuscra!

    RăspundețiȘtergere
  38. TOVARASUL chibit prin faptul ca te ascunzi in spatele unor
    pseudonime te descalifica, e valabil pt. toti care practica a-
    cest procedeu, am mai atacat acest subiect dar fara succes.
    Din cate stiu rolul, prin definitie, al chibitilor este de a sta pe
    margine sa priveasca la jocul „celor care stiu”.
    Nu folosesc cuvinte alese pentru elitisti ci acele care imi vin
    spontan, si care consider ca exprima cel mai bine idea mea.
    Ce vreau sa-ti mai explic cu sanse minime de a fi inteles
    este ca modul de exprimare este format in principal din oglin-
    direa gradului de cultura si stilul fiecaruia.
    In cea ce priveste greselile ortografice se datoreaza grabei
    si faptului ca eu scriu mai repede decat gandesti tu.
    Acum m-am autocolationat mental si consider ca nu am nici
    o greseala, daca o gasesti dau o bere, ocazie cu care sa te
    devoalezi, eu recunoscand ca doar banuiesc cine esti, dar ce
    pot sa-ti spun cu certitudine e ca esti o persoana care nu faci
    parte din lumea noastra, unde ai ajuns din intamplare, zi merci
    ca esti tolerat. In orice caz esti un neadaptat.
    Sper ca am scris aceasta pledoarie
    pe ansamblu pentru o singura persoana, cu toate ca partial
    si altii pot fi vizati. Ce pot sa-ti mai zic este ca se vede ca nu
    esti un utilizator frecvent al mess-ului ca atunci ai fi stiut ca
    in viteza se fac greseli. Bineinteles ca daca scrii 2 randuri in
    doua ore, in ritmul in care joci si fotbal, poti sa te controlezi
    mai bine. A se vedea propunere lui Cristi, pe care il consider
    cu capul pe umeri, ca unii jucatori sa devina antrenori neju-
    catori, spre gloria lor eterna, pentru care „patria” le va fi recu-
    noscatoare. Banuiesc ca mi-am scris „solilocviul” pentru o
    persoana care va fi singura care nu l-a citit/inteles. Dar consi-
    derca a meritat efortul, macar daca banuie vag ce am vrut
    sa spun. Consider ca i-am acordat suficient timp ipochime-
    nului drept care ma semnez si aici Bebe filosoful, ai mai
    intalnit grafia asta a filozofului? It’s enough now! Cu asta
    banuiesc ca te-am trimis la dictionar, (daca ai?). Bye-Bye
    Sancta Simplicitas. Si alta data cu placere. Cautati rostul
    pe alte plaiuri de soare pline, unde ti-e locul. Te rog sa con-
    stati ca m-am adresat in termeni care impun ca in cazul u-
    nei eventuale replici sa folosesti cuvinte decente asa cum
    sta bine unui ’telectual rasat si subtirel la minte.
    Do you understand?

    RăspundețiȘtergere
  39. Apropo rimeaza si cu zacusca!

    RăspundețiȘtergere
  40. mi-am gasit o greseala am scris intr-un cuvant
    consider ca (considerca). Mea pulpa.

    RăspundețiȘtergere
  41. -Bebe, chibiţul e un bebe nemodest, care se dă important. Până la urmă ai dreptate, el este un anonim chibiţ, iar tu ai fost şi ai rămas Bebe al nostru. Tocmai mi-ai suflat berea Bebiţule...cu ultima ta intervenţie.
    -Urgentaţi căutările motănelului Hank! Numai mâine nu-i poimâine şi...se anunţă cod galben. Indiciu suplimentar-deşi nu e dinamovist, uneori poartă tricou de "caine roşu". Găsitorului, o bere irlandeză...la rece.
    Negăsitorilor spor la treabă în continuare. În ultima instanţă, ar mai fi şi speranţa să se întoarcă singur, căci nu e aşa de neplăcut să reapari de unde ai dispărut, adică între restaurante şi stadion.

    RăspundețiȘtergere
  42. Pe deasupra, Motanu a avut şi telefonul închis toată ziua, n-am putut să-l informez că ponturile mele de azi-noapte au fost câştigătoare. În schimb, Gabi a fost pe fază.

    RăspundețiȘtergere
  43. Bebe,ti-am dat un sfat pe care daca erai inteligent l-ai fi putut folosi.N-ai facut-o asa ca...trage tu concluzia.Treaba cu filozofia las-o pe alta data cand vei sti cu ce se mananca.Referitor la gradul tau de cultura...e mai mult decat indoielnic.Vrei sa epatezi, dar tocmai asta te tradeaza.Adevaratii intelectuali nu fac parada cu cultura lor. Ceilalti, spoitii,da.Folosesc cateva cuvinte sau expresii pe care le considera deosebite si asteapta admiratia celor din jur.Pe a lui Tavi deja ai primit-o.Pe mine nu m-ai convins, desi imi doresc sincer dialogul cu oamenii culti, nu cu cei care vor doar sa para asa.

    RăspundețiȘtergere
  44. Hai să nu mai fim aşa intoleranţi. E loc pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care semnează cu pseudonim, dacă nu se erijează în profesori.
    Apoi, ce unuia i se pare nenatural, pentru altul poate fi în firea lucrurilor. Nimeni nu e infailibil, cu toţii mai facem greşeli, n-are rost să ne reproşăm unul altuia, fiindcă putem ajunge să avem reţineri în a mai scrie pe blog! Pe de altă parte, este contraproductiv să se reacţioneze altfel decât cu detaşare la "provocări", mai bine să vedem jumătatea plină a paharului, dar şi jumătatea goală a femeii. Iată, exact înainte de "mănânci litere" este un cuvânt din care lipseşte o... aţi ghicit, literă! Nu e fabulos?! :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Gigi , vei avea masina maine? Da-mi un semn.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  46. Am gasit un motan care corespunde descrierii. Problema e ca raspunde (cand vrea el) , dar la numele de Han si nu Hank(care ai bagat ma k, ca nu-l poate receptiona motanu?). Ce fac cu el?
    L.

    RăspundețiȘtergere
  47. Lucian, suni la 075. Daca nu raspunde, il poti duce la ANM. Aici trebuie pus in fata ecranului cu harta sinoptica pentru a identifica distributia izobarelor si izotermelor. Dacă se descurca, el e ! Scrii repede pe blog de pe un calculator loco, si-ti pun berea irlandeza la frigider. Apoi il mangai pe ceafa, ii dai un pupic cu degetul de la gura ta la gurita lui si-l rogi sa umble pe harta si sa puna, pentru vineri, izobarele cu presiune ridicata pe zona stadionului si restaurantelor din Agronomie. Pentru temperatura, valorile sa fie intre 25-27gradeC. Cred ca e bine asa. Cam asta e. A, daca operatia se confirma si vineri se joaca, amandoi puteti veni la pelicani, fara sa dati vreo bere. Hai pa.Iti strang pumnii.

    RăspundețiȘtergere
  48. Raspunde si la Ham; a-nceput sa maraie...
    L.

    RăspundețiȘtergere
  49. A-nceput sa latre si face spume la gura. Si-a scos blana si a ramas intr-un tricou rosu cu un D mare pe piept. A adus in gura de pe strada un pantof pe care scrie Andone. Ba Motane, ce-ai facut p-acolo pe la tara, te-ai cotarcit cu mutantele?!!
    L.

    RăspundețiȘtergere
  50. Poate n-ati avut timp sa cititi presa de azi: politistilor romani de la Politia calare nu li s-a facut instructajul inainte de a purcede in sa. Urmare: unii s-au ales cu coaiele umflate ( cei mai fericiti) altii cu omleta...
    Acu sunt rude cu c(oaie)owboysii americanii;au cu ce se lauda.
    Zambeste, maine va fi mai ...rau.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  51. Luciane, fii prudent! Mai fa-i un test. Arata-i o poza cu Gigi (nu al nostru). Daca face si mai urat, sa fugi. Nu e el...cel cautat.

    RăspundețiȘtergere
  52. Ce face alcoolul din Motan...! Ai grija Motane sa nu bei vreo "tecluta cu vitrion".
    L.

    RăspundețiȘtergere
  53. Când Motanu nu-i acasă, lumea rea 'n pace nu-l lasă...

    RăspundețiȘtergere
  54. In concluzie, nu e el. Luciane deschide usa si da-i papucii, pardon pantoful.

    RăspundețiȘtergere
  55. zâ bos is bac in taun. trec cu nonşslanţâ peste anumite comentarii, reţin doar câ am de luat căte un vin de la Tavi şi Lucian şi un tricou inscripţionat de la numitul Marinicâ. pe âla mic deocamdatâ îl iert, câ încâ are deştul in gurâ.

    concursul cu premii pentru gasirea unei rime la substantivul neutru popicu s-a incheiat. cîştigator este cel ce a gâsit rima POŞIRCU.

    RăspundețiȘtergere
  56. Tavi, ia-te de mana cu Motanu si celelalte lighioane si lasa-ne.

    RăspundețiȘtergere
  57. fraierii sunt la muncâ, şmecherii de abia s-au trezit...

    RăspundețiȘtergere
  58. Motanele, am avut cu totii emotii pana ai aparut aseara. Ce probleme a avut bietul Lucian cu un motan care se dadea in locul tau.
    Cred ca astazi, problema vremii a trecut in parohia Ministerului Cultelor. Vorba aceea-Doamne ajuta !
    Totusi, cred ca e bine sa avem si umbrelute la noi.

    RăspundețiȘtergere
  59. revin, ca să înţeleagâ şi Vasea. astâzi servesc de acasâ. ce-o fi cu Gabiţâ? e oare consemnat? sau parfumat?

    RăspundețiȘtergere
  60. Motane, ori scrii pe întuneric, ori fără ochelari. "Gabiţâ" e euforic după ce aseară, la Polivalentă, a fost cooptat în echipa artiştilor şi a înscris împotriva unei echipe în care jucau Belo, Mihali, Vlădoiu, Constantinovici, Burchel...

    RăspundețiȘtergere
  61. @gabita: da' stiu, din echipa artistilor mai faceau parte draga olteanu, tamara buciuceanu, florina cercel, mitzura arghezi(cu scuzele de rigoare, daca ne-a parasit)si florin piersic senior.

    RăspundețiȘtergere
  62. pardon, toti astia de sus jucau la adversari. popicu n-a fost si el?

    RăspundețiȘtergere
  63. Popicu ar fi fost în elementul lui în echipa enumerată de tine, doar se ştie că el joacă în echipă cu toate babele.

    RăspundețiȘtergere
  64. stiam ca n-o sa ratezi ocazia cu prostovanu', de aia ti-am si ridicat-o la fileu. ai sa ma cinstesti.

    RăspundețiȘtergere
  65. Gluga de coceni, mai bine ramaneai pe tarla si-l luai si pe Tavi sa dea mustele de pe camp.

    RăspundețiȘtergere