marți, 7 decembrie 2010

Ghinion pe beton

Chiar daca puterile mele "parameteorologice" sunt pe sfarsite, am reusit sa aranjez inca o vinere cu vreme buna, prilej cu care s-a inaugurat in mod oficial sezonul pe bitum. Spre surprinderea multora, combatantii s-au aratat in numar neasteptat de mare, unii dintre ei, mai grabiti, rezervandu-si participarea inca de joi. Evident, a fost si o exceptie, tanti Paulina, care nu suporta apa nici macar in vin, dar si ea s-a lasat convinsa de argumentul ca la prima picatura de ploaie ne indreptam spre nea Nicu, slavit fie numele sau si al preastimatei sale sotii, care ne fac(e) noua cinste!
Vestile bune pentru pelicani se opresc insa aici, gunguricii nereusind sa iasa din pasa ciocolatie, astfel ca, la momentul cand asistenta se plictisise, "reusisera" sa inhate 7 goluri, dintre care doar pentru 3 au avut sticle la schimb. Rezultatul este insa normal, din moment ce doar Catalin si Lucica au facut ceva munca de teren, iar Virgil a aparat de-a dreptul SENZATIONAL. In rest, Vasea se tine de promisiunea mea ca va da maximum un gol pana la sfarsitul anului, Tavi pare a se dedica mai mult scrisului (are in curs de aparitie, la editura Arici Pogonici, volumul "Arta infrangerii, curs de filosofie aplicata"), Popicu a fost, ca de obicei, tocana de legume, iar Animal Paulica se pare ca ar fi indragostit. Tot ceea ce am putut afla in aceasta privinta este litera cu care incepe numele obiectului adoratie sale, care ar fi J. Si astfel, pinguinii, fara a straluci in mod deosebit, si cu Somnorila Luci primind doua goluri de la km. 35, i-au trimis pe micuti la culcare, fara a le canta de noapte buna.
Pinguini: Luci, Stelica, Razvan, Gabi, Mitica, Gabita, Gigi
Pelicani: Virgil, Paul, Tavi, Vasea, Popicu, CatalinN, Lucica

ps: Inca o data se adevereste faptul ca, atunci cand te contrazici cu trei indivizi la carciuma, cel mai bine este sa le dai liber la program. Spun asta pentru ca "meciul anului 2009", incheiat 13-13 pe ciment, s-a disputat CHIAR in 2009, pe 11 decembrie, nici vorba sa fi fost zece oameni pe teren, iar Eugen la momentul respectiv probabil ca facea repetitii pentru rolul de Mos Craciun. Recunosc insa ca s-ar putea sa fie si vina mea, sa ma avant in discutii existentiale cu fratii Pahar si cu Mitica, venit dupa "una mica". Pentru posteriOritate, iata si echipele:
Rasii: Tavi, Stelica, Razvan, Mitica
Plansii: Virgil, Gabita, Gigi, Popicu

26 de comentarii:

  1. Ca fapt divers, se prea poate ca unul dintre golurile noastre să nu se fi pus la socoteală, ăla la presupusul henţ al lui CătăliN. Oricum, n-ar trebui să treci sub tăcere că la redistribuire ai trecut la pelicani, ceea ce nu i-a împiedicat s-o fure în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. @brazvan:multumesc de intrebare,totul OK!Nu sant "reclamatii"...

    RăspundețiȘtergere
  3. pelican curios7 dec. 2010, 22:36:00

    De unde vine oare J? Cred ca motanu spune iar prostii.

    RăspundețiȘtergere
  4. unii se viseaza fotbalisti, altii scriitori. lasati-i sa doarma!

    RăspundețiȘtergere
  5. Băi, ce vreme frumoasă! Parcă nu-mi vine a crede că până vineri se strică...

    RăspundețiȘtergere
  6. Razvanele daca o pui si vineri de vreme buna grupurile reunite cred ca vor cotiza fara retinere pentru un premiu de excelenta la nea Nicu.
    Il asteptam si pe Cocor sa ne "salveze", macar pe teren.

    RăspundețiȘtergere
  7. Razvane- bine ca mi-am amintit, meciul anului 2010 cred ca stii care este, daca nu, te poate ajuta Milito.

    RăspundețiȘtergere
  8. @tavi: cu vremea am momentan promisiuni ca nu va ploua vineri dupa pranz. ce-i drept, va fi cam frig, Mitica si Vasea si-au pus deja izmenele.
    meciul anului 2010 a fost deja desemnat si doar o minune il mai poate schimba. ca amanunte, a fost pe la sfarsitul iernii, gabita si-l aminteste sigur (fara prea mare placere...), intamplator da si unul dintre golurile anului si, cu atat mai intamplator, figurezi la invingatori.

    RăspundețiȘtergere
  9. Razvan, in clipa asta chiar nu-mi amintesc de acel meci sau poate nu reusesc sa-l fixez din amintiri. Poate un detaliu, dar nu acum. E o discutie pe teme asta, se pare ca avem in vedere meciuri diferite. Intamplator nu lipsesc din niciun meci galonat din ultimii ani si unde sa fi pierdut. Si pentru anul asta sansele sunt se pare de 100% (sa fie vorba de noroc?, intamplare?,valoare extraordinara!!?... uite am o noua dilema). De fapt problema e alta. Care sunt criteriile dupa care se selecteaza meciul respectiv.
    Milito si Mitica lucreaza anticipat.Sa stii, la o adica imi pun si eu o pereche de hamleti si una de ludovici plus vata in urechi, numai sa jucam pe un teren cat de cat acceptabil.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mda, cred că îmi amintesc... a fost primul meci pierdut după o lungă perioadă de dominare. Primul meci după zăpadă, o semi-mocirlă, cu Virgil dând un gol fabulos din vole, la un corner executat de mine. Cu toate astea, am pierdut pe final, după două contraatacuri neverosimil de norocoase.

    RăspundețiȘtergere
  11. @tavi: eram sigur ca gabita isi aminteste. in principiu, conteaza dramatismul, incrancenarea, rasturnarile de scor, executiile de exceptie, corelarea cu un anumit eveniment. ori meciul respectiv a avut de toate.
    pe partea cu prezenta, unii dintre noi au lipsit anul acesta pe 2 aprilie si 25 iunie. doamna N ar putea fi interesata...

    RăspundețiȘtergere
  12. pelican curios9 dec. 2010, 12:56:00

    cred ca in ultima vreme suntem peste pelicani, si doar bafta lor proverbiala ii mai tine in viata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Toată săptămâna a fost soare şi frumos, iar acum avem cod galben de ninsoare de diseară şi până mâine la 12! Parcă văd că la ora jocului o să plouă şi o să fim nevoiţi să decretăm cod galben de bere...

    RăspundețiȘtergere
  14. veniti la nea Nicu, ca va primeste. chiar si pe Mitica si Motanu

    RăspundețiȘtergere
  15. @pelican curios: te-ar tenta un peste?

    RăspundețiȘtergere
  16. Palpitant meciul de handbal, au fost două momente psihologice, când s-a ratat prima lovitură de la 7 metri şi imediat eliminare de două minute. Cea mai frumuşică e Cristina Neagu!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dimineaţă, în plină lapoviţă, am luat Gazeta dedicată lui Radu Cosaşu şi am savurat-o timp de o bere, la Tip-Top (e bine, ăştia deschid de la 8!). Între timp intemperiile s-au oprit, dar norii au rămas jos. Eu zic că merge pe bitum, chiar şi pe lapoviţă...

    RăspundețiȘtergere
  18. Trebuie sa fi sado-maso ca sa te uiti la meciurile de handbal ale fetelor. La pauza aveau un gol avans, si cand deschid din nou, erau deja cu cinci(!!!) in urma. Domnu' Gabita, v-as recomanda-o mai degraba pe Oana Manea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Incredibil, la ora 11 soare, senin, vreme ideală!!! :)))
    Domnu' comentator, busturile nu se discută...

    RăspundețiȘtergere
  20. inutil sa va mai spun ca m-am tinut de cuvant cu vremea. deja s-au anuntat primii amatori, ii asteptam si pe puturosi, se stiu ei care.
    @gabita: acesta este un site de(spre) fotbal, nu de matrimoniale...

    RăspundețiȘtergere
  21. @Răzvan: fotbal?! Ai o părere foarte bună despre tine...

    RăspundețiȘtergere
  22. @gabita: sa-ti fac un desen?! e vorba de scris despre fotbal, nu neaparat de prestat la cine stie ce nivel. oricum, sunt multi ziaristi care traiesc din fotbal si joaca (daca o fac...) cam de treispe ori mai slab ca Vasea, asta ca sa nu-l aleg chiar pe cel mai nepriceput dintre noi...

    RăspundețiȘtergere
  23. Adevărul e că numeri cornerele ca nimeni altu...:))

    RăspundețiȘtergere
  24. Băi nene, am aruncat o ultimă privire pe geam înainte de apleca spre teren şi m-am speriat! Demult n-am mai văzut asemenea nor negru! De unde pana mea a apărut ăsta, tocmai acum, cu o oră înainte de meci?! Măcar de-ar ninge...

    RăspundețiȘtergere
  25. as veni si eu sa joc, dar cred ca imi irosesc talentul, atat cat este.

    RăspundețiȘtergere
  26. mai scrie cineva aici?

    RăspundețiȘtergere