sâmbătă, 1 iunie 2024

Din pacate,aceleasi METEHNE,cu repetitie...

             31 mai 2024,ultima zi din luna si totodata si ultima etapa a sosit cu bune si mai putin bune...Ziua a debutat dis-de-dimineata cu o ampla dezbatere pe grupul nostru de WhatsApp despre prezenta la meci,ba chiar de joi seara pe la 19:50,Doctoru ne ruga sa se inceapa mai devreme...si Tolea isi anunta prezenta insotit de Remus...,,vineri,Tudor-Tv zicea ca vine cu un om,dar surpriza,Gabitrei anunta la12:52 absenta sa,Mitica tacere,altcineva nu si-a mai anuntat prezenta...

            Pe o zi asa de frumoasa,cu o temperatura de aproape 30 de grade pornesc totusi spre Agronomie si la 15:05 unul dintre baietii de la baza sportiva ma indruma spre terenul din dreapta spate locul disputei ce urma,unde deja erau Mitica, Doctoru,Bronson,Tolea si Remus,un tanar chipes,atletic,cu un sut puternic...Ne echipam si rand pe rand incep sa mai apara Popica,Bogdan,Motanu, Tudor si o surpriza placuta,Mihai,adevaratul tenisman,si uite asa ne-am facut de 11 jucatori,putand sa incepem joaca. "Tradarea tenismanilor" nostri care n-au mai aparut,unii preferand doar tenisul si Gabita care s-a dedicat trup si suflet lui Stefanuta pe ultima suta...

            Orele fiind deja inaintate in loc sa grabim facerea echipelor,"Mitica avea de tinut discursuri"vorba Doctorului.In sfarsit, Mihai si Tolea reusesc sa aleaga cele doua echipe cat mai echilibrate...

            RISIPITORII(impacati cu soarta): Nelu-Bronson,Razvan-M,Mihai-T,Tudor-Tv,Popica,Vasea.

            PROFITORII(cu Mitica,mai mereu nemultumit): Tolea,Bogdan,Remus,Mitica,Razvan-Dr.

            Fericiti ca putem incepe,mingea este la Popica pe stg.in zona portii sale care vrea sa paseze sau sa dribleze pe Doctoru si acesta i-o fura si suteaza in forta dand gol,moment in care Motanu tipa la el si paraseste terenul,cu toate interventiile noastre,ba ca de fapt meciul n-a inceput oficial,ba ca Popica a gresit,Si uite cum, asa zisul echilibru s-a rupt brusc,cand credeti? In secunda 2,asa cum a declarat chiar Motanu! Parerea  Doctorului este ca Motanu abia astepta motiv de plecare,inclin si eu sa cred ca este asa tinand seama si de relatiile reci dintre cei doi,Motanu si Popica...

            RISIPITORII s-au impacat cu soarta si meciul a inceput(golul lui Doctoru a fost anulat) 5 contra 5,dar ce sa vezi,aproape imediat Doctoru face aceeasi manevra in fata lui Popica si suteaza,inscriind primul gol.Dupa meci,pe grup,Doctoru la ora 2:57 scria ca "Popica a fost jalonul meu de antrenament".Rapid,Risipitorii egaleaza prin Mihai si de aici incolo au condus in permanenta cu un gol pana aproape de final care,din nou din pacate,a venit mai repede;la scorul de 9-8 pt.Profitori,Tolea aflat in atac s-a asezat sa-si lege sireturile(a spus asta),intarziind astfel declansarea unui contraatac,moment in care Tudor paraseste terenul suparat,iese si Doctoru care trebuia sa plece,se incearca intrarea lui Dan-Pitaru care sosise pe margine,Mitica mai ca vroia sa intre tot in echipa sa,timpul se scurge si Mihai hotaraste sa terminam...Spre final,Mitica a reusit sa-l convinga pe Doctoru sa se retraga in aparare,chiar si in poarta,reusind sa respinga cateva mingi si astfel sa urce mai mult Tolea in atac,aceasta fiind si perioada in care echipa sa ne-a egalat si a marcat inca un gol,care de fapt a fost al victoriei.

            Scor final 9-8 pentru Profitori! Marcatori:Doctoru a sutat de 5 ori si a dat 4 goluri(de fapt,5,dar primul a fost anulat),au fost suturi in forta,nu din pase primite in fata portii;daca la golurile Doctorului,toate date la rand,Bronson a fost cam surprins,fiind si mascat,apoi si-a revenit,aparand cu brio multe suturi tari,mai ales ale tanarului Remus,care a fost placut surprins de cum poate apara un om  la 81 de ani.Celelalte 5 goluri au fost inscrise de Remus 2-3g,Mitica 1-2g si Tolea 1-2g,cam asa ceva,daca am gresit,interveniti.De la Risipitori au marcat Mihai-T 5g,vreo 3 de la mare distanta in poarta goala,exploatand faptul ca neavand un portar fix,Tolea statea mult iesit din poarta si alte 3 suturi in barele portii,Vasea 2g,unul cu reluare in forta la o pasa precisa a lui Tudor si altul la o minge revenita din bara si controlata cam greu,Tudor 1g f.frumos.

          Intalnirea de pe pajiste a fost relaxanta,acolo fiind asteptati de Motanu si cuplul Adi'Colonelu -Giggs.Cu ocazia asta am aflat ca a doua zi,pe 1 iunie este ziua de nastere a lui Razvan-M,prilej de a ne face cinste la toti cu bere,pentru care ii multumim!  

               LA MULTI ANI!

14 comentarii:

  1. Hai sa mai si radem de ziua copiilor!
    Bancul zilei: Ce vrea un copil de la cofetărie

    - Tanti, vreau și eu un ou de ciocolată!- Cât să fie de mare?- Cam cât capu' lu' matale, da' cu ceva in el !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat sa consemnez faptul ca sarbatoritul nostru,Razvan-M a implinit respectabila varsta de 62 de ani!
    Inca o data,La multi ani cu sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bancul zilei: Ce fel de politică face guvernul României

    Intră badea Ion într-un bar:- O bere la halbă vă rog!- 20 lei.- Păi pe tabla de la ușă scrie 10 lei berea!!- 10 pentru bere și 10 să acoperim miliardul furat din bugetul țării!- Bine, bine, ia de aici!Barmanul ia 20 de lei și-i dă rest inapoi 10 lei lu' nea Ion spunându-i:- Nu mai avem bere la halbă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca despre fotbal e tacere,hai mai bine sa ne amuzam:
    -Mai Gheorghe,se mira un amic,de ce cand dai peste cap un paharel,inchizi ochii?
    -Ce e de mirare?!,mi-a zis doctorul sa nu-mi mai treaca prin cap sa ma mai uit la bautura!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc celor ce au reacționat la ziua de 1 iunie, foarte puțini din vechea gardă, da nimeni nu-i perfect. Felicitări susținătorilor echipei 1-18, Colonelu, Pigsy& co! N-or avea ei gust, da au noroc.
    Partea a doua e chiar mai simplă. Decât să te enervezi pe teren și să faci cine știe ce prostie, dacă n-ai plăcere mai bine nu vii sau vii și stai pe margine. Oscilez pentru vineri între cele două.

    ps: doctoru este, în mod clar, cel mai fin băiat din toată adunarea. n-aș vrea să-i spun că prin atacul său a declanșat evenimentele de vineri. că practic nu dădusem drumu la minge, că de obicei echipa în inferioritate pornește jocu, că golu său s-a anulat. nu mai contează.
    după cum la marean contează MULT MAI MULT FAPTUL CĂ NU RECUNOAȘTE ÎN VIAȚA LUI MĂCAR O DATĂ CÂND GREȘEȘTE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani, Motane, să ai multe fane! (n-am găsit altă rimă! :)))

      Ștergere
    2. mingea o pornise Tudor cu o pasa catre tine, care ai pasat la marean... care nu stim ce a vrut sa faca...oricum golul a fost anulat si meciul cumva stricat de plecarea ta. daca erai in teren ne cam tavaleati.
      oricum, nu cred ca numarul protagonistilor ce frecventeaza constant Fenomenul ne permite sa fim pretentiosi. Dar nah, fiecare cu stolul lui de pasarele. Sport la treaba!

      Ștergere
    3. O pornise și nu prea, tudor și mihai vorbeau între ei, cine să-l țină pe țolea și pe băiatul nou. eu am îndepărtat mingea din zonă, ca să terminăm de vorbit și de așezat în teren, că doar nu plecam cu marean la atac. tu te-ai grăbit, sifilică a comis-o. evident, el nu recunoaște vreodată și asta e cel mai grav. ție ți-e greu să înțelegi că n-ai fost taman elegant. coechipierii tăi nu vroiau neapărat pomană, eu nici atât, dar aveai și tu dreptatea ta. rezultat: v-am zis pa.

      Ștergere
  6. Bancul zilei: Ce informație nu știe un ospătar

    - Ospătar! Sarmalele astea arată cam ciudat, ai idee cât de vechi sunt?- Cu părere de rău, nu pot să vă spun acest lucru.- De ce?- Pentru că, sunt angajat aici doar de două săptămâni.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://ziare.com/bilet-pariuri/bilet-un-milion-de-euro-real-madrid-1873680#:~:text=Victoria%20lui%20Real,30%20de%20ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bancul zilei: Ce fel de suc vrea un student

    - Bă, când vii, ia și mie o sticlă cu suc.- Da frate, ce suc?- Timișoreana!
    (Prietenii deziuacincea stiu de ce...)

    RăspundețiȘtergere
  9. Bancul zilei: Cât costă un divorț

    La notar:- Cât costă un divorț?- 1000 de euro toate cheltuielile!-Dar când m-am căsătorit am plătit la primărie doar 100 de lei.- Din păcate, libertatea este scumpă!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Swiatek contra Paolini, acest românia-Liechtenstein al tenisului. CA COte, biensur.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ceilalti mafioti de ce nu au venit oare....sunt la alegeri ?

    RăspundețiȘtergere