vineri, 24 mai 2024

Revedere placuta,dar cu aceleasi metehne...

             Cu ceva emotii ne-am strans 12 combatanti cu ajutorul lui Gabitrei care a adus 4 oameni.

            In Agronomie zarva mare,am inteles ca se desfasura Cupa fermierilor,cu transmisiuni in direct a meciului...pe terenul mare din fata vestiarelor.

            Ne-am retras pe terenul din dreapta spate si Gabitrei cu Mitica,ajutat copios de colonel,.au purces la alegeri.

            AI NOSTRI:Gabitrei, Razvan-M,Popica,Ciprian,Bogdan2(pustiul inalt),Vasea.

            AI LOR:     Adi'Colonelu, Alex, Bogdan1,Dan-pitaru,Mitica,Salah.

            Marele absent,Gabita in refacere dupa dublul efort de vinerea trecuta,tenis +fotbal.

            Dupa cum se poate observa,AI LOR a fost echipa mai buna inca din start cu Adi si Dan,

plus Salah mult mai bun si mai eficient decat celalalt pusti,Bogdan2,dovada ca s-au desprins la 3-0 si apoi la 4-0,moment in care Razvan-M paraseste terenul nemultumit ca Mitica reprosa nu stiu ce coechipierilor,meciul fiind in pericol de a se termina mult mai devreme...Reusim sa continuam,Alex trece la AI NOSTRI si meciul se mai echilibreaza,scorul reducandu-se la 4-2,dupa ce Gabitrei iese in camp si Popica intra in poarta.Probabil ati observat ca neavand portari "de meserie",cei mai buni jucatori au inceput in poarta avand reale calitati si pentru acest post,mai ales Adi'Colonelu,care vine in atac si mareste din nou diferenta cu 2 goluri,in poarta intrand Dan care primeste si el 2 goluri ,unul de la Vasea,la o minge la care ies amandoi si din Vasea mingea ricoseaza cu bolta peste Dan cazand in plasa portii si-nca unul la care Vasea cand s-o impinga in poarta vine in viteza Salah s-o respinga,dar o face in propria poarta...La 6-4 cand mai erau ceva sperante de revenire,Salah scapa pe stanga si duce scorul la 7-4,cand Gabitrei paraseste terenul enervat de Mitica care bolboroseste tot timpul cate ceva si meciul se termina cu circa 5 minute inainte de timpul alocat.

            Autorii golurilor: Salah 3g,Mitica 2g(unul cu calcaiul),Adi'Colonelu 2g,respectiv,Vasea 1spre 2 g,(Salah cam 1autogol),Gabitrei 1g,Ciprian 1g. Asadar,7-4 pentru AI LOR.

            Ca de obicei ne-am retras pe pajiste la concluzii,unde am fost aproape toti,mai putin Bogdan si cei 2 pusti,dar cu Giggs printre noi si probabil ca unii mai sunt si acum acolo...

17 comentarii:

  1. Este cu adevărat 𝗶𝗺𝗽𝗿𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝗻𝘁 să vezi cât de rapid și cu câtă 𝗼𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 ș𝗶 𝗰𝗹𝗮𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 a reușit nea' Vasea, să transpuna în scris esența unui eveniment într-o cronică. Cronica bine elaborata!
    Totusi o 𝙧𝙚𝙢𝙖𝙧𝙘𝙖 𝙡𝙖 𝙞𝙚𝙨𝙞𝙧𝙚𝙖 𝙡𝙪𝙞 𝙈𝙤𝙩𝙖𝙣𝙪, de pe teren, este aceea ca, 𝗠𝗼𝘁𝗮𝗻𝘂 a parasit terenul, enervat mai mult de atitudinea si reprosurile coechipierului sau 𝗣𝗼𝗽𝗶𝗰𝗮 zis "𝗠𝗮𝗿𝗶𝗻𝘂𝘀" si chiar de evolutia scorului!
    𝗙𝗲𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝗿𝗶 𝗻𝗲𝗮' 𝗩𝗮𝘀𝗲𝗮!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect, ăsta a fot unul dintre meciurile în care marinuș a stat cu gura pe coechipieri din secunda unu. am suportat ce-am suportat, da mai bine să fiu liniștit la bere, decât nervos pe teren. vasea, chiar n-ai fost pe fază...

      Ștergere
    2. Am gresit,castrati-ma,ce vreti sa fac acum,sa nu mai vin iar o "peroada",ha,ha,ha...Ideia era ca aproape dupa o luna de absenta,de fapt am fost prezent o data pe 26 aprilie,dupa ce lipsisem 2 luni inainte,m-am bucurat de revederea cu voi,dar ce sa vezi,aceleasi metehne ,ca e de vina unul sau altul,nu mai conteaza,aproape mereu nemultumiri,ba de alegeri, ba parasim terenul din varii motive,ba una,ba alta...

      Ștergere
    3. Multumesc Adi,dar graba strica treaba..Am scris la repezeala si-am comis-o,dar ideea(nu ideia) a ramas...
      Citind ce ai scris tu,dar si ce a scris Mitica pe grup,ce sa mai inteleg?!? Noi sa fim sanatosi ca sa avem timp sa mai si gresim...

      Ștergere
    4. Nu ai 𝗰𝗼𝗺𝗶𝘀-𝗼 𝗻𝗲𝗮' 𝗩𝗮𝘀𝗲𝗮!
      𝗖𝗿𝗼𝗻𝗶𝗰𝗮 a fost "șpirt", așa cum zicea un 𝗺𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗰𝘁𝗼𝗿 român, numai că intervenția mea a făcut referire doar la motivul ieșirii lui Motanu', de pe teren.
      𝗡𝘂 𝘀-𝗮 î𝗻𝘁â𝗺𝗽𝗹𝗮𝘁 𝗻𝗶𝗺𝗶𝗰 𝗴𝗿𝗮𝘃!
      Ce spun alții, nu-i lua în seamă.

      Ștergere
    5. Corect,asa o sa procedez!
      Nu la interventia ta,perfect adevarata,m-am referit.

      Ștergere
  2. Bancul Zilei: Ce surpriză are un șeic

    La palatul unui şeic, opreşte un autocar din care coboară un grup numeros de femei în vârstă.Şeicul se uită pe fereastră şi zice:– Of, iar vin turiştii.Servitorul lui îl contrazice:– Nu sunt turişti, v-au venit soacrele în vizită.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bancul zilei: De ce un bărbat nu mai vorbește cu soacra lui

    Anul trecut de Halloween am strigat la nevastă-mea:- Iubito, e o vrăjitoare Ia ușă, deschid?!- Da, zice ea, dă-i niște dulciuri și dă-o-n morții mă-sii.De atunci, soacră-mea n-a mai vorbit cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bancul zilei: Cum te poți lăsa de băut

    Doi tipi stau de vorbă:- Vrei să te lași de băut și nu stii cum?- Daaa.- Îți spun eu cum. Bea o bere la fiecare victorie a echipei nationale de fotbal! Ha,ha,ha...

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fotbalistul Generației de Aur care a fost prins băut la volan după meci. "M-au așteptat la pândă"

    Meciul Generației de Aur de pe Arena Națională a fost urmat de o petrecere la care au participat toți fotbaliștii implicați.Unul dintre fotbaliștii care a rezistat pe teren tot meciul a fost Miodrag Belodedici. În vârstă de 60 de ani, cel poreclit "Căprioara" arată o formă fizică de invidiat.Belodedici a fost în formă și la petrecerea de după meci. El a băut două pahare de vin, conform propriilor declarații, dar a făcut greșeala de a se urca la volan. Belo a fost oprit de poliție și testat.„Poliția m-a oprit în momentul în care am plecat de la petrecere, în jurul orei trei dimineața. Așteptau la pândă. Au plecat în urmărirea mea cu girofarul, ei fiind la 100 metri în spatele meu. Am băut două șprițuri. La etilotest, valoarea a fost de 0,08. Vă dați seama cât de beat eram? Am fost sancționat contravențional, iar la Poliție am stat două ore. Eu le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior. Mi-au luat permisul pentru 90 de zile", a spus Belodedici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo, căcățelușii, ați scăpat de retrogradare! Mi-e o sete teribilă, da până acu doar Adiță s-a oferit să mă scoată la cofetărie. Mihăiță nu răspunde la semese iar Paulică e încă dator cu niște beri de la promovare.

    Vreo trei ciumpaleți dau din coadă c-a luat mue united cupa. doi sunt băeți cuminți și nevinovați, al treilea însă e un ciudățel care nici nu știe dacă să se bucure sau nu c-o să rămână cu 10hag pe cap. și mai ține și rapidu! și cu realu, adică mai de prost gust nici că se există.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bancul zilei: Câteva întrebări despre căsătoria la femei

    - De ce femeile se căsătoresc?- Din lipsă de experiență.- De ce divorțează?- Din lipsă de răbdare.- Și de ce se căsătoresc din nou?- Din lipsă de memorie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Balonul de aur28 mai 2024, 18:25:00

    Voi ați mai pomenit motan să suga la ma multe oi?

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/mourinho-discurs-generatia-de-aur-743824.html

    Culmea, înainte să vină Mourinho la Real oarecum îi simpatizam pe cocalardezi. Venirea lui și a lu gelatu mi i-a făcut antipatici la culme. Țiganu nu-mi place nici acum, echipa lu bafta porcului 1-18 la cornere nici atât, dar Mourinho mi se pare chiar ok.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul zilei: Ce a făcut o femeie cu berile din frigider

    - Băăăăi femeie, erau 12 beri în frigider, unde sunt?- Le-am băut, că nu încăpea oala cu ciorbă!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bancul zilei: De ce s-a enervat o tipă

    - Băi neseriosule, acum o oră când ți-am acceptat cererea de prietenie scria la tine la profil SINGUR. M-am uitat acum și scrie CĂSĂTORIT!- Acum o oră eram singur dar acum a venit nevastă-mea acasă.

    RăspundețiȘtergere