duminică, 12 mai 2024

S-a jucat, dar la botez!

 Vineri 10 mai s-a jucat la botez, naș fiind Gabi3, să-i trăiască finul, să fie sănătos! 💓

Așa că, dacă nu s-a dat cu piciorul în ”varză”, măcar s-a făcut poză cu ea! 😎





- El  a fost varză la tenis! - Ba el a fost! 😂

 

A doua zi dimineață s-a compensat și cu cursa de 10 km, parcurși în 90 de minute, exact ca fotbaliștii profesioniști, să n-avem vorbe! 🏃



10 comentarii:

  1. scapă căcățelușii și beau și io pe săturate, că până acum am tot cotizat lichide. dorinel, sabău și rednic, băeți buni, fiecare în felul lui. mă bucur pentru voluntari și mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bancul Zilei: De ce un bărbat a venit la serviciu obosit

    - Șefule, azi noapte nu am dormit deloc.- Motivul?- Nici motivul nu a dormit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alte bancuri:
    - Pentru ce se roagă o tânără

    O tânără se roagă „la cel de sus”:— Doamne, de data aceasta vreau să mă rog pentru cei din jurul meu, fără a cere nimic pentru mine. Dă-i Doamne mamei mele un ginere chipeș, bogat cu vile și mașini, dotat și cumsecade.

    RăspundețiȘtergere
  4. - De ce un bețiv a intrat în biserică

    Un betiv intră într-o biserică catolică si se duce direct la confesare.Intră în cabină si nu zice nimic.Popa, nedumerit, își drege vocea încercând să-i atragă atenția omului. Ăsta nimic.După un timp, bate popa de trei ori în peretele despărțitor la care bețivul răspunde:- N-are rost să bati, nici eu nu mai am hârtie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bancul Zilei: Ce a pățit un preot într-un avion

    Un avion, cu 50 de persoane la bord, e pe cale să se prăbușească.Pilotul strigă:- Este cineva care crede în puterea rugăciunilor?Un preot ridică mâna sus.- Pfiuuu, perfect, a spus pilotul, nu de alta, dar avem doar 49 de parașute.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai sa mai si radem...
    Inainte,tatii isi doreau ca primul copil sa fie baiat.
    Acum,isi doresc sa fie al lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bancul Zilei: O gluma despre mașinile electrice

    Cum se agață o tipă cu mașină electrică:- Uite numărul meu de telefon. Poți să mă suni când rămâi fără current. Vin eu să te tractez.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bancul Zilei: De ce este căutat un primar de DNA

    - Domn primar, de la DNA vă căutăm. Am văzut că ați făcut un pod foarte frumos la dvs în sat.- Da, mulțumesc de apreciere. Chiar e frumos.- Dar pe acolo nu trece niciun râu...- Când vin banii de la PNRR, facem și râul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bancul Zilei: În ce destinație de vis pleacă un tip

    Salut, văd că ți-ai făcut provizii. Unde pleci, în weekend-ul ăsta?- Plec departe, undeva unde toată lumea este fericită, bogată, unde peisajele sunt de vis, femeile superbe, bărbatii bine, muzică, mâncare, băutură, dezmăț ...- Wow frate, unde este asta?- Pe Facebook...

    RăspundețiȘtergere