vineri, 1 martie 2024

Favoritii versus Surprinzatorii

             Pe o vreme de 12 grade,dar resimtita de 7 grade din cauza vantului,ne-am strans cu greu de o miuta;eram noua si cand a aparut si Motanu si ne-am facut zece,hai ca putem sa-i dam drumu la joaca,dar surpriza,hop apare si Bebe dupa o mai lunga absenta,datorata unei interventii chirurgicale in zona anusului...In sfarsit,ne apropiam de alegeri,era aproape 15,45,insa asa pe neobservate,tiptil-tiptil a disparut Motanu din peisaj...In acest caz,Tolea propune lui Gabitrei o formula de echipa cu care acesta e de acord...Ostilitatile s-au desfasurat pe terenul din dreapta spate,la portile mici instalate la marginea celor doua careuri,in formulele de echipa urmatoare:

            Favoritii: Nelu-Bronson,Popica,Tolea,Doctoru,Mitica.

            Surprinzatorii: Bebe,Cristi,Gabitrei,Hercule,Vasea.

            Avand in vedere varsta combatantilor,prima echipa pleca ca mare favorita,dar de multe ori,socoteala de-acasa nu se potriveste cu realitatea din teren...La inceput disputa a fost echilibrata,Favoritii au presat si au ratat,in timp ce Surprinzatorii au mizat pe contraatac cu mingi lungi aruncate pe Vasea,dupa care veneau repede Gabitrei si Hercule si prin combinatii puneau in pericol poarta lui Bronson...Mitica tot spunea,hai sa dam gol,ca daca ne dau ei,e greu sa mai revenim;parca a avut gura aurita,Hercule a deschis scorul si de aici incolo,Favoritii se certau intre ei,cu Mitica in frunte,in timp ce cealalta echipa chiar a fost surprinzatoare prin jocul tactic si eficacitatea deosebita,golurile intrand numai in poarta lui Bronson,cu toate interventiile sale reusite;de altfel,si Bebe a respins cateva mingi de gol;La ambele porti au fost cateva suturi in bara care au mutat portile din loc...Echipa lui Mitica n-a putut marca nici macar golul de onoare,in vreme ce dincolo,balonul a poposit de patru ori in plasa portii(vorba vine),Hercule marcand 3 goluri si Vasea un gol,probabil cel mai spectaculos,reluare rapida printre picioarele portarului(in stilul lui Coman,ha,ha),din combinatii reusite cu pase bune la marcator, intre cei trei Gabitrei,Hercule si Vasea.

            Asadar,scor 4-0 pentru Surprinzatori !

            Aparand inca un vechi Pinguin,hai sa-l prezentam:


Bebe, pinguinul evergreen

               La buna vedere,vinerea urmatoare si cu Gabita prezent.


14 comentarii:

  1. S-au remarcat Gabitrei si Hercule prin travaliu si eficienta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa mai si radem...
    * -Bunicul avea radio si a facut 9 copii!
    -Tata a avut televizor si a facut 3 copii!
    -Eu am internet si cred ca aici s-a oprit neamul!

    *-Barbate,vreau sa te imbraci in pirat.
    -Pai de ce?
    -Ca sa ataci si tu vasele alea nespalate din bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bancul Zilei: Un bărbat se trezește mahmur, după beție

    Un român se trezeşte mahmur a doua zi după o beție.Merge la baie şi, privindu-şi faţa șifonată şi ochii bulbucaţi, zice:- Păi, cum dracu’ să nu bei cu faţa asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Râdem, glumim, da deja figura cu adidașii dispăruți ai lui Mitică e e prea mult. Am considerat pierderea mingii un accident, dar aici miroase a altceva.

    Am văzut și eu ultimul gol dat de Hercule, șut de la distanță bunicică, jos, în colțul lung al unei porți de altfel scurte. Super!

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropos de "pleca ca mare favorita" Gabita, cacofonia este una asumata,voita; caca favorita dupa rezultatul meciului...

    RăspundețiȘtergere
  6. Meciul fiind pe 1 martie,putem spune ca am fost galantoni cu echipa lui Mitica,careia i-am oferit 4 martisoare,pe cand ei nu ne-au dat niciunul,rusinica!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anecdote
    :) -Care e diferenta intre un mar si un oltean?
    -Marul,cel putin,este cultivat.

    :) -Care este cartea preferata a femeii care taxeaza la WC-ul public?
    -"La rascruce de vanturi."

    :) -Soarecii traiesc mult? intreaba un copil.
    -Depinde de pisica,raspunde ta-su!

    :)-Ai trei case si mai stai in gazda?!? isi intreaba un scotian amicul.
    :)-Pai,in casele mele chiria e atat de mare,ca nu e de buzunarul meu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Din 16 aprilie vine si "Nasty" in cinematografe!
    https://ziare.com/ilie-nastase/ilie-nastase-nasty-tudor-giurgiu-1856185#:~:text=Cinci%20ani%20s,EMEA%20%2D%20HBO%20Max).

    RăspundețiȘtergere
  9. Bancul Zilei: Aniversarea a 25 de ani de căsnicie

    – Iubitule, la anul avem 25 de ani de căsnicie. Sărbătorim ”nunta de argint”!– Dragă, mai așteptăm 5 ani și putem sărbători ”Războiul de 30 de ani”.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.bbc.com/sport/football/68464282
    Bani mulți, pileală ieftină, creier de împrumut, antrenorul de la munited spune c-au fost aproape să scoată ceva de la un meci unde au avut un singur șut pe poartă, posesie 27 la sulă și 2 cornere. ăilalți au avut decât 15 și cam tot atâtea ocazii de gol.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul Zilei: O femeie vrea să fie mai slabă

    O doamnă îşi întreabă medicul:- Domnule doctor, ce aș putea face pentru a părea mai slabă?- Întuneric, doamnă.

    RăspundețiȘtergere
  12. O faza cu 2 calcaie in meciul de vineri in care Favoritii asediau poarta Surprinzatorilor masati cu "curu in poarta": pe partea stanga,in ultima treime spre poarta adversa,Doctoru primeste o pasa si folosind calcaiul "consacrat" transmite balonul catre Mitica aflat in aceeasi zona,dar mai aproape de coltul terenului si acesta foloseste acelasi procedeu(calcaiul) in incercarea de a da gol,dar mingea se duce pe langa poarta...

    RăspundețiȘtergere
  13. Bancul Zilei: Diferența între bărbați și femei

    Ce diferență este între femei și bărbați, în ceea ce privește dorințele?– Femeile vor multe, dar de la unul și același bărbat.– Bărbații vor același lucru, dar de la mai multe femei!

    RăspundețiȘtergere