vineri, 20 octombrie 2023

Egal, echitabil, dar...

Funcția bate gradu: Colonelu filmează, Căpitanu marchează! 😂 




 Întâi de toate, mii de scuze celor trei veterani, Bebe, Doru și Virgil, care au bătut atâta drum doar pentru a bea o bere cu băieții pe pajiște. În 99 de cazuri din 100, poate inclusiv astăzi, DACĂ AR FI DORIT, ar fi jucat fără probleme, așa s-a întâmplat ca Biciclistu, absent (ne)motivat în ultimi cinci ani (fugit, din nou, de la locul faptei) Chinezu, venit, special, sau mai degrabă nu, din Norvegia, și Cristi, amicul lui Stelică, CAre ne-a ajutat la greu, să aibă prioritate. 

Strict despre meci, i-am stricat palmaresul lui Neluțu, cinci victorii consecutive, dar, ca orice în viață,  rezultatul putea fi mai bun, doar am avut 7-2 și meciul  în mâna stângă, dar și mai rău, dacă la 7-7 n-aș fi dat-o pe pace și prietenie, că a trecut timpul, în fața unor adversari setosi  de sânge proaspăt. Echipele: 

Bețivii: Nelu, Dan Pizzaru, Răzvan M, Marinuș, Chinezu, Mitică, Găbiță, Vasea

Abstinenții: Biciclistu, Bogdan, Cristi, Tudor, Ely, Hercule, G3, Răzvan D

După cum spun majoritatea observatorilor (btw, Colonelu și cu Pigs, ambii pe margine, n-au ținut cu amicul lor Dan!!!), Bețivii au fost mai dotați până la mijloc, Abstinenții au excelat pe atac, scorul, 7-2 la un moment dat, fiind unul  mincinos. Niciodată nu voi putea să înțeleg cum Hercule, care nu poate dribla un copac (myself included) dă atâtea goluri, unele super-spectaculoase, după cum mă gîndesc că duetul Zacuscă-Conopidă ar fi putut fi letal. Contează mai puțin, de cele mai multe ori futbolu e pentru noi un pretext...

29 de comentarii:

  1. Felicitari cronicarului care s-a grabit s-o comita!
    Ma raliez scuzelor fata de cei 3 ,puteau juca si ei,dar nimanui nu i-a venit ideea sa paraseasca terenul...
    Chinezu a facut alegeri cu Ely si Gabita s-a mirat ca a fost ales primul,da China nu stia ca Gabita nu este in plenitudinea fortelor...
    Teoretic,echipa abstinentilor era mai buna,cel putin mai tanara,dar in teren,betivii s-au descurcat mult mai bine,conducand chiar cu 7-2 dupa trei sferturi din meci,insa finalul a apartinut lui Ely si Hercule care au marcat 5 goluri in cateva minute,scor 7-7,un egal pe placul cronicarului...

    RăspundețiȘtergere
  2. denumirile echipelor se impuneau de la sine. de la abstinenți a venit pe pajiște doar G3, evident în misiune, c-a stat cu telefonu pe recepție și-a băut doar un suc cu viermi. dincolo, în afară de chinezu, toți derbedeii prezenți, unii chiar și-n prelungiri...

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost sau n-a fost GOL la faza din meciul UTA-Rapid??? Aceasta este marea intrebare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mingea a întrat decât jumătate de metru în poarta asa ca e gol!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bancul Zilei: Un hoț în sala de judecată

    La tribunal, judecătorul:- Si vreți să susțineți că ați crezut că portmoneul găsit vă aparține?- Portmoneul nu, dar bancnotele îmi păreau cunoscute…

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa ce s-a accidentat "betivanu"de Dan-Pizzaru(se pare ca are o intindere),forta de patrundere a echipei a scazut considerabil,el fiind alaturi de Chinezu un piston al echipei,si consecinta a fost tavalugul venit peste noi si daca se mai continua puteam chiar pierde meciul...Daca cel putin una din marile ratari ale lui Vasea,Mitica si chiar Gabita,ar fi intrat in poarta,altfel am fi discutat acum...
    Babaieti,cica ar fi venit Biciclistu cu vinul si n-a mai gasit pe nimeni pe pajiste:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, deci de-aia am căzut ca echipă în halul ăla?! În fine, bine și așa, eu aș fi semnat pentru egal înainte meci. :) Aia cu Biciclistu e diversionism, cum s-a exprimat cineva la cârciumă.
      Altfel, ne apropiem de titlul reluat ”Mitică și cifra 4”, momentan fiind la 3 jumate. Încă un egal data viitoare și a recuperat tot din urmă! :))

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Meciul disputat a fost unul 𝗽𝗮𝗹𝗽𝗶𝘁𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝗮𝗻𝘁 prin evoluția scorului final.
    In 𝙘𝙖𝙡𝙞𝙩𝙖𝙩𝙚 𝙙𝙚 𝙨𝙥𝙚𝙘𝙩𝙖𝙩𝙤𝙧 am putut remarca faptul că, ambele echipe au avut punctele lor 𝘧𝘰𝘳𝘵𝘦.

    Echipa 𝘼𝙗𝙨𝙩𝙞𝙣𝙚𝙣𝙩𝙞𝙡𝙤𝙧, a avut un 𝗮𝘁𝗮𝗰 𝗳𝘂𝗿𝗶𝗯𝘂𝗻𝗱, având capacitatea de 𝗮 𝗺𝗮𝗿𝗰𝗮 𝗴𝗼𝗹𝘂𝗿𝗶 𝗶𝗻 𝗺𝗼𝗱 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗮𝗻𝘁 și de 𝗮 𝗰𝗿𝗲𝗮 𝗼 𝗽𝗿𝗲𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 constantă asupra echipei 𝘽𝙚𝙩𝙞𝙫𝙞𝙡𝙤𝙧.
    Dar echipa 𝘽𝙚𝙩𝙞𝙫𝙞𝙡𝙤𝙧, cu o 𝗮𝗽𝗮𝗿𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗼𝗹𝗶𝗱𝗮, prin 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲, 𝗱𝗶𝘀𝗰𝗶𝗽𝗹𝗶𝗻𝗮 și 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗲𝗳𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃, a frânat atacurile adverse și au putut oferi stabilitate echipei, făcând ca scorul sa fie unul echilibrat.
    Astfel de meciuri ne arată cât de important este 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘭𝘪𝘣𝘳𝘶𝘭 între atac și apărare în fotbal.
    𝘜𝘯𝘪𝘪 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵𝘢𝘵𝘰𝘳𝘪, au apreciat 𝘦𝘧𝘰𝘳𝘵𝘶𝘭 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘦𝘪 𝘰𝘧𝘦𝘯𝘴𝘪𝘷𝘦, în timp ce alții au apreciat 𝘴𝘰𝘭𝘪𝘥𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘦𝘪 𝘥𝘦𝘧𝘦𝘯𝘴𝘪𝘷𝘦.
    Totuși nu poate trece neobservată 𝗹𝗶𝗽𝘀𝗮 𝗮𝗻𝗴𝗮𝗷𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 deplin din partea unor jucători în teren, ceea ce 𝗮 𝘀𝘂𝗯𝗹𝗶𝗻𝗶𝗮𝘁 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁𝗮 𝘀𝗼𝗹𝗶𝗱𝗮𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗶 𝘀𝗶 𝗰𝗼𝗼𝗿𝗱𝗼𝗻𝗮𝗿𝗶𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗿-𝗼 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮, chiar și atunci când anumite elemente nu funcționează la capacitate maximă.
    Cu toate acestea rezultatul 𝗲𝗴𝗮𝗹, a stârnit discuții în rândul suporterilor cu privire 𝙡𝙖 𝙚𝙩𝙞𝙘𝙖 𝙚𝙛𝙤𝙧𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙞𝙣 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Colonele,multumim pentru cuvintele alese referitoare la meciul nostru"palpitant si interesant" de vineri...
      Hai sa consemnam pe autorii golurilor: pentru "betivi"au marcat Gabita si Mitica cate 2g,Chinezu,Dan-Pizzaru si Vasea,cate 1 gol fiecare,iar pentru "abstinenti" Hercule 3g,Ely 2g si Gabitrei 2g. Daca am gresit,interveniti!

      Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

  10. https://www.prosport.ro/fotbal-extern/sir-bobby-charlton-si-legatura-sa-c8u-romania-cum-lauda-marele-fotbalist-englez-nationala-noastra-19760996

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce înseamnă să fii echipă mare! Dinamo seamănă tot mai mult cu Ajaxul, și nu doar la culori...

    https://www.flashscore.ro/meci/WzsdJRQN/#/clasament/table/overall

    RăspundețiȘtergere
  12. Cică Mitică și Biciclistul mai beau și acum la teren. Au terminat prima damigeana și acum face Mitică cinste!

    RăspundețiȘtergere
  13. Iar ia Stelemeaua campionatul!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bancul Zilei: Vasile și Maria pleacă la Brașov în luna de miere

    Vasile și Maria s-au căsătorit.După căsătorie au plecat la Poiana Brașov în luna de miere.Pe Valea Prahovei, Vasile a pus o mână pe genunchiul Mariei.Aceasta i-a spus, chicotind:– Vasilică, poți să mergi mai departe dacă vrei ceva… Așa că Vasile a condus până la Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  15. vasilică, ai început să dai bancuri cu tine? ăla cu mitică e bun, ăla cu steaua e jegos. penalti inexistent cu uta (un meci pe care aproape sigur l-ar fi câștigat), penaltiuri nedate cu u cluj, penalti aseară cu voluntariu. hai, să nu punem 7 puncte, dar 4-5 în plus tot or fi. iar arbitraje favorabile nu țin minte să fi avut, nici cu cefereu.

    tare de tot:
    https://www.eurosport.ro/tenis/40-de-ani-de-la-cel-mai-mare-miracol-din-istoria-tenisului-a-castigat-de-la-0-6-0-5-0-40_sto9790754/story.shtml



    RăspundețiȘtergere
  16. Bancul Zilei: Gheorghe merge la băut cu ochiul vânăt

    Ion către Gheorghe, la băut:- Mă, Gheorghe! De unde ai vânătaia aia de la ochi?– Azi noapte, înainte de culcare, m-am rugat la Dumnezeu, împreună cu muierea!– Și???– Na, și când am ajuns la ”și ne păzește de cel rău” m-am uitat către ea!

    RăspundețiȘtergere
  17. Iată, avem și probe video despre parcursul glorios al lui Mitică de la cifra 4 cu minis la cifra 3,5 cu plus. Tot înainte, orice e posibil cu... ”fasole ăștia”! :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce știu țăranii de mol ce e aia o piesă de teatru? La fel ca la fotbal, sint eroi principali, ca mine, Adrian ,Bronson. Personaje negative, Sica și motanu, apoi figuranți, cu Vasea în frunte și Mitică scutier.

    RăspundețiȘtergere
  19. De Sf.Dumitru,La multi ani cu sanatate,Capitane MITICA!

    RăspundețiȘtergere
  20. Bancul Zilei: De ce e femeia ca o fortăreață

    Întrebare:– De ce seamănă o femeie cu o fortăreață?Răspuns:– Pentru ambele toți procedează la fel: cei din afară vor să intre și deseori sunt respinși, iar cei prinși vor să scape și rareori reușesc.

    RăspundețiȘtergere
  21. din filmarea colonelului se vede schema noastră de joc, cu trei!!! atacanți și un singur mijlocaș. la câte goluri ieftine am dat, greu de crezut că n-am bătut. și încă putea fi mai rău, dacă n-aș fi dat stingerea.

    ps: Vasilică nu ne poate onora mâine și m-a delegat pe mine să-i țin locul, dacă se dă ceva pileală moca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoretic, și Mitică era mijlocaș. De acolo, de la mijloc, m-a strigat de vreo două ori să-i dau pase când eu scăpasem în careu... :))

      Ștergere
    2. vasilică e foarte trist, știa că doar el are voie să dea la poartă de la juma de metru. și să rateze...

      Ștergere
    3. Ce glume "bune"faci?:))
      Culmea este ca la acea faza era cat p-aci sa ma bag inaintea lui Mitica sa lovesc mingea...

      Ștergere
  22. Bancul Zilei: O femeie merge la ginecolog

    Domnule doctor, am o problemă cu steriletul. Aş vrea să-l schimbați.- Dar abia ce vi l-am pus săptămâna trecută!- Dar soțul se plânge că îi rămâne un gust metalic în gură.- Este din de aur, nu se poate! Poate soțul dumneavoastră are o problemă.- Nu are, că s-au mai plâns şi alţii!

    RăspundețiȘtergere