vineri, 13 octombrie 2023

Cronica de pe pajiste

 Declaratii de la fata locului:

Vasea: Am jucat o noua etapa, am castigat din nou, desi Motanu intreaba in stilul lui daca am fost la meci. Am dat doar un gol, la o actiune pe stanga a Colonelului, mingea a ricosat la mine, am sutat la lung pe langa Gabi. Mitica a ajuns de la -4 la +3, iar daca va juca in continuare in aceeasi echipa cu Gabita, Mihai si Colonelu, va ajunge probabil la +10.

Motanu: Divergente cu Mihai, eu zic ca am fi batut 2 meciuri dintr-o suta. El zice ca nu, adica nici pe alea.

Mitica: Am avut echipa, nu trebuia sa trag, am jucat cat trebuia ca sa castig.

Mihai Sarbatoritu: Un meci ff interesant, jucatorul meciului Popica (o data pe an se intampla). Echipele au parut echilibrate, dar la eficienta am fost mult peste ei. Eu am venit cu gandul sa joc meciul de retragere, dar ma mai gandesc, pt ca a fost o atmosfera corecta.

Sica: Vineri 13, o zi cu ghinion pt mine si echipa mea. Nu ne-a intrat nimic. Si femeia daca era dezbracata si tot nu ne intra! Noroc ca ne-am inecat amarul cu cinstea lui Mihai.

Popica: Azi pe 13 am fost cel mai bun de pe teren, Mitica cel mai slab!

Bronson: Eu, ca portar, mi-am dat silinta ca sa ajut apararea care a fost extraordinara prin Popica, stationar, si Mihai care a facut naveta intre cele doua porti.

Colonelu: Un meci disputat, soldat cu victoria celor mai intelepti. Eu am jucat pt echipa si dedic victoria in mod special celor 2 seniori, Bronson si Vasea. Atmosfera de dupa meci a fost cordiala si placuta, ca intotdeauna.

Gabita: Am avut bulan la alegeri, fiindca Sica n-a ghicit unde e piatra. A fost suficient sa aleg primul, in rest Sica a ales corect. La multi ani pt Tenismnu, care n-a lasat masa sa planga! Si-altadata, si-altadata, o sa bem si apa plata...

Chinezăria cu care s-a operat


19 comentarii:

  1. mihăițăeștibăiatserioscumeaiasateretragi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru "Cronica de pe pajiste" scrisa pe leptopul nou primit din China,sper sa fie multumit Gabita de el,sa nu fie categorisit ca o "chinizarie"...
    Sarbatoritului de Mihai-tenismenul la 42 de primaveri,ii urez inca cel putin dublul de acum,dupa aia mai vedem,sa fie sanatos si la punga gros!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca mai are cineva de gand sa mai scrie ceva,daca da,e bine-venit...In euforia de a face safteaua leptopului si a sarbatoririi lui Mihai-T,s-a omis ceva esential,si anume consemnarea celor doua echipe si a scorului,aceste date fiind destinate posteritatii...
    Echipa plus:Nelu-Bronson,Popica,Mihai-T 2g,Adi-Colonelu 1-2g,Mitica 1-2g,Gabita 1-2g,Vasea 1g
    Echipa minus: Gaby,Razvan-M,Bogdan,Tudor-Tv,Dan-Pizzaru,Andrei 2g,Sica 1g
    Eventualele neconcordante,va rog sa le scoateti la iveala.
    Oricum,primele 4 goluri ale echipei sarbatoritului,au fost marcate de 4 jucatori diferiti...Scorul a trecut prin 5-0,5-1,6-2 si 7-3,scor final!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bancul Zilei: Noaptea nunții

    În prima seară petrecută împreună, mirele îi spune miresei:- După cum am constatat, nu sunt primul!- După cum am constatat și eu, zice mireasa, nu vei fi ultimul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Subiectul rămâne deschis.
    Precum cel al pensiilor speciale...

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitări pentru abordarea ingenioasă!
    Se poate face un upgrade?

    RăspundețiȘtergere
  7. Revin cu precizarea ca Gabita a marcat 2 goluri,a deschis si a inchis scorul meciului.Prin urmare,golurile invingatorilor au fost date de Mihai si Gabita cate doua si de Colonelu,Mitica si Vasea,fiecare cate un gol,aferim!

    RăspundețiȘtergere
  8. câte ceva despre ăi de ne bătură. mihăiță, a fost ziua lui, bașca se retrage temporal până la următoru meci. nelu, nici o noutate, mă terorizează doar când îl văd în poarta adversă. lu găbiță n-am ce să-i reproșez.
    acuma însă ajung la protejații mei. marean găină, de obicei fileu cu mâinile-n șold eșuat la mijlocu terenului, sau măcar vârf bont, s-a trezit fundaș. mintea nu-l prea ajută, fotbal știe mai puțin decât au uitat alții, da uite că ne încurcă. captain zack și kono ciupomoting (să nu le mai spuneți zacuscă și conopidă, că sunt vegetarieni sensibili) când joacă cu mine sunt dezastru. ba-i doare ceva, ba-i grea sau ușoară mingea, ba nu primesc pase, se miorlăie tot timpu. când îmi sunt dușmani, devin tigri și mă fac de maimuțoi: goluri, pase, devieri, travaliu, încrâncenare, bașca ciocu mare unu dintre ei.
    iar acu, cazu cel mai sensibil: colonelu. păi bine, băi ciumpalacilor, eu stau cu băiatu (mă respectă foarte mult, îmi și spune nenea domnu motanu!) și după meci, lucrez la mentalu lui, finisăm faze și scheme de atac și voi îl puneți fundaș stânga și portar!!! i-am și zis, locu tău e-n atac, în poartă (cu excepția lu nelu și gaby) stau fetele, grăsuții și netalentații. nu degeaba băiatu nici n-a mai vrut să vină la bere, cu așa coechiperi răutăcioși, așa c-a trebuit să-i promit că-l iau cu mine-n echipă.

    oricum, rușine să vă fie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 𝗠𝘂𝗹𝘁𝘂𝗺𝗲𝘀𝗰 și eu!
      𝗥𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗽𝗿𝗼𝗰, 𝙍𝙖𝙯𝙫𝙖𝙣..
      𝘈𝘱𝘳𝘦𝘤𝘪𝘦𝘳𝘦𝘢 și 𝘳𝘦𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵𝘶𝘭 𝘳𝘦𝘤𝘪𝘱𝘳𝘰𝘤 sunt bazele unei 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗶 𝘀𝗮𝗻𝗮𝘁𝗼𝗮𝘀𝗲 𝘀𝗶 𝗱𝘂𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲.

      Ștergere
  9. Apropos de respect,Adi-Colonelu este un tip deosebit,cu o educatie clasica de buna-crestere,de buna-cuviinta; daca ati observat,el ni se adreseaza (lui Nelu-Bronson si mie) cu termenul de nea Vasea,nea Bronson,termen de respect cu care se adreseaza o persoana mai tanara unui barbat mai in varsta.Iti multumim Adi,dar te rugam sa ne tutuiesti ca sa ne simtim si noi mai tineri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 𝗠𝘂𝗹𝘁𝘂𝗺𝗲𝘀𝗰 din suflet pentru apreciere și cuvintele frumoase adresate.
      𝗥𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗽𝗿𝗼𝗰!

      Ștergere
  10. Bancul Zilei: Bulă e tâlhărit

    – Domnule Bulă, deci să înțeleg că ați fost tâlhărit?!– Da, domnule polițist! Hoțul mi-a furat verigheta de pe deget, lanțul de aur de la gât și brățara de la mână.– Și de ce nu ați făcut ceva, domnule Bulă?!– Ce să fac?– De ce nu ați strigat după ajutor, era ziua în amiaza mare?– Cum să strig? Riscam ca hoțul să-mi fure și dinții de aur din gură.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa mai si radem...
    Mi-am luat un ceai de slabit zilele trecute.
    E asa de bun cu paine calda si Nutella!

    RăspundețiȘtergere
  12. https://ziare.com/balonul-de-aur/balonul-de-aur-lionel-messi-haaland-mbappe-benzema-1831023#:~:text=S%2Da%20aflat,Chatelet%20din%20Paris.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bancul Zilei: Șeful pleacă mai devreme de la birou

    Într-o firmă de contabilitate, 4 tipi în birou: şeful şi 3 angajați. De la o vreme, şeful pleca întotdeauna mai devreme de la serviciu, sub diverse pretexte.Într-o zi, se gândesc băieții că dacă şeful pleacă, nu știe nimeni dacă pleacă și ei.Cum a ieşit şeful pe uşă, hop şi ei, 2 ore libere. Unul pleacă la sala de forță, altul la bar. Al treilea, soţ cuminte şi iubitor, merge acasă.Ajuns acasă, aude zgomote din dormitor. Se uită pe furiş și îl vede pe șef călare pe nevastă-sa. Tiptil, se strecoară afară din casă și pleacă.A doua zi, şeful iar pleacă mai devreme. Cum pleacă, primii doi grămadă pe ușă.– Hai mă, tu nu pleci?– Nu, nu mai plec că nu vreau să mă risc. Ieri era gata să mă prindă șeful. Am scăpat ca prin urechile acului!

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.facebook.com/watch?v=1388528438363889

    După viteză, pare a fi Captain Zack, după tehnica rafinată aduce cu Nkono! apropo, Nelu are cinci victorii la rând!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simpatic foc dumnealui,viteza si tehnica formidabile!
      Mai logic este ca un catelus sa semene mai mult cu un Motan(u)...

      Ștergere
  15. Bancul Zilei: De ce navele au nume de femei

    Un marinar tânăr întreabă:– Căpitane, de ce cele mai multe nave au nume de femei?– Dacă ai ști cât de greu este să le conduci, nu ai mai pune așa întrebări stupide!

    RăspundețiȘtergere