sâmbătă, 17 iunie 2023

UN FESTIN DE GOLURI!

UN FESTIN DE GOLURI!



Componența celor două echipe, a fost următoarea:

 GABI, ADI Colonelu’, GĂBIȚĂ, ELY, POPICĂ, DOCTORU’.

 → VASILICĂ, MITICĂ, TAVI, HERCULE, IONUȚ Cumnat VASILICĂ, ANDREI, BEBE-doar în prima repriză.

Apăratorii celor două buturi:

 - GABI
 - VASILICĂ

Un meci de fotbal disputat în termenii obișnuiti ai fenomenului de “ziua 5”.

Acest meci a fost cu adevărat un spectacol captivant și plin de suspans, jucătorii implicați au demonstrat abilități extraordinare și au reușit chiar să ofere și mici reprize de “golănii, din partea unor jucători certați cu eul, care din păcate continuă să dea dovadă de lipsă de respect și bun simț.

De la început până la sfârșit, intensitatea și pasiunea jucătorilor s-a simțit în fiecare moment, jucătorii dând totul pe teren, demonstrând determinare și voință de fier până la un anumit punct al meciului.

Având în vedere faptul că, Găbiță din , a jucat într-un picior, diferența de valoare era vădit considerabil în favoarea , lucru nevalorificat până în final.

Și totuși meciul a fost plin de discrepanțe evidente între cele două echipe, desfășurarea acestuia nereușind să ofere spectacolul și emoția pe care le așteptăm de obicei de la fotbal.

, a fost echipa dominantă, care a controlat jocul de la un capăt la celălalt al terenului, având posesia mingii și creând ocazii de gol la fiecare atac. În timp ce jucătorii lor arătau o tehnică și o abilitate superioară, adversarii păreau depășiți și incapabili să țină ritmul jocului.

Pe parcursul meciului, diferența în scor a devenit tot mai mare, ceea ce a generat o atmosferă de dezamăgire și frustrare pentru echipa mai slabă și suporterii săi. Această inegalitate a dus la o lipsă de competitivitate reală, ceea ce a afectat și interesul spectatorilor. S-a resimțit o lipsă de suspans și de incertitudine în privința rezultatului final.

De la 1-0, pentru , s-a ajuns repede la 2-5 respectiv 5-10 la pauză.

A doua repriză a continuat în aceeeași notă de dominare a , care a reușit să ducă scorul pănă la 16-8, moment în care IONUȚ (cumnatul lui Vasilică) și MITICĂ, supărat pe coechipieri, au părăsit gazonul în condițiile în care mai erau de disputat vreo 10 minute de joc.....rezultatul fiind GAME OVER!

În concluzie, meciurile de fotbal inegale pot fi dezamăgitoare pentru toți cei implicați.

Cu toate acestea, trebuie menționat pînă la final totuși fair-play-ul demonstrat de ambele echipe, cu toate că, unii jucători s-au mai sărutat și scuipat pe teren DAR în final și-au întins mâna și au oferit felicitări sincere adversarilor.

Acest spirit sportiv a fost întâmpinat cu entuziasm de către suporterii din tribune, care și-au manifestat admirația față de eforturile și performanțele jucătorilor.

Ceea ce este esențial, este faptul că, sportul poate aduce oamenii împreună și poate crea momente de neuitat.

Autorii golurilor au fost, ELY-6, GĂBIȚĂ-6 și ADI Colonelu’-4, pentru   respectiv MITICĂ-3, ANDREI-2, HERCULE-2 și IONUȚ-1 pentru .

SCOR FINAL

-E .......16 - 8  (10 - 5)

20 de comentarii:

  1. Felicitari,Adi Colonelu',pentru cronica plina de culoare(a) rosie!
    Ce s-a intamplat cu Razvan M.....de nu a participat?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bancul Zilei: Mama lui Bulișor e supărată Mama lui Bulișor este foarte supărată!Când soțul ei ajunge acasă, îi spune:– Bulișor fură bani din casă! Nici nu știu unde să-i mai ascund!Bulă:– Am eu ascunzătoarea perfectă: în cartea de matematică. Nu o deschide niciodată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bulisor este din generația de prezent și Bula din cea comunistă!

      Ștergere
  3. Frumoasă surpriză, Colonele, credeam că pică în sarcina mea cronica și sunt într-o perioadă de superactivitate! :)
    Eu aș zice că diferența s-a făcut la portari. Gabi a scos 3-4 mingi clare, goluri gata făcute (nici nu pot să joc că a apărat ca în tinerețe, că atunci nu era portar!), în timp ce Vasilică a furat tot vreo 3-4 goluri, unele hilare. Cum ar fi tentativa de intervenție cu piciorul drept la o minge care-i trecea pe lângă șoldul stâng... Dacă scădem vreo 3 din astea și adăugăm vreo 3 la noi, meciul era pe muchie.
    Eu am început la jumate, iar după semirecidivă am fost realmente la sfert, mi-era frică și să trimit o minge în centru cu latul piciorului stâng! Dar așa se aranjează lucrurile în fotbal, când am jucat ”la alt nivel”, acum vreo 2 luni, nu am dat niiun gol din 10, iar acum dau 6! Ea devărat, 2 cu poarta goală, restul singur cu portarul - toate cu dreptul.
    Să nu uit, sănătate lui Motanu și revenire grabnică lui Bronson, care e și el accidentat destul de serios la genunchi. Cred că data/dățile viitoare mă bag în poartă, devine îngrijorătoare treaba cu recidivele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erată: *nici nu pot să SPUN că a apărat ca în tinerețe

      Ștergere
    2. Cum, necum, victoria a fost una zdrobitoare!
      Și nu am mai menționat faptul că, media vârstei E 1 (cea câștigătoare), a fost cu mult peste cea a E 2.
      In multe sporturi și competiții, experiența și maturitatea pot fi factori importanți în succesul echipei.
      Cu toate acestea, succesul echipei E 1, nu s-a bazat doar pe vârstă, ci și pe talent individual, antrenament, strategie, abilități colective și alți factori.
      E 2 - cea tinera putea aduce energie, vigoare și viteza,
      Din păcate pentru ei, acest aspect nu s-a întâmplat.

      Ștergere
    3. Da, ei n-au avut un lider, erau toți cam pe același palier.

      Ștergere
  4. Bancul Zilei: O băbuță la box
    Un boxer era numărat de arbitru pe ring.Din sală, o băbuță:– Nu se ridică, maică, îl știu eu din autobuz.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mă așteptam la atâta oftică jegoasă și miștocăreală după egalul cu elveția. și nu din partea ziariștilor, cât a foștilor futboliști, ilie dumitrescu, moldovan sau gică popescupușcăriașu. nici la 0-5 nu cred c-ar fi fost așa vehemenți, de parcă suntem brazilia. sau parcă generația de aur coclit juca numai ofensiv și nu cu curu-n poartă și pe contre. sau la 1-0 cu suedia pe rasunda, meci istoric, unde am trecut doar de trei ori mijlocul terenului.

    @găbiță. mulțumesc. problemele sunt cu doamna-mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa acest meci de-a dreptul imprevizibil este bine sa ne aducem aminte numai de scor(2-2)...Evident ca luarile de pozitie si de o parte,cat si de alta,sunt exagerate...Ganditi-va si la elvetieni,parca n-au fost atat de virulenti cu Nationala lor dupa acest dus "scotian"...

      Ștergere

  6. Bancul Zilei: Rolul soțului

    Interviu la teatru cu un actor:- Aveți multe replici de spus în piesă?- Nu, joc rolul soțului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bancul Zilei: Poker cu soția
    - Cum, joci poker, acasă, cu soția?- Nu am ce face, e singura modalitate de a-mi recupera o parte din salariu!

    RăspundețiȘtergere
  8. -doctorilă, ai fost la meci?
    -da.
    - echipa ta a bătut?
    - da.
    - ai dat gol?
    - da.
    - te-am lăudat de ziua ta?
    - O, da!
    -ai dat gol?
    -da!
    -ești handi?
    -nuuuuuuuuuuuuuu!
    - scrii cronica?
    -Îîîîîîîîîîîîîîîîîîî...
    - Pa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce va hotarati asa de greu ca sa "comiteti" cronica de vineri?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motanu', l-a desemnat pe Doctoru'.
      Se pare că, Doctoru' nu are sculele necesare...

      Ștergere
  10. Bancul Zilei Bulă se duce la spovedanie:– Părinte, sunt însurat și m-am atins de altă femeie! Nu am mers până la capăt, doar ne-am atins corpurile.– Bulă, nu contează. Ori că ai atins, ori că ai băgat – este același lucru. Spui de 10 ori „Tatăl Nostru” și lași 500 de lei în cutia milei!Spune Bulă rugăciunea de 10 ori, după care dă să iasă din biserică. Preotul, nedumerit, îi zice:– Bulă, nu ai pus banii în cutie!– Părinte, dar i-am atins de cutie. Vorba ta: ori că îi atingi, ori că îi bagi – tot aia e!

    RăspundețiȘtergere