vineri, 2 iunie 2023

Există și rapidiști cinstiți

 articol sponsorizat



Întâi de toate se cuvine să-i fim recunoscători lui G3, speranța zilei de mâine  în ceea ce privește fenomenul. Fără contingentul de băieți aduși de el, problema era una singură: acasă sau la bere. Sinceri să fim, varianta numărul doi probabil că era câștigătoare, lui Mihai i-e sete întotdeauna, Mitică e și el consumator, colonelu taman ce pusese murături săptămâna trecută, așa că aveam pe cine să cinstesc. Dar mai bine c-am jucat, și mai bine c-am câștigat, nu c-ar fi contat foarte tare, dar nici că ne pare rău. Echipele:

Miticii: Colonelu, DanP, Răzvan, Mihai, Cosmin, Tudorică, Tavi, Mitică

Mercenarii: Gaby, Dragoș, Bogdan, G3, Marean, Mihăiță, Gabi4, Țolea

Echipele păreau echilibrate, chit că Mitică a comis o șmenozeală, dovadă că mercenarii iau conducerea, 2-0, două goluri superbe, G4 șut în cros, la colțul lung, Colonelu nu se poate baza pe lăbuța dreaptă, G3, gol cu capul, din unghi, după o super-centrare Mihăiță. Apoi, pe nesimțite, roata se învârte. Miticii, care rataseră exasperant (cap de linie știți voi cine), reduc din handicap printr-un autogol, Tudorică prinde un șut norocos și ușor-ușor, se ajunge la 5-2, 5-3, 7-3. Meritele învingătorilor sunt împărțite, Mihai (s-au dus vremurile când era Mihăiță...) cu partea leului (trebuie să-l driblezi de trei ori ca să treci de el măcar o dată), Colonelu contributor decisiv, și, dacă e să-l întrebați pe el, Mitică. Trei goluri nu-s de colea, ratările, unele geniale,  se uită, aproape că nu mai contează că "prietenii" lui, Giggs și Salam, i-au umplut frigiderul, omul a plecat cu fruntea sus.

Iar, apropo de titlu, la băutură (partea cea mai importantă, tot nu înțeleg cum de-o sar unii!) G4, un alt Gabriel, puriu, pe la 45 de ani, cunoscător, șut, dribling, are și omul un defect, e rapidist, recunoaște că Onea merita roșu la meciul acela de (deja) tristă amintire. Giggs, nu și nu, cică Grigore merita eliminat, deci, ca să tragem o concluzie la îndemână, păsăroii ar fi trebuit să joace maximum în zece. Evident, contează puțin spre deloc, dar te bucuri când vezi că oamenii mai și gândesc.


PS: Mulțumiri sponsorului, îl așteptăm la casierie, dar nu vă văd bine cu cronicile. Până săptămâna viitoare, ham-ham!!!


Later edit: Imaginea de mai sus era prea frumoasă pentru a fi ratată...

16 comentarii:

  1. Asa te vreau,Razvan Banciu-cronicar sef! Sponzorizat sau nu,scrie,asa am facut si eu o lunga perioada de timp,dar niciodata sponsorizat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bancul zilei:Barbatii adevarati in transportul in comun Bulă se duce la tatăl lui:- Tată, ce înseamnă să fii bărbat adevărat?- Bulă, în transportul în comun, bărbații adevărați stau pe scaun cu ochii închiși.- De ce?- Pentru că îi doare să vadă cum stau femeile în picioare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bancul Zilei: Bulă, dacă mă iei de nevastă, mă poți pupa în 3 locuri Bubulina:– Bulă, dacă mă iei de nevastă, mă poți pupa în 3 locuri!– Oo, ce frumos sună! Dar care sunt aceste 3 locuri, draga mea Bubulina?!– Ei, chiar nu știi?!– Nu știu, Bubulino. Zi-mi, că sunt tare curios.– Cele 3 locuri sunt: la Paris, la Milano și la Londra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bancul Zilei: Unde găsești bărbatul perfect Bărbatul perfect:– se trezește la 5 am în fiecare zi– își face singur patul– merge la sală în fiecare zi– își curăță camera– muncește din greu– nu se atinge de alcool– ajută în bucătărie– nici măcar nu vede alte femei– nu umblă noaptea aiurea– este extrem de punctual– se roagă zilnic– citește– este în pat la 9 seară.Acești bărbați se găsesc în pușcărie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. E abia iunie, ar trebui să mă îngrijorez? Altă accidentare duc mă îngrijorează pe moment...

      Ștergere
  6. Bancul Zilei: Bărbatul își sună soția într-un moment nepotrivit El și ea, în pat. Sună telefonul. Ea răspunde. După ce ea se întoarce, el întreabă:-Cine a fost?-Soțul.-Atunci plec.-Stai liniștit. A zis că mai întârzie o oră, fiindcă a ieșit cu tine la o bere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel situat între Filipescu și Marica, este Răzvan Prodan fiul regretatului fotbalist Daniel Prodan.
    Iar Marica și-a lipit o bandă albă la jumătatea tricoului, ca să acopere firma de pariuri, întrucât are contract cu o altă societate de pariuri - Betano.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a intrebat si autorul cronicii despre tanarul din poza si i-am spus ca este baiatul regretatului Daniel Prodan.

      Ștergere
    2. Daniel Prodan, coechipierul meu de la juniori la Victoria, cel mai tânăr titular din echipa aia din '94... Cine ar fi crezut?!

      Ștergere
  8. mda, aston martin, probabil baston marin, sau marin patraulea, cunoscut și ca dostoievski de la șase întors. șmenar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bancul Zilei: Un bărbat sună la urgențe Un bărbat sună la Urgenţe:- Veniţi repede, băieţelul meu a înghiţit un prezervativ!După câteva minute, acelaşi bărbat sună din nou:- Nu mai trebuie să veniţi, am găsit altul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce să facă și piticul Nessie? S-a dus după sacul cu lovele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. și prostu de grija lui.

      Vasilică, vezi că mâine s-a anunțat la fotbal maistru Bebică. ar fi fost un cozonac de mâncat pe partea lui dacă ai fi putut veni, așa o să-l halească Mitică.

      Ștergere
  11. La mulți anișori, tizule!!!

    RăspundețiȘtergere