marți, 21 martie 2023

Nu e duminică în fiecare vineri!

12 combatanți, ideal pentru fotbal (dar fără contingentul de ”frizeri” eram la limită). Echipele făcute de Ely și Andrei:

E1 - Bronson, Bogdan, Găbiță, Hercule, Ely, Sică
E2 - Gabi3, Motanu, Popică, Țolea, Mario, Andrei

 

Destul de impresionante numele de pe tricou la E1, dar zici că eram PSG, adică tracțiune exclusiv pe față. Zero fundași! Deși Hercule îl întâmpina pe Andrei, trebuia și el dublat, plus că mai erau și ceilalți. În condițiile astea, am jucat eu (Găbiță) retras, ceea ce ar fi fost în regulă în alte condiții, nu după 90 de minute de tenis la simplu! M-aș fi potrivit la echipa cealaltă, spate asigurat, mijlocași de travaliu, care să mă alimenteze cu mingi în atac. N-a fost să fie, așa că am cărat eu mingi pentru Sică, atacantul care face un dribling pe meci :)), și pentru Ely - cel care face 100, din care 90 contraproductive. Dar ce poți să-i zici când ne-a băgat înapoi în meci cu un gol direct din corner, dat cu latul, pe jos, ca la snooker! Iar în poartă nu era oricine, ci Gabi3... Pe urmă a făcut rocadă cu Mario, mutare benefică pentru E2: puștiul i-a închis poarta lui Ely la obișnuitele șuturi de la distanță, în timp ce Gabi3 a dat vreo 2-3 goluri, unul cu o deviere elegantă cu călcâiul, direct din degajarea lui Motanu.

 

Ca evoluție a scorului, a condus E2 la 2 goluri, a revenit E1 cu un gol în față, apoi E2 s-a dus la 3 goluri, după care un forcing final aproape neașteptat i-a adus pe cei de la E1 aproape de egalare, cu Bogdan cât pe ce să fie eroul meciului cu o deviere pe care Mario a scos-o cu noroc la ultima fază!!! Anterior, Bogdan deviase imparabil la vinclu, doar că era vinclul nostru... :))

 

În final , un gând ca un ghiocel pentru Tavi, care a stat (prea) cuminte pe margine tot meciul. La un moment dat, una dintre echipe a condus cu 3 goluri, doar că... așa se explică titlul cronicii: vino la timp, că nu în fiecare vineri e duminică! :)

10 comentarii:

  1. Ma bucur ca fenomenul merge mai departe,ca si blogu de altfel.
    Se pare ca Motanu a devenit invincibil...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A rămas singurul fundaș dintre cei 4 grei, e ales întotdeauna primul dintre ”trupeți”! :)

      Ștergere
  2. Bancul Zilei: Situație periculoasă cu soția Un actor vede pe platoul de filmare o persoană necunoscută.- Cine sunteţi dumneavoastră? Întrebă actorul.- Sunt dublura dvs. Vă înlocuiesc în scenele periculoase.- Perfect! Vă rog să treceţi pe le soţia mea şi să-i explicaţi unde am fost noaptea trecută

    RăspundețiȘtergere
  3. Bancul Zilei: Propunerea romantică a unui bărbat - Iubito, în seara asta cinăm afară.- Ți-ai găsit de lucru?- Nu, am pierdut casa la poker.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/bilet-pariuri-castig-75-lei-200000-euro-691732.html

    îți trebuie ceva noroc , să se alinieze scorurile, băiatul ăsta l-a avut, mizând pe chestii de bun simț. interesant că marea majoritate s-au bazat pe o singură opțiune: între 1 și 3 goluri în fiecare repriză. pe mine m-au scos IAR cocalarii lu marean. cât de proști să fie, să-i bată iar Barca, și-n ultimu minut...

    RăspundețiȘtergere
  5. să nu uit, că n-ar fi frumos. l-am contactat pe Tavi, să se gândească la o soluție pentru zilele de vineri. el zice că deja s-a gândit să nu mai vină. io spun că trebuie să existe bunăvoință.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bancul Zilei: Cum face vaca? O fetiță se duce la mama ei și o întreabă:- Mamă, vaca zice muu sau nuu?- Eh, depinde de bou!

    RăspundețiȘtergere