duminică, 28 noiembrie 2021

Echipa cea mai bună e aia care nu joacă (by Găbiță)

 Aveam în cap o echipă a retrașilor, semiretrașilor și accidentaților din Fenomenul de Ziua 5, doar că, surpriză, unul dintre semiretrași a apărut la teren. E vorba chiar de portar, care a apărat aproape ca pe vremuri, parcă nici nu făcuse pauză. Secretul e vaccinul Bronson&Bronson, ar trebui să-l facem toți!

 

Așadar, încep altfel decât de obicei, cu echipa care ar fi putut juca dacă..................................... (fiecare poate completa câte ceva pe linia punctată): Bețe - Paul, Stelică, Gabi, Bebe, Mitică, Bogdan, Gică.

Trebuie să recunoaștem, dacă vorbim de o înfruntare între veterani, ar rupe tot echipa asta! Eventual îl putem adăga și pe Motanu, care e ca motanul lui Schrodinger, e și activ, și retras în același timp! :))

 

Altfel, etapa asta cred că a consfințit un fel de record: 4 la 4 la porți de handbal, 4 la 4 nefiind scorul!

E1: Luci, Găbiță, Popică, Vasea
E2: Bronson, Tavi, Tudor, Doctoru

 

Scorul a fost +2 pentru E2, după multe goluri de o parte și de alta, echipele fiind pe rând la conducere. Totul s-a decis pe final, când E1 a colapsat efectiv: eu am căzut fizic fiindcă aveam la bord și un set de tenis cu polițiștii (câștigat cu 6-4!), Vasea n-a dat nimic din ultimele 5 ocazii, iar Popică a avut egalarea de 2 ori în situații singur cu portarul, la ultima dintre ele înscriind adversarii pe contraatac.

 

La hidratare a apărut și Stelică, după cum se poate vedea și în această poză-mărturie. S-a cam băut, că aveam și de ce...


20 de comentarii:

  1. Da, cam asa a fost vineri,penurie mare de jucatori,bine ca am inceput 4-4 si n-am mai asteptat sa vina Gabitrei cu ai lui,ca oricum n-a mai ajuns...Dupa circa un sfert de ora a venit un antrenor chitit sa ne evacueze din balon,ne-a mai lasat,dar nu tot timpul alocat...
    Gabita zice ca a cazut fizic,eu am fost cazut inca de la inceput,eram sleit de putere...
    In legatura cu scorul am sa va scriu mai incolo ceva interesant...

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani fericiti lui GABITA, cel care a schimbat prefixul trecand in a doua jumatate a veacului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti incredere in sticle, va putei sprijini in ele?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Gabita esti in partea a II a secolului.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha,Ha,Ha, acum ne-am prins de ce îi cade fizic (berea) după fiecare set, el probabil știa mai de mult. Oricum la intrarea în a doua treime din viață, sau în al doilea set, îi urăm să joace 3 din 5, de acum o să înceapă Matei să îl ia prin discoteci. La mulți ani Găbeață, să ai parte de sănătate, multe bucurii și multe beri !

      Ștergere
  5. Mulțumesc, alea-alea! Începe a doua repriză... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Fata de la pagina 529 nov. 2021, 16:47:00

    Ce vă pasă,vă mărește ciolacu pensiile, vă doare la basca.
    Să nu vă vadă becacali că vă ia la wcsb.Doar așa ar mai avea șanse să ia titlul.

    RăspundețiȘtergere
  7. In legatura cu scorul...
    La intoarcerea spre casa cu masina lui Gabita a venit vorba de scor,eu am zis ceva,Gabita a mai plusat la goluri marcate...M-am gandit sa fac un mic test si sa intreb a doua zi cativa colegi,"cat a fost scorul?" Iata raspunsurile:
    Nelu-Bronson:Au fost doua goluri diferenta pt. noi.Cred ca 7/5 sau 9/7.Nelu revine cu sms:S-ar putea sa fi dat si voi un gol,la urma,cu putin inainte sa vina copiii;scor final 7/6.
    Tavi:A fost diferenta de 2g.,7-5 sau 8-6.
    Luci:A fost 7-5 pt.ei.
    Vasea:cred ca a fost 11-9;mi-aduc aminte ca am egalat la noua.
    Gabita:parca a fost mai mult,14-12.
    Exista o oarecare diferenta de perceptie,nu se mai poate,avem nevoie de VAR,macar sa ne numere golurile.Numai daca punem golurile lui Popica,vreo 4-5...Daca si ceilalti autori de goluri si le numara ne apropiem de scorul exact,nu ca ar mai conta,da numai asa de sanchi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi Vasea, tocmai tu n-ai zis câte ai dat. Uitați de 7-5, am jucat 3 la 3 în câmp aproape o oră, golurile au curs. Eu am dat 4 și am plecat de la premisa că și ceilalți doi coechipieri au dat la fel. Oricum, exclus să fi dat mai puțin de 3 fiecare. Și chiar dacă mergem pe varianta minimă, tot ajungem la măcar 10 goluri date de noi.

      Ștergere
    2. Gabita,eu am zis cat cred ca a fost scorul,de dat e simplu,am dat zero goluri,insa tu si Popica ati marcat vreo 9 si scorul spus de mine e cel mai apropiat de realitate,daca nu,chiar cel real.
      N-am putut sa-l "penetrez"pe bravul Bronson,mi-a scos vreo doua mingi din paianjen,plus alte 3-4 ocazii de unu la unu,ma trezeam cu el langa mine si dadeam in el,ce mai, am fost varza,pur si simplu neputincios...Ma consolez cu faptul ca l-am servit pe Popica cu cateva pase din care a marcat 3-4 goluri.

      Ștergere
    3. Cum, cum, ce?! Imposibil să nu fi înscris deloc, te am în minte strecurând mingea în poartă în prima parte a meciului! Chiar ți-am zis la final că din ultimele 5 n-ai dat nimic, ceea ce implica faptul că înainte dăduseși ceva, totuși.

      Ștergere
  8. Rau cu aritmetica a inceput sa ofere variante la rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Care goluri ale lui Popica, mai bine ratarile lui, dar nu se pot contoriza.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=10VR7W9kndk.

    Doru

    RăspundețiȘtergere
  11. B.
    - Iubitule, sper că-ți dai seama că pe mine m-a trimis Dumnezeu la tine?

    - Da... doar că nu înțeleg pentru ce păcate.


    RăspundețiȘtergere
  12. B.
    Profesoara:

    - Bulă, care este viitorul verbului "a bea"?

    - "Beat", doamna profesoară!

    RăspundețiȘtergere
  13. N-am înțeles de ce i-au acordat lui Messi balonul de aur si nici de ce s-a dus piticul sa-l ia.Bunul simt ar fi trebuit să-l facă să stea acasă, că doar știa că n-a făcut nimic tot anu.M-am lămurit și cu corectitudinea din fotbalul asta mare..apa de ploaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În primul rând e pe voturi, deci nu ”i-au acordat” din pix, ci asta a ieșit din votul a 180 de ziariști din 180 de țări. În al doilea rând, ai auzit de Copa America? E echivalentă cu EURO, acolo unde Polonia a fost ultima în grupă. Lewandowski merita anul trecut, anul ăsta a luat doar campionatul cu Bayern.

      Ștergere
  14. În noaptea nunţii soţul îi mângâie soţiei burta şi apoi îi zice duios:

    – Acesta este domeniul meu, aici am să “sădesc cartofi”.

    Şi a adormit… A doua noapte la fel o mângâie şi îi spune mieros:

    – Aici voi “pune varză”.

    Şi iar adoarme. În a treia noapte, înainte ca soţul să spună orice, soţia zice :

    – Auzi mă, agronomule, dacă în seara asta nu plantezi un “morcov”, să ştii că eu dau “câmpul” în arendă!
    Doru

    RăspundețiȘtergere