sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Un egal impaciuitor

           Am fost trimisi in balonul mic,instalat intre timp,deoarece terenurile din spate erau rezervate pentru copiii de la academie incepand cu ora 15,30. Eram putini,am intrat in balon si am inceput sa ne miscam in asteptarea altor jucatori.Eram bucuros ca am reusit sa-l convingem pe Doru-Bete sa revina pe gazon dupa cateva etape de absenta.Pasam intre noi, trageam la poarta etc.Facusem socoteala ca am fi 12 participanti,Motanu era prezent,parca a si intrat in balon, Luci era in parcare;am tras un sut la poarta in dreapta lui Bete,mingea nu-l atinge si el cade,am avut impresia ca se preface,dar i-a sarit genunchiul stang si a ramas blocat jos cu dureri mari; e bine ca printre noi era si un doctor,chiar daca nu de specialitate,care a intervenit,dar cel putin pentru meciul care urma l-am pierdut pe Doru-Bete.In asteptarea lui Motanu si eventual  a lui Luci s-au facut alegerile cu cei 9 oameni prezenti.

          E1:Popica,Gabitrei 3-4g,Gabita 3g,Doctoru 1g,Vasea 3-4g.

          E2:Tavi,Tudor 2g,Cristi 4-5g,Andrei 3-4g.

          De unde ziceam ca o sa avem doi portari,Doru-Bete ar fi stat in poarta,am ajuns sa n-avem niciunul, asa ca aproape toti jucatorii au trecut si prin poarta.In prezentarea echpelor am trecut cu aproximatie si numarul de goluri marcate de fiecare.Cristi deschide scorul,Gabitrei egaleaza,Vasea face 2-1 si de aici incolo E1 a condus in permanenta pana aproape de final,ajungand la 9-5,10-6.La diferenta confortabila de 4 goluri,E1 in loc sa joace in continuare serios si sa mai inscrie eventual,trateaza cu lejeritate cateva faze,, ratand cateva situatii clare de gol prin Vasea,Gabita,Gabitrei,avand si vreo 2-3 bare,in timp ce E2,precum picatura chinezeasca,ataca insistent si reuseste 5 goluri consecutive,egaland la 10 si luand chiar conducerea prin Tudor la o combinatie reusita cu cei doi frati,E1 revine si egaleaza la 11-11 prin Gabitrei.Imediat apare antrenorul cu copiii si trebuie sa incheiem joaca noastra.In economia jocului a contat si faptul ca Popica a incasat 2-3 goluri de la Cristi din suturi de la distanta.

          Antrenorul a venit la fix chiar cand scorul era egal,11-11 si astfel ambele echipe s-au impacat cu gandul ca n-au pierdut,ci dimpotriva ca a fost o intalnire disputata,chiar interesanta, desfasurata in spiritul fair play-ului.

          Golul meciului apartine lui Gabita care a marcat din propriul teren cu un lob spectaculos.

          N-am mai participat la hidratare,preferand sa-l insotesc pe autoaccidentatul Doru-Bete in drumul spre casa. Asteptam vesti bune de la el si de la Luci care n-a mai ajuns in balon,avand se pare o pana de cauciuc.Cat despre Motanu geniul pustiu,de neinteles...




Actualizare foto: Dovada care certifică faptul că Doru Bețe a ajuns la nivelul de mușchi necesar pentru a face performanță în Fenomenul de ziua 5! Deocamdată la un singur picior, dar se lucrează...


21 de comentarii:

  1. Evident ca fiind mai putini,efortul depus a fost mai mare si ne-a cam vlaguit...

    RăspundețiȘtergere
  2. B.
    Un băieţel îl întreabă pe tatăl lui:

    - Tăticule, cât costă să te însori?

    Tatăl răspunde:

    - Nu ştiu, eu plătesc încă.






    RăspundețiȘtergere
  3. Var-ul lui Narcis20 nov. 2021, 20:50:00

    Incredibil, înspăimântător, nu plecați nicăieri, rămâneți alături de noi, avem probe de netăgăduit, Vasea nu a tras spre poartă, a trimis mingea spre Cristi, până acesta să o preia și să tragă, Vasea s-a dus la Pobeda lui Luci, a luat levierul, a pocnit pisica ce tocmai voia să îi taie calea, a reintrat în teren și l-a pocnit pe Doru cu levierul în genunchiul stâng, murmurând a jale "nu te vreau portar, eu vreau să dau goluri". Vă să-mi spuneți , cum este posibil așa ceva azi în România ?! Noroc că genunchiul a fugit în poala unei studente blonde care, se pare că îl va obloji și îl va reface în scurt timp cu ajutorul unui vaccin comercial, ajutată fiind și de plombele puse în prealabil.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai probabil când vei umple din nou cu eudo geanta pt. Mitică, sau poate înainte de Crăciun când aduce Stelică cârnații, jumările și ceapa oltenească, de jucat, dacă o fi să mai fie, la vreo 3-4 luni după ce reintră Florinel Coman. Să auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. O curiozitate:Doi rusi au jucat Finala Turneului Campionilor la tenis si a castigat "germanul"!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dialog Facebook:
    - Ptr.picioare grele ce-mi recomandati?
    - Ceai ptr.picioare usoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lângă golul meciului aș pune și bara meciului, nimerită prin același procedeu. :)
    Tinerii au recuperat aproape nesperat pe final, ne-au făcut cu pregătirea fizică.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cre ca lui Doru i-a cazut coiul pe genunchi, cu toate ca eu stiam ca nu mai are.

    RăspundețiȘtergere
  9. B.

    – Bulă, cum se numesc persoanele care continuă să vorbească, deşi cele din urmă nu mai sunt interesate de discuţie?

    Bulă:

    – Se numesc profesori, doamnă.


    RăspundețiȘtergere
  10. Capitane Mitica,cum te simti,te mai deranjeaza coloana?Nu,nu,coloana 5-a,ci coloana vertebrala!

    RăspundețiȘtergere
  11. Prima verticală23 nov. 2021, 16:39:00

    Haida de, popo ariile suferă și vouă vă arde de coca-cola dreams, vaniți cu fakenews. Orice ageamiu poate observa că cel din poză nu seamănă cu Doru nici din față, profil sau chiar spate. orice specialist din prima linie vă poate confirma că aceea este poza unui guvid star 2 la Opera din Cluj (măiciucă rămânând star 1 în toate operele de stat), venit cu valul 5, varianta dobrogeană, tulpina orz-secară altoită cu floarea soarelui prin levier. Era și normal, toți enoriașii poartă masca pe față pt. disimularea minciunelelor, la fel și studentele (de care, desigur se știe, sunt obsedat) care își lasă însă crăcișorii goi sau chiar burtica, tricourile îmbrăcate nefiind suficient de lungi datorită lipsei de material pe timp de pandemie. La fel și cu unii pensionari care refuză să poarte pantaloni lungi și centură de castitate. Este normal ca virusul care s-a pocnit în cap de podul de la Cernavodă să o ia în sus, să plutească prin aerul poluat, apoi să coboare spre picioare, să le umfle, apoi să o ia iarăși în sus și uite așa uneori se umflă și burtica studentelor. Al dracu virus, alege numai ce e bun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ti-ai bagat in vene?Sper sa fie ceva bun, sa nu te afecteze mai rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banc ad-hoc:
      Cum se numesc ăia care își bagă în vene? Venerabili!

      Ștergere
  13. Banc la kilogram:

    - Cum poate o femeie să dea jos 5 kg?

    - Renunță la geantă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele pot scăpa de 2 kile renunțând la silicoane, dar preferă să fie așa, grase și frumoase! :))

      Ștergere
  14. Of course my ... friend, tot cei mai bun, icre de crap diacritic dunărean marca germanos, infuzie realizată de Luis Sua rez cu un șut de la mare distanță.

    RăspundețiȘtergere
  15. B.

    Discuție între 2 pescari:

    - Îți place locul meu secret de pescuit?

    - Da, nici măcar peștii nu știu de el.


    RăspundețiȘtergere
  16. Fata de la pagina 526 nov. 2021, 09:24:00

    Să-i facă cineva o ofertă lui Messi, cel de la psg, sa joace la noi,la boșorogii de toate zilele.Indeplineste toate condițiile, iar noi îl scutim de umilința de a fi ironizat de cei care pot alerga.Ne obligam să-i aducem un scaun pe care sa se odihnească în timpul meciurilor.Cum bebe si-a încheiat activitatea și povestile cu printese , Messi îl poate suplini cu succes.Avand în vedere pretențiile sale financiare, il asiguram că dom'Mitica se va ocupa de toate,de semințe, de bericica și de echipament.(e adevărat,trebuie sa recunoaștem, de la second-hand.

    RăspundețiȘtergere
  17. B.

    Soţia către soţ:

    - Dragul meu, hai să cumpărăm o maşină, eu voi învăţa să conduc, vom vedea lumea.

    - Care, pe asta sau cealaltă?



    RăspundețiȘtergere