duminică, 31 octombrie 2021

Hoții și Vardiștii (by Găbiță)

 Hoții am fost noi, normal, iar Vardiștii au fost... chiar ei! 😃 Adică Răzvan Police cu doi colegi (dintre care unul a mai jucat cu noi acum vreun an)!

 

Așadar, am fost asaltați de un grup de 3 vardiști întrerupți de la tenis, pentru că se monta balonul, același motiv pentru care Mihai Tenismanu a fost și el prezent, nu chiar de la început. Cei 3 au dorit să joace împreună, așa că am făcut echipele în consecință.

 

Hoții: Gabi, Motanu, Stelică, Mitică (până la 2-3), Mihai T (de la 0-2), Gabi3 (de la 0-3), Mihăiță Adolescentu (de la 2-3), Găbiță, Popică.
Vardiștii: Luci, Tavi (de la 2-0), Tudor, Răzvan, Vardist 1, Vardist 2, Doctoru, Mitică (de la 3-2).

 

După cum se poate constata, echipele au tot fluctuat, pe măsură ce apăreau combatanți. La început, în formule egale de 6 la 6, dar fără Tenisamnu și Gabi3, Hoții au cam fost surclasați de jocul combinativ al celor 3V. La 0-2 au venit împreună Tenismanu și Tavi, s-a continuat 7-7, dar tot Vardiștii au înscris: 0-3!

La scorul ăsta a apărut Gabi3 și s-a continuat cu Hoții în superioritate numerică, ceea ce s-a văzut: 2-3! Deja jocul curgea în favoarea Hoților, când a apărut Mihăiță Adolescentu, care în mod normal trebuia să intre la cei cu om mai puțin, adică la Vardiști. A urmat o dispută încheiată surprinzător, cu sacrificiu de Nebun din partea Hoților (atenție, în bulgară la jocul de șah, Nebunul este numit Căpitanătătă - fără mișto!). Asta înseamnă că în timp ce eu susțineam ca Mihăiță A să intre unde îi era locul, căpitanul hoților susținea că să intre la noi, că Vardiștii au echipă etc. Iritat, îi arunc replica, dar du-te tu la ei dacă zici că au echipă! Incredibil, dar adevărat, Căpitanul ne-a dovedit că gândește cu câteva mutări înaintea noastră: simțindu-se accidentat, s-a lăsat racolat de Vardiști, ca să-i facă scăpați pe Hoți. Cu Mihăiță A la noi, jocul balansează și așa rămâne. Luci n-a mai avut ”bafta” de data trecută, Gabi3 a tras cu bazooka din toate pozițiile, eu am dat gol cu călcâiul și din foarfecă. Diferența finală a fost mare, comparabilă cu cea din etapa trecută. Morala: nu vă puneți cu Hoții!

8 comentarii:

  1. Felicitari Gabita,esti cel mai bun cronicar si culmea esti si singurul!
    Care va sa zica,Capitanatata-Nebunul s-a "sacrificat" pentru voi-hotii si s-a ales cu o mama de bataie,bravo lui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-aia sunt și cel mai bun. Din noiembrie revenim la Cronica lunii.

      Ștergere
  2. B.

    - Bună ziua, o votcă, vă rog!

    - Dar...e 10 dimineața.

    - Bună dimineața, o votcă, vă rog!




    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mă așteptam de la voi să aveți VAR, să dați cartonașe galbene sau roșii, să dictați suspendări canelass-ilor din Mihalache sau injurioșilor fenomenului, dar chiar să-l treceți în echipa etapei!
    Având în vedere că am contactat de la voi noul sarswuhan 4, tulpina neaosă vânătă umflată de la genunchi în jos până la degetele de la picior, vă cer să puneți mână de la mână și să strângeți de un fursec, o portocală, mă rog, o atenție acolo, dacă nu reușiți, încercați să vă împrumutați de pe la messe cu ceva sterlin...g, o să vă ajute căci și eu l-am cărat în spate vreo 2 m la nevoie. În plus mai vreau două blonde voluptoase, ravisante pt. mine și una pt. Miti iar autorul să-mi facă dantura ca a lui Demmi Moore. GRATIS. Dacă nu , vă bag în izolare. Lui M2 nu-i pasă, M3 zice mersi să-și poată eșalona datoriile, dar ce vă faceți cu M1, ăsta nu rezistă servici-casă, servici-casă, o să are toată curtea lui G-iță până o să-i facă șanțuri adânci. Atunci să vă văd. Ciornîie morie maio !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci tu ai fost (și ai rămas) accidentat la faza aia cu Doctorul, etapa trecută, asta vrei să transmiți!
      Nu-i nimic, stai în poartă. Pwp! :)

      Ștergere
  4. O întrebare legitimă, preluată de pe twitter: De unde știu oamenii cu chelie până unde să se spele pe față?! Căpitane, ai legătura. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. B.

    La cât s-a scumpit benzina, dacă nu arăți ca în poze, te pun să plătești drumul.


    RăspundețiȘtergere
  6. Vasea scorul golgheterii echipa etapei, pai ce faci ?


    RăspundețiȘtergere