vineri, 28 august 2020

Ultimul meci din august

             Ne-am strans cu greu 11, destul de cald, spre canicula, jucat la soare pe terenul mic de langa vestiare. Ely si cu Tolea, ajutat de Mitica au facut alegeri. Probleme inca de la inceput cu banii, vreo 2-3 cica nu posedau valuta, Motanu a incercat sa se retraga inca de la inceput in literatura combinata cu bere, dar a ramas totusi in teren.

           Echipa A: Hercule, Tavi, Tolea, Mitica, Catalin(tipul brunet venit cu Tolea), Vasea.

          Echipa B: Luci, Motanu, Popica, Andrei, Ely.

          Meci echilibrat, A deschide scorul prin Catalin, Ely egaleaza, Hercule da un gol frumos de pe dreapta, la o pasa cu bolta trimisa de Vasea de pe partea stanga, Andrei egaleaza la 2, Tolea duce scorul la 3-2. La o minge jucata in margine, Vasea zice ca a iesit in aut, Motanu se supara si paraseste terenul. Vasea trece la echipa B, se joaca 5-5, cu dezavantaj pt.echipa lui Ely, chiar daca el marcheaza primul dupa reluare, echipa A mai omogena, incepe sa mareasca diferenta, Ely se enerveaza, suteaza tare o minge peste gard si paraseste terenul, meciul incheindu-se cu vreun sfert de ora mai devreme, la o diferenta de 3-4 goluri in favoarea echipei A. Au mai marcat Mitica 2g, Catalin, Tolea, Tavi, respectiv Ely, Andrei si Vasea, un gol la o pasa a lui Ely, Vasea reia spre gol, insa portarul momentului, Tolea vine prin alunecare si respinge balonul in mecla lui Vasea de unde sare-n poarta.

          Problemele cu stransul banilor revin la final, trebuind sa facem niste imprumuturi ca sa ne achitam datoria la teren.

         Stelica a aparut cu prietenul sau, dar n-a jucat, au facut pe spectatorii si la urma ne-a "deranjat" cu cate o bere, multumim!

22 de comentarii:

  1. Vasea, pe tine nu te-a deranjat cu destule beri Stelică, dacă te-ai băgat la cronică in loc de somn!
    Deci Căpitanu a fost câștigător, abia aștept să aud că a fost omul decisiv. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Grande Sile, jos palaria pentru cronica. "Maurul si-a facut datoria". Faza cu golul tau arata cat de generos si intransigent poti fi in aceeasi secunda. Cu piciorul ne-ai iertat, dar "mecla" ne-ai executat.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a bucurat foarte mult venirea lui Luci. La fel cea a lui Stelica, pacat ca nu s-a bagat la joc.
    Cat despre meci, noi am fructificat un aspect al situatiei din teren. Fiind putini si neavand portar de meserie, am facut cu schimbul intre buturi. La inceput stabilisem sa stam cate un gol, in realitate in poarta a stat cel care era mai obosit,pentru recuperare. Exceptie au facut desigur marele nostru Capitan si grande Sile, care prin firea lucrurilor sunt neobosititi. Dincolo, fiind si putini pe teren, Ely si Andrei au alergat tot timpul si s-a cunoscut in partea a doua. In plus pe Ely l-am inconjurat ciorchine cate trei sau patru-tot cu schimbul- de vreo trei ori precum ursul prins la miere de albine, in faze din acelea in care vrea el sa dribleze tot si l-am stors de energie, iar asta s-a cunoscut destul de repede, tot in partea a doua a meciului. Scorul a luat proportii si gata, Ely a inceput sa terepideze, iar meciul era jucat.

    RăspundețiȘtergere
  4. La iesirea Motanului am scris in cronica ca echipa lui Ely a fost dezavantajata; in primul rand ca si-a pierdut cel mai bun aparator,daca nu chiar singurul, iar trecerea celui mai batran de pe teren in echipa lui n-a rezolvat mai nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. B.

    - Iar te duci la carciuma?! Saptamana viitoare trebuie sa platim intretinerea!
    - Sezi blanda, ca ma intorc pana atunci!

    RăspundețiȘtergere
  6. E perfect Tavi și pe suport electronic, vezi dacă, cum și căt se poate trage pe un stick, apoi vorbim. Tu ai un nr. cu 66 în 1 rundă și un 3 la puterea 4 ? Mersi mult, mult oricum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Batranul Vasea era cat p-aci sa dea golul etapei;Mitica suteaza la poarta din centru dr, balonul se ducea in stanga pe langa poarta, insa intervine Vasea cu capul dintr-o pozitie incomoda si mingea loveste bara aproape de vinclu; ce gol splendid ar fi fost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Practic, a salvat victoria. Data viitoare mă voi baza pe el.

      Ștergere
  8. Apropo, Mitica a incheiat meciul in poarta si n-a primit gol, chiar a scos cateva mingi grele, inclusiv lui Ely si Andrei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! In partea finala a meciului, pret de vreo 10min. marele Capitan a securizat fara cusur poarta. Din ce stiu eu, cred ca e a doua oara in aceasta postura. Debutul ar fi fost acum vreo 6-7 ani pe o ploaie marunta, cand echipa lui lupta crancen pentru mentinerea avantajului de un gol, gloriosul Capitan fiind accidentat a preferat sa-si ajute camarazii ramanand intre buturi. Traiasca !

      Ștergere
  9. B.

    - Si zici ca ai prins un crap de peste 11 kilograme, fara exagerare?
    - Fara.
    - Si cu exagerare?
    - Nu stiu, ca nu l-am cantarit...

    RăspundețiȘtergere
  10. B.

    O barza ducea un batranel in cioc:
    Batranelul catre barza:
    - Hai, recunoaste ca ne-am ratacit!

    RăspundețiȘtergere
  11. Barbatul ideal

    Se spune ca barbatul ideal nu exista.
    M-am privit in oglinda, ticalosii astia mint cu nerusinare!

    RăspundețiȘtergere
  12. B.

    Cum se furau datele personale inainte de aparitia internetului?
    Al cui esti tu, mamaie?

    RăspundețiȘtergere
  13. Hai,vorbesc serios,să schimbăm numele blogului in "Banc de ziua 5".Cine e pentru,cine e contra,se abtine cineva ? In unanimitate de voturi propunerea a fost adoptată.Vasea ai cuvântul, acum nu te mai poate bruia nimeni.Tu centrezi,tu dai cu capul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bulă, da' tu al cui ești, mamaie?
      bancuridevarstatreia e bine?:)

      Ștergere
  14. Multumesc BULA,initiativa ta m-a miscat profund si ca atare avand liberla bancuri ce rost mai are sa continui?!? Mai postez bancuri cateva zile dupa care urmeaza pauza...
    B.

    Tatal colonel, pustiul facindu-si probleme.

    - Tata, eu ce o sa ma fac cand voi fi mare?
    - Te faci si tu colonel, ca tati tau.
    - Dar tati, nu se poate sa ma fac general?
    - Nu puiut, general nu se poate.
    - De ce tati?
    - Pai stii, si generalul are un baiat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Baieti vinerea asta nu se poate juca in AGRONOMIEI , DATORITA UNUI EVENIMENT asa se zice .O sa jucam in groapa la PIATA CHIBRIT, am mai jucat acolo ne vedem la 15.30 trebuie sa fim minim 12 si platitori pe deasupra cam asa Acolo nu merge o miuta nu sunt porti ,Se anunta o temperatura de 25 grade deci nu va fi cald .Trebuie adusa o bere si o minge deci vedeti cum faceti, sper sa fim peste 12 oameni .

    RăspundețiȘtergere
  16. Leziune la cvadriceps, ori lipsesc, ori stau în poartă. Mai degrabă prima variantă.

    RăspundețiȘtergere
  17. B

    Tata, vrei sa iti povestesc cum a fost prima mea cursa cu masina ta sau astepti stirile de la ora 17:00?

    RăspundețiȘtergere
  18. B.

    Ion castiga 2000 pe luna. Sotia lui, Maria, cheltuie 4000.
    Intrebare: stie Ion de existenta lui Vasile?

    RăspundețiȘtergere
  19. Babaieti, la 15,30 ne vedem si jucam la CORA!

    RăspundețiȘtergere