sâmbătă, 1 august 2020

Restul meciurilor din luna iulie (teoretic 3)

Hai să te ajut eu dacă altcineva nu o face, am să-ți detaliez foarte succint (mișto, nu ?), ce s-a întâmplat în ultimele două etape. Partidele s-au desfășurat pe terasa unei săli de internet cafe din SAI, prima cu 14 jucători și porțile obișnuite, a doua cu 10 jucători fără mână la porți mai mici, dar cu bulan și gură. Fiecare jucător a stat izolat cu propriul laptop în propria cabină de duș montată pe terasă.
Server (iată și lauda care va aduce cronica poveste) în ambele partide a fost Găbiță, secondat cu brio de Tolea, bătăios și inspirat ca întotdeauna, Tavi și Cristi gură neîncetată care a înscris ceva goluri cu șuturi superbe, în primul meci, secondat de Tolea, minorul talentat cu voce super (nu e glumă, chiar cântă super), Robert și pălăriuța de plajă a lui Bebiță care s-a remarcat în multe faze, în cel de-al doilea meci. De cealaltă parte s-a remarcat motanul cu 2-3 autogoluri superbe, Mitică prin calmul englezesc care nu-l prea caracterizează, Andrei printr-un gol superb la colțul lung și Luci prin echipamentul festiv și gabarit, în prima, Gabi Horeca și Claudiu super, apostrofat pe nedrept de câteva ori de Gabi3, în a doua. Au mai jucat Eli, Adi Hercule, Gaby și primarul reales al Blejoi-ului de vineri.
Dacă în primul meci a mai existat o îngustă longitudinală la umbră, rezervată însă cu un an în urmă de către primar și Adi, în cel de-al doilea, ioc. Organizatorii, amabili ca întotdeauna, dorind să țină pasul cu moderna pandemie marină, au asigurat și prezența unui virus, din păcate, din lipsă de fonduri, nu unul nou, ci unul vechi, arhicunoscut, deja perimat, virusul Vaginho, adus cu mari sacrificii tocmai din Madrid, un virus nu prea plăcut, dar care se face resimțit prin stridența mult superioară muierii în apă la ciclu. Scorul a fost cam 12-6 în I și 8-7 în a II pentru echipa server-ului. În cea de a doua partidă, Motanul a preferat terasa gratuită a sălii de lectură situată tot în sectorul agricol intim.

* * *

Iar fix în ultima zi a lunii iulie, pe caniculă și pandemie redivivus, cronicarul de mai sus n-a mai apărut, Tavi a sunat preventiv și i s-a transmis că n-are rost, așa că 4 veterani au consumat moderat la Olănești. Să ne revedem cu bine în estivala lună august!

21 de comentarii:

  1. Consumatia moderata a avut loc in statiunea OLANESTI?

    Banc!
    Invatatoarea verifica tema:
    - Bula, compunerea ta cu tema "Cainele meu" este similara cu a fratelui tau. Ai copiat de la el?
    - Nu doamna invatatoare, dar este vorba despre acelasi caine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Baieti, faceți rost de bancuri, nu contează pot fi vechi dar nu așa ca ale lui Vasea, că trebuie să sustinem blogul.Puteti băga si teorii ale conspirației,orice bălărie că oricum nu le citește nimeni.
    P.s.Virusul Vaginho după nume nu e din Madrid.Mai degrabă din Brazilia da na,nu poți cere oricui să aibă cunoștințe ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vinerea asta a fost cea mai saraca ,daca alta data ne am scos cu o miuta jucata 4 la4 sau 5 la 5 acu nimic .Vinerea nu i pierduta cu o miuta, deci merita venit minim 8 oameni .Am mai jucat de citeva ori pe caldura mare ,si am pus portile de a latul terenului si a mers nu i grav asa se poate joaca e si ceva umbra acolo . RAR s-a intimplat sa nu jucam macar o miuta, acu caldura si mai ales virusul ne a pus capac nu trebuie sa ne lasam .Nu acuz dar e nasol sa vii degeaba, nu intra nici berea . Cred ca luna asta ne bazam pe citiva pusti de la GABI 3 alfel e cam nasol asa. Trebuie stiut ca vinerea de la 15 la 16.30 e loc nu trebuie anuntat . Am jucat si pe zapada si pe ploaie ,noroi ,arsita asta ee nu trebuie anuntati oameni . Mai repede cei care nu vin sa anunte cam asa sta treaba. Totusi ce mare diferenta, cind nu joci parca iti pare rau cind joci, de cite ori nu s-a injurat, s-a iesit din teren mai devreme etc .etc stiti bine ce zic. Deci trebuie apreciat mult faptul cand jucam si sa o lasam mai usor cu stiti voi .. sa ne bucuram ca am jucat chiar si mai putin bine ,important e sa nu venim degeaba atita drum la teren .Vinere asta nu ar fi la fel de cald, ne vedem indiferent ,o miuta sa iasa macar .

    RăspundețiȘtergere
  4. Roman nedumerit2 aug. 2020, 11:33:00

    Dragii moșului, unde pot găsi un motor de traducere Mitică-română.Nu de alta dar mă chinui să înțeleg ce spune dragul de el si nu reușesc.
    Poate mă ajutați voi"Totusi ce mare diferenta, cand nu joci parca iti pare rău când joci,de câte ori nu s-a înjurat,s-a iesit din teren mai devreme"

    RăspundețiȘtergere
  5. Dedicatie pentru d-l Pulinho.
    B.

    Vreti sa va schimbati radical viata? Nu mai platiti abonamentul pentru internet!

    RăspundețiȘtergere
  6. B.

    Interviu de angajare la CFR calatori:
    - Ma scuzati pentru intarziere!
    - Esti angajat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un om condamnat la moarte este întrebat: – Care este ultima ta dorintă? – Să vizionez serialul ”Tânăr si Nelinistit”, cap-coadă, cu tot cu publicitate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Antivirus minune5 aug. 2020, 18:00:00

    Bună dimineața ! Minune, unul dintre neascultătorii noștri își recunoaște prenumele, aspectul, vocația, destinul, întotdeauna
    v-am spus că e loc de mai bine, că se poate însănătoși, să nu renunțați niciodată.
    Vineri pas, joc în deplasare pe platou la 3 brăduți, sau la Poiana Secuilor că e mai mulți de 3 și mai puțin de 30.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă fotbal nu e, e tenis!
    A fost o lune maro pentru Căpitan carew a pierdut pe toată linia: 0-3 cu Luci, 1-3 cu Gabi, 2-3 cu mine, 4-6 la dublu (aici am și eu o vină). Mai mult, a alunecat într-o zonă udată mai mult decât trebuia și aproape și-a compromis echipamentul de mii de euro. A trebuit să meargă la dușuri, unde n-a putut beneficia de ajutorul lui Bebe! :)
    Dar Căpitanu promite răzbunare, data viitoare cică palmaresul va fi în oglindă! Să vedem, cel mai greu mi se pare cu Gabi...

    RăspundețiȘtergere
  10. B.

    - Mama, tata are parinti?
    - Bineinteles, bunica Olga si bunicul Vasile?
    - Dar de ce l-au lasat la noi?

    RăspundețiȘtergere
  11. Căutătorii de pete în soare sunt așteptați la ora stabilită de miuță.
    Semnat, Căpitanu

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne,or mai fi proști care sa considere var-ul minunea secolului care revoluționează arbitrajul in fotbal ? Isi vor recunoaște ei eroarea pe care au facut-o atunci când considerau ca odată cu introducerea lui,erorile din arbitraj vor dispărea ? Nu cred si sa-i vedeți cum vor continua,spre deliciul meu,să ignore realitatea si să-si susțină aberatiile.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dublă miuță în etapa de vineri, 5-5 pe terenul din spate, 4-4 pe terenul mic din față, la soare.
    Alegeri eu cu Gabi3, prima dată 4-8, a doua oară 9-5, deci am dat-o la pace. Ceea ce nu se poate spune despre Căpitan și despre Pulinho, detaliază ei.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bravo băieți,vă cam invidiez!
    Din motive de caniculă şi alte daraveli n-am mai putut participa,dar sper să mă revanşez...

    RăspundețiȘtergere
  15. Tot ”Bravo!” vă transmite și Stelică de la biroul său din Breaza, pe care l-am vizitat în weekend. Doar la Bogdan am mai văzut loc așa larg, numai bun pentru un simultan de miuțe, ca la șah! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Răspunsuri
    1. Nu mâine, azi. :)
      Cineva care a dat de băut când s-a născut vrea să dea și când s-a majorat!

      Ștergere
  17. Ce cadou mi-a facut Bayern ! I-au scos din galosi pe barcagii.Cam asta le e valoarea si a nemtilor si a "cotolanilor".Am râs ca la Stan si Bran.Ma gândeam la "prietenul" meu pisicuță si-l vedeam rozandu-și ghearele.Nu e bine sa râzi de cineva care suferă, dar nu mă pot abține.Sunt curios dacă wcsb mai vrea să fie barca.Voi ce credeti,daca se acorda Balonul de aur nu-i asa că-l lua Messi ? Mai ales după meciul de azi...

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani Mariilor, Marinilor s.c.l.!

    RăspundețiȘtergere