vineri, 17 ianuarie 2020

Meci in balonul mic cu 13 combatanti

Intradevar de la 18-19 combatanti am ajuns la 13.Gabita si-a facut o echipa cu 6 jucatori, lasand lui Ely pe Hercule si om in plus. Iata echipele:
Nelu - Gaby, Stelica,Tavi - Mitica, Gabita.
Luci - Bebe, Razvan, Popica - Ely, Hercule - Vasea.
Jocul a fost destul de dinamic, datorita spatiilor mari de joc, iar echipa care s-a descurcat mai bine la inceput a fost cea care la avut varf de lance pe Gabita. El a inscris primele goluri ducand scarul destul de repede la 3-0.A urmat 3-1, 5-1, dar jocul s-a echilibrat si s-a ajuns la 5-5. De aici s-a mers cap la cap, desi la un moment dat echipa lui Ely s-a distantat la 2 goluri.Spre sfarsit au aparut cateva injuraturi care au dus la eliminarea pt.5 min. a lui Gabita si Ely, dar a iesit din joc si Razvan.
Iesind din joc nr.1 de la fiecare echipa, dar mai ales a lui Razvan, jocul s-a schimbat si a balansat spre poarta lui Luci. Astfel s-a ajuns la egalitate in final.
La vestiar echipele s-au hidratat cu bere adusa de Gabita si unii chiar au servit o gustare adusa de Stelica. Din pacate subsemnatul si-a uitat la plecare treningul, pe care nu stiu daca am sa-l mai pot recupera.

14 comentarii:

  1. Principalii marcatori au fost ca de obicei Gabita si Ely.Au mai marcat Mitica , Tavi,respectiv Hercule, Vasea si Popica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand deja ma obisnuisem cu gandul ca trebuie sa scriu din nou cronica, iata ca Gaby imi face o surpriza placuta; multumirile mele; cred ca o sa-ti recuperezi treningul.
    Eu ma gandisem la un titlu de genul:"Un egal cat o victorie pentru Mitica",cu toate ca unii in frunte cu Ely au crezut ca au castigat la un gol diferenta.
    Pe drum, in masina lui Gabita, am avut o mica disputa verbala, dar amicala,pe teme politice, cu olteanul meu Stelica;fiecare cu opinia lui, important este rezultatul pentru majoritatea poulatiei, sa dea domnul sa fie bine si la vara cald!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bancul zilei!

    La puscarie:

    - Imi vine sa rad de fiecare data cand mergem la masa.

    - De ce, ma?

    - Pai m-au arestat ca furam de mancare si acum mi-o dau gratis.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata un subiect care ar anima discutiile pe blog.De ce nu ne spui si noua care a fost disputa, sa participam si noi ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Incidentele cu Popică cred că sunt de neevitat. E genul ăla de individ pentru care scuzele sunt semn de slăbiciune, el tocmai când greșește țipă mai tare! Eu înțeleg să faci un henț sau un fault ca să salvezi un gol iminent, ați văzut că și Valverde a luat roșu pentru așa ceva și a fost declarat omul meciului, dar când împiedici cu mâinile pe sus o degajare a portarului nu mai e vorba de asta, ci de șmecherie proastă. Mai ales că mai făcuse un henț intenționat mai devreme, la mijlocul terenului. Ce-i mult e prea mult, iar cum tot el avea gura mare, l-am spurcat. Popică s-a dat lezat și m-a cerut afară 5 minute, după o regulă care nu s-a adoptat și pe care eu nici nu o aplic la alții. Ca atare, i-am amintit lui Ely că și el l-a înjurat pe Mitică la un fault, mai înainte cu vreo 15 minute, și am fost de acord să ies dacă iese și el. Dar Motanu a plusat spunând că Mitică înjură încontinuu (!), așa că a ieșit el, în semn de protest. Foarte-foarte surprinși am fost cu toții! :)))

    Așa că mi-a ieșit la virgulă descrierea de data trecută, cum nu s-a îndeplinit una din condiții, aia cu avantajul consistent, cum Motanu s-a cerut afară. De-aia l-am preferat pe Tavi la început, decât să iasă Motanu de la noi (ca acum câteva meciuri, când aveam 3 în față), mai bine de la ei. Mai recuperam noi alea 2 goluri dacă nu ieșea Motanu? Bă, eu cred că nu.
    Cât am stat toți 3 pe bară s-a recuperat un gol, Tavi scăpând singur aproape de la mijlocul terenului și răzbunându-și toate ratările! Apoi a fost 2-1 pentru noi, cu Tavi contribuind iar la primul nostru gol, când a reluat în bară, iar mingea a ricoșat la mine, la juma de metru de poarta goală, iar golul egalizator l-am marcat la ultima fază, fără să știe nimeni că e ultima fază, imediat intrând antrenorul și solicitându-ne să încheiem pe loc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Banc!

    Un patron de galerie de arta suna un artist:

    - Am o veste buna si una proasta.

    - Spuneti-o pe cea buna.

    - Un client s-a interesat de picturile dvs si se intreba daca se vor aprecia dupa moartea artistului. Cand i-am zis ca da, a cumparat toate cele 15 picturi.

    - Minunat! Care e vestea proasta?

    - Cumparatorul e doctorul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  7. Băbăieți, vineri dau de băut, că am și de ce. Așa că hai să nu ne certăm, ca să fie bine, să nu fie rău.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ca faci 60 de coti trebuie sa faci chef mare nu o băută,că doar nu esti Mitică.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mesaj de la Mitică: competiție mare în Agronomie, jucăm afară.
    Deci posibil să nu avem loc la vestiare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Impresarul viței lor23 ian. 2020, 17:42:00

    Ce ți-e și cu jucătorii ăștia ! Cum pleacă Mister la vie, cum nu mai vin la stadion, iar cei care vin își fac de cap. Asta pe de o parte, pe de altă parte cine sunteți bă voi să mi-i suspendați pe Florinel și pe Man ? Arbitri și federația... voastră ! Păi pt. Ely am trei oferte a câte 10 mil. fiecare de la echipe englezești, iar pt. Găbiță la fel din Turcia și Italia, dar sub 30 nu-l dau pe niciunul sau, iau banii de la toate cluburile iar ei să se descurce, să joace prin rotație la 3 echipe sau, la una să stea pe banca de rezerve, la alta să se dea accidentați iar la a treia să joace măcar o repriză ca să le crească cota. Pe motan îl dau cu 5 că prezintă pericol de implozie, pe M3 îl dau la un pachet. De cafea Mocca. Pe M1 îl las în grija lui MM să-l ducă mai des la biserică. Deocamdată iau măsuri drastice, vineri niciun jucător nu va avea voie să joace în nicio competiție, am ras Rățoiul pe Mutește, mai mult decât atât, îi dau pe toți afară. AFAAARĂ ! Poate îi mai trezește Vântu ! Ca să le mai îndulcesc sancțiunea Găbiță va începe suspendarea nu cu mingea cum și-ar dori ci cu ceea ce a promis, așa , ca să se bucure și viticultorii. Bani să mai investesc în vestiare n-am, acum trebuie să-mi cumpăr o echipă de femei, cu tot cu rezerve.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai trage pe nas!

      Ștergere
    2. offside sau offshore24 ian. 2020, 13:19:00

      Pe Luci îl dau la schimb cu Bârlădean că nu are viziune viticolă, doar amintirea fumurilor de birou.

      Ștergere
  11. ​Bancul zilei: Bunica și răceala

    O bunicuță povestește că a găsit remediul pentru răceală. Nepoții, curioși din fire, o întreabă cum vine asta:

    - Bunico, dar cum te tratezi matale când ești bolnavă?

    - Păi, la răceală cu un păhărel de țuică, dacă îmi crește tensiunea cu un păhărel de coniac, când imi scade tensiunea cu un pahar de vin roșu, pentru lipsa poftei de mâncare beau un pahar de vin alb, iar pentru o digestie mai bună un pahar de bere.

    - Bine, bunico, dar apă pentru ce boală bei? - Vai, dragă, eu încă n-am avut așa boală gravă…

    RăspundețiȘtergere