vineri, 13 decembrie 2019

Un meci cu de toate...

         ...cu multe goluri, mai multe decat numarul jucatorilor, cu intoarceri de scor-remontada, cu nervi,injurii, chiar injuraturi,cu "ba ce prost esti",parasirea terenului de joc, etc.
            Am fost 17 in balonul mic, Ely si Gabita au ales echipele.
            Echipa E: Luci, Bebe, Motanu, Gaby, Bogdan, Hercule, Ely, Vasea plus Tavi cand o veni.
            Echipa G: Paul, Nelu, Stelica, Bete, Popica,Mitica, Andrei, Gabita si Tavi in partea a doua parte a meciului, n-a mai fost cazul.
             G. a pornit in tromba deschizand scorul prin Andrei, conducand cu3-0, apoi 3-1, 4-1 cu un autogol Motanu; E. incepe remontada, 4-2, moment in care apare si Tavi, 4-4,se continua cu golurile trio-ului Ely-Hercule-Vasea, se ajunge la 7-4 pentru E. cand Motanu paraseste terenul, Tavi nemaitrecand la G., se ajunge chiar la 10-5, cand pe fondul incetinirii turatiei motoarelor, incepe o noua remontada, dar de data asta in sens invers,ajungandu-se la 10-9 pentru echipa lui Ely,scor cu care se incheie partida pe fondul parasirii terenului si de catre  alti musterii.
            Marcatori: Ely 4g, Hercule 3g si Vasea 3g pentru invingatori, respectiv Motanu(autogol), Andrei 2-3g si Gabita restul, adica majoritatea.
            Ca timp s-a jucat destul, pana la H 17.
            Pacat de comportamentul unora.
            Hidratarea s-a produs in vestiar in prezenta a 9 participanti la miscare.
            Asteptam cu interes comentariile voastre!
            Pe vinerea viitoare!

25 de comentarii:

  1. Hai sa deschidem balul cu un BANC!

    Un programator merge la un altul sa-i ceara bani imprumut.

    - Cat sa-ti dau?

    - 500 de euro.

    - Stii ce? Iti dau 512 ca sa fie o suma rotunda!

    RăspundețiȘtergere
  2. De data asta n-a fost vina celor tineri, ceea ce înseamnă că atunci când e, fac ce văd că facem noi. Recunosc că l-am înjurat pe Motanu, aia banală cu plm, dar nu înțeleg de ce atâta dramă când el exact asta a făcut cu Tavi de două ori, parcă și cu Bogdan o dată, iar la final și cu Gabi. Practic, cred că nu realizează ce spune când se enervează, altfel nu-mi explic!
    OK, accept că am greșit, normal că n-ar trebui să ne înjurăm, așa că hai să aplicăm o idee pe care a avut-o Doru Bețe (cred):

    cine înjură, 5 minute pe tușă.

    Facem tabel, enunțăm foarte clar regula, semnăm că suntem de acord, iar cine nu semnează nu joacă. Atenție, dacă ne decidem, suntem solidari, adică ăla care înjură poate fi nervos, poate face scandal că nu vrea să iasă etc, moment în care toți ceilalți oprim joaca până se aplică regula. Păreri?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt de acord, ba fac și pe de trei sau direct ober, adică 15-20 min. tușa și două etape de suspendare. Ceilalți vor avea dreptul să joace în plus minutele de penalizare însumate. Sunt supuși sancțiunilor doar Nelu, Vasea, Bebe, Bg, Tudor, Virgil, Andrei,Tavi, Doru, Luci, Paul, Nicu Rață din Fierbinți și alte pramatii drăgălașe dar inadaptabile. Ceilalți vor primi în dar câte o cireașă pt. fiecare minut de suspendare. Rămân în continuare nesancționabile expresii nedetectabile de radarul stroboscopului din discotecă, cum ar fi : ÎMBaP, Baftă măi, să-ți iei toate examenele orale, Rămâne cum am stabilit, Faciu, Ia plăcuța suedeză, Vuie Varine, Știu ce-ai făcut astă-vară cu ...veche, și altele de bun simț. Așa să rămână, măcar să adere toți.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa băgăm reguli dure.
    -Cine înjura pleaca acasa sau
    -Plătește taxa de teren pentru cel înjurat,sau
    -Părăsește terenul iar următoarea vineri e suspendat.
    Dacă vrem să fim eficienți pai hai sa fim, nu sa ne facem doar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu regulile dure, oricât de dure pentru cei ce înjură, dar hai să nu le mai dăm anonime.
      Eu, de exemplu, mă autosuspend pentru data viitoare.

      Ștergere
  5. Bancul zilei!

    - As vrea sa zbor pe luna in timpul examenelor.

    - De ce?

    - Acolo, orice materie e de 6 ori mai usoara decat pe Pamant!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu tot ce zboară este și adevărat. bogdan nu-și amintește, deși e trecut, să fie masa bogată, tavi nu răspunde momentan, iar gabi NU ARE DE CE SĂ FIE ACOLO, din moment ce doar i-am recitat cum mi s-a răspuns mie, cuvinte,ton și voce, când am abordat subiectul. omul s-a speriat inițial, apoi și-a dat seama că era un citat, cum de altfel ar fi trebuit s-o facă și alții. în schimb, poate că lipsește vasea.

    în afară de mine știu cel puțin CINCI inși care înjură încontinuu. partea interesantă ar fi la mitică, de multe ori victimă, dar le mai zice și el.

    despre dezechilibrul evident al echipelor de vineri și echilibrul relativ de acu două dăți, poate cu altă ocazie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. - Bogdan a fost luat sigur la urlete de tine, cu ocazia unei mingi pierdute, dar nu-mi amintesc ce i-ai transmis fiindcă totuși eu vin la fotbal pentru altceva decât a-ți ține ție evidența.
      - PROBLEM cu Gabi: deci tu susții că te-ai dus până la centrimetri de fața sa, urlându-i înjurătura aia banală, de două ori la rând, doar ca să citezi - ÎNSEAMNĂ CĂ NE CREZI TARE PROȘTI!
      - altfel, da, există destui oameni care înjură, în afară de tine, de exemplu Mitică și Popică s-au înjurat între ei, dar fără să oprească meciul și fără să facă pe victimele (nici n-ar fi prima oară).
      - cât despre dezechilibrul ”evident”, de ce plm (n-o lua personal) a fost scorul atât de strâns dacă era atât de evident?! Plus că te-am provocat în vestiar să facem o simulare de alegeri, dar ai deviat discuția.

      Ștergere
  7. - da
    - da. gaby a înțeles. nici nu era greu.
    - faci parte din cei cinci
    - echipele. se scad primii doi de la fiecare (nu-l umflați prea tare pe ely, că aveți mai mult de scăzut pentru acu o săptămână). scazi stelică+bețe, respectiv gaby+răzvan. până aici, egalitate relativă.
    rămân într-o parte
    mitică, nelu, paul, dostoievski
    dincolo
    bebe, luci, bogdan, vasea.

    SUPER-ECHILIBRU...

    ps: încerci să mă împungi. încerc să trec cu vederea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai că încep cu echipele, că ori manipulezi, ori chiar ai uitat: mai pune-l la voi pe Tavi, omul în plus! Și nu-l dezumfla pe Luci, care v-a scos la o grămadă de faze, numai mie două situații de unu-la-unu (din unghi, dar a stat bine).
    Deci din enumerarea ta rămâne Mitică, la care am avut acces fiindcă am ales primul. De-aia Ely a avut om în plus la început, urmând a evalua situația în funcție de scor. Iar pe ”Dostoievski” ia-l oricând să joace cu tine, la schimb cu cine-o fi. Ia uite, Vasea a dat 3 goluri, cred că ne făceam treaba cu el!

    În rest, ca să rezum treaba cu înjurăturile, eu din volta ta am înțeles două lucruri:
    1. Tu când urli, nu înjuri.
    2. Dacă totuși înjuri, e citat.
    Păi eu zic că e bine, cu combinația asta poți să faci ce vrei, ești centaur! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu zic să semnăm regula cu eliminarea de 5 minute la înjurătură și am încheiat povestea.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu-i voltă, băiatule, e doar interpretarea (nu prea reușită, mi-a lipsit ceva și am și răgușit) partiturii tale. poți s-o ții langa în continuare, eventual să și găsești un motiv să mă iau atunci de gaby, când practic eram cu el în aceeași situație și spusesem același lucru. doar că pe el îl respecți (un pic) mai mult.

    cu echipele chiar ești simpatic. am comparat exact distribuțiile de start. nu am auzit de chestiunea cu funcție de scor, și ea discutabilă. te scutesc să spui că nu suficient de important ca să fi știut.

    ȘI TE MAI ROG SĂ NU MĂ MAI PROVOCI. E AȘA GREU?

    RăspundețiȘtergere
  11. Cum adică, ”băiatule”, te provoc? Dacă îți demontez bălăriile înseamnă că te provoc? Ia zi, câte telefoane ai dat ca să îmbârligi lumea? Cât despre echipe, ai comparat distribuțiile de start, în condițiile în care Ely îl alesese din timp pe Tavi, care se anunțase, deci nu ți se pare că e incorect ceea ce faci? Apropo, mai e cineva de părerea ta, că au fost dezechilibrate echipele, deși ați câștigat? Etapa trecută Mitică a protestat din același motiv (chestiune confirmată și de scor), tu de ce nu te-ai manifestat? Poate pentru că erai ”de partea bună a Forței”?

    Iată o adevărată colecție de semne de întrebare. Spre deosebire de convorbirile telefonice (eu n-am sunat pe absolut nimeni!), scripta manent.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vinerea binecuvantata!
    Recunosc din capul locului ca natura sau bunul Dumnezsu m-a dotat putin dpdv fotbalistic care coroborat cu varsta si problemele de sanatate, ma situeaza printre cei mai slabi "fotbalisti", daca nu chiar cel mai slab, oricum fac parte din grupul celor cinci, asa ca nu mai este nevoie sa mi se spuna aproape saptamnal acest lucru; credeti ca asta ajuta la cresterea randamentului?Nu, dimpotriva! Din pacate exista si vreo 4-5 dintre participantii la fenomen care prin comportamentul lor(reprosuri exagerate si repetate la adresa coechipierlor, nevozitate extrema manifestata prin urlete, jigniri,injuraturi, parasirea intempestiva a terenului,etc.)creaza o stare tensionata, apasatoare care duce de multe ori la intreruperea brusca a meciului. Ce-ar fi daca la adresarea "ba, ce prost esti!"m-as sau ne-am exprima la fel fata de cel care greseste la o faza(nu cred ca este cineva care sa nu greseasca macar o data in partida).Nu inteleg cum poti fi zbir in timpul meciului si painea lui D-zeu dupa.

    RăspundețiȘtergere
  13. continuare:
    Oare avem ceva de impartit, doar jucam fotbal de intretinere, de placere sau cel putin asa ar trebui.In afara pustilor care ne mai onoreaza cu prezenta, cei mai multi dintre noi suntem oameni in toata firea, cu pretentii, unii chiar aproape de varsta senectutii, ne cunoastem de zeci de ani de cand jucam impreuna, ce se intampla cu noi, am luat-o razna, cand ne enervam chiar nu mai stim ce scoatem pe gura, cum ne manifestam? S-au propus niste masuri, am mai facut-o si altadata, problema este aplicarea acestora in practica.Nu vedeti si la nivel national-statal, nu ducem lipsa de legi, norme, masuri, chiar prisosesc, hiba e la neaplicarea si/sau nerespectarea lor.Vreau sa-l vad pe cel care a gresit ca recunoaste imediat fapta si se autosuspenda.In principiu sunt de acord cu masurile propuse.Eu tot mai sper sa ne vina mintea la cap si de abia astept vinerea viitoare.Si stiti de ce? Pentru ca indragesc fotbalul si pe VOI, dragii mei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos. Cine semnează? (am dedus că e un mesaj primit de Vasea)

      Se pare că eu sunt primul care chiar recunosc și mă autosuspend.

      Ștergere
    2. cireașea suspendată18 dec. 2019, 16:53:00

      Și noi suntem Charlie He(rcule)b(g)do(ru).

      Ștergere
    3. Ai văzut ce înseamnă un oculist bun. Imediat vezi lucrurile altfel.

      Ștergere
  14. Bancul zilei!

    Anunt important:

    "Salut, am nevoie de ajutorul vostru. Am un Saint-Bernard alb, de doi ani, dar nu pot sa-l mai tin, deoarece prietena mea e alergica la par de caine. Deci, care aveti suflet bun si vreti sa ma ajutati, o cheama Ramona si are 21 de ani".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am suflet bun. Dacă mă păcălești și-mi trimiți S-Bul ți-am pus-o !

      Ștergere
  15. Pana la urma vine sau nu motanu vineri, ca am niste haine vechi pentru el si nu vreau sa le car degeaba.
    Vreau sa fac si eu o faptă bună de Crăciun.Pe nea Mitică l-am omenit tot anul asa ca acum e rândul lui Motanel.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ia sa-mi spuneti mie,la ce a fost bun var-ul in meciul Barca-Real ?
    Are cuvântul motanel,ce face caca pe el
    -Bla,bla,bla.
    -Stai jos, ca bati câmpii !
    -Altul la rând . Cum, nu se mai înghesuie nimeni ?
    Sa va spun eu:var-ul e bun doar la spoit,sa-l dai pe pereti,atat.
    Dacă nu ma credeti,vizionati meciul cu pricina.Hai ca-i tarziu si trebuie sa ajung la aeroport ca iar plec in state.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bancul zilei!

    Leul cheama toate animalele si le spune:

    - Cei frumosi in stanga, cei destepti in dreapta.

    Toate animalele se conformeaza, numai maimuta ramane pe loc.

    - Dar tu ce faci?, intreba leul.

    - Ce vrei, sa ma rup in doua?

    Cine e maimuta?

    RăspundețiȘtergere