duminică, 8 decembrie 2019

Primul meci al sezonului de iarna in balon.

In sfarsit s-a ridicat balonul mic si am intrat si noi in el. Si de data aceasta am fost f.multi combatanti, adica 18 .
Gabita si Ely au ales urmatoarele echipe:
E Gabita: Gaby- Nelu, Stelica, Razvan, Bebe - Bogdan,Gabita,Andrei,Robert.
E Ely: Virgil - Tavi, Bete, Tudor, Popica - Mitica, Hercule, Ely - Vasea.
Jocul a fost destul de alert, mai ales datorita celor cu o clasa peste ceilalti (Ely, Gabita, Andrei). Pacat ca jocul lor este umbrit de nervozitatea excesiva. Intai Ely s-a certat cu Mitica, Hercule i-a tinut partea, apoi au intrat in conflict si cu jucatorii adversi. Evolutia scorului: 2-0, 2-1, 6-1, 6-3, 7-4.
Meciul s-a rupt in intervalul 2-1 la 6-1 cand in urma certurilor dintre Ely cu coechipierii, apararea a cedat f.usor.
O mentiune speciala pt.Gabita, care a castigat de unul singur acest meci.Andrei a jucat perfect pana la 6-1, dar apoi a dat semne de oboseala.
Aparare de fier cu Razvan si Stelica , plus un portar inspirat. De partea cealalta Ely si Hercule au arestat toate mingile, spre disperarea lui Mitica.
Dupa meci o parte s-au hidratat in vestiar si o alta parte au indurat frigul de afara. Ely si Hercule au plecat la bancomat sa scoata bani pt. teren, si dusi au fost.

PS: Norocul echipei noastre este c-am reușit să punem mâna pe planurile tactice ale adversarilor și-am neutralizat tripleta ucigașă 000, Mitică la susținere (ca-n imagine),  Vasilică și Marinică vârfuri false.


12 comentarii:

  1. In balon,in balon, da am tremurat tot meciul.
    Pacat ca unii strica atmosfera, se cearta, vocifereaza,din pacate sunt cam aceiasi si in loc sa ne destindem, ne umplem de nervi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au marcat Gabita 4g si Andrei 3g pentru invingatori, respectiv Ely 2g si Hercule 2g pentru invinsi; sper ca nu am gresit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi de aprecieri, Gabi, am jucat într-adevăr bine, dar e exagerat că am câștigat de unul singur. Am făcut o echipă compactă, toată lumea a jucat bine. Păcat că n-au mai marcat și alții, de exemplu Bogdan, la care a venit Moșu mai repede, i-a pus o minge de gol în ghetuțe, dar i-a dat cu piciorul! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Parcă văd că cfr pierde si campionatul si nici nu se califica în primăvara europeană.Nu mi-aș dori, dar par obosiți, uzați,storsi de vlagă și fără idei.Poate își vor reveni, ar fi păcat sa se iroseasca de ce au facut până acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aș zice că se califică, de-aia o lasă mai moale în campionat. În play-off nu cred că mai face cadouri.

      Ștergere
  5. Chiar nu stiu de ce-mi mai pierd vremea cu tot felul de ratuste esapate, mitici pitici si miorlaitori.Cred ca de acum inainte vinerea o voi dedica concertelor de la Ateneu sau unei piese bune de teatru,bineinteles cand programul incarcat o va permite.Si asa trebuie sa ma hotaresc daca petrec Sarbatorile in Seycheles sau la Monte Carlo.Puteti sa va dati si voi cu parerea, oricum nu va aduc vreun cadou.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vinerea asta a fost un alt meci, facut cam praf de ELY , la alegeri si mai nasol decit asta a fost atmosfera creata si atitudinea .Problema este ca se repeta acest comportament , si nu prea se mai merita continuat asa. In minutul 5 deja pentru el meciul era terminat, dadea cu mingea in garduri nu avea cu cine juca, nu stim nimic nu facem nu suntem fotbalisti etc , etc . Este incredibil inainte de meci imi promite ca nu l intereseaza, ca o sa joace linistit dupa care in timpul jocului explodeaza mai ales daca dupa 4 sau 5 driblinguri daca pierde mingea .E clar ca fotbalist este super, dar comportamentul fata de noi e zero.NU-L inteleg de ce nu realizeaza cu cine joaca, si de ce mai vine cu noi daca este nemultumit de cum jucam noi .Mie mi ar fi rusine sa reactionez asa indiferent de ratarile sau jocul prost prestat de noi. Hercule , la inceput parca era mai linistit dar acu si al are pretentii, dar nu ai ce sa- i ceri are muschii. Degeaba iti ceri iertare, scuze etc ,etc dupa, daca acolo o ora nu iti vezi de meci . si esti nesimtit uiti de ce vi. Nu poti avea pretentii la tinerii astia, chiar daca s-au luat dupa noi uneori, nu sunt de iertat.
    Referitor la meci GABITA , si –a facut echipa mai buna si nu i prima data cind face alegeri cu ELY , asa.Nu are nici o vina s-a orientat a avut si atac si aparare chiar nu trebuia sa traga de el asta s-a vazut putea sa dea 10 goluri . Repet nu a fost nasol ca am pierdut ,se citea din start grav a fost ce meci a iesit ca atmosfera, ca zi .Noi nu am avut aparare zic fundasii toti erau la GABITA , cind a urcat si POPICU ,s-a terminat poate era alceva daca statea linga BETE ,ca aveam atac . Eu ,TUDOR ,chiar si POPICU am fost spectatori ne am uitat laELY, si HERCULE . De fapt astia vin sa se distreze cu noi cam asa ceva, nu ne vad in teren .Putem rezolva sa jucam cu 2 mingi si gata joaca toata lumea .Daca continuam asa mai bine mergem direct la bere si suntem prieteni adevarati .

    RăspundețiȘtergere
  7. Mitica se întreba de ce vin unii tineri sa joace fotbal cu voi și tot el da raspunsul, chiar dacă nu pune punctul pe i.Ei vin pentru a se simti bine.Jucând cu unii cu mult mai in varsta au posibilitatea de a se simti superiori.Cu unii de varsta lor, cu mai multa forta si viteza, cu siguranță nu s-ar mai simti asa zmei.Asa ca aleg varianta mai comodă, efort mai mic dar satisfacții mai multe.Eu sunt surprins când văd cum îi laudati.Pe mine nu m-au impresionat, poate si pentru ca am vazut mulți tineri cu mult mai buni ca Ely & comp.Ce e de facut ? Simplu, să refuzați să mai jucați cu ei.Procedati asa cum ati facut-o cu Mese.Nu inteleg ce e asa complicat.Va e teama ca nu veti mai avea cu cine juca si preferati sa fiti umiliti ? Atunci continuati ca pana acum, dar eu zic ca e păcat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bancul zilei: Nevoia de lucrări edilitare
    Într-un sat, preotul le învată pe femei să nu mai spună ca și-au înșelat bărbații, ci că „au alunecat”.

    După un timp, preotul moare și vine altul în locul lui, care nu cunoștea convenția. După primele spovedanii, preotul merge îngrijorat la primar să-i spună sa repare drumurile, ca să nu mai alunece atâtea femei.


    Primarul, stiind despre ce este vorba, începe să râdă în hohote. Supărat că nu este luat în serios, preotul cel nou îi spune:

    – Nu mai râdeți, că și soția dumneavoastră a alunecat de mai multe ori săptămâna asta: de două ori la casa învățătorului și de trei ori la casa polițistului!

    RăspundețiȘtergere
  9. un fel de ely, da mai simpatic și mai norocos.

    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-constantin-budescu-gol-de-la-vestiare-i-a-luat-banii-si-buletinul-585229.html

    iar replica e la fel de genială precum execuția: Cât a câștigat Budescu? 20 lei + buletinul magazinerului. Cât ar fi pierdut, dacă nu reușea? 1000 lei. Angajatul de la Astra îl provoacă: „Hai, mai facem o dată?”. Replica a venit rapid: „Păi ce facem, îmi mai dai un buletin?!”.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bank: sotul suna acasa si spune - "In seara asta nu vin ".
    "De ce", intreaba sotia.
    "Am o sedinta si dorm la ea".

    RăspundețiȘtergere
  11. Jos palaria CFR Cluj!12 puncte in grupa, record pentru o echipa romaneasca.

    RăspundețiȘtergere