luni, 9 septembrie 2019

Vreme frumoasa, joc aprig, goluri putine.

In aceasta zi frumoasa de toamna meciul nostru s-a jucat pe cel mai bun sintetic. Din pacate timpul acordat a fost cam scurt, drept pentru care la sfarsit au aparut ceva discutii mai aprinse.
Unii nu inteleg faptul ca noi suntem tolerati si nu putem face scandal.
Dar iata echipele care au rezultat in urma alegerii facute de Mihai si Ely:
E Ely: Nelu - Razvan, Stelica, Bebe - Bogdan, Ely, Andrei, Tavi.
E Mihai : Gaby - Tudor, Mihai, Popicu - Hercule, Cristi, Mitica - Vasea.
Jocul a fost destul de vioi, cu actiuni de atac la ambele porti
Daca la E Ely actiunile de atac au fost duse mai ales de catre Ely si Andrei, la E Mihai acestea au fost intreprinse de mai multi jucatori. Am remarcat pe Mihai, Hercule si Cristi, iar pe alocuri Tudor, Mitica si Vasea (varf de lance).Presingul facut de acestia a dus la deschiderea scorului prin Cristi. La singurul contraatac reusit de Ely, acesta paseaza perfect lui Tavi gasit singur pe cealalta parte a terenului si acesta egaleaza cu un sut sec de la mica distanta. Meciul se indrepta catre un scor egal, insa la o actiune prelungita de atac, Tudor gaseste o bresa in apararea adversa si inscrie cu un sut la coltul lung. Ocazii au mai fost la ambele porti, dar cei doi portari au fost la post. Meciul mai putea continua, dar la sutul lui Tavi trimis in parcare, echipele s-au retras la hidratare.
Precizez faptul ca nu s-a putut juca pe terenurile din spate, deoarece acolo se derula o competitie a copiilor de la Academia de fotbal.

9 comentarii:

  1. Scârba-mi e !!!9 sept. 2019, 17:16:00

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr'adevar, meciul a fost disputat, dar din pacate prea scurt dpdv al timpului acordat de gazdele noastre.
    La primul gol am fost in disputa pentru balon cu Nelu-portarul, reusind sa deviez mingea cu partea dreapta a corpului in spate la Cristi care a reluat simplu in poarta goala.

    RăspundețiȘtergere
  3. BANC!

    Ion se plimba pe strada. Maria il vede, deschide repede geamul si ii striga:

    - Ioane, vino sus la mine!

    - Vin cand o sa fii singura!

    - Dar nu-i nimeni acasa.

    - Nu acasa, ci pe Pamant!

    RăspundețiȘtergere
  4. Popica, am vazut solicitarea ta, repetata de 5 ori, de a lua eu atitudine fata de decizia administratorului blogului de a elimina comentariul tau si drept sa-ti spun nu stiu ce sa mai zic, mai ales dupa ce am citit si ultimul tau comentariu cu invective grosolane la adresa administratorului blogului. Mai intai de toate, sunt mai multi administratori; eu ti-am publicat primul comentariu, dar a fost sters;nu cred ca ai dreptate, e ca si cum ai veni la mine acasa si ai stabili tu regulile; daca platesti terenul nu inseamna ca poti face orice;nu te supara, dar ai un comportament disimulat, un ego pronuntat.
    Hai, sa traiesti si sa ne revedem vineri!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vasea,nu stiam ca suntem in postura de invitați la teren.Eu când invit pe cineva la mine nu-i percep taxa de intrare.Noi, pentru cei care au terenurile in exploatare, suntem clienti si trebuie sa fim RESPECTATI.Nu-mi poate impune mie cineva sa nu ma revolt când afirmă că sunt tolerat acolo.Daca administratorul blogului suporta umilinta e treaba lui, eu am alt statut si nu suport sa fiu umilit de nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ar fi mai bine sa stai tu acasa, daa tot te chinui?

      Ștergere
    2. Cu asa clienti ca tine nu mai oamenii nevoie de dusmani!!

      Ștergere
  6. Dacă accepti sa fii călcat în picioare sfârșești prin a nu mai putea privi soarele.Te vei obișnui sa stai "capra".
    A administra blogul înseamnă a permite doar comentariile care-ti ridică osanale ? Ar fi utila intervenția sa în cazul celor agramati si slavă Domnului sunt multi printre noi.Sa ingradesti opinia unuia care pune punctul pe I si formulează idei pertinente,mi se pare un abuz, impotriva caruia sunt obligat sa lupt.

    RăspundețiȘtergere
  7. nea vasilică, pentru a vorbi cu proștii trebuie să le știi limba, altfel pierzi timpul.

    RăspundețiȘtergere