sâmbătă, 21 septembrie 2019

Un filmuleț cât o cronică

E1: Luci, Paul, Stelică, Bețe, Mitică, Tudor, Tavi
E2: Bronson, Bebe, Gabi, Motanu, Bogdan, Andrei, Popică

Scor: 3-1
Marcatori: Mitică - Andrei - Tudor, Tudor


15 comentarii:

  1. Frumos filmuletul, mai ales cateva imagini din terenul vecin.
    Bravo baieti, v-ati strans destui si Gabita v-a filmat!
    Va invidiez la modul pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasea, dacă erai și tu, parcă văd că dădeai repede două goluri și le suflai gloria ălora cu ”piar”! :)

      Ștergere
  2. Cred că ar trebui să mai filmăm un meci integral, că prea e diferit meciul de pe teren față de ăla din mintea noastră. :)
    Deci ce avem noi aici? Se joacă bătrânește, așa cum ne șade bine, nicio echipă nu păstrează posesia mai mult de câteva secunde! Dar avem și un nufăr pe baltă, chiar faza care încheie filmulețul: Andrei cară mingea înainte-înapoi, o pasează în lateral, iar Popică îl găsește singur-singurel pe Bogdan, care trimite puțin pe lângă colțul lung. Asta a fost o mare ocazie, dar la final nimeni nu-și aducea aminte de ea!
    Pe de altă parte, o filmare integrală ar putea distruge corola de minuni...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru naivii care încă mai credeau că jiji are ceva minte:

    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-dezvaluiri-din-iadul-fcsb-andone-povesteste-pentru-gsp-ce-inseamna-sa-lucrezi-cu-becali-momente-halucinante-schimbari-de-neinteles-si-singurele-doua-momente-cand-a-avut-un-cuvant-de-spus-577909.html

    ps: bravo, găbiță, așa te vreau. o să revin.

    ps2: rușine lu tenismenu. acu pot să vă spun: îi promisesem câte o bere pentru fiecare vineri în care vine la fotbal, condiția fiind să dea el câte două pentru fiecare absență. era deci la mâna lui să câștige cel puțin două navete pe an.
    și-n loc să vină, se duce lalabtenis. așadar, patru beri la băiatu.

    RăspundețiȘtergere
  4. să nu uit. am de luat două bucăți și de la vasilică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doua bucati,de ce?ca de bere in niciun caz; poate o sa am placerea sa te cinstesc candva...

      Ștergere
  5. Grăbită, să nu mai vii cu camera ca-ti faci dușmani! Păi cum se mai poate lauda Mitica nepoților ? Cu asa fotbal nu impresionezi nici babele de la piata.Pe de alta parte, cu fetele alea lângă ei era normal ca randamentul multora sa fie scăzut,era ceva, nici ei nu stiau ce, care-i deranja in pantaloni.Oricum nu disperați, peste cativa ani, prin comparație, vi se va parea ca ati fost magnifici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar cu telefonul, iar posibilitatea de a folosi zoom-ul în timpul filmării face toți banii.
      Apropo, poate nu știu toți, când porniți filmulețul, folosiți și opțiunea din dreapta jos, de a-l vedea în toată splendoarea, adică pe tot ecranul.

      Ștergere
  6. Sa nu cumva sa va treaca prin minte sa le propuneți fetelor sa joace un meci cu voi, ca jar mancati.Sa nu încercați să le-o dati printre craci ca o iau in serios si rămân dezamăgite.Mai bine jucați intre voi, dar va rog nu mai țineți scorul ca mai mult va încurcă.Ce conteaza cine a nimerit de mai multe ori poarta ? Oricum asta nu spune nimic decât ca a fost o nimereală.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vineri am jucat un meci fara spectatori si fara fotbalisti . Dupa filmarea facuta de GABITA , s-a putut vedea ceva turca, si ceva fotbal cred mai spre sfarsit ,cind ne- am mai redresat un pic am mai prins si poarta. Asta e noi ne incalzim mai greu ca la SEX dar dupa aia suntem’’ periculosi’’.Filmuletul a fost prea scurt ,am fost salvati de imaginile din decor . Se poate filma un meci, dupa care sa fie selectate citeva faze care arata ceva o pasa buna ,un sut etc ,etc, merge un sfert de ora .Referitor la meci se vede ca pierdem repede mingea ,nu avem posesie sa construim, multe pase gresite , una doua noi sutam la poarta nu prindem cadrul porti si alfel fazele se termina . Am facut alegeri cu GABY , trebuia sa- l las sa alega el primul , nu am facut o si asa l- am cistigat pe ANDREI, nu era bine totusi s- a rezolvat dupa interventia MOTANULUI , l- am luat pe BETE, la schimb cu ANDREI. GABI ,putea sa-l ia pe TUDOR . Totusi s-a jucat ceva timp echilibrat sa zic asa ca scor s-a egalat la 1 si spre sfarsit am marcat 2 goluri . Eram un pic suparat ca aveam echipa mai bunicica dar nu iesea , ori se pasa gresit, ori se tragea aiurea si tot asa se pierdea prea repede mingea .Portarii au avut citeva interventii bune . Bete , Stelica,trebuie sa vina mai des ca s-a vazut ca au venit dupa pauze cam mari ,sunt oameni pe care te poti baza .

    .

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.youtube.com/watch?v=ao8L-Cc0mts

    cu ultimul s-ar mândri și van basten.

    RăspundețiȘtergere
  9. În primele 10 minute cât i-am ținut locul în poartă lui Luci, ocupat cu trebuiri lumești, E2 a avut două ocazii mari. N-am putut reține un șut cu pământul al lui Motanu, așa că Popică a avut șansa de a marca din apropiere, nici nu știu cum l-am blocat, apoi Andrei a pătrus și a trimis din unghi pe colțul lung, dar am scos cu piciorul. Mă gândeam că E2 are prima șansă la ritmul ăsta, dar după ce a intrat Luci a mai fost o singură fază similară, din care s-a și marcat. Mai târziu, la o altă pătrundere, de data asta pe centru, Andrei s-a eliberat pe stângul, dar a preferat să șuteze cu exteriorul piciorului drept și a dat pe portar. În rest, fie au fost doar șuturi de la distanță rezolvate de Luci, fie șuturi care au ocolit poarta, ca al lui Bogdan din filmare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Getafe
    Getafe
    17:00
    Barcelona
    Barcelona
    Betfair UK Sportsbook

    14.60
    X3.40
    21.84

    Vezi mai mult
    iFortuna.ro

    4.60
    3.50
    1.80

    Vezi mai mult
    Betano

    4.60
    3.40
    1.85

    găbiță, cred că-i prinzi pe gușteri cu antrenor nou. nici casele de pariuri nu-i mai respectă. acu un an nu primeai mai mult de 1.40 la victoria lor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul zilei: Ca între profesioniști

    La semafor opresc, în același timp, un Logan şi un Ferrari. Şoferul din Logan îi face semn celui cu Ferrari să coboare geamul şi îl întrebă sec:




    – Ia spune! Merge maşina? Eşti mulţumit de ea? N-am văzut prea multă lume să-şi cumpere…

    RăspundețiȘtergere
  12. În caz că ne prinde ploaia nu vă faceţi probleme, a vorbit Mitică cu Ionuţ şi a rezervat culoarul mare de la vestiare, putem trage o miuţă pe cinste.

    RăspundețiȘtergere