luni, 2 septembrie 2019

Goleadorul Mihai

Ultima vineri din luna august a fost din nou o zi caniculara.Probabil ca acesta a fost motivul pentru care au fost doar 11 doritori de fotbal. Dintre baietii din cartier nu a fost prezent decat Andrei.
Dar iata echipele rezultate in urma alegerilor facute de Gaby si Mitica:
E Gaby: Nelu - Gaby, Tavi - Mihai, Vasea.
E Mitica : Luci - Razvan, Bebe - Popicu, Mitica, Andrei.
Meciul s-a jucat la porti mici, iar Bebe a jucat cate o repriza la fiecare echipa.
Din alcatuirea echipelor se observa ca E Mitica a atacat tot timpul cu tridentul PMA, dar E Gaby s-a blocat in aparare si a iesit pe atac prin Mihai, singurul dispus la efort pe ambele faze de joc. Cu Vasea plasat langa poarta adversa si cu om in minus, nu avea alta solutie.
Totusi echipa invingatoare cu scorul de 4-3, a fost E Gaby datorita travaliului facut de Mihai ( 4 g din care 3 cu capul ) si datorita deselor neintelegeri dintre Mitica si Popicu. De la invinsi au inscris Andrei 2g si Mitica 1g. Evolutia scorului: 2-0 , 2-3 si 4-3.
Hidratarea din final a mai "racorit" atmosfera dupa acest joc de vacanta.

7 comentarii:

  1. Iata ca a aparut cronicuta, e drept,cam greu.
    Primul gol a venit relativ repede,Gaby degajeaza lung putin spre dreapta,Vasea preia si paseaza putin in spate la Mihai care suteaza fara speranta pentru Luci.La al doilea gol, Vasea centreaza de pe dr. din corner si Mihai reia imparabil cu capu'n gol. De la 2-0, partenerii de intrecere revin si iau conducerea cu 3-2, dar Vasea si cu Mihai repeta schema, de data asta cu corner de pe stg. si se face 3-3 la pauza.La ultimul gol,al victoriei, Gaby centreaza din aut dr. pe capul lui Mihai care catapulteaza balonul in poarta. Mihai spunea dupa meci ca n-a dat niciodata 3 goluri cu capul.

    RăspundețiȘtergere
  2. - nu cred să fi avut echipa mai bună, iar dominarea a fost sterilă, convenindu-i adversarului
    - mihai, oricum cel mai bun din zonă, a prins și o zi de mare inspirație
    - n-aș face diferență între luci și nelu, amândoi buni
    -n-aș face diferență între mitică și specialist, care s-au bălăcărit și înjurat tot timpul, de l-au enervat până și pe luci, gata să le dea câte o carabă. probabil c-ar fi trebuit să ies de pe teren, dar nu cred c-ar fi învățat ceva. ORICUM, ÎȚI UCID NERVII.
    - foarte bun și combinativ vasilică, chit că nu s-a lipit la gol

    RăspundețiȘtergere
  3. BANC!

    Un avion ce efectueaza o cursa transatlantica traverseaza o zona cu turbulente ceva mai accentuate, iar cei aflati la bord sunt afectati.

    Una dintre stewardese intervine imediat:

    - De ce strigati? De ce sunteti nervosi? In regula, v-a scuturat de cateva ori... A fost un gol de aer obisnuit. O zona cu turbulente... Se mai intampla... Gata, gata, ne linistim. Totul e bine? V-ati calmat? Bine, domnilor piloti, acum merg sa linistesc si pasagerii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit ca eu m-as fi certat cu Mitica.E desigur o aserțiune si as vrea sa o combat,în măsura în care cei cărora ma adresez vor înțelege ceea ce voi explica.
    Viziunea mea despre fotbal e net diferită de cea a lui Mitica, asa ca era normal ca fiind coleg de echipă cu el sa incerc să-i arăt ca ceea ce joacă el e vetust.Daca jucăm în echipe diferite nu-i pot împărtăși din secretele fotbalului însă fiind in "aceeasi barca" nu pot fi egoist,să nu-i împărtășesc din filozofia mea.Stiu ca e greu pentru el sa ma înțeleagă dar cu răbdare va ințelege unde greșește.
    Mitica suferă de egolatrie, si nu e singurul,dar sunt dispus să trec si peste aspect fiind disponibil să fac cunoscută viziunea actuală asupra acestui sport care a evoluat,dar pe care mulți din cei care vin vinerea "la o bauta" il interpretează ca pe vremea tinereții lor.
    E adevarat ca astfel de prelegeri nu se tin pe terenul de fotbal dar timpul nu-mi permite sa va chem in aula unei universități pentru a va "lumina".

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru cine nu a vazut meciul, n-a pierdut decat goluriole spaniolilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. BANC!

    Ieri, nevasta-mea m-a acuzat ca i-am stricat ziua de nastere, dar i-am zis: "Termina, draga, cu prostiile! Eu nici macar n-am stiut ca e ziua ta!".
    PS. Cred ca ambii sufera de egolatrie!(vezi comentariul anterior).

    RăspundețiȘtergere