sâmbătă, 3 august 2019

Mai putine valori, mai multe goluri...

            Am avut o zi agitata cu masina la service,fiind foarte aproape de a nu participa la fenomen si ar fi fost chiar pacat tinand seama de  ce s-a intamplat vineri in Agronomie.
            14 curajosi s-au prezentat la ritualul de vineri in spate pe terenul din stanga cum privesti dinspre vestiare, vreme accesibila la inceput de august, cu ceva umbra la o poarta, deci un sapte-sapte ideal pe acel teren.Au lipsit cateva valori, Gabita, Gabitrei, Tudor, chiar Nelu-Bronson si Doru-Bete avand in vedere penuria de portari si rolul lor in stabilirea rezultatului de vineri.
            Dupa ceva cazne, Mihai si cu Ely au reusit sa se inteleaga la alegeri, rezultand urmatoarele echipe:
            E1-M(ihai) Gaby,Motanu,Mihai, Bogdan,Hercule,Mitica,Vasea.
            E2-E(ly)     Tavi,Bebe,Popica,Luci,Paul,Andrei, Ely.
         Lipsa portarilor a fost o problema pentru ambele echipe. Daca la E1-M, Gaby si-a asumat inca de la inceput acest rol si a facut-o cu mult succes, la E2-E s-au perindat prin poarta Tavi, Bebe si Popica cu rezultate dezolante la ultimii doi, dar sa nu anticipam prea mult. Inceput echilibrat de meci cu atacuri la ambele porti, scorul fiind deschis de un autogol impecabil; la o actiune vijelioasa pe partea dreapta a lui Ely care se soldeaza cu o centrare sutata in fata portii, balonul trece de Motanu si se izbeste de Bogdan ducandu-se glont in poarta, cronicarul crezand initial ca Bogdan e atacant la ei.La cealalta poarta atacurile se inmultesc, Tavi parand cateva suturi puternice ale lui Mihai, Hercule si Mitica, scotand si o minge a lui Vasea pe care scria gol, egalarea venind de la Hercule.Tavi are cateva degajari nereusite cu piciorul si incep reprosurile lui Ely, avand loc un schimb de replici nu prea ortodoxe intre cei doi. E1-M preia conducerea cu 2-1 prin golul lui Vasea care introduce mingea in poarta  lui Bebe la balbaiala acestuia lovind-o cu coapsa deasupra genunchiului.Egaleaza la 2-2 Ely dupa care urmeaza o serie de patru goluri ale primei echipe; mai da Vasea un gol cu o reluare eleganta pe langa Bebe, dar cel mai frumos gol al reprizei a fost al lui Hercule, care dupa ce a recuperat o minge grea in tusa pe stanga, a saltat-o peste aparator si a reluat-o din vole, fulgerator in coltul lung. Scor la pauza 6-2. In repriza doua urmeaza "recitalul" lui Popica care intra intre buturi, aducand acuze inaintasilor sai. Vasea primeste o pasa in adancime de la Mihai, preia frumos spre poarta si-l executa pe Popica cu un sut la radacina barei in dreapta sa si scorul devine 7-2 dupa care urmeaza o tresarire de orgoliu a adversarilor care reusesc trei goluri consecutive prin Tavi Andrei si Ely, ducand scorul la 7-5 si taman cand Popica isi incuraja coechipierii cu "hai ca-i batem" vine autogolul lui Paul care pune piciorul la o minge sutata tare si aceasta prinde o bolta si cade sub bara pe cand Popica era prins in fata la marginea careului.Acest gol toarna plumb in picioarele adversarului, urmand o serie de patru goluri in poarta lui Popca, intre care doua ale lui Mitica si ultimul inscris de Vasea care primeste o pasa lunga de la Motanu in diagonala din dreapta spre stanga si reia balonul din vole cu o acolada la care Popica n-a avut replica, gol la care Ely a strigat "hai sa plecam ca n-are rost sa mai jucam" .
            Scor final: 12-5 pentru echipa lui Mihai!
            Marcatori: Vasea 4 goluri(felicitat de Mihai care a zis ca pot sa ma retrag in glorie dupa o asemenea prestatie),Hercule,Mitica, Mihai cate 2g fiecare, Motanu si Paul autogol,respectiv, Ely 2g, Tavi si Andrei cate 1g si Bogdan autogol.
            A urmat traditionala hidratare pe pajiste cu comentariile de rigoare.
            Cam asta a fost dragii mei, va rog sa veniti si cu alte elemente de la aces meci, sa ne revedem cu bine vinerea viitoare.



22 de comentarii:

  1. Hai sa incepem cu un BANC!

    - Gheorghe, vrei sa spui ca nu te-a ajutat tatal tau la rezolvarea problemei?

    - Nu m-a ajutat.

    - Da-ti cuvantul.

    - Mi-l dau. Nu m-a ajutat, a rezolvat-o singur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ofer Motanului prilejul de a descrie pasa maiastra pe care mi-a oferit-o la ultimul gol.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragii mei, nu ratati Supercupa Germaniei: Borussia Dortmund-Bayern Munchen de la ora 21.30,in seara asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca tot nu se mai baga nimeni sa scrie ceva pe blog,hai sa mai facem un anunt pentru amatorii de fotbal televizat: azi de la 16.45, pe Eurosport e Supercupa Angliei! Vizionare placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo ție, ai prins un super-meci. dacă te ții serios de treabă, anul ăsta te scoatem golgeter. bine, trebuie să ai și-un pic de noroc, să-l prinzi cât mai des pe specialist la adversari.

    RăspundețiȘtergere
  6. BANC!


    In desert un tip era mort de sete, merge ce merge si ajunge la unu cu o taraba care vindea ceva
    – Da-mi te rog o sticla de apa
    – Imi pare rau doar papioane vand
    Pleaca dezamagit si isi continua epuizat drumul, pana intalneste alta taraba
    – Da-mi te rog o sticla cu apa
    – Imi pare rau doar papioane, spuse si acesta
    Iara isi continua drumul fara speranta si cand credea ca acolo o sa sfarseasca vede in departare un hotel imens, se taraste la portile lui unde statea usierul
    – Te rog o sticla de apa
    – Imi pare rau domnule la noi se intra doar daca purtati papion

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa vezi dueluri intre Dinamo si F(W)CSB in play out!

    RăspundețiȘtergere
  8. Se salvează fcsb de la retrogradare ? Voi, ăștia cunoscatori, ce parere aveti ? Intrebarea nu-i pentru Mitica, ca el săracul nu stie nici cum il cheamă,nu-i nici pentru motanu ca e in aceeasi situatie ca miticaca,e pentru cei de la care mai am pretenția că pot exprima o opinie care sa corespundă realității.

    RăspundețiȘtergere
  9. Referitor la meciul de vinerea trecuta, pe langa prestatia lui Gaby, in poarta, net superioara celei din poarta adversa, trebuie remarcata evolutia lui Mihai, ajutat de Hercule, mai ales in prima repriza, in anihilarea cuplului celor doi frati, Ely si Andrei.

    RăspundețiȘtergere
  10. BANC!

    Dupa miezul noptii suna cineva la usa. Femeia se duce somnoroasa sa deschida. In fata usii erau patru barbati, beti crita.

    - Stimata doamna, noi am venit sa-l conducem pe sotul dumneavoastra pana acasa, dar nu stim care dintre noi este!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce tare e Vasea ! Si-a tras blog personal,el scrie,el citeste,el intreaba,el răspunde,el spune bancuri,el râde.Misto,n-am ce zice ! Mai laudati- l si voi,spuneti ce bune sunt bancurile,ce goluri imposibile da,ma rog,găsiți voi ceva,nu stati de lemn Tănase.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce tare e Vasea ! Si-a tras blog personal,el scrie,el citeste,el intreaba,el răspunde,el spune bancuri,el râde.Misto,n-am ce zice ! Mai laudati- l si voi,spuneti ce bune sunt bancurile,ce goluri imposibile da,ma rog,găsiți voi ceva,nu stati de lemn Tănase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce bine i se potrivește ăstuia zicala că dac-ar fi fost doar un pic mai deștept ar fi rămas doar cretin.

      Ștergere
  13. Inca un BANC!

    Un calator ajunge la hanul "Gheorghe si Balaurul". Bate la usa, usa se intredeschide si o femeie il intreaba:

    - Ce vrei?

    - As dori sa innoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu mancare...

    - Nu avem!

    Si i se tranteste usa in nas. Bate din nou la usa, usa se intredeschide si aceeasi femeie il intreaba:

    - Ce vrei?


    - N-as putea sa vorbesc si cu Gheorghe?

    RăspundețiȘtergere
  14. Dupa 2,5 ore de efort si cu multe emotii, Simona Halep se califica in optimile de finala ale turneului Rogers Cup, invingand pe americanca Jennifer Brady cu 4-6, 7-5 7-6(5)!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce ma bucur,cand cel despre care am spus ca-i prost confirma ca am avut dreptate.Motanu ma face mereu fericit.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce ma bucur,cand cel despre care am spus ca-i prost confirma ca am avut dreptate.Motanu ma face mereu fericit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce inseamna "steaua e numai una" ? Cumva ca a ramas cu o singura suportera ? Astept raspuns de la "dasteptul" nostru.Cum care,m de la mortu.Nu e destept? Ei,zic si eu asa,stie toata lumea cum e,dar ce mai poate face la varsta lui ? De unde nu e, nici D-zeu nu cere.

    RăspundețiȘtergere
  18. BANC!

    Merge un om la doctor si-i spune:

    - Domnule doctor, cand adorm, visez cum joaca fotbal soarecii.

    Dupa mai multe analize, doctorul vine cu diagnosticul:

    - Ti-am prescris niste medicamente, de maine incepem tratamentul.

    Omul tresare si raspunde:

    - Domnule doctor, se poate sa incepem peste doua zile?


    - De ce?

    - Pentru ca maine e finala si nu vreau s-o pierd!

    RăspundețiȘtergere
  19. Alt Banc!

    Un politist interpeleaza un individ beat turta, care incearca sa se urce la volanul masinii sale.

    - Chiar intentionezi sa sofezi in halul asta?

    - N-am de ales! Nu vezi ca nu-s in stare s-o iau pe jos?

    RăspundețiȘtergere
  20. Oare creatorul si-a abandonat creatia?!?

    RăspundețiȘtergere
  21. Propun să schimbăm numele blogului din "Fotbal de ziua 5",în "Bancuri seci de fiecare zi" sau" Sa râdem de(cu) Vasea"

    RăspundețiȘtergere