sâmbătă, 10 august 2019

Revansa celor trei

            Inainte de a sucomba acest blog o sa incerc o cronica a ultimului meci de vineri 9 august 2019. Pe o vreme destul de buna fata de ce se anunta cu o zi inainte, ne-am strans destul de greu 14 combatanti. Ely si Mihai au purces la alegeri si dupa multe incercari au ajuns la o intelegere, dar faptul ca trei din cei patru mai noi veniti in fenomenul deziuacincea,din cartierul alaturat Agronomiei au picat in aceeasi echipa a fost decisiv in stabilirea invingatorilor. Ca si vinerea trecuta, penuria de portari adevarati a fost o problema.
            Ech.-Ely: Tavi, Gabitrei, Popica, Bebe, Motanu, Hercule, Ely.
            Ech.-Mihai: Gaby, Tudor, Bogdan, Mihai,Mitica, Andrei, Vasea.
            Primii trei scrisi din fiecare echipa s-au perindat prin poarta.
            Oarecum surprinzator, a doua echipa incepe mai bine si deschide scorul prin Vasea care la o centrare sterge mingea  cu capul, de fapt mai mult cu palariuta de pe chelia sa, care se duce in poarta lui Tavi. Dincolo, Ely exagereaza cu driblingurile si intarzie sa dea gol care pica din nou in poarta adversa printr-o executie a Del Piero a junelui Andrei. Dupa un timp scorul se face 2-1 prin golul lui Hercule care o impinge in poarta goala la o iesire la interceptie ratata a lui Gaby, apoi 2-2 prin golul lui Gabitrei.Inainte de pauza, Andrei centreaza in careu de pe stanga si Vasea reia spectaculos cu calcaiul picorului stang la radacina barei din stanga lui Gabitrei de unde se prelinge in poarta.Urmeaza pauza si imediat Gabitrei, iesit deja din poarta egaleaza scorul la 3-3. Ely care isi reprosa in prima repriza ca tine prea mult mingea, incepe sa paseze repede si trioul Gabitrei-Hercule-Ely demoleaza echipa adversa, marcand de cinci ori consecutiv, mai ales prin Gabitrei.
            Asadar, scor final 8-3!
            Marcatori,Gabitrei(5g, Hercule2g,Ely1g), respectivVasea(2g, Andrei !g).
            Hidratarea, comentariile si concluziile pe pajiste, la racoare(oarecum).


PS. Capitane Mitica imi cer scuze pentru iesirea necontrolata de la finalul meciului; eram nervos ca am luat bataie si m-am descarcat pe tine.
.

22 de comentarii:

  1. Hai sa incepem cu un BANC!

    In parc, un politist si cainele sau jucau sah. Un trecator, mirat de ceea ce vede, se adreseaza politistului:

    - Domnule, ce caine destept aveti! Stie sa joace sah!

    - Ei stie! E 2-1 pentru mine pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce seamănă motanu cu Dorel din reclama Meșterul Măcelar!!! Nici nu poti sa zici ca n-ar fi el.Aceeasi mecla, aceeași memorie, ce mai, el e.Brava lui,n-a putut face cariera in fotbal unde nu trebuie sa râdă lumea de tine, dar a reușit in publicitate unde cu fata lui face furori.Acum,motanel,nu fi egoist, fa-i si lui mitica loc ca are tot ce-i trebuie.Eu numai când îl văd nu ma pot abtine si mor de ras.Daca vreti sa va răzbunati pe cineva care are o înmormântare, chemati-l pe mitica si s-a ales praful de ea.Rad toti ca la stand up comedy.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. întotdeauna am apreciat mai mult un nătărău cu umor (fie el și prost, la alegere, el și/sau umorul) decât un înțelept constipat.

      Ștergere
  5. Steaua e numai una,sau numai una ca Steaua poate juca asa.Cred ca varianta a doua e mai aproape de adevăr.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar niciun comentariu ? Ce faceti,dormiti ?
    De ziua mea va invit pe toti la palat, sa vedeti si voi cum traiesc barosanii.Singura conditie e un dus inainte.Cu asta,stiu, am eliminat jumătate din doritori.Imi pare rau dar asta e situatia,nu suport unele mirosuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. "O sa va dau la toti cu calificarile in cap."-jalnic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar fi total nedrept față de tine să nu te laud pentru prestațiile și (mai ales) golurile din ultimul timp. două dintre ele sunt de kinogramă, certificând, în același timp, că nu trebuie să știi fotbal ca să joci vârf.

      Ștergere
    2. Bun, unii dintre noi(eu unul , nu, pentru ca-l vad pe Vasea precum soarele, ploaia, vantul, si cred ca este unul dintre secretele longevitatii "fenomenului" de vineri, pe care unii, dintre cei care abia si-au sters mucii, din cei cu caciula-n mana, pana mai ieri, cu "lasa-ma nene sa joc si eu cu voi", azi nu-i mai scot din "prosti,handicapati,bosorogi,etc" (pe fostele gazde))ne-am obisnuit cu tot felul de ironii,mai nevinovate sau nu. Eu unul o sa-l rog pe Vasea ,(copacul demn se-nalta in gradina mea((terenul meu),au incercat dusmani sa-l culce la pamant si sa-l stie-ngenunchiat.....,etc.) sa ma lase sa mai vegetez la umbra lui.
      Vivat Vasea, mortalium salutaret!

      Ștergere
    3. Multam Luci pentru aprecieri!
      Sper ca vii vineri, sa nu cumva sa mai car inca o data ce-am promis.

      Ștergere
  8. Lasa VASEA, nu i problema a fost o nintelegere zic eu ,ti- ai dat seama dupa aia ca nu se merita, astai important . Referitor la meci era greu sa facem fata pina la sfirsit oricum am dus meciul destul. Daca mai aveam un fundas mergea ceva . GABY,in poarta a facut ce a putut cind a iesit din poarta, a fost mai nasol ca s-a vazut imediat . Cu o mica schimbare in echipa noastra era alceva Mihai, spre sfirsit a obosit si ei au venit peste noi, nu mai faceam fata . Vasea ,i-a dat un gol lui GABI 3 ,destul de smecher nustiu cum a dat ce a vrut de la pacalit ,e greu sa- i dai gol lui GABI3. Asta e ELY , practic si –a luat o revansa,e clar ca a avut echipa peste noi .

    RăspundețiȘtergere
  9. BANC!

    Dialog intre vecini:

    - Ce are motanul tau, vecine? Toata dupa-masa a alergat de pe un acoperis pe altul. Doar n-a innebunit?!

    - Nu, vecine, cum sa fi innebunit?! Azi dimineata l-am castrat, iar acum umbla sa-si anuleze intalnirile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasea,te fac golgeter si capitan in locul lui mitica, daca mai bagi niste bancuri cu motani.

      Ștergere
  10. Jos palaria CFR! Jos palaria Dan Petrescu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vasea,il iei la mișto pe motanu ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Maica Domnului sa te ocroteasca!
    La multi ani,Marin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a comemorat decesul Maicii Domnului...
      Nasterea e pe 8 septembrie, cand se serbeaza onomastica.

      Ștergere
    2. In traditia romaneasca se fac urari de "La multi ani" de Sf. Maria mare, pe 15 august.

      Ștergere
  13. Vasea,jucam si cistigam miine merge o miuta la umbra ,si o bere,am mai jucat pe caldura .Miine e pentru barbati puternici nu va lasati

    RăspundețiȘtergere