luni, 4 martie 2019

Repriza Căpitanului

(by Mitică)

Vineri fenomenul de ziua 5 a continuat pe terenul din spate, cu 13 oameni pe o vreme splendidă. Alegerile au fost făcute ca de obicei de Găbiță și Gabi3. După mici negocieri, au rezultat echipele:

A1: Virgil, Motanu, Tavi, Mitică, Tudor, Găbiță + Bebe (prima repriză)
A2: Bronson, Gaby, Popică, Bogdan, Gabi3, Cristi + Bebe (repriza a doua)

Nici bine nu începe meciul și Căpitanul ratează o bună ocazie sau mai precis zis blochează foarte bine Gaby, după care la o fază-două adversarii deschid scorul. Mai urmează niște faze în care puteau marca tot adversarii, Virgil începe timid în poartă, bâlbâie niște mingi, este un pic certat, dar i-a ajutat pentru ce-a urmat. Mitică și-aduce aminte că Găbiță a mâncat înainte de meci și începe să spere că totuși nu va pierde, se știe că de câte ori mănâncă înainte meci, câștigă! Așa că dăm drumul la niște combinații reușite, cu Găbiță în atac, egalăm, după care începem să dominăm prin combinații cu Tudor-Mitică-Tavi, scorul urcând la 4-1 până la pauză.

În repriza a doua se schimbă porțile și e rândul nostru să jucăm cu un om mai puțin. Gabi3 și Cristi încep să lege mai bine, reușesc să reducă din scor, dar imediat Căpitanul marchează din careu în careu, prin degajare. De aici încolo se poate vorbi de un echilibru, marchează când ei, când noi, dar până la urmă tot noi câștigăm repriza cu 4-3. Cu Găbiță în atac am avut un plus la construcție, el servind pase pentru toți cei care urcau, Mitică fructificând de încă două ori. Scor final 8-4.

Meciul a fost aerisit, s-a putut juca fotbal, au existat spații pe care Găbiță le-a valorificat. Goluri: Găbiță -3, Mitică -3 (toate în repriza a doua, când era mai greu!), Tudor și Tavi, iar de la adversari Cristi - 2, Gabi3 și Popică.


Ilustrație by Găbiță: Tuturor ni se trage de la căpățână! :)

27 de comentarii:

  1. Asa Capitane Mitica, tine aproape de Gabita ca ai numai de castigat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bancul zilei!
    Examen la cursul de logica.

    Subiectul era "demonstrati ca scaunul de la catedra este invizibil".

    Toti studentii scriu cate 5-6 pagini, dar nota 10 o ia Bula, care scrisese doar 2 cuvinte: "Ce scaun?".

    RăspundețiȘtergere
  3. după pauză mitică a fost IMPECABIL, nu atât pentru goluri cât pentru atitudine în joc, mai ales, culmea, în apărare. io spun că-i de departe cel mai bun joc al lui din ultima vreme, l-am și felicitat imediat după. foarte bun și altruist virgil, apărut după o accidentare.
    dincolo, îmi pare rău de nelu, super-portar, dar cu un palmares subțire, și asta nu din vina lui. iar dacă revine și nea vasilină...

    RăspundețiȘtergere
  4. În general, sunt avantajat când suntem puțini. Doar când vine Ely prefer să fie mai aglomerat! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Prietenul lui Mitica5 mar. 2019, 11:37:00

    Ce se lauda intre ei Nini si Miorlaila!Zici ca sint pe putin Pele si Maradona si cand colo joc cu ei cu o mana legata la spate si intr-un picior, pana la sase si le dau si trei avans.Va bagati, mititeilor?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat ca noi fanii FCSB suferim din cauza jocului slab sa nu zic neconvingator pe care-l practica jucatorii de fotbal de la nea Gigi becali. Cred ca una din cauze este lipsa unei concurente pe posturi, a doau cauza este slaba selectie a jucatorilor care vin la echipa . Alte echipe cu pretnetii stau si analizeaza pe toate fetele un jucaotr pana il achizitioneaza. A avea bani nu isneamna si automat ca poti cumpara orice si apoi acel jucator nu da ramdamentul scontat de antrenor si patron care si-a pus multe sperante.eset firesc gestul lui nea Gigi becali cand iese pe post ca el stie cel mai bine cand da banul si apoi jucatorul nu joaca fotbal sau mimeaza. Jucaotrii d ela FCSB sa stie un lucru, sa puna osul al treaba,sa inteleaga ca fata de marea majoritate a romanilor care o duc greu ,ei incaseaza salarii de nabab. Daca Nu intelegi acest lucru chair Nu inteleg de ce ii mai tine patronul la echipa. Sunt liberi dar eu lea-s cere banii inapoi nud e alta dar orice jcuaotr care vine la echipa FCSB sa INTELEAGA UN LUCRU SIMPLU, SA SE INHAME LA TREABA SI S AINTELEAGA CA APTRONUL NEA GIGI DA O GRAMDA DE BANI PEI CA INTR-UN ITNERBAL DE 2/3 ANI SA-I POATA VINDE PE BANI BUNI AFARA !. IN ASAT CONSTA ESENTA SI FAPTUL CA FIIND BANII PATRONULUI NIMENI NU ARE VOIE SA-SI BATA JOC DE BANII DANSULUI ! SCURT ! ESTI BUN, DAI RANDAMNET STAI IN ECHIPA NUE STI BUN PA LA REVEDERE ! ESTE SIMPLU !

    RăspundețiȘtergere
  7. Bancul zilei: Legenda meșterului Manole... puțin altfel
    Ana țipa la Manole în timp ce acesta o zidea:
    – Manole, dobitocule, îmi murdărești rochia!

    – Las’, că-ți vine beton!




    ****




    Vine Ana cu mâncare la Manole:

    - Ce faci Manole acolo?!

    - Iaca, un zid, te bagi?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-adevar inegalabilul Capitan a demonstrat ca este polivalent (vineri a jucat pe toate posturile, mai putin in poarta, dar nu-i timpul pierdut) si dezinteresat in ce-l priveste, binele echipei fiindu-i supremul tel. Personal ii sunt recunascator de 2a ori. O data pentru pasa de gol pe care mi-a dat-o, cu toate ca putea marca si el, apoi pentru ca de mult nu m-a mentionat cineva in cronica ca participant activ la jocul de combinatie al echipei. Daca aprecierea vine si de la marele Capitan atunci sentimetele sunt si mai puternice. Ave!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit ca ”nea Gigi-Capatana” construieste din banii lui un spital in care toate consultatiile vor fi pe gratis. O fi adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce naiba tocmai am văzut?! Prăbușirea unei mari echipe sau nașterea alteia?
    Posibil nici una, nici alta. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Iata ca se mai intampla si minuni!
    Oare AJAX revine marea echipa din perioada 1971-1973 sau macar cea din 1995?

    RăspundețiȘtergere
  12. Vai steaua voastra6 mar. 2019, 13:40:00

    Acum cativa ani Steaua ii elimina pe Ajax cu surle si trambite. De atunci Ajax e in fruntea Europei si Stelemeaua sta capra la toti nespalatii din sectorul agricol.Gigi o intelege oare?

    RăspundețiȘtergere
  13. Bancul zilei!
    Un tata ii spune fiului sau:

    - Copile, cand era Napoleon de varsta ta avea doar note bune. Nu ca tine.

    - Tata, cand era Napoleon de varsta ta era imparat. Nu ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  14. știe cumva cineva ce a pățit gory? i-am transmis aseară de la madrid niște plăcuțe suedeze, să se înmatriculeze băiatu-n vitan și n-am primit vreun răspuns. s-o fi mutat la spații verzi în voluntari ș-acolo bate mai greu netu?

    RăspundețiȘtergere
  15. Iaca inca o minune, dar mai mica, MU se califica in sferturile LC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să mă repet: ce naiba tocmai am văzut?!

      Ștergere
    2. Calificarea MU e o minune mai mică ? Sa revii de la 0-2 acasa la tine si sa te califici cu o echipă incropita ti se pare o nimica toată ?
      Cand ma gandesc ca jiji vrea echipă care să joace la posesie. !!! PSG a avut, slava D-nului,posesie si la ce i-a folosit ?

      Ștergere
    3. bre nea budincă, ia de aici cotele pentru cele 2 meciuri:

      https://www.flashscore.ro/meci/lt9RyhG0/#comparare-cote;se-califica;dupa-prelungiri

      https://www.flashscore.ro/meci/OCjJsr4J/#comparare-cote;se-califica;dupa-prelungiri

      orice om cu ceva mai multă minte ca gory vede că 14, cota la calificare a lui mu, 6, cota lui ajax, așa că te las pe tine să vezi care-i surpriza mai mare. bine, poți să spui că COtele nu înseamnă nimic.
      - dacă ajax chiar a jucat și-a dat niște goluri superbe și lucrate, mu a avut bafta porcului, pentru că NU ȘI-A PROPUS NIMIC. lăsăm golurile deoparte, toate oribile, pe fundașul de a greșit la primul l-aș bate numai în gură și l-aș da afară ca pe o zdreanță cu rahat în loc de creier, dar în repriza a doua se poate observa cât timp îi lua lui de gea să degajeze: o eternitate, de parcă ei conduceau... bine că ați pârlit un bufon decrepit și niște frantuji cu nasul pe sus, dar în rest e aproape la fel de mare ca impostura din finala de LC cu bayern, întoarsă pe final de la 0-1.

      apropo, tadic e DOAR AL NOUĂLEA JUCĂTOR din toată istoria l'equipe notat cu ZECE.

      Ștergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cand n-ai ce sa spui de var,motane,elimini comentariul.E frumos ? Mie mi se pare un gest de marlan.

    RăspundețiȘtergere
  18. Astăzi, 8 Martie, abia aștept să le urez la mulți ani ălora care cer fault când îi atingi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi atinge toate femeile pe care le voi faulta.
      Voi faulta toate femeile pe care le voi atinge, la multi ani!
      Voi inmulti toti anii in care le voi faulta!
      Voi faulta toate femeile care cer atingeri , de 8 martie.
      La multi ani de ziua celor paspatru de pahare! Hic!

      Ștergere
    2. îmi pare pardon. vasea și marinică titulari, chiar dacă mai vii, ia-ți semințe, să nu te plictisești pe margine.

      Ștergere
  19. Pentru bucuria motanului aduc o găleată de VAR.Sa se simtă si el in siguranță.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ți-am mai zis: dacă ești catâr, fără a fi măgar, ai porțile deschise. dacă nu, nu.

      Ștergere