vineri, 8 martie 2019

Revenire pe dreptunghiul sintetic dupa 2 luni si 4 zile =9 saptamani, cu victorie si gol marcat!

            Cam asa s-ar putea sintetiza aceasta ETAPA din punctul de vedere al cronicarului.
            Pe o vreme excesiv de calda pentru aceasta perioada a anului, de peste 20 de grade, insa foarte prielnica pentru un meci de fotbal, ne-am adunat pe terenul descoperit din spate 16 amatori de miscare plus Tavi anuntat prin telefon inca de la ora 15, dar ajuns aproape de h 17, motiv pt. care nici n-a mai intrat in joc. Eu, Vasea, mi-am infrant teama si exact dupa 9 saptamani am revenit "in iarba", avertizandu-i   pe toti baietii ca am un dispozitiv montat in zona inimii si pe cat posibil sa ma fereasca de lovituri; pot spune ca totul a decurs normal si nu s-a intamplat nimic deosebit, dar riscul ramane in continuare, nu pot uita avertismentul lui Luci "Vasea nu te risca". Dupa meci , Mitica a fost singurul care m-a incurajat sa vin in continuare la miscare.
            Cum Gabita intarzia s-a purces la alegeri de catre Mitica si Gabitrei. Intre timp a aparut si Gabita si inainte de a porni meciul, are loc o discutie intre Mitica si Sica care trec de la o echipa la alta, incepand partida astfel:
            E1. Nelu, Motanu, Gaby,Stelica,Cristi, Sica, Gabita, Vasea.
            E2. Paul, Bebe, Bete,Tudor, Popica, Alex, Mitica,Gabitrei.
Dupa umila mea parere, meciul a avut trei perioade oarecum distincte; in prima parte E2 a dominat si a ratat 3-4 mari ocazii de gol, iesind in evidenta bravul Nelu cu niste interventii deosebite si totusi E2 a deschis scorul prin Alex cu un sut de la semidistanta, usor deviat care l-a derutat pe Nelu care plecase pe minge; a urmat o perioada intensa pt. E1 care a fructificat prin Gabita de doua ori,la al doilea gol "furandu-i" balonul lui Alex la o degajare a lui Bebe si cand se pregatea de heattrak,inscrie si Sica. Cele trei goluri au fost urmare a unor suturi sanatoase. Urmeaza o mica pauza in care Gabita isi muta bolidul si se schimba si portile. De aici incolo se intra in ultima treime, se joaca mai mult la rezultat;la o faza fixa pe stanga, Gabita paseaza lui Vasea in fata portii de unde acesta reia in poarta dintr'o pozitie incomoda,derutandu-l pe Paul. Gabita are o actiune in viteza, dribleaza scurt si in loc sa paseze la Vasea sau Sica, loveste prost mingea si rateaza. Daca la E1 lucrurile au decurs normal ca intr'o echipa,Cristi foarte disciplinat, jucand mai spate; dincolo nu s-au inteles mai deloc, Popica vociferand tot timpul, enervandu-i cam pe toti , Mitica cu reprosuri mai pe soptite, o ruptura clara intre Gabitrei si restul echipei, mai ales cu Alex.
            S-a jucat pana la H17,15,cand am incheiat conturile deoarece nu mai avea rost sa continuam, victoria primei echipe cu 4-1 fiind pe deplin meritata.
            A urmat repriza treia de concluzii si hidratare pe pajiste.
           

40 de comentarii:

  1. Cateva comentarii preluate din cronica anterioara facute dupa meciul de azi.

    Găbiță8 mar. 2019, 09:45:00

    Astăzi, 8 Martie, abia aștept să le urez la mulți ani ălora care cer fault când îi atingi!
    RăspundețiȘtergere

    Răspunsuri




    L.8 mar. 2019, 20:38:00

    Voi atinge toate femeile pe care le voi faulta.
    Voi faulta toate femeile pe care le voi atinge, la multi ani!
    Voi inmulti toti anii in care le voi faulta!
    Voi faulta toate femeile care cer atingeri , de 8 martie.
    La multi ani de ziua celor paspatru de pahare! Hic!
    Ștergere











    m.8 mar. 2019, 22:10:00

    îmi pare pardon. vasea și marinică titulari, chiar dacă mai vii, ia-ți semințe, să nu te plictisești pe margine.
    Ștergere









    Răspundeți






    Anonim8 mar. 2019, 12:07:00

    Pentru bucuria motanului aduc o găleată de VAR.Sa se simtă si el in siguranță.
    RăspundețiȘtergere

    Răspunsuri




    Razvan Banciu8 mar. 2019, 22:09:00

    ți-am mai zis: dacă ești catâr, fără a fi măgar, ai porțile deschise. dacă nu, nu.
    Ștergere









    Răspundeți






    vasea8 mar. 2019, 14:02:00

    La multi ani, FEMEIE!
    RăspundețiȘtergere










    RăspundețiȘtergere
  2. Vasea, de când n-ai mai venit, ai uitat și numele unor combatanți: e Sică, nu Tică! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, ai dreptate, imi suna fals la ureche, dar...

      Ștergere
    2. Apropos de Sica si de Tica, parca cam asa se versifica:
      Cand fu Sica, nu fu Tica
      Cand fu Tica, nu fu Sica
      Cand fu Sica si cu Tica
      Nu fu tus la gaurica!

      Ștergere
  3. Trebuie spus că Mitică ar fi făcut o echipă competitivă dacă Sică n-ar fi refuzat să joace cu el, pe motiv că îl scoate din mână boscorodeala continuă din timpul meciului. Dar noi, care jucăm sub presiune de ani de zile?! Asta înseamnă să fii profesionist! :)
    Revenind, cu Sică dincolo soarta ne era pecetluită, dar Mitică a acceptat propunerea de a face schimb, părăsind echipa pe care a creat-o. Cui ne-ai lăsat, Căpitane?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impresia mea a fost ca Mitica si-a dorit rocada.
      Pana la urma a castigat echipa de "aparatori"pe care insusi Mitica si-a creat-o, dar fara el!

      Ștergere
  4. bine ai revenit printre noi, ilie vasilică dobre!te așteptam cu tonții.
    din punctul meu de vedere, ce i s-a făcut lui mitică n-a fost taman frumos, bașca l-am ciugulit și de un penalti, pe care a fost prea timid ca să-l revendice. e protejatul meu și l-am consolat după meci iar de acu înainte o să am mai multă grijă de el.

    RăspundețiȘtergere
  5. ps: domozină, cum ne fu vorba? descrie-ți și matale golu, mai cu simțire și fior liric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te las pe tine ca esti mai talentat la luat peste picior.

      Ștergere
  6. Bancul zilei:La raport.
    Raport la brigada de jandarmi înaintea unui protest. Vine comandantul, se uită la militarii aliniați și ia foc:





    – Băi, mai mișcă careva?





    O voce din spate răspunde:





    – Pământul, domnule comandant!





    – Cine a spus asta?





    – Galileo Galilei.





    – Galileo Galilei, un pas în față

    RăspundețiȘtergere
  7. Credeam ca o sa fac febra musculara dupa 9 saptamani fara fotbal, dar am scapat cu o pastila de aspenter vineri seara si o alta sambata si mai mult ca sigur m-au ajutat si exercitiile fizice pe care le fac zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Motane, ce facurati ma, pierdurati locul intai si aici?
    Ce e cu voi?

    RăspundețiȘtergere
  9. Vineri,am facut o echipa destul de buna aveam aparare ,portar si atac.Am facut o rocada cu SICA,sa dam drumul la minge dar nu credeam ca lui GABITA ,o sa- i fie frica ca nu mai avem un atacant. ASA ca am rezolvat l -am lasat pe SICA,lui GABITA ,stiam ca il dorea foarte mult ,defapt el a rezolvat meciul a dat vreo 5 goluri ,vreo 10 pase de gol etc . Revenind la meci noi am jucat un sfert de ora cam atit. Am avut citeva ocazii mari dar BRONSON ,a fost fenomenal . Nu credeam ca ALEX ,nu va face ceva. AM pus baza in el, ca va construi, va apuca sa traga la poarta multe suturi din care sa iasa gol mai ales ca stiam ca are sut.Cum spuneam dupa 15 minute s-a terminat tot fotbalul , nu am mai jucat nimic. Alex a luat meciul pe cont propiu.,SI S-A ALES PRAFUL S-A CHINUIT SA DRIBLEZE SA TRAGA LA POARTA, nu i-a iesit nimic . Bete , a jucat aparare mai mult singur nu a avut sustinere .Popica , trebuia sa joace linga el era mult mai util acolo se vedea .Eu ,GABI3,Tudor ,asteptam ceva pase de la ALEX, ca lua el toate mingile,dar le termina repede . Asa ca GABITA ,cistigai meciul si cu BOGDAN,la ce meci am jucat noi cu ALEX. Considera ca ti- am dat un martisor vineri,adica o echipa buna. CRISTI, a jucat bine vineri ,mai bine ere la noi .

    RăspundețiȘtergere
  10. Un indiciu rezonabil ca Mitica n-a dat randamentul scontat si ca a acceptat cu usurinta sa se duca la adversari, ar fi consumul de ceva licoare galbuie de la Nelu-Bronson.Am zis si eu, n-am dat cu paru!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul zilei!
    La vorbitorul inchisorii, sotia ii spune sotului:

    - Copiii au crescut si pun intrebari...

    - Intreaba unde-i tatal lor?

    - Nu! Intreaba unde ai pus banii pe care i-ai furat! zilei!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mă așteptam ca în repriza a doua să intre Popică în poartă, ar fi fost mult mai echilibrați așa, cu Paul în apărare. În câmp Popică nici nu s-a văzut (s-a auzit, asta e altceva!), echipa lor avea deja destui oameni de la mijloc în sus.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cand am citit titlul,era sa spun ca ai jucat in "Noua saptamani si jumatate", filmul de capatai al lui Nini si Miorlaila, prima oara in viata de-au vazut si ei femeie goala.
    Si totusi,ce inseamna heattrak?E in frangleza sau romanes?

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu un serviciu execrabil si un tenis chinuit,Simona castiga totusi primul set la tiebreak.
    Sa speram ca isi va reveni.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pana la urma castiga Halep, dar nepermis de greu.
    Kozlova a innebunit-o cu scurtele, la care Simona nu prea stie ce sa faca, scurte care in final s-au intors impotriva ucrainiencei.

    RăspundețiȘtergere
  16. vasea și mitică au dreptate, alex a fost mult sub ce se aștepta de la el, probabil și pentru că a stat cristi tot timpul pe el. gabi3 ne-a terorizat la început, când am avut și noroc, după aia s-a mai stins. oricum, gory e daună totală, face (vorba vine...) doar ce vrea el, cu el în spate și tudor mai în față se juca altceva. atunci însă n-ar mai fi prostu familiei...

    RăspundețiȘtergere
  17. De mult n-am mai vazut un meci in liga mioritică de fasbol.N-am avut ce face si am vazut wcsb-viitorul.Nici nu stiam ce sa fac.Sa rad, sau să plâng.wcsb ar trebui sa se numească doar wc ca mai mult nu merita.EDar si echipa lui Hagi e o rusine.Nici de fotbal in curtea școlii nu sunt buni.Intre ei si Ajax,tineri si aia,e o diferenta de....Hagi poate sa stea linistit ca nu-l ia nicio echipă mare ca antrenor.E suficient sa vada aia cum joacă echipă lui si nu le trebuie in veci un asa antrenor.
    Ce ironie a soartei,înainte nu aveam stadioane dar aveam cât de cât echipe, acum avem stadioane dar fotbal,nema.
    -S-a intors Zidane.Nu stiu ce sa zic.L-am admirat ca a știut să se retragă la timp de la Real.Acum ma tem ca a gresit revenind.As vrea sa ma înșel,dar nu cred ca a facut bine ca s-a întors asa repede.Oricum ,decât să vină portughezul .

    RăspundețiȘtergere
  18. Ba,va anunt ca nu mai vin vinerea la voi.A venit Zinedine si m-a chemat iar la Real.Nu pot sa-l refuz asa ca va rog sa ma înțelegeți.Recunosc ca am eșuat în tentativa mea de a-i învăța fotbal pe nini,bebe,pis pis & compania.Ma veti vedea pe ecranul tv.Fiti cu ochii pe mine !

    RăspundețiȘtergere
  19. Bancul zilei!
    - Iubitule, am o veste buna si una proasta.

    - Care sunt?

    - Sa stii ca vreau sa ne despartim!

    - Ok, si care e vestea proasta?

    RăspundețiȘtergere
  20. Când aud ca meciul wcsb-viitorul a fost unul f.bun,ma intreb, astia ce fac când joacă aia din liga campionilor ? Daca turca asta a fost un meci frumos atunci nu ma mai mira nimic.Cum poti spune despre meci ca a fost frumos când au fost zeci de pase la adversar, șuturi lesinate,ratări cu volumul,etc.
    ? Comentatorii ăștia,sunt convins, nu stiu nici macar sa dea cu piciorul in minge.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ronaldo o califica pe Juve in sferturile LC si Simona e invinsa!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ceva previzibil, nu-i asa ? Sa mai zi ca cineva ceva urat despre gelatul.Sa confirmi in trei dintre celele mai tari campionate din lume,parca nu e la îndemâna oricui.A arătat că poate si fara Real.Acum trebuie sa demonstreze si Realul ca se descurca fara el.

    RăspundețiȘtergere
  23. BANCUL ZILEI!
    Doua blonde la supermarket:

    - Ia uite, fata, pe cutia de lapte scrie Deschide aici si eu ca proasta o deschideam mereu acasa!

    RăspundețiȘtergere
  24. Alo,specialiștilor,nu va mai dati cu parerea despre marele,inegalabilul Ronaldo ? Ați tăcut cu tontii ? Ce va mai dadeati cunoscatori,mai ales unu zis "stiu că-s prost" pe numele real cotoiul jigarit.Asa sa va vad de acum înainte,mucles cu capul în pământ.S-a inteles ?

    RăspundețiȘtergere
  25. găbiță, vezi că-i un papagal anonim, care se tot miorlăie pe afară, doar-doar i-o da și lui cineva drumul. îl sari tu gardul pe dobitoc, sau așteptăm să m-apuce mila de el?

    RăspundețiȘtergere
  26. Liverpool da lovitura la Bayern si merge mai departe alaturi de Barcelona.
    Din cele 8 echipe din sferturile CL, 4 sunt din Anglia!

    RăspundețiȘtergere
  27. Bancul zilei!
    Merge Bula la o reprezentanta Dacia si-l intreaba pe vanzator:
    - Dacia Logan aveti?
    - Avem.
    - Cu clima automata?
    - Da.
    - Cu sistem automat de mentinere a benzii?





    - Da.
    - Cu senzori de parcare?
    - Da.
    - Cu navigatie?
    - Da.
    - Cu motor hibrid?
    - Da!
    Bula uimit il intreaba pe vanzator:
    - Ce tare! In cat timp as putea sa o obtin?
    - Pai, in cateva zile.
    - Hai, domnule, dumneata iti bati joc de mine?
    - Eu nu, tu ai inceput!

    RăspundețiȘtergere
  28. poșta redacției14 mar. 2019, 19:04:00

    https://www.gsp.ro/international/campionate/fabio-capello-verdict-provocator-in-eternul-duel-ronaldo-vs-messi-exista-doar-3-genii-in-istoria-fotbalului-562364.html

    bre ronaldo, vezi că se poate vota care-i cel mai tare fotbalist. deocamdată ăștia nu te dau în primii trei, dar poate vorbești cu colegii tăi de bancă și luați problema în mână.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ronaldo conduce in toate topurile, dar Capello nu-l baga in primii trei.Dupa ce criterii ? Ca asa i se pare lui capulla.Sa-i întrebam pe ruși,cărora le-a mâncat banii degeaba, ce parere au de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care parte n-o înțelegi între născut și făcut?

      Ștergere
  30. proba.Va salut. Ne vedem la fotbal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Nelutu! Ne vedem la teren cu baietii!
      Oare Luci ce-o fi facand, Paulica e disperat fara el.
      Parca si pe mine ma trece un usor fior de neliniste.
      Lucii!

      Ștergere
  31. nu-i văd pe real:

    SFERTURILE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

    Ajax - Juventus
    Liverpool - FC Porto
    Tottenham - Manchester City
    Manchester United - Barcelona


    Semifinale UEFA Champions League

    Tottenham/Manchester City - Ajax/Juventus
    Manchester United/Barcelona - Liverpool/FC Porto
    Finala uefa Champions League

    Câștigătoarea semifinala 1 - câștigătoarea semifinala 2

    Meciurile din turul sferturilor UEFA Champions League vor avea loc pe 9-10 aprilie, iar returul pe 16-17 aprilie.

    Turul semifinalelor se va disputa pe 30 aprilie - 1 mai, iar returul pe 7-8 mai.

    Finala se va juca pe 1 iunie, la Madrid, pe stadionul „Wanda Metropolitano”.

    RăspundețiȘtergere
  32. Bancul zilei!
    Doctorul se uita la analizele pacientei, dupa care ii spune ingrijorat:

    - Nu-mi place deloc cum aratati!

    Pacienta:

    - Ei, doctore, nici dumneata nu esti vreo frumusete.

    RăspundețiȘtergere